Demokratska fronta Željko Komšić

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#26076 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Prema službenoj zabilješci policajaca Policijske stanice Ilidža, njih je 29. prosinac 2011., u 18, 35 sati, pozvala Behija Selimović i prijavila da je u njihovom stanu, u ulici dr. Silve Rizvanbegoviću sarajevskom naselju Stup, istukao suprug Emir Suljagić. Kada je policijska ophodnja došla na mjesto poziva, pred zgradom su zatekli isprepadanu Behiju Selimović, koja je objasnila da je suprug "uhvatio rukama u predjelu vrata", te da je polupao namještaj u stanu, iz kojeg je ona netom pobjegla. Suljagićeva je supruga potom policajcima pokazala očigledne tragove davljenja, zbog čega su joj savjetovali da se odmah javi liječniku. No, onda je pred zgradu izašao ratoborni ministar, koji je policajce pokušao uvjeriti da je njegova deset godina starija žena, zapravo, njega prva napala, objašnjavajući da želi razvod.

Ministar je još jadikovao kako je ženu odranije namjeravao ostaviti, ali mu je ona, iz osvete, uništila odjeću. Nakon što je ispričao svoju verziju svađe, Suljagić je pozvao službenog vozača, koji ga je odvezao službenim automobilom. Policijska ophodnja je po ulasku u stan zatekla pravi kaos - razbacan i uništen namještaj. Supruga Behija Selimović je, također, izjavila da joj je Suljagić prijetio stranačkim kolegama Kokom (mislila je na federalnog ministra policije Predraga Kurteša) i Muhamedom Budimlićem (ministrom policije Kantona Sarajevo)?!
Inače smo se ibretili otkud Koka, jedan od najkompromitovanijih ministara SDP-a, iznenada i brez najave u postizbornim, kadrovskim križaljkama DF-a :D

ruka ruku mije jedan je od temeljnih zakona Famalije
kamen spoticanja

#26077 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

nemampojma0 wrote:Da se razumijemo, apsolutno sam za da se slobodno govori i djeluje. Medjutim, mora postojati i odgovornost za uradjeno i izreceno. Mi smo pomalo usli u stanje duha i uma gdje samo trazimo metu na koju cemo hraknut, bez razmisljanja jel to opravdano i utemeljeno.

Prozivati nekog Šamardžijom na osnovu novinskih natpisa, bez dokaza da se to desilo ili bez utvrđene odgovornosti za to , je neodgovorno i bezobrazno.
Na kraju krajeva porodicni problemi su upravo to, porodicni. I ko se moze staviti u ulogu suca i kazati ko je u pravu, iako ne opravdavam nasilje. I uostalom da se i desilo to, pa jesmo li to svi mi bezgresni, jel to nikome ne dajemo pravo na gresku i pravo da je ispravi.

Spremni smo iz svojih jazbina pljuvati na ljude koji djeluju u javnom prostoru i pravdati to nasom slobodom, te sto se javno angazuje ako ne moze podnijeti izlozenost javnoj kritici i sl. Slazem se da moraju biti imuniji na kritiku, ali i kritika mora biti opravdana, a ne pausalna i proizvoljna.
Zasto mijesati neciji privatni zivot s njegovom profesijom. Jel to mene zanima, kad dođem na operacioni stol, kakav je hirurg prema svojoj djeci, komsijama, rodbini ili mi je vazno da uradi dobro svoj posao???

Na kraju, predlozio bih mnogim da izadju i javno djeluju, nek se uclane u stranke, nek formiraju stranke, udruzenja i sl. i nek daju svoj doprinos da se stanje izmjeni nabolje, jer mozda su sposobniji od postojecih, a ne da trose energiju, vrijeme i talenat na pljuvanje drugih ljudi i njihovog rada.I to pod laznim imenima.

Ovo je bila jedna generalna opaska.

A po pitanju konkretno ovog o cemu Hoze Muhika pise ne mogu dati sud, jer osim njegovih optuzbi da je to tako nemamo nikakav drugi dokaz. Jel prijavio neko profil, ko je prijavio, zbog cega...hajd znaj.Mozda je samo koincidencija da je obrisan kad je postavljena ta slika. I Hoze sad bijesan i nezadovoljan se fiksirao za te ljude i potpiruje sam svoju mrznju jos vise, iako ni sam nije siguran ko mu je i zasto uklonio profil. I onako revolucionarno poziva sve ostale da dijele njegovu bol ,te da seruju, lajkaju i statijaznam sta jos da rade s tim njegovim zajebancijama.

