Dešavanja u Srbiji

radostan dan

#26126 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

slažem se...

nego, gužva na onoj temi -protesti-, pa da iskoristim priliku ovdje, da pitam tebe i Ras Al Ghul-a, hoćete li završavati ovo -gužvanje-?
Ras Al Ghul

#26127 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

radostan dan wrote:slažem se...

nego, gužva na onoj temi -protesti-, pa da iskoristim priliku ovdje, da pitam tebe i Ras Al Ghul-a, hoćete li završavati ovo -gužvanje-?
Ma slušaj, koga je Zvezda dovela od provjerenih pojačanja, oni sa pašnjaka se opasno pojačali :D
radostan dan

#26128 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

kuvamo žaru i bijelu radu, jebo head shoulders, ovo prirodna stvar, nema peruti...

kad nas kupi onaj ali zajeb, pardon - zajed, biće i tople vode. :mrgreen:
Ras Al Ghul

#26129 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

radostan dan wrote:kuvamo žaru i bijelu radu, jebo head shoulders, ovo prirodna stvar, nema peruti...

kad nas kupi onaj ali zajeb, pardon - zajed, biće i tople vode. :mrgreen:
Ma normalno, valjda Mrtvijašu naraste kosa opet od sikirancije i samo 1000 Eura dnevno zarade :lol:
Great Cornholio

#26130 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Great Cornholio »

radostan dan wrote:slažem se...

Druže, ja ovako nešto niti bi započeo, niti bi u tome učestvovao, niti sam u tome učestvovao.

"Velike sile" će ostvariti ono što su naumile, i što trenutno sprovode u djelo manipulišući širokim narodnim masama, i mi tu trenutno, nažalost, ništa ne možemo učiniti, možemo samo čekati da vidimo kakav im je plan, a prema svemu sudeći to je preustroj Federacije BiH koja trenutno faktički "ne postoji".

Ono u šta sam poprilično siguran je da neće biti novog rata, i jedino čega se pribojavam je da bi u slučaju eventualnih sličnih protesta u RS-u, Dodik mogao početi pucati po vlastitom narodu, i zato budi i ti pametan, ne dozvoli da te bilo ko nagovori da izlaziš na bilo kakve demonstracije.

Ono što je sigurno, neće se ponovo ubijati bosanski Srbi, Hrvati i Bošnjaci međusobno, nikome to nije u interesu, Federacija je razvaljena i sad će je stranci "napraviti" da bude po njihovom ukusu, RS formalno zadovoljava sve ono što članstvo u EU zahtjeva, tako da nema potrebe da se i ona "spontano" i po volji građana" , preustroji.

I ne morate se plašiti da bi Tuzlaci mogli da vas napadnu, mi to nikada nismo prvi činili, a ovo sad što smo uradili to smo mi uradili 'nako, da ostanemo u formi, kad opet bude trebalo tuć švabove da budemo spremni :D
radostan dan

#26131 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Great Cornholio wrote:
"Velike sile" će ostvariti ono što su naumile, i što trenutno sprovode u djelo manipulišući širokim narodnim masama, i mi tu trenutno, nažalost, ništa ne možemo učiniti, možemo samo čekati da vidimo kakav im je plan, a prema svemu sudeći to je preustroj Federacije BiH koja trenutno faktički "ne postoji".
na prvu loptu tako izgleda, ali oni nikad ne kreću u realizaciju plana a), bez da nemaju rezervne varijante pod b) i c), koje su nekad i preče od plana a), tako da...sve je otvoreno.
Ono u šta sam poprilično siguran je da neće biti novog rata, i jedino čega se pribojavam je da bi u slučaju eventualnih sličnih protesta u RS-u, Dodik mogao početi pucati po vlastitom narodu,
neČe dodo, dont vori...
ja se pribojavam da vi između sebe ne zagovnate...gledam kako se fahro pravi nevješt po pitanju davanja gasa protestima i eventualnog preuzimanja vlasti, kako bakir priziva sebi danas porodice šehida, vojne invalide, beretke...na trećoj većinskoj strani -obespravljeni, nezaposleni, gladni...ali bez moći i bez znanja i iskustva kako stvari u vlasti ferceraju...
a ako zagovnate, eto i srba, sve jedno hoće li ili neće, ko da će se pitati šta, da vas ujedine u borbi protiv sebe... :mrgreen:
i zato budi i ti pametan, ne dozvoli da te bilo ko nagovori da izlaziš na bilo kakve demonstracije.
ja i demonstracije, sa ovoliko godina i pređenih kilometara... :zoka: otprilike ovaj odnos -

dok sam bio student ruzio sam cesto
citao praxis polemizirao vjesto
anarhizam mi je bio u krvi
svi na barikade
sanjao sam kako vodim proletere mlade
a danas doktore pomozi mi
tesko mi je vjeruj mi

sto da radim bez akcije po citav dan

moje drustvo za sankom ordinira od 19 do 22
ono niti eksa niti galami
zuri u prazno i truli
sljakeri spavaju po tramvajima
djeca se ljube na ulicama
noci su frajerske i uvijek na smetnji
noci su samo na smetnji
ja sada idem iz ovi stopa da se bacim ravno u savu

