Demokratska fronta Željko Komšić
-
StupskaBitanga
#26151 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ja ne branim ni DF ni SDA ni SDP sve su to različita pakovanja istog smeća
Međutim vrijeđanje inteligencije i razuma je sasvim nešto drugo i u tome je SDA nadmašila i SDP i DF
Međutim vrijeđanje inteligencije i razuma je sasvim nešto drugo i u tome je SDA nadmašila i SDP i DF
- mirzadelibasic
#26152 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Molim te reci mi jedan potez bilo koje stranke od kojeg nam je svima bilo bolje makar 0,1%.obelix1 wrote:
Molim Vas samo jedan konkretan potez DF od kojeg nam je svima bilo bolje 0.1 %
Znam da kupovina Ajfona i odlazak na skijanje nije jedan od takvih poteza... Ali inače su se sve političke opcije potrudile da nama bude bolje. Eno ministri ne spavaju koliko se trude i rade, a neki su otišli na godišnji odmor. Valjda zato što su se preforsirali.
-
obelix1
#26153 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gledaj živo mi se jebe za ostale političke opcije Željko i DF se prestavljaju kao alternativa, nisam ja spomenuo ni ajfon ni skijanje, te me mahalske ne interesuje.mirzadelibasic wrote:Molim te reci mi jedan potez bilo koje stranke od kojeg nam je svima bilo bolje makar 0,1%.obelix1 wrote:
Molim Vas samo jedan konkretan potez DF od kojeg nam je svima bilo bolje 0.1 %
Znam da kupovina Ajfona i odlazak na skijanje nije jedan od takvih poteza... Ali inače su se sve političke opcije potrudile da nama bude bolje. Eno ministri ne spavaju koliko se trude i rade.
DF je bio u vlasti KS dvije godine u starom sazivu skupštine kad su sa SDA oborili SDP vladu i evo sad već godinu sa SDA u ovom sazivu sa Konakovićem Premijerom.
Za SDA se zna, ali gdje je DF u svemu tome
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#26154 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
za sve što niste znali o DF-u a niste smjeli da pitate ćekajte Šamarđijno priopčenje
- mirzadelibasic
#26155 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF je alternativa u pokušaju i ništa više od toga, ali kada govorimo o nekom napretku i o tome sta je ko uradio tada svi idu u isti koš i odvajanja nekih pojedinaca nema, jer ne primjetih da se neko baš pretjerano trudi.obelix1 wrote: Gledaj živo mi se jebe za ostale političke opcije Željko i DF se prestavljaju kao alternativa, nisam ja spomenuo ni ajfon ni skijanje, te me mahalske ne interesuje.
DF je bio u vlasti KS dvije godine u starom sazivu skupštine kad su sa SDA oborili SDP vladu i evo sad već godinu sa SDA u ovom sazivu sa Konakovićem Premijerom.
Za SDA se zna, ali gdje je DF u svemu tome
Pred izbore su svi alternativa i svi obećavaju kule i gradove i već smo imali priliku vidjeti alternative na djelu (2006. i 2010. godine), gdje smo dobili jedno veliko ništa.
-
The BEN10
#26156 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A DF junoše na aparatima - fali im borbene moći.StupskaBitanga wrote:Ala su se SDAovci uzjogunili
- Orange Revolution
-
StupskaBitanga
#26158 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Niko nije obratio pažnju na zanimljivu izjavu ŽKu kojoj kaže
- Narod, ipak, nije toliko slijep i da će to dopustiti. Neće narod dopustiti da se igramo ovom zemljom i da pravimo karikature. Nemojte da se igramo s narodom. Jer, kad dođu ljudi pred vrata, onda je problem - pojasnio je Komšić. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/187954/nije-s ... LYPxk.dpuf
- NK33
#26159 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad god postaviš konkretno pitanje dobiješ smućarski odgovor tipa 'što su se SDA-ovci uzjogunili' ili se postavljaju slike s pravopisnim greškama kao u slučaju smućara dva posta iznad. 
-
obelix1
#26160 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jeste fino on priča milina ga slušat, čak mu je i izraz lica pun neke gorčine kad priča o problemima običnih ljudi ali evo skoro tri godine je u vlasti Kantona Sarajevo a nam je sve gore i gore, a ono što je najgore je to što je uvjek partner SDA.
EVO TEBE MOLIM NAPIŠI OVDJE SAMO JEDNU KONKRETNU INCIJATIVU, ZAKON ILI BILO ŠTA ČIM NAM JE Ž.K. OMOGUĆIO DA NAM JE 0.1% BOLJE NEGO ŠTO JE BILO.