Mislio sam da je Hoze ozbiljniji.
Vrijede li ta pravila i za samog suljagica ?
Posto isti bombarduje javnost nebulozama za koje nema pokrice
Doduse samardzija je dobro pokriven kvalitetnom marisanom ljepse polovine...
I btw lik fakat ima psihickih problema
nemampojma0

#26078 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Ma slusaj, covjeka ne poznajem licno, al znam da ima petlje da javno kaze sto misli, napise i saopsti. Ne krije se kad kritikuje, poput nas ovdje i zato ga cijenim. Jedini se usprotivio Dodikovim nasrtajima na povratnike. Oformio 1. mart i Domovinu. Nije naklepo lovu. Obrazovan kvalitetno. Govori jezike.

Cuj zivcan, pa ko to od nas koji smo izasli iz rata nije zivcan, a da ne govorimo o onim koji su bili u okruzenju, koji su sahranili pola familije...ma dajte vise s tim laznim moralom. Ovdje na forumu bi reko sve anđeli u ljudskom liku.
Sad ga uzmite i razapnite sto je, ako je ikako, osamario zenu. A ja vidim, iz tog nekog izvjestaja,da ju je samo uhvatio za vrat i vjerovatno u huji stisnuo i samar se ne spominje. Po vama to ispada da je bilo ubistvo u pokusaju, davio je.
Znaci nigdje nikakvog samara,al da mu se nadimak i time ga se proba diskreditovati.

Kaze neko to je protivzakonito i slazem se, al mrzim sto se trudimo biti legalisti kad se radi o drugima, a sami krsimo brojne zakone kad god mozemo od krsenja saobracajnih pravila, preko netrazenja racuna za robu i usluge, pa do utaje poreza. Al to je nista, jel da?

Da rezimiram, mrzim nase licemjerstvo, mrzim kukavicluk, mrzim prljav pokusaj diskreditacije.
Edit:
I svakako mrzim neutemeljene, proizvoljne i nedokazive optuzbe ( govorim o ovoj optuzbi Hoze Muhike da mu je zbog Emira obrisan profil).

EDIT 2:
Evo Muhika potvrdjuje sve sto sam napisao u ova dva zadnja posta s ovim "policijskim izvjestajem". Jel to dokument, ako jest, gdje datum,potpis i pecat?
Banksy

#26079 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Nije čudo da se ovako govori o njemu ...
Suljagić je višestruko iskompromitiran lik, s bezbroj repova i afera, skandala, buke, krupnih riječi, incidenata, laži, izdaja i prevara, a malo, zapravo nimalo konkrentog rada ili djela o kojima bismo ovdje mogli pričati.
Relativno je mlad, ali sad već opravdano prezren i potrošen političar u pokušaju.
Nek se uhvati joge ili sličnih duhovnih vježbi za smirivanje temperamenta i hlađenje glave i nek se uhvati pisanja, tu je neprikosnoven.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#26080 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

nemampojma0 wrote:Ma slusaj, covjeka ne poznajem licno, al znam da ima petlje da javno kaze sto misli, napise i saopsti. Ne krije se kad kritikuje, poput nas ovdje i zato ga cijenim. Jedini se usprotivio Dodikovim nasrtajima na povratnike. Oformio 1. mart i Domovinu. Nije naklepo lovu. Obrazovan kvalitetno. Govori jezike.

Cuj zivcan, pa ko to od nas koji smo izasli iz rata nije zivcan, a da ne govorimo o onim koji su bili u okruzenju, koji su sahranili pola familije...ma dajte vise s tim laznim moralom. Ovdje na forumu bi reko sve anđeli u ljudskom liku.
Sad ga uzmite i razapnite sto je, ako je ikako, osamario zenu. A ja vidim, iz tog nekog izvjestaja,da ju je samo uhvatio za vrat i vjerovatno u huji stisnuo i samar se ne spominje. Po vama to ispada da je bilo ubistvo u pokusaju, davio je.
Znaci nigdje nikakvog samara,al da mu se nadimak i time ga se proba diskreditovati.

