e hvala ti živa bila...wewa wrote:imam sitnog cevaba, uslikacu vcrs ako stignem od skakavaca
e imam i rolat od jagode, istina samo je slika ostala![]()
ovi se pošli takmičit u ko će bolje aranžirat i uslikat.....
Moderator: anex
e hvala ti živa bila...wewa wrote:imam sitnog cevaba, uslikacu vcrs ako stignem od skakavaca
e imam i rolat od jagode, istina samo je slika ostala![]()
đe janjetinaGandalfSivi wrote:Moradoh napraviti sendvice od ostataka janjetine
nista od mene. muckala za vikend nekakvu gustu corbu od spinata... Boze me oprosti, ni dusmanu je ne bih pozeljela kakva je ispala.pijo_zoljo wrote:pa vi se ovde stvarno šalite
dajte ljudi pa nije ovo masterchef...
Hadžinceeeee
wevoooooooo
pomagajte sa kakvom hranom života vam
makar feta bila
ukrasi prekrili moj tomoTomahawk11 wrote:
đe janjetina
Jah, dođeš ko krava, puna usta trave, niđe mesa.pijo_zoljo wrote:ukrasi prekrili moj tomoTomahawk11 wrote:
đe janjetina
ukrasi prekrili
![]()
ma vidiwewa wrote:nemoj zezat, trude se ljudi. bude divne hrane![]()
mozebit bih i ja da ima kad...
Finalni proizvod - janje pojeli, salata ostalapijo_zoljo wrote:ma vidiwewa wrote:nemoj zezat, trude se ljudi. bude divne hrane![]()
mozebit bih i ja da ima kad...
u poslednje vrijeme na temi insomnia dominira,
čojk konkretnu hranu metne
ovaj amer metno njanje kako se okreće
a finalni proizvod sakrio ukrasima
...
pa ono malo što je konkretnog ostalo ukombinovo u salatuTomahawk11 wrote:
Finalni proizvod - janje pojeli, salata ostala![]()
Pa nećemo tako, drugovi...
Sve su Moonca i onaj glumac krivi sa njihovim aranziranjem, moradoh i ja poceti, pa se navukoh, vise ne znam ni normalna jaja, a kamoli sendvic napravitiTomahawk11 wrote:Jah, dođeš ko krava, puna usta trave, niđe mesa.pijo_zoljo wrote:ukrasi prekrili moj tomoTomahawk11 wrote:
đe janjetina
ukrasi prekrili
![]()
Dakle, pokvarili čovjeka zapadnjaci....valjda ide obrnuto, manje trave, više mesa
Ja ti mogu samo uputiti riječi podrške i da se vratiš na pravi put.GandalfSivi wrote:
Sve su Moonca i onaj glumac krivi sa njihovim aranziranjem, moradoh i ja poceti, pa se navukoh, vise ne znam ni normalna jaja, a kamoli sendvic napraviti
GandalfSivi wrote:Moradoh napraviti sendvice od ostataka janjetine

Ne vidim rizu, ali opet odlicno...samsonsam wrote:jednostavna basmati riza kako braca afganistanci prave10,11 zacina pa se ukusi sloze
![]()