Ono što je sigurno, neće se ponovo ubijati bosanski Srbi, Hrvati i Bošnjaci međusobno, nikome to nije u interesu...
hehh, ne budi lud, ako nije njima, onda jeste zapadu...kad nije zapadu, onda jeste nama, i tako u krug...nikako da usaglasimo tajming...nosi nas u mičku paterinu....
Johnzy

#26132 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Čuj ovo, neće ginuti Srbi, Bošnjaci i Hrvati?! Pa i kad smo mogli da izbegnemo u rat, u istoriji, mi smo ga dovukli kod nas.
A što se tiče protesta, može doći do nekih mikro promena, ali nekih džinovskih teško, sve i da sutra ukinu RS, kantone, da dobijete uređenje koje vam najviše pogoduje, jer nije do uređenja, nego do svesti naroda, a političari dolaze iz naroda. Vidi nama Tome diplome. Stranim silama se baš fućka šta ćemo mi i kako ćemo. Samo da njima ne ugrozimo njihov privatni prostor. Ako treba da se zakuva u Evropi, ima gde uvek, mi smo im taster. I ako je uopšte cilj da EU zaživi ikad kao neka mega državna zajednica, nas moraju da gledaju bolje, jer jesmo im mi slepo crevo, ali od njega se lako umre.
CSKA

#26133 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Great Cornholio wrote:
CSKA wrote:Ako cemo u EU onda da slavimo 25,ako cemo sa rusima onda ostaje 7,jednostavno zar ne :D
Ne mogu da vjerujem, Srbi se odriču i pravoslavlja, prepali se "inkvizicije" , zar i Srbe neko može zaplašiti :D

Vojvoda Živojin Mišić se "prevrće u grobu", ali eto to su posljedice toga što su Srbi dozvolili da im četnik dođe na čelo države.

Srbi su bili jaki kad su se Bog , Narod i Kralj zajedno borili za pravdu.
Ma niko se ne odrice pravoslavlja,nego to radi godisnjih odmora,ne moze vise pola januara da bude neradno.Nego fino zapadnjacki slavi se do 2.1 i onda nazad na posao,mi to radi kapitalizma i progresa :D

radostan dan wrote:
a ti dragane torbice, nek te je sram like i korduna što te čvarkov i njemu slični razblažiše, jebo te panonski mornar na suvom...
uzmi golfa svoga pa ga vozaj i premještaj po parkingu kako Oćeš, datum mi ne diraj, dvaEspeti maj i sedmi januar kad su mi se rodile moje zvjezde vodilje... :mrgreen:
E cuj ko zna,mozda ce srbi u Srbiji da slave 25.12 a srbi u RS 7.1,jer ipak su srbi iz Bosne bolji srbi kako rece jedna mudra glava :D

Ne bi nam bilo prvi put da se podjelimo.

U Bg smo presli na veci nivo kradje 8)

http://www.kurir-info.rs/od-radnje-osta ... ak-1221519
radostan dan

#26134 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

E cuj ko zna,mozda ce srbi u Srbiji da slave 25.12 a srbi u RS 7.1,jer ipak su srbi iz Bosne bolji srbi kako rece jedna mudra glava :D

bog s tobom i anđeli...pa pričamo o srbima, a ne o japancima...
pa odmah bi, da im ostaviš mogućnost da biraju, jedni uzeli 25.12., a drugi 07.01., i onda bi išli jedni kod drugih, i onda bi imao praznične dane od 25.12 do 14.01.

što pak i nije loša varijanta, sad kad sam počitao...Image
Great Cornholio

#26135 Re: Dešavanja u Srbiji

Johnzy wrote:Čuj ovo, neće ginuti Srbi, Bošnjaci i Hrvati?! Pa i kad smo mogli da izbegnemo u rat, u istoriji, mi smo ga dovukli kod nas.
A što se tiče protesta, može doći do nekih mikro promena, ali nekih džinovskih teško, sve i da sutra ukinu RS, kantone, da dobijete uređenje koje vam najviše pogoduje, jer nije do uređenja, nego do svesti naroda, a političari dolaze iz naroda. Vidi nama Tome diplome. Stranim silama se baš fućka šta ćemo mi i kako ćemo. Samo da njima ne ugrozimo njihov privatni prostor. Ako treba da se zakuva u Evropi, ima gde uvek, mi smo im taster. I ako je uopšte cilj da EU zaživi ikad kao neka mega državna zajednica, nas moraju da gledaju bolje, jer jesmo im mi slepo crevo, ali od njega se lako umre.
Druže, mi ćemo uskoro postati "robovi", svi đuture, pa eto vidiš da se priča da će nas uskoro početi "čipovati".
Može biti još poneka iskrena buna, ali okrenuće "vladari" svijeta "vodu" te bune na svoj mlin.