Možda sam se bolje poslje nekih njegovih izjava tipa prste dalje od Bosne isl. ali tim nismo imali nikakvu konkretnu korist
-
PM72
#26161 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sve mi se čini da si mi poznat.Bio si Željkov politički kolega i saradnik.Je li tako? A sad si prešao u kockaste a on u narandžaste. Ili možda griješim?
-
budza
#26162 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Innovation wrote:
slika 4. udbas u ekstazi.
;D
-
obelix1
#26163 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne grješiš, i zato izbjegavam da komentarišem posebno mahalaške natpise i komentare.PM72 wrote:Sve mi se čini da si mi poznat.Bio si Željkov politički kolega i saradnik.Je li tako? A sad si prešao u kockaste a on u narandžaste. Ili možda griješim?
Pokušavam da postavim jednostavno pitenje
"ŠTA JE ŽELJKO KOMŠIĆ KONKRETNO URADIO DA OVAJ NAROD ŽIVI 0,1% BOLJE DANAS NEGO JUĆE"
i ništa više
samo jednu konkretnu stvar, jednu jedinu
-
Innovation
#26164 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zar ocekujes odgovor? Da imaju sta odgovorili bi odmah.obelix1 wrote: EVO TEBE MOLIM NAPIŠI OVDJE SAMO JEDNU KONKRETNU INCIJATIVU, ZAKON ILI BILO ŠTA ČIM NAM JE Ž.K. OMOGUĆIO DA NAM JE 0.1% BOLJE NEGO ŠTO JE BILO.
Orange Revolution , covjek napisa sta misli o vama.
gidra wrote:
vi stranački botovi DF-a ste najgora sorta koja postoji i koja svjesno potura laži.
- GoldenSpoon
#26165 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hanuma bona, kao što ona stara narodna kaže, prvo da se počisti ispred svoje avlijeInnovation wrote:Zar ocekujes odgovor? Da imaju sta odgovorili bi odmah.obelix1 wrote: EVO TEBE MOLIM NAPIŠI OVDJE SAMO JEDNU KONKRETNU INCIJATIVU, ZAKON ILI BILO ŠTA ČIM NAM JE Ž.K. OMOGUĆIO DA NAM JE 0.1% BOLJE NEGO ŠTO JE BILO.![]()
Orange Revolution , covjek napisa sta misli o vama.![]()
gidra wrote:
vi stranački botovi DF-a ste najgora sorta koja postoji i koja svjesno potura laži.
Svjedocimo smo da se SDA ubi od reformi, i napredak je vidljiv na svakom koraku, počevši od redukcije vode u KS, poskupljenjem struje, neizdvajanjem novca za Grad Sarajevo, svođenje u okvire kasabe
Last edited by GoldenSpoon on 23/07/2015 15:43, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#26166 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vezanje zastava sa srpskim plaćenikom i Abdićem u nastanku, Fahrudinom Radončićem. Novi šamar glasačima DF-a.
-
starisalko
#26167 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Svi glasaci DF-ZK su prije izbora znali kakvo je misljenje Komsica o FahriIt_is_a_Leclerc wrote:Vezanje zastava sa srpskim plaćenikom i Abdićem u nastanku, Fahrudinom Radončićem. Novi šamar glasačima DF-a.
- NK33
#26168 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao što smo svjedoci da nam sa Željkom i rajom nije niti će biti bolje i drugačije. Vječita opozicija koja laje iz čoška pa kad dobije priliku da se dokaže ponovo bježi u čošak.GoldenSpoon wrote: Svjedocimo smo da se SDA ubi od reformi, i napredak je vidljiv na svakom koraku, počevši od redukcije vode u KS, poskupljenjem struje, neizdvajanjem novca za Grad Sarajevo, svođenje u okvire kasabeIz kakvih sela su potekli dobro imamo kuda i voziti po gradu, a i to je sreća da im treba lova pred izbore pa obnavljaju asfalt svako malo
-
Innovation
#26169 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma nisu valjda, pa DZe bi oni to? Nije njima do vlastiIt_is_a_Leclerc wrote:Vezanje zastava sa srpskim plaćenikom i Abdićem u nastanku, Fahrudinom Radončićem. Novi šamar glasačima DF-a.