Kaze neko to je protivzakonito i slazem se, al mrzim sto se trudimo biti legalisti kad se radi o drugima, a sami krsimo brojne zakone kad god mozemo od krsenja saobracajnih pravila, preko netrazenja racuna za robu i usluge, pa do utaje poreza. Al to je nista, jel da?

Da rezimiram, mrzim nase licemjerstvo, mrzim kukavicluk, mrzim prljav pokusaj diskreditacije.
Edit:
I svakako mrzim neutemeljene, proizvoljne i nedokazive optuzbe ( govorim o ovoj optuzbi Hoze Muhike da mu je zbog Emira obrisan profil).

EDIT 2:
Evo Muhika potvrdjuje sve sto sam napisao u ova dva zadnja posta s ovim "policijskim izvjestajem". Jel to dokument, ako jest, gdje datum,potpis i pecat?
Ponavaljam da nema onog ko stanuje u Tibri 1, a da se ne sjeća te noći, murije, njegove žene, nasilništva itd. Za to nema opravdanja. Nisu to, kako ti kažeš "Obične obitljeske razmirice", to se zove NASILNIŠTVO nad slabijim. Nad ženom. U civiliziranom svijetu je zakonski kažnjivo i socijalno neprihvatljivo. Bez obzira što je, očito, da ga Belma nije htjela sudski goniti, (valjda dovoljno kazuje to što se razvele); ne znači da je nevin. U svakoj normalnoj državi bi se prestao baviti javnim poslom dok je živ. Ovdje ga se još i brani, u fazonu "nisam za nasilništvo ALI; i poslije tog ALI; hvalospjevi, nema nikakvog ALI kad je kućni nasilnik u pitanju, baš nikakvog. ČOvjek treba na liječenje, tačka. Što prije ode, bolje po njega.
kamen spoticanja

#26081 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

"Mi nemamo vremena da postujemo zakone" jasenko selimovic
"Nisam zenu samarao samo sam je malo davio" emir suljagic
"Stan sam kupio po zakonu" nedzad brankovic
"Sta je problem sto sam skijao od drzavnih para" ....

I nikad mi nece biti jasno kako ljudi ovo brane
nemampojma0

#26082 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

KatarinaKosaca wrote:
nemampojma0 wrote:Ma slusaj, covjeka ne poznajem licno, al znam da ima petlje da javno kaze sto misli, napise i saopsti. Ne krije se kad kritikuje, poput nas ovdje i zato ga cijenim. Jedini se usprotivio Dodikovim nasrtajima na povratnike. Oformio 1. mart i Domovinu. Nije naklepo lovu. Obrazovan kvalitetno. Govori jezike.

Edit:

EDIT 2:
Ponavaljam da nema onog ko stanuje u Tibri 1, a da se ne sjeća te noći, murije, njegove žene, nasilništva itd. Za to nema opravdanja. Nisu to, kako ti kažeš "Obične obitljeske razmirice", to se zove NASILNIŠTVO nad slabijim. Nad ženom. U civiliziranom svijetu je zakonski kažnjivo i socijalno neprihvatljivo. Bez obzira što je, očito, da ga Belma nije htjela sudski goniti, (valjda dovoljno kazuje to što se razvele); ne znači da je nevin. U svakoj normalnoj državi bi se prestao baviti javnim poslom dok je živ. Ovdje ga se još i brani, u fazonu "nisam za nasilništvo ALI; i poslije tog ALI; hvalospjevi, nema nikakvog ALI kad je kućni nasilnik u pitanju, baš nikakvog. ČOvjek treba na liječenje, tačka. Što prije ode, bolje po njega.
Krenucu straga. Doktorice psihijatrije, nisam znao da ste i Vi clan ovog foruma, al bih Vas zamolio da nam otkrijete dijagnozu doticnog, te kakvu terapiju iziskuje ta dijagnoza.
A cinimi se da ste svestrana osoba, pa pomalo izucavate i pravo, ako se ne varam. Stoga Vas molim da nam date pojasnjenje i u vezi pravne kvalifikacije cina koji doticnom stavljate na teret. Jer, kako Vi kazete, to je "zakonski kaznjivo", pa bih jos jednom zamolio da pojasnite o kojem se zakonu radi i otkud mogucnost ostecenoj osobi da ukoliko ona ne zeli, sprijeci organe gonjenja da pokrenu sudski postupak.

