harunn wrote:Čedomir Jovanović o Bošnjacima
ode Čeda u Kanaliziciju s PiĆkoustim...e jebajga Čedomire, usra motku...
harunn wrote:Čedomir Jovanović o Bošnjacima
Ahaaa dakle to je bilo u pitanju. Bila sam u Nisu bas u subotu kad je ovo bilo i nista nisam skontala sta se desava, mislila sam da je mozda neki politicki skup u pitanju jer sam vidjela plakate (uglavnom od SNS) svugdje.Johnzy wrote:Niš: Masovan protest protiv nasilja
taj dan je i bio PiĆkousti u NišHu...Sarajevica wrote:Ahaaa dakle to je bilo u pitanju. Bila sam u Nisu bas u subotu kad je ovo bilo i nista nisam skontala sta se desava, mislila sam da je mozda neki politicki skup u pitanju jer sam vidjela plakate (uglavnom od SNS) svugdje.Johnzy wrote:Niš: Masovan protest protiv nasilja
Kao i Štefan File, Ketrin Ešton i niz drugih zvaničnika čiji je Vučić favorit u Srbiji i jedan od najomiljenijih, ako ne i najomiljeniji u regionu. Jel i Brisel Berlin ili Vašington - usrao motku?pici wrote:
ode Čeda u Kanaliziciju s PiĆkoustim...e jebajga Čedomire, usra motku...
Ahapici wrote:taj dan je i bio PiĆkousti u NišHu...Sarajevica wrote:Ahaaa dakle to je bilo u pitanju. Bila sam u Nisu bas u subotu kad je ovo bilo i nista nisam skontala sta se desava, mislila sam da je mozda neki politicki skup u pitanju jer sam vidjela plakate (uglavnom od SNS) svugdje.Johnzy wrote:Niš: Masovan protest protiv nasilja
A što, molim te, ne bi tamo volela živeti?Sarajevica wrote:
Sve u svemu, drago mi je sto sam otisla. Nije Pristina uopste toliko strasna kako se prica u pojedinim medijima, ali ne bih tamo voljela zivjeti.
Putopis je vise pozitivan zato sto sam ocekivala (nakon svega sto sam procitala na netu) europsku Ugandu a grad je po izgledu, samo nesto losiji od balkanskog prosjeka. No to ne znaci da je dobar grad za zivot, daleko od toga. Javni prijevoz nisam probala jer je moj hotel bio samo 20 min pjeske od centra, ali vidjela sam saobracajnicki haos na ulicama pa mogu da zamislim kako to izgleda. Takodjer bio je neki cudan miris u gradu (ne svugdje nego u nekim mjestima) valjda zbog zagadjenja, cistoca nije bas na nivou itd itd. Naravno to su problemi koji imaju mnogi balkanski gradovi ali cini mi se da je u Pristini najgore. A naravno tu je i faktor nacionalnosti, jesam pricala na bosanskom sa nekim ljudima, ali onako sa drustvom na ulici nikako, samo u hotelu, restoranima i prodavnicama kad sam vidjela da ne razumiju engleski. Kad su ovi culi da smo iz BiH i HR uglavnom su bili jako ljubazni ali rekli su nam i da je bitno da uvijek kazemo da smo otuda a ne iz Srbije, jer Albanci uglavnom ne mogu da razlikuju bosanski i hrvatski od srpskog.Martinez_ wrote:A što, molim te, ne bi tamo volela živeti?Sarajevica wrote:
Sve u svemu, drago mi je sto sam otisla. Nije Pristina uopste toliko strasna kako se prica u pojedinim medijima, ali ne bih tamo voljela zivjeti.
Putopis ti je kao da dolaziš sa Beverli Hilsa.

¨

ima ona zvjezdica (*)Ras Al Ghul wrote:Zašto su slike Prištine na temi dešavanja u Srbiji?
Valjda je Priština u drugoj Republjiki sada
kosovo je srbijaRas Al Ghul wrote:Zašto su slike Prištine na temi dešavanja u Srbiji?
ma to je da ih želja mineRas Al Ghul wrote:Zašto su slike Prištine na temi dešavanja u Srbiji?
pici wrote:ma to je da ih želja mineRas Al Ghul wrote:Zašto su slike Prištine na temi dešavanja u Srbiji?

Loše groblje danas u bošnjačkoj Spartiradostan dan wrote:poslije 500 i kusur dana zvezda prva na tabeli...sjooo, što neće da pukne ko u ukrajini, vanredne mjere, prekid prvenstva, proglašenje šampiona po zatečenom stanju...
džabe lijepiš Pici,Ras Al Ghul wrote:Srbija i Albanija u istoj grupi![]()
Ne bih je yebo ja kur.. je ciganskaradostan dan wrote:džabe lijepiš Pici,Ras Al Ghul wrote:Srbija i Albanija u istoj grupi![]()
Ras igra po živci,
pored 'nol'ko rupa,
jebala ga grupa...
Ma i ja bih kume da mi to je...radostan dan wrote:jok, ja bih...