AhaBancho wrote:Opet su na sceni Denis & Denis (KatarinaKosaca & mario001)

AhaBancho wrote:Opet su na sceni Denis & Denis (KatarinaKosaca & mario001)

sto si ljubomoran na lijepog i uspjesnog covjeka?mario001 wrote:AhaBancho wrote:Opet su na sceni Denis & Denis (KatarinaKosaca & mario001)
Stooo...jel mu ne valja CV?KatarinaKosaca wrote:ubi me ovaj jak argument.....i sudija EnglezBancho wrote:Opet su na sceni Denis & Denis (KatarinaKosaca & mario001)
jak si u argumentima teme kao Jajalo na terenuBancho wrote:Stooo...jel mu ne valja CV?KatarinaKosaca wrote:ubi me ovaj jak argument.....i sudija EnglezBancho wrote:Opet su na sceni Denis & Denis (KatarinaKosaca & mario001)![]()
@mario001
dobra mala
Ali zato imam CV utegnut i zategnut...nadam se da je to ok?KatarinaKosaca wrote: jak si u argumentima teme kao Jajalo na terenu
ako.nisi sakrio deceniju ok. Ne postoje dzaba formati kao EU format da se ne.bi stimovali kao LejlinBancho wrote:Ali zato imam CV utegnut i zategnut...nadam se da je to ok?KatarinaKosaca wrote: jak si u argumentima teme kao Jajalo na terenu
Skontali smo bolan da je sakrila deceniju,da je dobra sa ovim debeljkom,da nije kvalitetna za nacelnicu,da je zena,itd itdKatarinaKosaca wrote:ako.nisi sakrio deceniju ok. Ne postoje dzaba formati kao EU format da se ne.bi stimovali kao LejlinBancho wrote:Ali zato imam CV utegnut i zategnut...nadam se da je to ok?KatarinaKosaca wrote: jak si u argumentima teme kao Jajalo na terenu
Evo malo argumentovanije. Po meni opozicija nije tu samo da posmatra i govori na sva usta NE VALJA NE VALJA. Ako je vec budzet prosao takav kakav jeste daj da tamo gdje idu pare idu na najbolje moguce mjesto. Ako su pare za SZ vec otisle onda bolje da se od tih para napravi eto taj prosotr za presvlacenje beba nego jos jedna fontana.. lupam. I moguce je da je to trazilo udruzenje trudnica onako javno a da je Topuz to ubacila na vijece i sl. Nemam namjeru da je branim, nisam ni glasao za nju, nebitna je ali nekad moras ovako da djelujes opoziciono da koliko toliko ublazis stvari koje nisi mogao da zabranis.mario001 wrote:I ocekivao sam ozbiljne argumenteTheProfessional wrote:Klasicno ako ih ne mozes pobijediti pridruzi im semario001 wrote:
Jasta nego zajebao...sve sto radi se svodi na sljedecih par kljucnih koraka:
-Kada se glasa za budget uvijek je protiv
-Nakon usvojenog budgeta prati sta su prioriteti mjesne zajednice iz koje dolazi ili okolnih, a koji su prosli u budgetu i onda pocinje njeno djelovanje..
-Pisanje inicijativa, kolumni, dopisa koji su vezani iskljucivo za projekte koji nemaju nikakve veze sa njenim postojanjem niti njenom politikom.
-Nakon sto se projekat zavrsi, ide slikanje na fb, slikanje dopisa prema opcini, clanaka iz novina itd itd...
-Jer da nije bilo tih dopisa njenih nista od toga ne bi bilo, sto je notorna LAZ..
Glasati protiv izgradnje parka Safeta Zajke ali onda se hvaliti realizovanom inicijativom da je obezbjedila prostor za presvlacenje beba u tom parku je vrhunac LICEMJERSTVA...i jos pored svega laz, jer su to trazile iz udruzenja trudnica ili sta vec...
Nisam ja izmislila davje Sabina ubjedjivala Lejlu, nego je to Pedja ovdje napisao. Nije kraj svijeta, imali ste dobar rezultat, na mom birackom mjestu u Centru ste bili stranka sa najvise glasova, i moja je refleksija samo i tome da vam se takve stvari ne ponove. Sa jedne strane brilijantnog Jazica, sa druge zenu kojoj policija moze lako na vrata. Samo se o tome radi. Ljudski je grijesiti, ali onda nije ljudski ismijavati ljude koji to primjete. LP. Btw za ismijavanje i plitke doskocice nisam mislila na vas, nego dogmatske sljedbenike koji vam ne donose korist. Kao ni Mustaficeva javna podrska covjeku koji ne voli citatiAlbin Zuhric wrote:Katarina,
Procitam ovdje mnogo informacija o stranci po prvi put. Uglavnom jer se one i pojave samo ovdje, na forumu, ne u stranci. Tesko je pronaci vremena svaki put pisati da je nesto potpuno izmisljeno, ali evo da se osvrnem na makar jednu pricu koja se razvila posljednjih mjeseci, i danas je navodno cinjenica jer ste je ponovili dovoljno puta.
Sabina Cudic nije izabrala, prepoznala, dovela, uvalila, izlobirala za, nametnula...niti jednog kandidata za nacelnike u protekloj kampanji. Recimo u slucaju Lejle Brcic, prilicno sam siguran da ju je tek upoznala na sastanku kada je Lejla predlozena kao kandidatkinja. Tarik, Admir, Samir, Vildana...su takodjer prijedlozi drugih pojedinaca/odbora u stranci. Zanimljivo je kako ste odlucili koja su nam kadrovska rjesenja dobra, a koja losa (a sa tim ocjenama se ne slazem), a onda sva losa pripisali Sabini, a dobra pretpostavljam nekim ljudima u stranci koji su vam simpaticni.
Ne zelim vas naravno uvjeriti da promijenite misljenje o Sabini, ali da makar prestanemo citati o nekoj misterioznoj kadrovskoj politici koja postoji samo na forumu.
Lijep pozdrav,
P.S. Pozdravljam cinjenicu da ste na izborima glasali za kandidata SDP-a o kojem mislim sve najbolje.
Kada se usvoji budget odmah se znaju gdje idu pare, nema tu izmjena velikih ili skoro nikakvih...Evo malo argumentovanije. Po meni opozicija nije tu samo da posmatra i govori na sva usta NE VALJA NE VALJA. Ako je vec budzet prosao takav kakav jeste daj da tamo gdje idu pare idu na najbolje moguce mjesto. Ako su pare za SZ vec otisle onda bolje da se od tih para napravi eto taj prosotr za presvlacenje beba nego jos jedna fontana.. lupam. I moguce je da je to trazilo udruzenje trudnica onako javno a da je Topuz to ubacila na vijece i sl. Nemam namjeru da je branim, nisam ni glasao za nju, nebitna je ali nekad moras ovako da djelujes opoziciono da koliko toliko ublazis stvari koje nisi mogao da zabranis.
svoje lingvisticke seminare ostavi za poducavanje pisanja cv kome trebaBancho wrote: @Katarina kosaca
Briljantan je bio Ajnstajn ili Ramanujan, ali zivotati nemoj vise uz ime Tarika Jazica vezati rijec briljantan. Prvo politicar ne moze biti briljantan, a drugo mali ima potencijala (s obzirom na godine i njegov zreo nacin razmisljanj) ali zvati ga briljantnim...nemoj da pretjerujes...cak ni mario001 rodjaka Semira ne bi nazvao briljantnim.
Opcinska firma odrzava centar (Lokom), svi kafici unuat centra su opcinski, nalazi se na prostoru bivse kasarne, vjerovatno neperspektivna vojna imovina...@mario001
da li ima bilo kakva dokumentacija koja je dostupna u vezi centra SZ? Cisto da se vidi kako se doslo do zemljista, koja firma je radila na izgradnji centra, koja firma odrzava centar, koliko je do sad potroseno para itd. ili je sve to mozda radjeno po principima SDA - braca se dogovore na dzumi..
Albin Zuhric wrote:Katarina,
Procitam ovdje mnogo informacija o stranci po prvi put. Uglavnom jer se one i pojave samo ovdje, na forumu, ne u stranci. Tesko je pronaci vremena svaki put pisati da je nesto potpuno izmisljeno, ali evo da se osvrnem na makar jednu pricu koja se razvila posljednjih mjeseci, i danas je navodno cinjenica jer ste je ponovili dovoljno puta.
Sabina Cudic nije izabrala, prepoznala, dovela, uvalila, izlobirala za, nametnula...niti jednog kandidata za nacelnike u protekloj kampanji. Recimo u slucaju Lejle Brcic, prilicno sam siguran da ju je tek upoznala na sastanku kada je Lejla predlozena kao kandidatkinja. Tarik, Admir, Samir, Vildana...su takodjer prijedlozi drugih pojedinaca/odbora u stranci. Zanimljivo je kako ste odlucili koja su nam kadrovska rjesenja dobra, a koja losa (a sa tim ocjenama se ne slazem), a onda sva losa pripisali Sabini, a dobra pretpostavljam nekim ljudima u stranci koji su vam simpaticni.
Ne zelim vas naravno uvjeriti da promijenite misljenje o Sabini, ali da makar prestanemo citati o nekoj misterioznoj kadrovskoj politici koja postoji samo na forumu.
Lijep pozdrav,
P.S. Pozdravljam cinjenicu da ste na izborima glasali za kandidata SDP-a o kojem mislim sve najbolje.
Kada je OO predlozio Lejlu, Sabina i ja smo se sastali s njom da razgovaramo o toj mogucnosti.
Prvi razlog zbog kojeg je htjela odbiti kandidaturu je bila cinjenica rada sa Crnkicem.( I u zavodu i u mikrokreditnoj organizaciji).
Lejla je vec neko vrijeme u NS-u a odnedavno je postala i predsjednik svog OO.