Ja sam za razliku od Vas objektivan ili bar pokusavam biti, pa onda zbog jednog loseg postupka neke osobe ne mogu da negiram i one dobre postupke te osobe. U konkretnom slucaju ta osoba ima mnogo vise dobrih i opcekorisnih postupaka nego li losih, te mislim da ne zasluzuje ovakvu satanizaciju. Ne radi se o hvalospjevima, vec o notornim cinjenicama.

EDIT:

Jos bih da upitam jel se to po stranackom principu razmatraju ove stvari? Tacnije, jel Vi pripadate onoj stranci u kojoj se govori "obitelj"?
KatarinaKosaca

#26083 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

nemampojma0 wrote:Krenucu straga. Doktorice psihijatrije, nisam znao da ste i Vi clan ovog foruma, al bih Vas zamolio da nam otkrijete dijagnozu doticnog, te kakvu terapiju iziskuje ta dijagnoza.
A cinimi se da ste svestrana osoba, pa pomalo izucavate i pravo, ako se ne varam. Stoga Vas molim da nam date pojasnjenje i u vezi pravne kvalifikacije cina koji doticnom stavljate na teret. Jer, kako Vi kazete, to je "zakonski kaznjivo", pa bih jos jednom zamolio da pojasnite o kojem se zakonu radi i otkud mogucnost ostecenoj osobi da ukoliko ona ne zeli, sprijeci organe gonjenja da pokrenu sudski postupak.

Ja sam za razliku od Vas objektivan ili bar pokusavam biti, pa onda zbog jednog loseg postupka neke osobe ne mogu da negiram i one dobre postupke te osobe. U konkretnom slucaju ta osoba ima mnogo vise dobrih i opcekorisnih postupaka nego li losih, te mislim da ne zasluzuje ovakvu satanizaciju. Ne radi se o hvalospjevima, vec o notornim cinjenicama.

EDIT:

Jos bih da upitam jel se to po stranackom principu razmatraju ove stvari? Tacnije, jel Vi pripadate onoj stranci u kojoj se govori "obitelj"?
Jas, ovje uopće nisam bitna, niti će ti argument biti jači, ako ironiziraš ono što sam napisala. Niti jednom nisi sad rekao da nije nasilnik, nego si to relativizirao. Postoji previše svjedoka, preveliko je to naselje, velika se halabuka tad digla da se ne bi znalo
E, sad nasilje jeste zakonski kažnjivo i ne mora čovjek biti pravnik da to zna. Jednako kao što ne mora biti liječnik da zna da nije zdravo da ti ide pjena na usta.
A ti nisi objektivan da o sebi zaključuješ da si objektivan :D I ne pripadam niti jednoj stranci, ako te već i to zanima..
JoseMujica

#26084 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

kad su ti jarani ministri unutrašnjih poslova kurtonalni i pederalni onda se to fino zataška

pa šta mislite otkud nenadani postizborni transfer Kurteša iz SDP-a u DF :? minstra kojeg su svi simpatizeri SDP-a pljuvali
miop

#26085 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by miop »

nemampojma0 wrote:Ma slusaj, covjeka ne poznajem licno, al znam da ima petlje da javno kaze sto misli, napise i saopsti. Ne krije se kad kritikuje, poput nas ovdje i zato ga cijenim. Nije naklepo lovu.
Belma Selimović advokatskoj kancelariji Gracić šalje posljednju opomenu pred tužbu u kojoj je, između ostalog, navedeno:

“U vremenskom razdoblju od 29. jula 2005. do 30. juna 2012. godine, a na osnovu uvida u račune, Vaš klijent Emir Suljagić je mene, izravno i neizravno, koštao oko 400 hiljada eura. Unatoč tome, simboličan iznos duga od 10.500 eura zasniva se isključivo na direktnim molbama Emira Suljagića za pozajmice i tvrdnjama da će mi novac vratiti. Ostatak sume, oko 390 hiljada eura, Vaš klijent može, što se mene tiče, mirno tumačiti kao velikodušnu pomoć žrtvi genocida, ili žrtvi uopće”, napisala je Belma Selimović u opomeni pred tužbu.

“Molim te, dok ne počnem raditi kod Adnana Terzića (Suljagić je prije 10-ak godina bio savjetnik Adnana Terzića, tadašnjeg predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, op.a.) pozajmi mi 500 eura – vratit ću ti”, jedna je od dvadesetak tačaka navedenih u pismu kojim Belma Selimović traži povrat sredstava “investiranih” u svog bivšeg supruga Suljagića. Jedna od tačaka je i restoran Danielli, „ručak Alija Behmen i delegati 155 eura“ - „Plati ti, molim te, vratit ću ti od dnevnica“. Također, Belma Selimović tražila je i povrat sredstava za plaćene aviokarte Suljagiću, zubne implantate 1.000 eura, sređivanje kuće u Doglodima oko 4.000 eura... Jedan u nizu performansa, napisala je Selimovićka, kao dokaz da nad suprugom nije izvršio nasilje, bio je ručak u restoranu Kibe sa konzumentima Reufom Bajrovićem, Darkom Brkanom i Farukom Borićem, koji je koštao 150 eura. Neplanirana večera u stanu Belme Selimović za Suljagićeve svjedoke nakon policijskog uviđaja (prijetnja - metak u koverti) od 55 eura. “Suljagić će razumjeti da mi princip ne dozvoljava toviti nadobudne, ionako debele NGO-vce”, napisala je Belma Selimović u pismu upozorenja upućenom na adresu advokata svog bivšeg supruga Suljagića.
nemampojma0

#26086 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

miop wrote:
nemampojma0 wrote:Ma slusaj, covjeka ne poznajem licno, al znam da ima petlje da javno kaze sto misli, napise i saopsti. Ne krije se kad kritikuje, poput nas ovdje i zato ga cijenim. Nije naklepo lovu.
Belma Selimović advokatskoj kancelariji Gracić šalje posljednju opomenu pred tužbu u kojoj je, između ostalog, navedeno:

“U vremenskom razdoblju od 29. jula 2005. do 30. juna 2012. godine, a na osnovu uvida u račune, Vaš klijent Emir Suljagić je mene, izravno i neizravno, koštao oko 400 hiljada eura. Unatoč tome, simboličan iznos duga od 10.500 eura zasniva se isključivo na direktnim molbama Emira Suljagića za pozajmice i tvrdnjama da će mi novac vratiti. Ostatak sume, oko 390 hiljada eura, Vaš klijent može, što se mene tiče, mirno tumačiti kao velikodušnu pomoć žrtvi genocida, ili žrtvi uopće”, napisala je Belma Selimović u opomeni pred tužbu.

“Molim te, dok ne počnem raditi kod Adnana Terzića (Suljagić je prije 10-ak godina bio savjetnik Adnana Terzića, tadašnjeg predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, op.a.) pozajmi mi 500 eura – vratit ću ti”, jedna je od dvadesetak tačaka navedenih u pismu kojim Belma Selimović traži povrat sredstava “investiranih” u svog bivšeg supruga Suljagića. Jedna od tačaka je i restoran Danielli, „ručak Alija Behmen i delegati 155 eura“ - „Plati ti, molim te, vratit ću ti od dnevnica“. Također, Belma Selimović tražila je i povrat sredstava za plaćene aviokarte Suljagiću, zubne implantate 1.000 eura, sređivanje kuće u Doglodima oko 4.000 eura... Jedan u nizu performansa, napisala je Selimovićka, kao dokaz da nad suprugom nije izvršio nasilje, bio je ručak u restoranu Kibe sa konzumentima Reufom Bajrovićem, Darkom Brkanom i Farukom Borićem, koji je koštao 150 eura. Neplanirana večera u stanu Belme Selimović za Suljagićeve svjedoke nakon policijskog uviđaja (prijetnja - metak u koverti) od 55 eura. “Suljagić će razumjeti da mi princip ne dozvoljava toviti nadobudne, ionako debele NGO-vce”, napisala je Belma Selimović u pismu upozorenja upućenom na adresu advokata svog bivšeg supruga Suljagića.
I opet izvor Slobodna Bosna??

