ja imam lose iskustvo s ovim atijem... nisu mi se bas pokazale stabilne pogotovo u rendanju igara... nvidija to rijesi novim drajverima, recimo na doom novi mi nije 750 ti mogla ni 2 fps i rijese to novim drajverom dje je u nekim momentima derala i 30 pa i 50 fps...aditon wrote:
pogledajte kako amd, što rx serija, što vega, melje gtx u cod-u..u pojedinim momentima i 50 fps razlike između vega 64 i 1080
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#26201 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- aditon
#26202 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
koja konkretno kartica, ili uopšteno govoriš o AMD-u?
meni je iznenađenje ovaj rezultat, mogu shvatiti da amd ima na nekim igrama prednost u odnosu na gtx, neke razlike od 10-15 fps-a, ali ovakvu dominaciju još nisam vidio, naročito vega u odnosu na 1080 ali i ova 580ka dere u prosjeku 30 fps 1060.
kad govoriš o driverima nVidije, dosta se polemike u zadnje vrijeme vodi oko tzv gimpinga nVidje starijih kartica putem drivera.. a i na ovom forumu se zadnjih dana malo o tome priča..čini se da je nVidijina podrška dobra dvije godine, čim nova serija iziđe, stare serije se usporavaju novim driverima..
meni je iznenađenje ovaj rezultat, mogu shvatiti da amd ima na nekim igrama prednost u odnosu na gtx, neke razlike od 10-15 fps-a, ali ovakvu dominaciju još nisam vidio, naročito vega u odnosu na 1080 ali i ova 580ka dere u prosjeku 30 fps 1060.
kad govoriš o driverima nVidije, dosta se polemike u zadnje vrijeme vodi oko tzv gimpinga nVidje starijih kartica putem drivera.. a i na ovom forumu se zadnjih dana malo o tome priča..čini se da je nVidijina podrška dobra dvije godine, čim nova serija iziđe, stare serije se usporavaju novim driverima..
- typeOnegative
#26203 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Što se tiče gimpanja kartica nV to radi godinama, nije to nista novo , plus što samo dvije generacije stare kartice koje su btw sasvim dovoljno jake i danas ,odose u legacy.
Last edited by typeOnegative on 16/10/2018 14:38, edited 1 time in total.
- typeOnegative
- hopi
#26205 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hmm
ovaj novi ac ne izgleda loše, nimalo, vidim krekić još nije izašao valjda će uskoro da možemo igrati
nego ima li u njemu brodova, to mi je odlično bilo u blek fleg
oriđins sam igrao, tamo do onog drugog grada, nakvu djecu morao skupljati ganjati, i tu prestanem, nije loša igra ali me ne vuče da je dalje igram
ovaj novi ac ne izgleda loše, nimalo, vidim krekić još nije izašao valjda će uskoro da možemo igrati
oriđins sam igrao, tamo do onog drugog grada, nakvu djecu morao skupljati ganjati, i tu prestanem, nije loša igra ali me ne vuče da je dalje igram
- aditon
#26206 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
AC origins je odlična igra, šteta što te nije zagrijala više
Mnogo je novih naslova izašlo ali narodne verzije su na čekanju..novi denuvo je čini se ipak jači nego se mislilo
Mnogo je novih naslova izašlo ali narodne verzije su na čekanju..novi denuvo je čini se ipak jači nego se mislilo
- ferratilis
#26207 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Plovidba je odlicno izvedena, dosta su je unaprijedili u poredjenju sa Originsom. Sad je kao Black Flag, imas svoju posadu, biras clanove, mozes poboljsavati brod itd.hopi wrote:hmm