Al' bolje da čovjek ne priča puno, situaciju je prilično dobro objasnio Tuzlak koji sigurno nije učestvovao u ovoj "spontanoj" buni.

Great Cornholio

#26136 Re: Dešavanja u Srbiji

Dijagnoza trenutnog stanja 100% tačna.

Great Cornholio

#26137 Re: Dešavanja u Srbiji

jarkatuna wrote:
pa eto vidiš da se priča da će nas uskoro početi "čipovati".
Image
Pa, najozbiljnije se priča da cijeli svijet treba da se prilagodi i modernizuje, da nam se olakša život svima, djeci na rođenju ugrade neki čip koji će smanjiti administraciju, neće nam trebati ni medicinski kartoni, ni papirne diplome, ništa, samo te priključe na kompjuter i "iščitaju" te. Kao što reče Graha, gradi se "Human Reich".

Dame i gospodo fudbaleri, želim da vam saopštim ...

Drugovi fudbaleri, šta dam kažem, biću kratak, ako pobedite bićete nagrađeni, ako izgubite bićete kažnjeni, eto toliko od mene, kratko al' jasno :lol:

Mogu nas "zatvoriti", ali Duh nam neće uništiti, valja dočekati Božiju pravdu, a On nas neće čipovati, Njemu vrijeme nije novac.
Ras Al Ghul

#26138 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

bog s tobom i anđeli...pa pričamo o srbima, a ne o japancima...
pa odmah bi, da im ostaviš mogućnost da biraju, jedni uzeli 25.12., a drugi 07.01., i onda bi išli jedni kod drugih, i onda bi imao praznične dane od 25.12 do 14.01.

što pak i nije loša varijanta, sad kad sam počitao...Image

Da Srbi iz Srbije prihvate da se slavi 1. Jula to bi prihvatili ovi iz Šumske glat, da počnete jesti autobuske gume, izmet, kese, ovo bi naši prihvatili bez pogovora!A Plavšićka je Himler i Hitler i Gebels kad je riječ o čistoći i superiornosti naših Srba u Bosni u odnosu na one preko Drine :lol:
Ras Al Ghul

#26139 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

Ja zastario sa pogledima :lol:
Ti ne znaš čitati u tome je problem, ja nisam nigdje spomenuo da nju neko i dan danas sluša, pročitaj još jednom :wink:
Ja sam samo spominjao njene poglede o bosanskim Srbima i njihovom superiornošću u odnosu na one preko Drine!

@Radosni

Sad gledam neki prilog na Aldžaziri, Pičkousti na Marakani nešto priča, pored njega Džaja, izgubljen samo nešto zvjerka ko da Alzajmerovu ima, ne konta šta se dešava :lol:
radostan dan

#26140 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

pa dobro, ne može se pobjeći od činjenice da se veći dio serbske populacije s ovU stranu drine smatra intelektualno-fizički-moralno superiornijim od sabraće preko...

s tim da stepen superiornosti raste sa brojem krša i kamenja po kvadratnom metru, ali tu već napuštamo teren hercegovine i povređujemo suverenitet neOvisne crne gore, od šjevera neĐe do mora sinjeg hercegnovskog...
radostan dan

#26142 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ti si zvezdin četnik naseree, nasreeee, nasereeeee...
Ras Al Ghul

#26143 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

radostan dan wrote:ti si zvezdin četnik naseree, nasreeee, nasereeeee...
:lol: :lol:
graue_maus

#26144 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by graue_maus »

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/matura ... zece/46141
ali mu dobro stoji odijelo......... :skoljka:
Johnzy

#26145 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Radikali* i komentarisanje, baš ono što sam mislio, ali nikako da sročim, rečeno ovom slikom.

http://postimg.org/image/4qu6xn4sh/

Jao, kad nisam pao sa stolice sad.
Johnzy

#26147 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Niš: Masovan protest protiv nasilja

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=812660

U Nišu:
Image
Image

Ali zato u Beogradu:
Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#26148 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

jarkatuna wrote:Image
Image
radostan dan

#26149 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

pa beograđani, nanu vam :izet: ... :-)

Na Adi kao u maju: Kupači, puna plaža i bašte, gužve na šetalištu i - red za sladoled

Image

Image

Image

Image
harunn

#26150 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by harunn »

Čedomir Jovanović o Bošnjacima
Post Reply