Boga mi ta Belma bas bila izdasna. Lako je biti izdasan kad imas love, nije sala patentirati gace s vunenim uloskom za zene. Posto se taj patent jos nigdje ne primjenjuje, a ne znam ko je platio za licencu, kad pocne da se koristi u proizvodnji ona ce imati milijarde.
Ako je ona njemu stvarno davala tolike pare, ja mu zavidim na jednoj osobini zbog koje je dobio to sve, al opet je to privatna stvar njih dvoje.NIJE NAKLEPO LOVU IZ BUDŽETA!

Sve ovo je meni smijesno.
Cudim se otkud ovoliko javasluka, jada i lopovluka pored ovoliko moralista i legalista, posebno forumskih.
nemampojma0

#26087 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

KatarinaKosaca wrote:
nemampojma0 wrote:Krenucu straga. Doktorice psihijatrije, nisam znao da ste i Vi clan ovog foruma, al bih Vas zamolio da nam otkrijete dijagnozu doticnog, te kakvu terapiju iziskuje ta dijagnoza.

EDIT:

Jas, ovje uopće nisam bitna, niti će ti argument biti jači, ako ironiziraš ono što sam napisala. Niti jednom nisi sad rekao da nije nasilnik, nego si to relativizirao. Postoji previše svjedoka, preveliko je to naselje, velika se halabuka tad digla da se ne bi znalo
E, sad nasilje jeste zakonski kažnjivo i ne mora čovjek biti pravnik da to zna. Jednako kao što ne mora biti liječnik da zna da nije zdravo da ti ide pjena na usta.
A ti nisi objektivan da o sebi zaključuješ da si objektivan :D I ne pripadam niti jednoj stranci, ako te već i to zanima..
Kako nisi bitna, ti si ta koja covjeka proglasava bolesnim i salje ga na lijecenje, a k tomu jos zahtjeva i sudski proces protiv njega, iako bi postojanje te bolesti iskljucivalo njegovu odgovornost pred zakonom.Al to tebi nije vazno, vazno je da pljujes, izbacujes iz sebe frustracije sto licne sto nacionalne.
Kad nisi ni ljekar ni pravnik, kazi nam sta jesi i cime se bavis, pa si tako usput izucila i pravo i medicinu.
Ne mora se formalno biti clan stranke, al se uvijek za neku navija, jel da? A sad znamo i da je to HDZ. Jel Emir opet majorizira HDZ glasace i pulene, poput onog Susnjara, pa ga treba raspet na krst..pardon kriz.

Nisi previse zanimljiva za diskusiju, nadji ti adekvatnijeg sUgovornika. Ja te pozdravljam.
KatarinaKosaca

#26088 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

nemampojma0 wrote:Kako nisi bitna, ti si ta koja covjeka proglasava bolesnim i salje ga na lijecenje, a k tomu jos zahtjeva i sudski proces protiv njega, iako bi postojanje te bolesti iskljucivalo njegovu odgovornost pred zakonom.Al to tebi nije vazno, vazno je da pljujes, izbacujes iz sebe frustracije sto licne sto nacionalne.
Kad nisi ni ljekar ni pravnik, kazi nam sta jesi i cime se bavis, pa si tako usput izucila i pravo i medicinu.
Ne mora se formalno biti clan stranke, al se uvijek za neku navija, jel da? A sad znamo i da je to HDZ. Jel Emir opet majorizira HDZ glasace i pulene, poput onog Susnjara, pa ga treba raspet na krst..pardon kriz.

Nisi previse zanimljiva za diskusiju, nadji ti adekvatnijeg sUgovornika. Ja te pozdravljam.
:D Razočarao si me sa tim HDZ-om, neki sam dan bila četnikuša, a već godinama sam forumski pristalica radikalnih islamskih pokreta.... :lol: :lol:
Tako da na tvoja pitanje, konstatacije, uvrede, ne vrijedi, ali zaista.. netko ko brani nasilje nad ženama odnosno slabijima, nije vrijedan mog odgovora... a još kao kritizira za nacionalnu segregaciju, a podržava fizičku represiju
over&out... što se mene smatra.
KatarinaKosaca

#26089 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Nego, zaist apočinjem misliti da Suljagić ima forusmki nik i da je aktivan ;-)
JoseMujica

