SDA-All about
-
Juliuscezar
#26126 Re: SDA-All about
Bake tesko da je sposoban da bude predsjednik odjeljenske zajednice 3 b razreda.
-
ketronsd1
#26127 Re: SDA-All about
Drug u velikoj si zabludi ako mislis da su samo nane ,dede.bake i djedovi ti koji odredjuju. Trebas otici u pravu sredinu pa bi se iznenadio sa strukturom glasaca koji daju glas izmetbegovoj pljackaskoj organizaciji.branimir stulic wrote:Ma jasta su. Mi smo primitivna sredina gdje babe i djedovi (nane i dede) odredjuju ko ce upravljati drzavom. Najgore je sto ne postoji niko u ovoj zemlji da bi se sada moglo reci - to je taj...
-
putokaz1
#26128 Re: SDA-All about
U nekim od tih općina nećemo gledat sda kriminalce već neke druge kriminalceKB9 wrote:jesi ti optimistican cudo jednoputokaz1 wrote:Velika Kladiša Cazin Bosanski Petrovac Bosanska Krupa Tuzla Lukavac Gradačac Doboj Jug Tešanj Visoko Breza Goražde Stari Grad Bugojno Donji Vakuf
Tu nećemo gledat OVE KRIMINALCE
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#26129 Re: SDA-All about
Koga predvidjas u Tesnju i Visokom? Buhojnu?
-
zippoo87
#26130 Re: SDA-All about
Novak20 wrote:SDA je jedna a HDZ druga noga na kojoj počiva Dodikova vlast.artime wrote:Ja sam sigurna da su mnogi popusili foru sa Dodom i predizbornom. Mnogi ce glasati zabovu stranku samo ono za inat. Evo vec koliko godina?
SNSD je jedna a HDZ druga noga na kojoj počiva Bakirova vlast.
SNSD je jedna a SDA druga noga na kojoj počiva Čovićeva vlast.
Prebijanjem bilo koje noge slabe Dodik, Čović, Bakir. Ovo važi naročito za opće izbore.
-
putokaz1
#26131 Re: SDA-All about
Kod mene su sda uglavnom starci,nepismeni,slijepi,ucijenjeni,tajkuni a malo ideološkiketronsd1 wrote:Drug u velikoj si zabludi ako mislis da su samo nane ,dede.bake i djedovi ti koji odredjuju. Trebas otici u pravu sredinu pa bi se iznenadio sa strukturom glasaca koji daju glas izmetbegovoj pljackaskoj organizaciji.branimir stulic wrote:Ma jasta su. Mi smo primitivna sredina gdje babe i djedovi (nane i dede) odredjuju ko ce upravljati drzavom. Najgore je sto ne postoji niko u ovoj zemlji da bi se sada moglo reci - to je taj...
od 500 glasova oko 400 je infrastruktura jedna osoba 5 puta glasa za sebe i uvede 4 starije a oko 100 njak je sve ostalo.
-
putokaz1
#26132 Re: SDA-All about
Ma to sam onako,KatarinaKosaca wrote:Koga predvidjas u Tesnju i Visokom? Buhojnu?
Mislim da bi Gospođa Aktuelna mogla u Visokom ostat?
Čuo sam da čitava opozicija podržava jednog kanidata u Bugojnu i Tešnju?
Neke od ranije navedenih je fix da neće sda pobjedit a u nekima vjerovatno hoće.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#26133 Re: SDA-All about
SDA Stari grad juce na Jarcedolama predizborni skup u dzamijskom dvoristu nakon dzume. Dakle, ako ides u dzamiju moras bito SDA....
-
walk_M-A-N
#26134 Re: SDA-All about
Moze kredit.Danguba wrote:Dok si ti i takvi na vlasti, Dodik ce jos dugo vladati BiH onako kako on hoce.Izetbegović u N1 na 1: S Dodikom se sve može dogovoriti
http://nap.ba/new/vijest.php?id=28624
Kasumović:Da Izetbegović nije dao saglasnost za MMF, umjesto referenduma bila bi smjena Dodika
- MikroBelaj
#26135 Re: SDA-All about
To mi je ono hrak pljuc,kad vidim ove danasnje dzamijske golubove kako glade damu eliti koja je na funkcijama u JP,dodje mi da povratjam.elem jedna "jaka"persona sve sa mocima da zaposli koga hoce i kad hoce setucka po predizbornim skupovima,hoda unaokolo i pruza ruku jadnicima koji se sture na njenu pojavu,sve u nadi da ce zaposlit djete ili zenu,a persona se hinjski smjeska i u sebi vice,ooo majmuni,nema nista bez 20 milja maruna..a oni kevcu i misle :eto me pojavio sam se,valjda je to dovoljno? ne nije ,nije dovoljno spremte pare i nadjate se levati kokuzi,mladi majmuni .....KatarinaKosaca wrote:SDA Stari grad juce na Jarcedolama predizborni skup u dzamijskom dvoristu nakon dzume. Dakle, ako ides u dzamiju moras bito SDA....
-
putokaz1
#26136 Re: SDA-All about
pa stari grad je hadzibajrićev....
-
almir90
#26137 Re: SDA-All about
Kažu da će 'budući' SDA gradonačelnik Gradačca Muhamed napraviti pravi ekonomski raj kad dođe na poziciju gradonačelnika.
Usput, njegova firma ima neki skroman dug za porez.
"AMMAR" DOO 4209168420006 GRADAČAC TUZLA 54.220,03 + 2.942,43 57.162,46
Samo SDA na svim nivoima, u jedinstvu je snaga!!!!

