kariozni zubi reaguju na podrazaj slatkim
ali ako je koncentracija secera velika i zdravi zubi imaju slicnu reakciju
e sad kakva je koncentracija secera u tim cokoladama veze nemam...ne znam ni da postoje cokolade AS grupacije
Moderators: _BataZiv_0809, anex
koristi parodontax pastu, i još ako ti nije žao dvadesetak maraka,.. kupi gengigel pa poslije pranja nanesi malo na desni.clio_dci120 wrote:Za zdravlje zubi mi se brine Dr. Terzic i kaze da su zubi ekstra, sve super. Sada moze biti do toga da imam osjetljive zube, prije se desavalo i na toplo hladno, i kad sam prestao jesti i piti toplo, prestalo je i to.
A odjela su u Travniku, nema u Ze, mora se ici u Travnik, znaci u krugu bivse fabrike odjela Borac. Asova se zove fortitudo, mada u istom krugu je sada otvorio i prevent, nedavno moj zet tamo uzimao neke sportske majice, po 10-15km placao, sve ide u EU u skupe butike u izvoz. Ja imam tri Asova odjela, i prezadovoljan sam, i od kolega koji imaju i preventova i asova, cujem da su asova (fortitudo) mnogo, mnogo bolja. Da ne govorim o Granofu, Joridju i sl...
Do fabrike najlakse doci, ne ulazis u TR, nego ides skroz onom glavnom magistralom, i kod inine pumpe gdje kamera na izlazu iz travnika (mislim da je to kalibunar) skrenes ljevo, spustis se niz brdo, i sa lijeve strane je onaj privatni faks, a ti ides pravo preko mosta, i odmah nakon mosta desno, i tu je fabrika.
Izivnjavam se na greskama u kucanju, nemam vremena paziti...
Eben je Terzic. Dosta njih, a medju njima i on znaju dooobro sfuseriti i prevariti i svasta nesto.clio_dci120 wrote:Za zdravlje zubi mi se brine Dr. Terzic i kaze da su zubi ekstra, sve super. Sada moze biti do toga da imam osjetljive zube, prije se desavalo i na toplo hladno, i kad sam prestao jesti i piti toplo, prestalo je i to.
A odjela su u Travniku, nema u Ze, mora se ici u Travnik, znaci u krugu bivse fabrike odjela Borac. Asova se zove fortitudo, mada u istom krugu je sada otvorio i prevent, nedavno moj zet tamo uzimao neke sportske majice, po 10-15km placao, sve ide u EU u skupe butike u izvoz. Ja imam tri Asova odjela, i prezadovoljan sam, i od kolega koji imaju i preventova i asova, cujem da su asova (fortitudo) mnogo, mnogo bolja. Da ne govorim o Granofu, Joridju i sl...
Do fabrike najlakse doci, ne ulazis u TR, nego ides skroz onom glavnom magistralom, i kod inine pumpe gdje kamera na izlazu iz travnika (mislim da je to kalibunar) skrenes ljevo, spustis se niz brdo, i sa lijeve strane je onaj privatni faks, a ti ides pravo preko mosta, i odmah nakon mosta desno, i tu je fabrika.
Paradontax koristim, a i gengigel dok je bilo potrebe.Ci-Nick wrote:koristi parodontax pastu, i još ako ti nije žao dvadesetak maraka,.. kupi gengigel pa poslije pranja nanesi malo na desni.clio_dci120 wrote:Za zdravlje zubi mi se brine Dr. Terzic i kaze da su zubi ekstra, sve super. Sada moze biti do toga da imam osjetljive zube, prije se desavalo i na toplo hladno, i kad sam prestao jesti i piti toplo, prestalo je i to.
To su samo puste zelje...Throttle wrote:http://www.072info.com/168603
Jel to Pasalic ima dojavu?channel10 wrote:To su samo puste zelje...Throttle wrote:http://www.072info.com/168603
...samo mala ispravka, Fortitudo je Borcev brand za izvoz, koji se mogao kupiti u exskluzivnim radnjama...AS je samo preuzeo ime...iskreno se nadam da je kvalitet ostao barem priblizan Borcevom...clio_dci120 wrote:Za zdravlje zubi mi se brine Dr. Terzic i kaze da su zubi ekstra, sve super. Sada moze biti do toga da imam osjetljive zube, prije se desavalo i na toplo hladno, i kad sam prestao jesti i piti toplo, prestalo je i to.
Kad pomenu sareno...channel10 wrote:Kad su se one šarene jakne prodavale u Borcu , ha Normi uvijek bile dobro skupe.
...vjeruj da se isplatilo...sad ne znam kakav je kvalitet...kamen spoticanja wrote:hebo odijelo ako moram po njega u Travnik![]()
jal hebo kasabu u kojoj zivim![]()
kad smo kod kasabe,sto su se namnozili oni standovi s cigaretama...pa su se modernizovali...to nesto police,stolovi na sprat
ona naka keva sto na londzi ispred lindapeka prodaje zelenu salatu i prasu sad ima i marlboro
Elaborisiclio_dci120 wrote:Iako podrzavam razvoj Tesanjske privrede, od kojih se dosta poucnog moze nauciti.
...samo dok su nam Turci i Saudijci slali Dzavahir indijski orascic i hurme u rinfuzi Iranci su slali pune zelene drvene sanduke...notsure wrote:https://www.zenicablog.com/gradonacelni ... -heidaria/
Bićemo vjerovatno jedini grad na svijetu koji istovremeno ima tablu zahvalnosti Saudijskoj Arabiji i Trg jaranstva s Iranom.
Ne mogu da vjerujem da FK ne zna koliko se Šiiti i Suniti mrze međusobno?