#26090 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

KatarinaKosaca wrote:Nego, zaist apočinjem misliti da Suljagić ima forusmki nik i da je aktivan ;-)
a šta če drugo radit u pauzama postrojavanja одбрамбених i obrambenih postrojbi :izet:

a moreš mislit kolko je Ajfonu tek dosadno :D
KatarinaKosaca

#26091 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:
KatarinaKosaca wrote:Nego, zaist apočinjem misliti da Suljagić ima forusmki nik i da je aktivan ;-)
a šta če drugo radit u pauzama postrojavanja одбрамбених i obrambenih postrojbi :izet:

Vidiš, šteta što ga je ostavio u ministarstvu. Zabavio bi se dječko.
nemampojma0

#26092 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

KatarinaKosaca wrote:
nemampojma0 wrote:Kako nisi bitna, ti si ta koja covjeka proglasava bolesnim i salje ga na lijecenje, a k tomu jos zahtjeva i sudski proces protiv njega, iako bi postojanje te bolesti iskljucivalo njegovu odgovornost pred zakonom.Al to tebi nije vazno, vazno je da pljujes, izbacujes iz sebe frustracije sto licne sto nacionalne.

:D Razočarao si me sa tim HDZ-om, neki sam dan bila četnikuša, a već godinama sam forumski pristalica radikalnih islamskih pokreta.... :lol: :lol:
Tako da na tvoja pitanje, konstatacije, uvrede, ne vrijedi, ali zaista.. netko ko brani nasilje nad ženama odnosno slabijima, nije vrijedan mog odgovora... a još kao kritizira za nacionalnu segregaciju, a podržava fizičku represiju
over&out... što se mene smatra.
Zar te nisu naucili da nije pristojno i fino lagati. Ni u jednom momentu nisam podrzao nasilje bilo koje vrste, al ti mi eto to podmeces.
Ne cudi to sto su te svakakvom deklarisali, jer ima ona hercegovacko-latinska "mudrost" koju HDZ promiče među svojim pučanstvom : "Sa svakim fino, ni s kim iskreno".
'AJD BOK!
KatarinaKosaca

#26093 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Najbolje je zagrebati zaklete multikulturnjake. Ispod te ogrebotine koja je blaga i plitka, čak ni brazdu nema, odmah izađe averzija prema svemu drugom i drugačijem, pa čak i oficijelnoj jeziku ove zemlje, Ustavnoj kategoriji... :roll:
nemampojma0

#26094 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

KatarinaKosaca wrote:Najbolje je zagrebati zaklete multikulturnjake. Ispod te ogrebotine koja je blaga i plitka, čak ni brazdu nema, odmah izađe averzija prema svemu drugom i drugačijem, pa čak i oficijelnoj jeziku ove zemlje, Ustavnoj kategoriji... :roll:
Slabi ti nokti,a ni maska ti nije bila bolja :wink:

A sad vidim da si strucnjak i za Ustavno pravo... :o
KatarinaKosaca

#26095 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Ne treba biti stručnjak za Ustavno pravo pa znati koja su 3 oficijelna j ezika u zemlji. Pročitaj Ustav ne ujeda, a nećeš postati ni stučnjak, ne boj se :D
nemampojma0

#26096 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

KatarinaKosaca wrote:Ne treba biti stručnjak za Ustavno pravo pa znati koja su 3 oficijelna j ezika u zemlji. Pročitaj Ustav ne ujeda, a nećeš postati ni stučnjak, ne boj se :D
Kao ti, sigurno necu :lol:
Banksy

#26097 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

JoseMujica wrote:

Nije pisao mjesecima, možda se aktivira, ako već nije.
JThomas

#26098 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

a tačno je i da je belmi uzeo love i love.
dustaban

#26099 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Dobrojutro, je li to radio Klix?
Mogu li naruciti dvije prigodne pjesmice za naseg zlatnog ljiljana:

1 - blam, blam, blam necu nista da znam...
2 - DeeFa majka buuudzase budzase...

Image
nemampojma0

#26100 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Pozdrav za, ne tako veselo, drustvo. Evo za vas jedna sve popularnija pjesma ovih dana, jer NAROD ZNA.
https://www.youtube.com/watch?v=MP4YDdpi41E
Post Reply