Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

chudjenhe

#26151 Re: Sarajevski derbi

Post by chudjenhe »

bleee_sa wrote:
MOSALJOZE wrote:Proto,moke,djakma,bleso i velko tugy plakyyy
Ja bi se zabrin'o na tvom mjestu da vam Saraj'vo loše i nikakvo onoliko šansi sa igračem manje napravi, al' haj tugy plaky :D
koliko crnih sansi :zzzz: stanojevic ono jednom opucao
leškarenje

#26152 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

:roll:
chudjenhe wrote:
bleee_sa wrote:
MOSALJOZE wrote:Proto,moke,djakma,bleso i velko tugy plakyyy
Ja bi se zabrin'o na tvom mjestu da vam Saraj'vo loše i nikakvo onoliko šansi sa igračem manje napravi, al' haj tugy plaky :D
koliko crnih sansi :zzzz: stanojevic ono jednom opucao
Skinuli ste s linije jednu u drugom
Ricken

#26153 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

Pa bio je uzbudljiv i sadržajan derbi. Nije bilo loše ni na tribinama. Kad sve sabereš i oduzmeš dobra zajebancija za 90 minuta. Moglo je biti i obrnuto, ali nije. Vidim kone se zahvaljuju, znači zadovoljni da su nisu fasovali sa većom razlikom. :D

Poguro ih je malo sudija ne isključivanjem Kadušića. Penal za Sarajevo djeluje diskutabilno, ono nad Ahmetovićem teatralno padanje je bilo za kartona zbog simuliranja. Jara nije košarka.

Bogami kone ozbiljno prijete Vitezu i Čeliku. Nek im je sa srećom. Uz njih smo.
leškarenje

#26154 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Ricken wrote:Pa bio je uzbudljiv i sadržajan derbi. Nije bilo loše ni na tribinama. Kad sve sabereš i oduzmeš dobra zajebancija za 90 minuta. Moglo je biti i obrnuto, ali nije. Vidim kone se zahvaljuju, znači zadovoljni da su nisu fasovali sa većom razlikom. :D

Poguro ih je malo sudija ne isključivanjem Kadušića. Penal za Sarajevo djeluje diskutabilno, ono nad Ahmetovićem teatralno padanje je bilo za kartona zbog simuliranja. Jara nije košarka.

Takoe.....samo realno i objektivno....drito iz magacina.
Melbourne_Australia

#26155 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Jeli moguce da veliki broj navijaca malenih misle da nije penal za Zelju i da ono nije za crveni??? Pa jbt kakvih bolesnika i neznalica ima :lol: Kadusicev start ne da nije za crvenog nego je zatvora....Sudija mi dade zuti za onaj start :lol:
Last edited by Melbourne_Australia on 19/08/2017 23:16, edited 1 time in total.
avetinja

#26156 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Kažem ja da uzimamo. Baš sam imao poseban osjećaj pred tekmu. Derbi dobar, al' mnogo grub.
nema me tamo

#26157 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Melbourne_Australia wrote:Jeli moguce da veliki broj navijaca malenih misle da nije penal za Zelju i da ono nije za crveni??? Pa jbt kakvih bolesnika i neznalica ima :lol:

Ma ko kaze?

Isti debili kazu kao i oni sto kazu da nije bio penal na Duljevicu na Grbavici.
Niko ba ne ide i na utakmice da svi sto pisu idu tako na utakmice bilo bi 25 hiljada svaki derbi.

Nisu to nikakvi ni fanovi ni navijaci, to su levati sto navijaju za Barsu i Real.
relativno84

#26158 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Koliko su divovi u kurcu da su poceli slaviti i promasene penale uz bakljadu :shock:
Tomahawk11
Globalni moderator

#26159 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Melbourne_Australia wrote:Jeli moguce da veliki broj navijaca malenih misle da nije penal za Zelju i da ono nije za crveni??? Pa jbt kakvih bolesnika i neznalica ima :lol: Kadusicev start ne da nije za crvenog nego je zatvora....Sudija mi dade zuti za onaj start :lol:
Kadušićev start jeste za crvenog, a prije penala za Želju je bio ofsajd. Tu se sudija pogubio i više nije znao šta radi.
Lakat Jebić

#26160 Re: Sarajevski derbi

Post by Lakat Jebić »

Tomahawk11 wrote:
Melbourne_Australia wrote:Jeli moguce da veliki broj navijaca malenih misle da nije penal za Zelju i da ono nije za crveni??? Pa jbt kakvih bolesnika i neznalica ima :lol: Kadusicev start ne da nije za crvenog nego je zatvora....Sudija mi dade zuti za onaj start :lol:
Kadušićev start jeste za crvenog, a prije penala za Želju je bio ofsajd. Tu se sudija pogubio i više nije znao šta radi.
nije, ostao kadušić dole. al eto vidjecemo, neko ce povuci liniju
nema me tamo

#26161 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

relativno84 wrote:Koliko su divovi u kurcu da su poceli slaviti i promasene penale uz bakljadu :shock:

Bjezi samo trollas ne ides ni na utakmice...
leškarenje

#26162 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Povlacile su se linije veceras na stadionu,zato i jeste odron :oops:
Maharadza

#26163 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

relativno84 wrote:Koliko su divovi u kurcu da su poceli slaviti i promasene penale uz bakljadu :shock:
Jesi siguran da ga i vi ne biste "proslavili" da je onaj vaš kojim slučajem promašio?! :mrgreen:

