edit:
Jurassic.World.Evolution-CODEX
Moderator: Benq
Jurassic.World.Evolution-CODEX
OoooooooOOoOOoOKOOoo9<9House wrote:edit:Jurassic.World.Evolution-CODEX
Heart attack DLC dzabni znacitypeOnegative wrote:
Ako si fan serijala obavezno. Odlična igra i atmosfera i free bonus Mini infarkt svakih par minuta
Na momente osjetiš strah i tjeskobu kao da nije igra .sjecam se scene, sakrio se u neki ormaric, a alien me trazi po prostoriji i ono iščekivanje hoće li doći do mene i rastavit me na proste faktore . Nenadjebivo
House wrote:alien isolation je vrh vrhova.a kada prekucaš alien, instaliraj SOMA.
![]()
edit:

Meh, probijen, sigurno je isto kao i za jurassic, samo sto nece trebati 100 dana sada.soul_eclipse wrote:Denuvo ubija,FIFA 19 prebacena na 4.9 denuvo verziju i jos neke igre hahah sve zbog CODEXA i JURASSIC WORLD EVOLUTION
Znaci Jurassic world evolution sam odigrao sat-dva, i mogu reci da me pozitivno iznenadila. Mislio sam da ce biti bzvz, ali na prvu, vrlo, vrlo pozitivno iznenadjen.soul_eclipse wrote:Denuvo ubija,FIFA 19 prebacena na 4.9 denuvo verziju i jos neke igre hahah sve zbog CODEXA i JURASSIC WORLD EVOLUTION

Jesam ja par puta dolazio je u roku od 15 sec. Uradio sam preorder BF V preko njih pa cemo vidjeti u novembru da li ce kao sto pisesoul_eclipse wrote:Jel neko kupovao na cdkeys.com ,koliko treba da dodje key na mail ?
Dosao je key odmah ,hvalacaseytron wrote:Jesam ja par puta dolazio je u roku od 15 sec. Uradio sam preorder BF V preko njih pa cemo vidjeti u novembru da li ce kao sto pisesoul_eclipse wrote:Jel neko kupovao na cdkeys.com ,koliko treba da dodje key na mail ?

I ja sam glasao za Shadow Warrior 2ferratilis wrote:Hvala za hint.Glasao za Shadow Warrior 2
![]()
Usput vidjeh ovaj bundle, ne mogu vjerovat![]()