- GoldenSpoon
#26170 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema ljudi u pravom smislu te riječi, pa tako nema ni napretkaNK33 wrote:Kao što smo svjedoci da nam sa Željkom i rajom nije niti će biti bolje i drugačije. Vječita opozicija koja laje iz čoška pa kad dobije priliku da se dokaže ponovo bježi u čošak.GoldenSpoon wrote: Svjedocimo smo da se SDA ubi od reformi, i napredak je vidljiv na svakom koraku, počevši od redukcije vode u KS, poskupljenjem struje, neizdvajanjem novca za Grad Sarajevo, svođenje u okvire kasabeIz kakvih sela su potekli dobro imamo kuda i voziti po gradu, a i to je sreća da im treba lova pred izbore pa obnavljaju asfalt svako malo
-
Innovation
#26171 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
NK33 wrote:Kao što smo svjedoci da nam sa Željkom i rajom nije niti će biti bolje i drugačije. Vječita opozicija koja laje iz čoška pa kad dobije priliku da se dokaže ponovo bježi u čošak.GoldenSpoon wrote: Svjedocimo smo da se SDA ubi od reformi, i napredak je vidljiv na svakom koraku, počevši od redukcije vode u KS, poskupljenjem struje, neizdvajanjem novca za Grad Sarajevo, svođenje u okvire kasabeIz kakvih sela su potekli dobro imamo kuda i voziti po gradu, a i to je sreća da im treba lova pred izbore pa obnavljaju asfalt svako malo
- mirzadelibasic
#26172 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jedan moj poznanik iz Nemile mi jednom reče: "napad je najbolja odbrana"Innovation wrote:
Čak sta više, malo ste agilniji.
Nego ima li kakvih novosti ? Možda je Komšić ili neko iz DF-a išao na more na račun države, ili kupio laptop, tablet, kompjuter ??
-
PM72
#26173 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znači,u pravu sam.obelix1 wrote:Ne grješiš, i zato izbjegavam da komentarišem posebno mahalaške natpise i komentare.PM72 wrote:Sve mi se čini da si mi poznat.Bio si Željkov politički kolega i saradnik.Je li tako? A sad si prešao u kockaste a on u narandžaste. Ili možda griješim?
"ŠTA JE ŽELJKO KOMŠIĆ KONKRETNO URADIO DA OVAJ NAROD ŽIVI 0,1% BOLJE DANAS NEGO JUĆE"
i ništa više
A može li jedno kontra pitanje? Šta je HDZ konkretno uradio da ovaj narod živi 0,01 % bolje danas nego juče pa si im prišao i uzeo člansku knjižicu? Od onakog SDP-ovca šta bi.Čime su zaslužili tvoje povjerenje? Željko se zaista ponaša kao slon u staklarskoj radnji ali on nikad nije ni pomislio da se prikloni fašističkoj/nacionalističko/šovinističkoj koaliciji SDA-HDZ.
-
gidra
#26174 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sa kim je DF u koalciji na državnoj razini, znači isti taj Komšić lično? Šta je Emir Suljagić, zamjenik ministra ili opozicioner?PM72 wrote:Znači,u pravu sam.obelix1 wrote:Ne grješiš, i zato izbjegavam da komentarišem posebno mahalaške natpise i komentare.PM72 wrote:Sve mi se čini da si mi poznat.Bio si Željkov politički kolega i saradnik.Je li tako? A sad si prešao u kockaste a on u narandžaste. Ili možda griješim?
i ništa više
A može li jedno kontra pitanje? Šta je HDZ konkretno uradio da ovaj narod živi 0,01 % bolje danas nego juče pa si im prišao i uzeo člansku knjižicu? Od onakog SDP-ovca šta bi.Čime su zaslužili tvoje povjerenje? Željko se zaista ponaša kao slon u staklarskoj radnji ali on nikad nije ni pomislio da se prikloni fašističkoj/nacionalističko/šovinističkoj koaliciji SDA-HDZ.
Ko je aktuelni potpredsjednik Federacije? Čija tri ministra su još u Vladi Federacije? Odnosno opizicija na poziciji koja uredno prima ministarske plate, ma joj ne bi ovi iz DF-a nikad
Sa kim su Mirso Pindžo i ekipa u koaliciji u Kantonu Sarajevo? Šta radi Sejo Bukva?
-
Innovation
#26175 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne Innovation wrote:, negomirzadelibasic wrote:Jedan moj poznanik iz Nemile mi jednom reče: "napad je najbolja odbrana"Innovation wrote:
vi stranački botovi DF-a ste najgora sorta koja postoji i koja svjesno potura laži.. Nema samo DF botove i vama iz SDA se može svašta prigovoriti.
Čak sta više, malo ste agilniji.
Nego ima li kakvih novosti ? Možda je Komšić ili neko iz DF-a išao na more na račun države, ili kupio laptop, tablet, kompjuter ??
gidra wrote: