TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
epik
#26126 Re: TENIS
Sta kaze nasa raja o Hajar Abdelkader??? Malo sam istrazivao o njoj, i nisam mogao naci nikakve podatke osim onih koji su objavljeni na ITF: Egipat 21 godina, desnoruka, počela igrati sa 14 godina...
- necko_hz
#26127 Re: TENIS
Epski talenat, kao što smo vidjeli. 
-
RJ57
#26128 Re: TENIS
novak i sinner u istoj polovini
kad je vrijeme ovakvo onda je baš merak gledati AOpen
kad je vrijeme ovakvo onda je baš merak gledati AOpen
- necko_hz
#26129 Re: TENIS
Ovo što je danas Alcaraz odigrao...
Ateista sam, ali Bože sačuvaj.
12:0 omjer ove godine. Baš me zanima dokle će nagurati.
Trenutno je malo problematično što je Sinner pao, plus je napravio neke tehničke korekcije na forhendu, valjda se vrati i digne što prije.
Ateista sam, ali Bože sačuvaj.
12:0 omjer ove godine. Baš me zanima dokle će nagurati.
Trenutno je malo problematično što je Sinner pao, plus je napravio neke tehničke korekcije na forhendu, valjda se vrati i digne što prije.
-
RJ57
#26130 Re: TENIS
danas/sutra dva apsolutna highlighta u miamiju koje cijeli svijet željno očekuje, carlos-fonseca i sinner-damir

- necko_hz
#26132 Re: TENIS
Svašta se nešto izdešavalo u međuvremenu...
Uglavnom, Alcaraz sjebao zglob zbog majmunluka, mislim i da će Wimbledon preskočiti, a ne bi me iznenadilo i da bude pauza od 4-5 mjeseci. Vidjećemo.
Sinner ima lijepu priliku da postane prvi igrač koji je osvojio 5 Masters turnira zaredom, a onda i šesti ukoliko bude igrao Rim, što je, mislim, potvrdio da hoće.
A onda i RG...
E sad, ono glavno. Ime koje se, bar mislim, nije spominjalo ovdje, a koje je napravilo svjetlosni iskorak. Rafael Jodar.
Nisam ga uopšte ni gledao do prošle sedmice u Barceloni. Oduševio me. 19 godina, brutalni udarci i konstitucija, razoran, tečan, nepredvidiv sa oba krila, premoćno se unosi u svaku lopticu.
Večeras igra protiv imena koje smo spominjali ovdje počesto kao nekog ko bi u budućnosti trebao biti jedan od najboljih igrača na svijetu - Fonsece.
Pa eto, pogledajte.
Uglavnom, Alcaraz sjebao zglob zbog majmunluka, mislim i da će Wimbledon preskočiti, a ne bi me iznenadilo i da bude pauza od 4-5 mjeseci. Vidjećemo.
Sinner ima lijepu priliku da postane prvi igrač koji je osvojio 5 Masters turnira zaredom, a onda i šesti ukoliko bude igrao Rim, što je, mislim, potvrdio da hoće.
A onda i RG...
E sad, ono glavno. Ime koje se, bar mislim, nije spominjalo ovdje, a koje je napravilo svjetlosni iskorak. Rafael Jodar.
Nisam ga uopšte ni gledao do prošle sedmice u Barceloni. Oduševio me. 19 godina, brutalni udarci i konstitucija, razoran, tečan, nepredvidiv sa oba krila, premoćno se unosi u svaku lopticu.
Večeras igra protiv imena koje smo spominjali ovdje počesto kao nekog ko bi u budućnosti trebao biti jedan od najboljih igrača na svijetu - Fonsece.
Pa eto, pogledajte.
- ultima_palabra
#26134 Re: TENIS
Pa takav je svaki njihov mec od 2024. pa nadalje. U isto vrijeme Zverev zna Alcaraza dobiti ili dobro namuciti.
-
RJ57
#26135 Re: TENIS
postade tenis dosadan puno brže nego što smo mislili. barem na nivou ko uzima velike turnire.
a i kada se jannik i carlos sastanu bude puno češće jednostrano nego na jednu loptu. vrlo je moguće i da su oni svoj najbolji međusobni meč već odigrali.
a i kada se jannik i carlos sastanu bude puno češće jednostrano nego na jednu loptu. vrlo je moguće i da su oni svoj najbolji međusobni meč već odigrali.