Mustuluk,sletio na Yify naravno u HD-u tako da se sutra lagano gleda,velika ocekivanja
Moderator: _BataZiv_0809

Point. wrote:
Veceras se gleda Gone Girl, film ima da valja.

In Order of Disappearance (2014)
kickass.sodinao wrote:Gdje skidate torente?
Ukinuli nam piratski zaljev...mamu li im hohstaplersku![]()
moze na pp, da se ne bi neki moderator nasao uvrijedjen![]()
Veceras na repertoaru The Equaliser i mozda taj Gone girl..

Zajeb'o Denzel Van Dama i Segala_mufljuz_ wrote:PAZNJA - POKVARIVAĆ ĆEJFA!KPNCTNJAH wrote:http://www.imdb.com/title/tt0455944/ - The Equalizer
Vidim pojavio se na yify, pa da prijavim![]()
Gone Girl dobar
gledao sam ga i razocarao me Ekvalajzer - sinopsis je skoro pa isti Man in Fire..... bivsi black ops specijalac bla bla bla,... cisti bagru....bla bla bla.... osvecuje se... bla bla bla....

Ima odavno prevod za Equalizer.Point. wrote:Jel izaso prevod za Equalizer?
Danas sam skino prevod. Ma Denzel je to, da sere, prdi i bulji i cita naglas uputu sa ves masine sat i po, vrijedi pogledati,klixo wrote:Ima odavno prevod za Equalizer.Point. wrote:Jel izaso prevod za Equalizer?
Inace film je sranje.
Point. wrote:Pregledo Gone Girl. Sta reci, koju poruku poslati? Odlican, jebeno odlican film!!Uz Interstellar definitivno film godine.
BlackSnake wrote:Već sam pisao o Jake Gyllenhaal-u.drag_gost wrote:http://www.imdb.com/title/tt2872718/ - Nighcrawler. Jebeni Jake Gyllenhaal! Dugo nisam vidio upecatljiviju ulogu kao njegovu u ovom filmu. Savrseno je utjelovio psihopatu, svaki njegov pokret, gestikulaciju, akciju, reakciju, proracunatost. Znao sam da kada je Dan Gilroy ovo napisao da tu fule ne moze biti. Neko ko je u stanju da napise "The Fall" tesko da moze pogrijesiti. Ali Jake..., pridobio me je definitivno onom ulogom u Enemy-u, ali ovo do sada mu je uloga zivota. Definitivno dva koplja iznad svih ostalih u filmu. Njegovu izvedbu bih uporedio sa Oldmanovom u Leonu.![]()
Svi se ubiše hvaleći Bale-a koji je fakat dobar glumac, ali meni je Gyllenhaal puno bolji glumac.