Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Mustang1

#26101 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

E taj rekord bi bilo cool da obore dva igraca :D
MyTao

#26102 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Salah, dva gola i dvije asistencije u polufinalu... samo je jedan drugi igrac to postigao u historiji... Roberto Firmino danas :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#26103 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Nego, da pitam, ovaj Lovren.....počeo rano pušiti :?
Mada, onako kad gledaš, ko ima ga šta, a opet ga lopte preskaču :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#26104 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:Nego, da pitam, ovaj Lovren.....počeo rano pušiti :?
Ma jok, samo je glup nista vise.
AmiĐa_Idriz

#26105 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

MyTao wrote:Salah, dva gola i dvije asistencije u polufinalu... samo je jedan drugi igrac to postigao u historiji... Roberto Firmino danas :D
Mogao bi Firmino ugroziti i Milnera sa ovim asistencijama :mrgreen: :mrgreen:
zomri

#26106 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Bobby :kiselavoda:

Image
Sanjarko

#26107 Re: Liverpool FC

Post by Sanjarko »

Image

PS. Steta samo sto nismo vidjeli dvojac Dzeko-Salah ove sezone i sto ga Roma po meni za male pare proda.
AmiĐa_Idriz

#26108 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:Bobby :kiselavoda:

Image
Kako sam se sjebo kad sam ovo na ponovljenom snimku vidio :lol:

Pa i nije Momo za male pare otisao u onom momentu. Da je recimo dosao poslije Neymarovog transfera bila bi veca cifra sigurno.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#26109 Re: Liverpool FC

Post by mali_milojica »

AmiĐa_Idriz wrote:
zomri wrote:Bobby :kiselavoda:

Image
Kako sam se sjebo kad sam ovo na ponovljenom snimku vidio :lol:

Pa i nije Momo za male pare otisao u onom momentu. Da je recimo dosao poslije Neymarovog transfera bila bi veca cifra sigurno.
40mil € za igrača koji je imao još jednu godinu ugovora je sasvim pristojna cifra. Dolazi iz Rome, egipcanin :roll: Samo što se gleda iz današnje perspektive pa ispada da je otišao jeftino.
AmiĐa_Idriz

#26110 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ali covjek je nenormalan. Ne no rm al an. Suarez mu u onoj 13/14 sezoni ne moze prismrditi. Eto kako covjek igra...seva baca asistira proigrava zabija kako hoce, ne gleda ko je protivnik veliki mali karindja sve redom. Momo, jebi me.
condy

#26111 Re: Liverpool FC

Post by condy »

Mo potsjeća na Messija po stilu na koji igra. I fizika im je slična. Fantastična sezona!

Vrijeme će pokazati da li će ovu formu moći držati na ovom nivou. Zbog toga mi englezi pretjeruju sa hvalospjevima na njegov račun.

Kralju iz Liverpoola najbolje bi bilo da pređe u Real među druge kraljeve, tu će osvojiti sve što treba osvojiti igrač njegove kvalitete :-D
Korovjev

#26112 Re: Liverpool FC

Post by Korovjev »

A navodno je za Salaha vlasnik Live-a kukao kad ga je kupio da ga je preplatio. I volio bih da ostane jer je stvarno užitak gledati ovakvu igru, ali bojim se da se tu prvo pita vlasnik koji kad vidi uložio 1 dobio 5 ne razmišlja puno. A za ovakvu igru su najbitniji Klop pa Firminho pa Salah. Pa Moreno (ne mogu da ga ne spomenem).
Mustang1

#26113 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nece on nidje. Dugo je on lutao i trazio ovu sezonu a znao je da ima to. Sada kada je dobio tim i trenera sa kojim moze imati ovakvu sezonu sumnjam da ce otici tek tako. Bar ne ovo ljeto 100%. Pogotovo ako osvoje LP.
zomri

#26114 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Korovjev wrote:A navodno je za Salaha vlasnik Live-a kukao kad ga je kupio da ga je preplatio. I volio bih da ostane jer je stvarno užitak gledati ovakvu igru, ali bojim se da se tu prvo pita vlasnik koji kad vidi uložio 1 dobio 5 ne razmišlja puno. A za ovakvu igru su najbitniji Klop pa Firminho pa Salah. Pa Moreno (ne mogu da ga ne spomenem).
konačno neko da razumije :thumbup: :thumbup:
Mustang1

#26115 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Pa po meni je vazniji dolazak Dijka nego Salaha. Liverpool je bio sa Salahom i bez Dijka i nisu igrali ovako jer su primali kamaru golova. Sada kada je Dijk tu i primaju dosta manje golova sve je bolje. Zamisli da igraju nazad Klavan i Lovren sada :D Bio bi rezultat obrnut sinoc.
drug_profi