- hopi
#26208 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa to mi radi
u blek fleg mi je baš to oko brodova bilo super, one borbe na otvorenom moru, topovi, apgrejd brodova što skupljaš, pa onda oni legendarni itd
nekako je uživancija bilo ploviš, more je tu, oni ti pjevaju, naleti kakav brod, potopiš uzmeš loot, kasnije prodaš
a origins nisam ni znao da to ima s brodovima, valjda nisam ni stigao do toga
a mislim da ću ipak sačekati krekić za ovu igru, ne plaća mi se, jer ću vjerovatno uzeti fallout 76 on će valjda biti onlajn
u blek fleg mi je baš to oko brodova bilo super, one borbe na otvorenom moru, topovi, apgrejd brodova što skupljaš, pa onda oni legendarni itd
nekako je uživancija bilo ploviš, more je tu, oni ti pjevaju, naleti kakav brod, potopiš uzmeš loot, kasnije prodaš
a origins nisam ni znao da to ima s brodovima, valjda nisam ni stigao do toga
a mislim da ću ipak sačekati krekić za ovu igru, ne plaća mi se, jer ću vjerovatno uzeti fallout 76 on će valjda biti onlajn
- AhmetShabo
#26209 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Je li ovo pajratbej down?
Ima li neka nova domena, nesto?
Odakle sad skidaati torente?
MOze u pp
MOze u pp
- Maharadza
#26210 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ukucaj u google 'piratebay proxy' i otvori prvi link koji izbaci!AhmetShabo wrote:Je li ovo pajratbej down?
MOze u pp
- avaks
#26211 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zanimljivo:

Biće pljuvanja po WIndowsu 10 kada pođe majnat za nekoga

Biće pljuvanja po WIndowsu 10 kada pođe majnat za nekoga
- House
#26212 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
AhmetShabo wrote:Je li ovo pajratbej down?
MOze u pp
1337x
scenegames.goodolddownloads
rarbg
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Averus
#26214 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Raja, koje e-sports igre igrate?
Znam za CS:GO, Dota i LoL da su kod nas popularne, ali ima li još štogod sa većim brojem domaćih igrača?
Znam za CS:GO, Dota i LoL da su kod nas popularne, ali ima li još štogod sa većim brojem domaćih igrača?
- Ultraviolent
#26215 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
World of Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanks
Poznajem par ljudi koji aktivno igraju duze vrijeme. Popularna je u Srbiji pravo sto se tice "regije".
Poigram je nekad.
Poznajem par ljudi koji aktivno igraju duze vrijeme. Popularna je u Srbiji pravo sto se tice "regije".
Poigram je nekad.
- MarlboroGold
#26216 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Podsjeti me na ovoTomahawk11 wrote:

- Averus
-
febo_acm
#26218 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zaboravio si glavnuAverus wrote:Raja, koje e-sports igre igrate?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26219 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kae ovaj jedan, mjesečno daje oko 200 dolara neku mobilnu igru što igraAverus wrote:
Reko, dobar memo....ništa je to, ljudi hiljade troše, pa reko šta je to, igra ili poker aparat
- Averus
#26220 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma nenormalni ljudi... ne kontaju da su te igre doslovno napravljene samo i isključivo s ciljem da ga "nagovore" da potroši lovu...Tomahawk11 wrote:Kae ovaj jedan, mjesečno daje oko 200 dolara neku mobilnu igru što igraAverus wrote:http://i.redd.it/txgkn6hhart11.jpg![]()
Reko, dobar memo....ništa je to, ljudi hiljade troše, pa reko šta je to, igra ili poker aparat
Rocket Leaguefebo_acm wrote:Zaboravio si glavnuAverus wrote:Raja, koje e-sports igre igrate?
- House
#26221 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Thronebreaker_The_Witcher_Tales-HOODLUM
- aditon
#26222 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jbt više narodnih verzija za ps4 izlazi nego za PC...
elem, kad već pišem post, da priupitam, iako je off topic
da li postoji neki sajt, kao što je bio subtitle3d.com preko kojeg se mogu titlovi konvertovati u 3d? ovaj sajt odnedavno ne radi a najbolji i najjednostavniji način preko istog je bio da se izvrši ova konverzija. Znam za program subtitler3d ali volio bi naći web sajt kao što je subttle3d.com bio
elem, kad već pišem post, da priupitam, iako je off topic
da li postoji neki sajt, kao što je bio subtitle3d.com preko kojeg se mogu titlovi konvertovati u 3d? ovaj sajt odnedavno ne radi a najbolji i najjednostavniji način preko istog je bio da se izvrši ova konverzija. Znam za program subtitler3d ali volio bi naći web sajt kao što je subttle3d.com bio
- House
-
super_bayern
-
duffy_duck
#26225 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li ko Pubga ?