Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

MTV

#26051 Re: Logosoft

Post by MTV »

emir94 wrote: 04/07/2026 10:30 Pozdrav svima. Razmišljam da pređem na Logosoft Purple Net optički paket, pa me zanimaju iskustva korisnika, posebno ako ste iz Sarajeva.
Kako vam se pokazala optika u svakodnevnom korištenju? Da li brzine odgovaraju onome što je ugovoreno, kakva je stabilnost veze, ping u igrama i koliko često dolazi do prekida? Također me zanima kakva su vam iskustva s korisničkom podrškom ako je bilo problema.
Jesi li provjerio da li uopste mozes imati optiku od njih?
semirsar

#26052 Re: Logosoft

Post by semirsar »

emir94 wrote: 04/07/2026 10:30 Pozdrav svima. Razmišljam da pređem na Logosoft Purple Net optički paket, pa me zanimaju iskustva korisnika, posebno ako ste iz Sarajeva.
Kako vam se pokazala optika u svakodnevnom korištenju? Da li brzine odgovaraju onome što je ugovoreno, kakva je stabilnost veze, ping u igrama i koliko često dolazi do prekida? Također me zanima kakva su vam iskustva s korisničkom podrškom ako je bilo problema.
moras prvo vidjeti da li ti je dostupna optika, bez obzira sta im pise na stranici realnost je nesto drugacija
ne koristim optiku vec xdsl preko parice tako da je limit 100Mbps
sto se tice podrske nisam 5-6 puta zvao od 2011god kad sam potpisao prvi ugovor, ali brzo rjesavaju problem, cak je monter dosao jednom u 8h ujutro u nedelju
da se ne lazemo prosli mjesec je bilo dosta iskakanja s mreze, ali sve vrlo kratko trajalo, zadnju heftu nijednom... doduse, prosli mjesec su imali i dosta radova na infrastrukturi
Post Reply