#26116 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Mustang1 wrote:Nece on nidje. Dugo je on lutao i trazio ovu sezonu a znao je da ima to. Sada kada je dobio tim i trenera sa kojim moze imati ovakvu sezonu sumnjam da ce otici tek tako. Bar ne ovo ljeto 100%. Pogotovo ako osvoje LP.
Mora pokušati napasti titulu bar jednu sezonu.
MyTao

#26117 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Tomahawk11 wrote:Nego, da pitam, ovaj Lovren.....počeo rano pušiti :?
klasicni Lovren. Sve radi kako treba, ali svakog momenta se zna iskljuciti I napraviti gresku, dvije... nekad I pet u jednoj tekmi :D

Sam Klopp je rekao da kada bi gradio perfektnog CB, on bi izgledao kao Lovren... samo sa drugim mozgom.
zomri

#26118 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Mustang1 wrote:Pa po meni je vazniji dolazak Dijka nego Salaha. Liverpool je bio sa Salahom i bez Dijka i nisu igrali ovako jer su primali kamaru golova. Sada kada je Dijk tu i primaju dosta manje golova sve je bolje. Zamisli da igraju nazad Klavan i Lovren sada :D Bio bi rezultat obrnut sinoc.
nije samo Van Dijk, nego i zamjena golmana te odlazak Coutinha pa se mogao okrenuti trougao u sredini. pustite te površne zaključke balkanskih sportskih novinara :mrgreen:
Mustang1

#26119 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Zar treba spominjati zamjenu golmana? :D Ali Karius je dobio na sigurnosti dolaskom Dijka. Imao je on dosta kikseva u proslosti.
Samo svake sezone pred kraj bude poneka utakmica da dokaze kako je losa odbrana. Prosle godine je bila cijela zadnja linija i zadnji vezni. Ove godine samo jedan pojedinac. Ide na bolje :D
AmiĐa_Idriz

#26120 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
Mustang1 wrote:Pa po meni je vazniji dolazak Dijka nego Salaha. Liverpool je bio sa Salahom i bez Dijka i nisu igrali ovako jer su primali kamaru golova. Sada kada je Dijk tu i primaju dosta manje golova sve je bolje. Zamisli da igraju nazad Klavan i Lovren sada :D Bio bi rezultat obrnut sinoc.
nije samo Van Dijk, nego i zamjena golmana te odlazak Coutinha pa se mogao okrenuti trougao u sredini. pustite te površne zaključke balkanskih sportskih novinara :mrgreen:
Fala kurcu vise da Lorketa neko spomene :kiss: jel to jso ja i ti jedini ne sumnjamo u momka :oops:

Nego nabijem ja Kloppov stoperski DNK, i Lovrenove zute minute. :mrgreen: Bacite kes na Alderweirelda ili dajte bogastvo De Vriju, jos jedan WC uz Dijka i mi smo mirni. Mada bi se u zivot smio kladiti da stoper doci nece.
zomri

#26121 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Mustang1 wrote:Zar treba spominjati zamjenu golmana? :D Ali Karius je dobio na sigurnosti dolaskom Dijka. Imao je on dosta kikseva u proslosti.
Samo svake sezone pred kraj bude poneka utakmica da dokaze kako je losa odbrana. Prosle godine je bila cijela zadnja linija i zadnji vezni. Ove godine samo jedan pojedinac. Ide na bolje :D
biće to taman nakon 15te iteracije :mrgreen:
zomri

#26122 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
zomri wrote:
Fala kurcu vise da Lorketa neko spomene :kiss: jel to jso ja i ti jedini ne sumnjamo u momka :oops:

Nego nabijem ja Kloppov stoperski DNK, i Lovrenove zute minute. :mrgreen: Bacite kes na Alderweirelda ili dajte bogastvo De Vriju, jos jedan WC uz Dijka i mi smo mirni. Mada bi se u zivot smio kladiti da stoper doci nece.
povratak klavana je kao novo pojačanje :oops:
Mustang1

#26123 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Zamisli sinoc Gomes-Lovren-Klavan-Moreno
AmiĐa_Idriz

#26124 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Mustang1 wrote:Zamisli sinoc Gomes-Lovren-Klavan-Moreno
Odbrana iz Sevilje u sustini, i mi se cudimo kako smo tad prosuli, pazi sad 3 gola. Koliko imamo sad golova prednosti... :mrgreen:

@zomri, pa Matip iduce sezone kad dodje...pff :oops:
zomri

#26125 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Našao sam nam zamjenu za Firmina za klupe!

Image

Momak ima porodični fudbol eritidž :oops:
Post Reply