Mi imamo puno povjerenje u nju i njeno znanje i sposobnosti. (Mislim da je rijetko, rijetko dobar pravnik).
P.K.
Jel ovo ona ista firma koja nije htjela preuzeti odgovornost za pogibiju djecaka na igralistu koje odrzava?mario001 wrote:Opcinska firma odrzava centar (Lokom), svi kafici unuat centra su opcinski, nalazi se na prostoru bivse kasarne, vjerovatno neperspektivna vojna imovina...@mario001
da li ima bilo kakva dokumentacija koja je dostupna u vezi centra SZ? Cisto da se vidi kako se doslo do zemljista, koja firma je radila na izgradnji centra, koja firma odrzava centar, koliko je do sad potroseno para itd. ili je sve to mozda radjeno po principima SDA - braca se dogovore na dzumi..
Sve sto pitas je apsolutno nebitno naspram sadrzaja koji se dobio tamo i koji se jos gradi, gdje hiljade ljudi prodju za jedan vikend samo..
Ti izgleda naivan. Kada bi svi preuzeli odgovornost za ono u čemu pogriješe, imali bi normalnu državu. A to niko ne želi.TheProfessional wrote:Jel ovo ona ista firma koja nije htjela preuzeti odgovornost za pogibiju djecaka na igralistu koje odrzava?mario001 wrote:Opcinska firma odrzava centar (Lokom), svi kafici unuat centra su opcinski, nalazi se na prostoru bivse kasarne, vjerovatno neperspektivna vojna imovina...@mario001
Sve sto pitas je apsolutno nebitno naspram sadrzaja koji se dobio tamo i koji se jos gradi, gdje hiljade ljudi prodju za jedan vikend samo..
Kazes opstinska firma...interesantno...a de mi bogati reci onda odkud transparent firme Lokom na predizbornom skupu SDA na Dobrinji i Alipasinom? Kako to da je Lokom preuzeo poslove u opstini nakon dolaska Efendica na vlast? I ko je stvarni vlasnik firme Lokom?mario001 wrote: Opcinska firma odrzava centar (Lokom), svi kafici unuat centra su opcinski, nalazi se na prostoru bivse kasarne, vjerovatno neperspektivna vojna imovina...
Pa ti blage veze nemas, Lokom je opstinska firma, osnivac je opcinaBancho wrote:Kazes opstinska firma...interesantno...a de mi bogati reci onda odkud transparent firme Lokom na predizbornom skupu SDA na Dobrinji i Alipasinom? Kako to da je Lokom preuzeo poslove u opstini nakon dolaska Efendica na vlast? I ko je stvarni vlasnik firme Lokom?mario001 wrote: Opcinska firma odrzava centar (Lokom), svi kafici unuat centra su opcinski, nalazi se na prostoru bivse kasarne, vjerovatno neperspektivna vojna imovina...
Upravo ova tvoja zadnja recenica oslikava vladvinu Efendica ali i opceniti citave SDA...ma hajde ko da je bitno koliko se para potrosilo, ko da je bitno sto preko firme Lokom pojedinci izvlace stotine hiljade (a sad vec sigurno i milione) maraka na osnovu "odrzavanja" iz opstine, ko da je bitno da li je bio tender za izvodjaca radova...sve je to nebitno bolan, jel znas ti koliko ljudi posjeti parki onda se cude tj. zeleni se ibrete kad opozicija glasa protiv budzeta, kao cudno njima nesto pa fino smo im odgovorili na sva pitanja u vezi projekata sa nebitno i oni opet protiv
![]()
@ TheProfessional
To je ta firma.
nemoj dušu griješit. za organizovane grupe djece ima dvaput sedmično besplatan termin u fis-u.VjecitiStudent wrote:U zelenom, desničarskom Novom gradu u centru Safet Zajko je mnoštvo javnih, besplatnih sadržaja.
U crvenom, ljevičarskom Centru, u "centru za sport i rekreaciju Kosevo", svaki kvadrat je privatiziran, ni prnuti više tamo ne možeš, a da ti neko ne naplati.
U SZ je save free, od parking do plaza, svih sadrzaja osim velikog fudbalskog terena koji su nekada nedostupan zbog tekmi i treninga..biske wrote:nemoj dušu griješit. za organizovane grupe djece ima dvaput sedmično besplatan termin u fis-u.VjecitiStudent wrote:U zelenom, desničarskom Novom gradu u centru Safet Zajko je mnoštvo javnih, besplatnih sadržaja.
U crvenom, ljevičarskom Centru, u "centru za sport i rekreaciju Kosevo", svaki kvadrat je privatiziran, ni prnuti više tamo ne možeš, a da ti neko ne naplati.
Zato su cijene hrane i pića simbolične...Hakiz wrote:Ti izgleda naivan. Kada bi svi preuzeli odgovornost za ono u čemu pogriješe, imali bi normalnu državu. A to niko ne želi.TheProfessional wrote: Jel ovo ona ista firma koja nije htjela preuzeti odgovornost za pogibiju djecaka na igralistu koje odrzava?