Samo SDA na svim nivoima, u jedinstvu je snaga!!!!
-
putokaz1
#26138 Re: SDA-All about
Sretno vam bilo s njimalmir90 wrote:Kažu da će 'budući' SDA gradonačelnik Gradačca Muhamed napraviti pravi ekonomski raj kad dođe na poziciju gradonačelnika.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo SDA na svim nivoima, u jedinstvu je snaga!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ehehe
-
almir90
#26139 Re: SDA-All about
Ako Bog da, sinko!putokaz1 wrote: Sretno vam bilo s njim
ehehe
-
putokaz1
#26140 Re: SDA-All about
Pa šta ima u Gradačcu imam nekoliko osoba na FB otamoalmir90 wrote:Ako Bog da, sinko!putokaz1 wrote: Sretno vam bilo s njim
ehehe
-
almir90
#26141 Re: SDA-All about
Sad nema ništa, kad nam, ako Bog da dođe SDA na vlast, biti će svega.putokaz1 wrote: Pa šta ima u Gradačcu imam nekoliko osoba na FB otamo
- Danguba
#26142 Re: SDA-All about
Cisto sumnjam i u taj scenario.walk_M-A-N wrote:Moze kredit.Danguba wrote:Dok si ti i takvi na vlasti, Dodik ce jos dugo vladati BiH onako kako on hoce.Izetbegović u N1 na 1: S Dodikom se sve može dogovoriti
http://nap.ba/new/vijest.php?id=28624
Kasumović:Da Izetbegović nije dao saglasnost za MMF, umjesto referenduma bila bi smjena Dodika
Svaki razgovor sa Dodikom znaci da je dogovor moguc a svi znamo da od toga nema nista ili ima ali samo na stetu drzave. Tu Dodik dominira.
Umjesto da se potpuno ignorise bila bi to poruka i ostalim diplomatima da smanje kontakte sa njim.
Te strane diplomate(ambasadori clanica PIC-a) cekaju godinama na taj Izetbegovicev ''dogovor'' sa Dodikom.
- branimir stulic
-
londonxxx
#26144 Re: SDA-All about
Kaze sandzacka gnjida
Uostalom , podsjetimo se

"Bakir Izetbegović je vođa bošnjačke mafije. Sve dok ne otkrije kako je ubijeno petnaestak naših komandanata i visokih političkih funkcionera i dok ne vrati milijarde maraka koje je njegova porodica otela i krije ih u Turskoj, mi sa SDA, konkretno sa Izetbegovićem, nemamo šta da razgovaramo".
Uostalom , podsjetimo se
Radončić: Izetbegović je vođa terorista, oteo je basnoslovno blago i prikriva politička ubistva

