Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:
Pa ako je napustio, ne znaci da je porazen . Covjek vidi koliko je sati i nece da gubi vrijeme sa budalama poput guznika ti. Moze on dole vama trubiti to sto trubi, ali to ne prolazi odavno, niti ce ikad proci .
Dobro valah i kažeš. Možda im je postavio svima zadatak pa sad laganini kući na tursku tv safunicu, dok oni misle što će i kako će.
A Želji se vjerojatno stuŠilo od apstinencije pa ode drmnut par komada dok ovi završe.
channel10 wrote:
Pa ako je napustio, ne znaci da je porazen . Covjek vidi koliko je sati i nece da gubi vrijeme sa budalama poput guznika ti. Moze on dole vama trubiti to sto trubi, ali to ne prolazi odavno, niti ce ikad proci .
Dobro valah i kažeš. Možda im je postavio svima zadatak pa sad laganini kući na tursku tv safunicu, dok oni misle što će i kako će.
A Želji se vjerojatno stuŠilo od apstinencije pa ode drmnut par komada dok ovi završe.
Brate citajuci te, veci si muslim od mene i cestitke na tome . Ne kazu dzabe da se trud isplati
channel10 wrote:
Brate citajuci te, veci si muslim od mene i cestitke na tome . Ne kazu dzabe da se trud isplati
A tanak sam ti ja vjernik, a musliman još tanji.
Ali ako ti je baš muteber, nek bude tako.
Mirza007 wrote:Sto ne napise kako je tipovao da ce proci haski (g)uznici?
Ili recimo kako ce proci HNSov prijedlog Izbornog zakona.
Pogodio pravo. K'o prstom u govno.
Dragan ga je ispusio majstorski. Dzabe je ostrio belegiju. Ni do nase Kolinde dobacio nije.
Mirza007 wrote:Sto ne napise kako je tipovao da ce proci haski (g)uznici?
Ili recimo kako ce proci HNSov prijedlog Izbornog zakona.
Pogodio pravo. K'o prstom u govno.
Dragan ga je ispusio majstorski. Dzabe je ostrio belegiju. Ni do nase Kolinde dobacio nije.
A eto, kad je vec naostrio mogla bi kolindica malo progledati kroz prste. Nije vrijeme da sada glumi djevicu.
channel10 wrote:
Sta su se ta dvojica uzhebala i napustili sastanak, ne izgleda mi na dobro
Moj izvor nije totalno vjerodostojan ali je navodno Komsic bio jako otvoren i, nekarakteristicno za takve sastanke, sasvim nediplomatski Covicu otreso u facu da pokusava provesti ne samo rasisticki zakon nego da dijeli hrvate izmedju medjusobno na hercegovce i bosance. Kaze isto da su stranci ostali nijemi na takav ispad.
Rece mi doduse da je to vise onako radi kampanje. Ali hajd' sad znaj.
512MB wrote:Jesul ove zatvorili i rekli nema izlaza dok se ne dogovorite...
Ako su Bakir i Želja otpali, tko ti je onda ostao?
Jedino da sad Dragan i Arnaut prangijaju na smjenu onog nesretnog Nikšića koji nije stigao pobjeći kad i ostali