Gledaš li šta Roma radi?AmiĐa_Idriz wrote:Uzimamo Celskija na Stamfordu![]()
Isti scenario u srijedu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gledaš li šta Roma radi?AmiĐa_Idriz wrote:Uzimamo Celskija na Stamfordu![]()
MozeTomahawk11 wrote:Gledaš li šta Roma radi?AmiĐa_Idriz wrote:Uzimamo Celskija na Stamfordu![]()
Isti scenario u srijedu
Na sta konkretno mislis?AmiĐa_Idriz wrote:U sustini su nam ove zadnje tekme pokazale sta nama fali jos da se uistinu ozbiljno ukljucimo u borbu za titulu iduce sezone.
Mislim da nam je klupa i rotacija potanka. Istina je da nas ni povrede nisu mazile, ali ono...recimo, trojka u napadu sigurno ne moze izdrzati ovakav tempo a trenutne zamjene su smijesne. Najnezahvalnije i jeste traziti rotacionu opciju za ovakve igrace, kvalitetu koja ce uslovno receno grijati klupu. Zato sam ja recimo i dalje za opciju povratka Wilsona, mali je suho zlato, kao skrojen za ovaj sistem igrezomri wrote:Na sta konkretno mislis?AmiĐa_Idriz wrote:U sustini su nam ove zadnje tekme pokazale sta nama fali jos da se uistinu ozbiljno ukljucimo u borbu za titulu iduce sezone.
Hm, ne vjerujem da će dovoditi WC stopera, Klopp u LoLvrenu vidi poboljšanu verziju spoja Cannavara, Maldinija i HummelsaAmiĐa_Idriz wrote:Mislim da nam je klupa i rotacija potanka. Istina je da nas ni povrede nisu mazile, ali ono...recimo, trojka u napadu sigurno ne moze izdrzati ovakav tempo a trenutne zamjene su smijesne. Najnezahvalnije i jeste traziti rotacionu opciju za ovakve igrace, kvalitetu koja ce uslovno receno grijati klupu. Zato sam ja recimo i dalje za opciju povratka Wilsona, mali je suho zlato, kao skrojen za ovaj sistem igrezomri wrote:Na sta konkretno mislis?AmiĐa_Idriz wrote:U sustini su nam ove zadnje tekme pokazale sta nama fali jos da se uistinu ozbiljno ukljucimo u borbu za titulu iduce sezone.![]()
I jasno je zasto se zeli dovesti kvalitetan veznjak, koji ce odma zauzeti mjesto u prvih 11 a ovog sa terena gurnuti na klupu da se rotira sa njim. Zato se nadam jos i WC stoperu kao poklon Dijku, Lovrena i Joela na klupu j svo sretni
Ma znam, nedavno sam glavu smio u opkladu dati da nece nikakav stoper dolaziti a kamol WCzomri wrote: Hm, ne vjerujem da će dovoditi WC stopera, Klopp u LoLvrenu vidi poboljšanu verziju spoja Cannavara, Maldinija i Hummelsa![]()
Dovesti Ayewa za klupe da može Firmina mijenjati, ima slične karakteristike, mlad, zna zabiti, može igrati i po krilu kad usfali kao sad. Top top igrač bi bio
Vratiti Gruju, Wilsona bi ja ostavio još jednu sezonu, ne treba žuriti. Dovesti još jednog stopera dominantnog u zraku ako se VVD povrijedi, rezervnog golmana i jednog veznjaka tipa Jorginho, Aouar i to je to![]()
Firmino produljio 5 godina![]()
![]()
![]()
![]()
Napoli have set an asking price of €70m (£61.4m) for their star midfielder Jorginho, the Italian has no release clause
Taman da udari zube i ostatku porodiceRoberto Firmino has signed a contract worth £9m a year making him Liverpool’s highest paid player. The deal, paying £180,000 a week, retains Firmino until the summer of 2023. [@_ChrisBascombe]
dobar je Lovro samo nekad odluta u po utakmice kada mi slučajno primimo golAmiĐa_Idriz wrote: Lovren je dobar stoper, sta ja znam fine fizikalije cvrst a nije los ni na lopti, samo je malo glup. Ne ko Moreno, Boze sacuvaj, al je glup. Da mu je kako izbiti te zute minute i bio bi on okej. Grujic se valjda vrati, imace on uloge kod Kloppa, gotivi ga Jurgi![]()
Samo sto se on prije derao na Mignoleta, ko biva ispravi moje greske, li sad ne moze, kako se Lorke izdera na njega neku noc a Bgmi i na Virgilazomri wrote:dobar je Lovro samo nekad odluta u po utakmice kada mi slučajno primimo golAmiĐa_Idriz wrote: Lovren je dobar stoper, sta ja znam fine fizikalije cvrst a nije los ni na lopti, samo je malo glup. Ne ko Moreno, Boze sacuvaj, al je glup. Da mu je kako izbiti te zute minute i bio bi on okej. Grujic se valjda vrati, imace on uloge kod Kloppa, gotivi ga Jurgi![]()

jedno 7-8 no look goloviAmiĐa_Idriz wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
50 goleva u 140 utaknica. Dajte nam pravu devetku !1!