Zasta se sve nece traziti penal.lendric wrote:Penaltik ko suza
Nigdje veze.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zasta se sve nece traziti penal.lendric wrote:Penaltik ko suza
Ma derbi je bio predobar, obzirom šta smo očekivali.Tomahawk11 wrote:Derbi ko derbi nije bio loš.
Obzirom kako se najavljivalo, 5 milja i to. Bilo je borbe i na terenu, i dalje mislim da je sudija usro sa ranim crvenim, da bi bolja utakmica bila bez tog.
Kvalitet ekipa je upitan. Mi imamo par dobrih igrača i gomilu statista, komšije...znate bolje nego ja kakav vam je sastav.
Uglavnom, najebali smo i jedni i drugi sa ovakvim ekipama.
Dobro si, tu smo negdje. Mi prvi na tabeli, a vi u borbi za opstanak i to grcevitojTomahawk11 wrote:Derbi ko derbi nije bio loš.
Obzirom kako se najavljivalo, 5 milja i to. Bilo je borbe i na terenu, i dalje mislim da je sudija usro sa ranim crvenim, da bi bolja utakmica bila bez tog.
Kvalitet ekipa je upitan. Mi imamo par dobrih igrača i gomilu statista, komšije...znate bolje nego ja kakav vam je sastav.
Uglavnom, najebali smo i jedni i drugi sa ovakvim ekipama.

Dobro sad, vas su kupili bodovima, što jes jescvrčak_na_hedonizmu wrote:Dobro si, tu smo negdje. Mi prvi na tabeli, a vi u borbi za opstanak i to grcevitojTomahawk11 wrote:Derbi ko derbi nije bio loš.
Uglavnom, najebali smo i jedni i drugi sa ovakvim ekipama.Tri zijana kući je u rangu Krajine iz najboljih dana
Sudija smiješan, opet nas jebu, Kadusic čisti crveni nakon starta na Stanicu pa onda ono seljačko trčanje , guranje i psovanje onom debilu Cuicu. Mihojevic isto. Jebo je majku sudiji više puta, a levat ima žuti karton
Ivetic = čist crveni karton, nije išao na loptu nego na igrača.
Uglavnom, nismo isti, ni blizu, koe deseti
Ovo vam se vraća sramno kupljeni kup i titula ( na tom fonu se i priziva penal nad Ahmetovicem )
Ih, ima još nekoliko godina da se vraća da skinete sramotu zbog kupovine. Tek je počeloTomahawk11 wrote:Dobro sad, vas su kupili bodovima, što jes jescvrčak_na_hedonizmu wrote:Dobro si, tu smo negdje. Mi prvi na tabeli, a vi u borbi za opstanak i to grcevitojTomahawk11 wrote:Derbi ko derbi nije bio loš.
Uglavnom, najebali smo i jedni i drugi sa ovakvim ekipama.Tri zijana kući je u rangu Krajine iz najboljih dana
Sudija smiješan, opet nas jebu, Kadusic čisti crveni nakon starta na Stanicu pa onda ono seljačko trčanje , guranje i psovanje onom debilu Cuicu. Mihojevic isto. Jebo je majku sudiji više puta, a levat ima žuti karton
Ivetic = čist crveni karton, nije išao na loptu nego na igrača.
Uglavnom, nismo isti, ni blizu, koe deseti
Ovo vam se vraća sramno kupljeni kup i titula ( na tom fonu se i priziva penal nad Ahmetovicem )![]()
Kakva je igra, bodovno stanje vam je fantastično. S igračem više se braniš![]()
Ma mi smo čučnuli, najgori start ikad kući![]()
Za crveni skontaj sam, početak utakmice, ono se ne daje. Sve poslije toga je produkt tog kartona, lik se pogubio, na terenu haos.
Eno vraća se... Dokad će se vraćati![]()
Je li bio penal kad Graovac rukom s linije skida...mada bi mi i to fulili
Sta je ovo grob te .... Pa ovo ne radi profesionalac kolegi, bas da ga povrijediellaxaz wrote:https://www.dailymotion.com/video/x5xfdds
Neka hvala.supercali wrote:Sarajevu bi mozda i dobrodosla liga za opstanak kao svojedobno dinamu
Zasto neka hvala?Logovan wrote:Neka hvala.supercali wrote:Sarajevu bi mozda i dobrodosla liga za opstanak kao svojedobno dinamu
A koji Tanov klub tu uspjesnost ima???? Njegov svaki klub tavori jer njemu nije izgleda u interesu da pravi nesto ozbiljnije i ja kad sam to ovdje pisao svi su se smijali. Pa ko bi ovakve ljude stavio da vode klub ako zeli neki uspjehsupercali wrote:Zasto neka hvala?Logovan wrote:Neka hvala.supercali wrote:Sarajevu bi mozda i dobrodosla liga za opstanak kao svojedobno dinamu
Ovako svak3 godine kao nesto borba za titulu izlazak u europu i sl i brukanje
Ja za svoj bi klub radije zrtvovao sezonu dvije pa da onda budes bas favorit na svakom frontu pa cak i u pretkolima lige prvaka
Samo sto zato treba vremena strucan kadar od omladinskog pogona do prvog tima a i u upravi i administraciji pa onda ubirati plodove rada
Al to kod nas tesko da se moze desiti cak i kod hrvata u vezi dinama jer nam se otvori guzica pa pocnemo bahato
imate vece sanse da osvojite ligu za opstanak nego za prvakaLogovan wrote:Neka hvala.supercali wrote:Sarajevu bi mozda i dobrodosla liga za opstanak kao svojedobno dinamu
A prije njega smo bili ono dominantni, gazili sve pred sobom, vitrine nam se lome od starih trofeja, pola reprezentacije je proslo nasu skolu fudbala.rumenige_brajtner wrote:Ulazak tana je najgori moguci potez koji je sarajevo ikad napravilo. Rjesavanjem dugova iz proslosti odrekli su se buducnosti, jer ovog bas boli neka stvar za klubove ciji je vlasnik. Ne znam kakva mu je racunica, al sportska ocito nije. Ako je nekome uzitak gledat ovu igru, a uzivat u stabilnim finanasijama, nek predje u racunovodje i u poreznu upravu. Fks trenutno zgleda kao celik bez dugova.