Jesi li provjerio da li uopste mozes imati optiku od njih?emir94 wrote: ↑04/07/2026 10:30 Pozdrav svima. Razmišljam da pređem na Logosoft Purple Net optički paket, pa me zanimaju iskustva korisnika, posebno ako ste iz Sarajeva.
Kako vam se pokazala optika u svakodnevnom korištenju? Da li brzine odgovaraju onome što je ugovoreno, kakva je stabilnost veze, ping u igrama i koliko često dolazi do prekida? Također me zanima kakva su vam iskustva s korisničkom podrškom ako je bilo problema.
Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#26051 Re: Logosoft
- semirsar
#26052 Re: Logosoft
moras prvo vidjeti da li ti je dostupna optika, bez obzira sta im pise na stranici realnost je nesto drugacijaemir94 wrote: ↑04/07/2026 10:30 Pozdrav svima. Razmišljam da pređem na Logosoft Purple Net optički paket, pa me zanimaju iskustva korisnika, posebno ako ste iz Sarajeva.
Kako vam se pokazala optika u svakodnevnom korištenju? Da li brzine odgovaraju onome što je ugovoreno, kakva je stabilnost veze, ping u igrama i koliko često dolazi do prekida? Također me zanima kakva su vam iskustva s korisničkom podrškom ako je bilo problema.
ne koristim optiku vec xdsl preko parice tako da je limit 100Mbps
sto se tice podrske nisam 5-6 puta zvao od 2011god kad sam potpisao prvi ugovor, ali brzo rjesavaju problem, cak je monter dosao jednom u 8h ujutro u nedelju
da se ne lazemo prosli mjesec je bilo dosta iskakanja s mreze, ali sve vrlo kratko trajalo, zadnju heftu nijednom... doduse, prosli mjesec su imali i dosta radova na infrastrukturi