Pa valjda najvatreniji navijači najbolje poznaju svoju ekipu tj. znali smo svi - ako i ovaj promaše (što je izvjesno bilo i dobar dio nas je to i očekivao jer je ovo skup mentalnih patuljaka u dresu FKS), neće ga nikada zabiti, pa bolje pali sve neka gori! :P
klixo

#26164 Re: Sarajevski derbi

Post by klixo »

Zjanili jesmo ,al jebes mu mater bolje i ovakav uzbudljiv derbi nego dosadnih 0:0 ...
decko_sa_kovaca

#26165 Re: Sarajevski derbi

Post by decko_sa_kovaca »

Da sam pitar ja ne bi imo sna
relativno84

#26166 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

nema me tamo wrote:Bjezi samo trollas ne ides ni na utakmice...
Ma ko ce ici na onaj odron gore, 33 stepena a jebeni propuh kida :D
nema me tamo

#26167 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Ma moralni huk u leđa zato su se popalile..

Al' bukvalno ove izvođace penala treba...
nema me tamo

#26168 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

relativno84 wrote:
nema me tamo wrote:Bjezi samo trollas ne ides ni na utakmice...
Ma ko ce ici na onaj odron gore, 33 stepena a jebeni propuh kida :D
Ja koji nisam propustio derbi nikad recimo od 14te tamo godine veceras nisam otisao nego sam otisao s par drugova na pivu..
Nemam snage 90 posto tribine je tu upravo zbog tribine znas zbog trenutne furke..A neki su i zbog vece furke ostali tu dugi niz godina..
Al' nakon ovog nemam ja zivaca da dajem svoje pare vise..
Shvatio sam i da je klub klub ništa vise nista manje..
Svetinja?
To su neki slogani za likove koji su na mentalnom nivou djece..
Dozivio sam opet tamo 2009 -2010 i one patnje, a prije par godina ocekivao bar 2 titule u 3 godine..
Maharadza

#26169 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

decko_sa_kovaca wrote:Da sam pitar ja ne bi imo sna
Finale kupa/Evropa/GOŠK - odavno je to normalno za nas! :oops:
Last edited by Maharadza on 19/08/2017 23:30, edited 1 time in total.
Melbourne_Australia

#26170 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Tomahawk11 wrote:
Nije bio ofsajd, evo ja sam vracao 10 puta druze...Igrac Sarajeva skroz na strani u liniji sa Zakaricem...Samo sto tog igraca i ne vidis na strani skroz u cosku :izet: uglavnom ostao je iza zadnje linije vase...
ellaxaz

#26171 Re: Sarajevski derbi

Post by ellaxaz »

:babinsin: :babinsin:
relativno84

#26172 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

nema me tamo wrote:Ja koji nisam propustio derbi nikad recimo od 14te tamo godine veceras nisam otisao nego sam otisao s par drugova na pivu..
Nemam snage 90 posto tribine je tu upravo zbog tribine znas zbog trenutne furke..A neki su i zbog vece furke ostali tu dugi niz godina..
Svetinja?
Dozivio sam opet tamo 2009 -2010 i one patnje, a prije par godina ocekivao bar 2 titule u 3 godine..
Sve je to slicno sranje samo se uloge mijenjaju, koliko je sve otislo u pm da i telekom pusti free prenos :nevjerujem: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#26173 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Melbourne_Australia wrote:
Tomahawk11 wrote:
Nije bio ofsajd, evo ja sam vracao 10 puta druze...Igrac Sarajeva skroz na strani u liniji sa Zakaricem...Samo sto tog igraca i ne vidis na strani skroz u cosku :izet: uglavnom ostao je iza zadnje linije vase...
E onda ga jebi, gledam snimak, ko je hvatao kadar :-)
Uglavnom, penal jeste, ali je s crvenim samo digao tenzije i poslije toga smo samo gledali faulove i naguravanja.
_Reds_

#26174 Re: Sarajevski derbi

Post by _Reds_ »

Ricken wrote:Pa bio je uzbudljiv i sadržajan derbi. Nije bilo loše ni na tribinama. Kad sve sabereš i oduzmeš dobra zajebancija za 90 minuta. Moglo je biti i obrnuto, ali nije. Vidim kone se zahvaljuju, znači zadovoljni da su nisu fasovali sa većom razlikom. :D

Prvo kod penala za Zelju je bio ofsajd.

Drugo kod suta Ahmetovica u drugom je bio jos jedan 100 posto penal, lik branio rukom na metar od gola. Dakle, penal i jos jedna crveni.

Toliko.

Ustalom svirati crveni u 3. minutu utakmice, lakrdija od sudjenja. Sve i da nije bio ofasajda, pa da je svirao ofsajd, ali crveni, teska smijurija.
Maharadza

#26175 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

relativno84 wrote:
nema me tamo wrote:Ja koji nisam propustio derbi nikad recimo od 14te tamo godine veceras nisam otisao nego sam otisao s par drugova na pivu..
Svetinja?
Sve je to slicno sranje samo se uloge mijenjaju, koliko je sve otislo u pm da i telekom pusti free prenos :nevjerujem: :lol:
Skontali i uhljebi da ove amatere (sa obje strane) kao ni amatersku ligu ne želi niko (normalan) pratiti pa se konačno predali! :lol:
Post Reply