..u SDA je snaga!Redakcija BNN.BA analizirala je izjave koje je predsjednik Stranke za bolju budućnost - SBB Fahrudin Radončić davao o svom bivšem ali i sve izglednijem budućem koalicionom partneru Bakiru Izetbegoviću. Čak i letimičan pregled na opseg i težinu izjava koje je Radončić usmjerio prema Izetbegoviću, i to ne tako davno, već dovodi u pitanje mogućnost kao i rezultate saradnje ovog duboko posvađanog dvojca koji su jedan drugog nazivali ubicama, lažovima te u cijeli sukob upetljali i sopstvene supruge, majke, djecu i porodice
Od 2010. seže duboki sukob između Bakira Izetbegovića i Fahrudina RAdončića a koji je eskalirao oko kandidature za člana Predsjedništva BiH. Nije prošlo dugo nakon objava kandidature kod obojice a medijski rat je već bio otpočeo i traje već petu godinu sa mogućnošću pomirenja ovog dvojca koji su, očito, "za rad države" spremni progurati preteške optužbe koje sežu sve do 30 dana unazad.
Tako je 23.7.2014. Radončić izjavio kako se on "nema namjeru pravdati se Izetbegoviću koji je od ove zemlje oteo basnoslovno blago koje je skupljala njegova obitelj za lažnu pomoć obrani BiH u ratu, te čovjeku koji je bio mentor dolasku mudžahedinima, vehabijama ili iranskim špijunima, te neviđenoj sustavnoj korupciji kroz razne El Šidijeve poslove, a što je stotine tisuća ljudi ostavilo bez posla i perspektive" kazao je Radončić i dodao:
"Pravdanju tek nema mjesta posebno ako se zna činjenica da je upravo Izetbegović godinama živio i upravljao s kriminalnim likovima kao što su Juka Prazina, Ćelo Delalić, Ismet Bajramović Ćelo, Mušan Topalović Caco i dobro je upoznat sa više naručenih političkih ubojstava koja, zbog blokade iz centara moći, nije bilo moguće otkriti".
Tri mjeseca kasnije, 30.10.2014. Radončić nastavlja u istom ritmu pa Izetbegoviću i njegovoj SDA poručuje: "SDA, Stranka koja je dovela do 560.000 nezaposlenih, do toga da smo prva zemlja u Evropi po nezaposlenosti, do 50 posto gladnog stanovništva, SDA koja je demonstrante vrijeđala da su teroristi i narkomani i SDA koja prikriva politička ubistva i zloupotrebljava pravni sistem zemlje nije naš koalicioni favorit".
Nakon što su izbori u BiH okončani te Radončić, ponovo, nije ušao u Predsjedništvo BiH, nastavio je sa pritiskom ka SDA ali i brutalnim kritikovanjem Izetbegovića. Tako je aprila 2015. bio vrlo direktan prema Izetbegoviću nazivajući ga vođom državne mafije: "Bakir Izetbegović je vođa bošnjačke mafije. Sve dok ne otkrije kako je ubijeno petnaestak naših komandanata i visokih političkih funkcionera i dok ne vrati milijarde maraka koje je njegova porodica otela i krije ih u Turskoj, mi sa SDA, konkretno sa Izetbegovićem, nemamo šta da razgovaramo".
Jula ove godine Radončić je imao da doda i to kako je "SDA"potrošen. Nek se oni između sebe dogovore šta je prozapadna, proevropska opcija te stranke, odnosno frakcija ili dio, šta je reformski dio te stranke, a šta je ono što se zove rigidni, anahroni, feudalni koncept u čijem liku ja prepoznajem Izetbegovića".
U istom mjesecu ove godine Radončić je, ponovo, imao potrebu da demistificira Radončića na sljedeći način: "SBB nema nijednog razloga da ide u koaliciju s Izetbegovićem. SBB hoće potpuno drugačiju Evropu od one koju želi Bakir, jer je Izetbegović, što ne treba zaboraviti, istovremeno izgubio i svog međunarodnog mentora, gospodina Erdoana, koji je poražen na izborima u Turskoj. SDA je potpuno druga priča, ali gospodin Izetbegović i njegova politička grupa iz suštinskih i političkih razloga nisu prihvatljivi za nas. On je kao moćni politički faktor unutar SDA u proteklih 20 godina imao priliku preko svog oca, uz svog oca i nakon svoga oca da ide evropskim putem. Uništio je taj put i ja ne želim da SBB doživi sudbinu Stranke za BiH, SDP-a i DF-a i da se obrukamo pred narodom".
Ipak najnovija kretanja između Radončića i Izetbegovića očito govore da je Radončić spreman "da se obruka pred narodom" te da kolaira sa "radikalnim Izetbegovićem, koji je doveo teroriste i prikriva politička ubistva" a koja će biti Radončićeva cijena ove koalicije ostaje da se vidi uskoro. Očito su istraga protiv Radončića, koja je otvorena zbog ubistva Ramiza Delalića "Ćele", kao i njegovi ogromni finansijski problemi dovoljan motiv da se "obruka pred narodom".
Vrlo je simptomatično i to da Radončićev medij već neko vrijeme ne napada kadrove SDA što je bila redovna, uhodana praksa Radončićevog medija. Šta više Radončić danas uredno objavljuje stranačka saopćenja SDA te rado u eter pušta vijesti koji sufliraju pomirenje između Izetbegovića i njega lično što je, ipak, tek njihova lična stvar. Za sada nema nikakvih najava koji su to projekti oko kojih bi razgovarali Radončić i Izetbegović, šta su prvi njihovi zajedinčki koraci te koji su vremenski rokovi za takvo što. S obzirom na stepen optužbi i istraga koje su pokrenuli jedan protiv drugog najizglednije je da prvo moraju počistiti svoja dvorišta a to će potrajati, vjerovatno do narednih izbora.
-
londonxxx
#26145 Re: SDA-All about
Da su u pitanju samo gomile lazi...dovoljna je i danasnja izjava naseg predsjednika

..koliko je nas predsjednik od rijeci u danasnjoj izjavi je cak spomenuo i hrvate, i iskazao drzavnicku zabrinutost , da ce sve uciniti da se hrvati BiH osjecaju kao u svojoj domoviniIzetbegović: Ono što sam obećao 100.000 radnih mjesta ostvaruje se za 30 posto brže, nego što sam planirao
nas predsjednik je i samokritican..Gledaću da pomognem Hrvatima da komotno žive u BiH!
Zasmetalo mu je, kako je rekao, što su ambasadori nakon susreta sa Miloradom Dodikom rekli da su zbog zapaljive retorike upozorili obojicu političara, i Dodika i njega,

- KB9
#26146 Re: SDA-All about
ako se sudit po komentarima ljudi gradacac izgleda nema dobrog kandidata, sve sto izaberes fulo si
-
almir90
#26147 Re: SDA-All about
Kao da je u drugim opštinama nešto bolja situacija.KB9 wrote:ako se sudit po komentarima ljudi gradacac izgleda nema dobrog kandidata, sve sto izaberes fulo si
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#26148 Re: SDA-All about

šučur allahu