Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote:Ja sam Tomb Raider pokušavao igrati (stare igre) milion puta... Najviše što sam uspio je 20 minuta i uninstall
Kad je izašao reboot 2013. godine mrva je falila da ga zaobiđem, ali eto dadoh mu šansu. Poslije toga, čim je izašao ROTR, bio je i instaliran i zaigran. Vrhunske igre za moj ukus (dobra single-player kampanja, solidna priča, dosta akcije i adrenalina, grafika divna)
prva 3 su neprevazidjena , kome je stalo do laganog gameplaya i open world gluposti ne valjaju (ne mislim na tebe) . Car tih starih igara su i uzasne kontrole , pa se fino napatis . Sad je toliko olaksana igra pocevsi od 2007 pa na ovamo , da mi ubrzo postane dosadno.
Ima i dan danas 1,2 i 3 i upalim ponekad , progutam losu grafiku i lagano
Kod novijih TR igara me nervira sto je mjesto gdje se trebas penjat ili skociti bukvalno oznaceno, kao da te neko vodi za ruku. Nekad ti kamera sugerise gdje trebas gledat ili kako da rijesis zagonetku. Pusti me da sam otkrijem, valjda je to car igranja. Odlicni grafika i zvuk, ali gameplay je veoma plitak. Ista stvar sa svakim Assassin's Creedom poslije dvojke.
Prince of Persia: Sands of Time ce mi uvijek biti najdraza igra ovog tipa.
ferratilis wrote:Kod novijih TR igara me nervira sto je mjesto gdje se trebas penjat ili skociti bukvalno oznaceno, kao da te neko vodi za ruku. Nekad ti kamera sugerise gdje trebas gledat ili kako da rijesis zagonetku. Pusti me da sam otkrijem, valjda je to car igranja. Odlicni grafika i zvuk, ali gameplay je veoma plitak. Ista stvar sa svakim Assassin's Creedom poslije dvojke.
o tome pricam
mainstream ko i sve ostalo
udavi se jedno 100 puta dok skontas gdje trebas , rijetko koju noviju a linearnu igru mozes nac , zbog ovih o.w sam zamrzio far cry i sniper ghost warrior
Maharadza wrote:
btw najjači soundtrack u DMC ikad;
mislim...
typeOnegative wrote:+1
zadnja dva dijela su odlicna , svi prijasnji meh
prekuco ih prvo u 2D , pa u 3D . e to je vec perverzija , ko god ima priliku igrat u 3D topla preporuka , zadnji pogotovo . Iako sam je igrao prije , kad sam zaigrao u 3D , kao da je druga igra i osjecaj kao da je uopce nisam igrao .
Šta 2D?
Nisam ovo skontao
btw Dragon Quest XI (krekovani) ima bugova, pa se čeka fix. Kad se krene u manglegrove crasha igra
ferratilis wrote:Kod novijih TR igara me nervira sto je mjesto gdje se trebas penjat ili skociti bukvalno oznaceno, kao da te neko vodi za ruku. Nekad ti kamera sugerise gdje trebas gledat ili kako da rijesis zagonetku. Pusti me da sam otkrijem, valjda je to car igranja. Odlicni grafika i zvuk, ali gameplay je veoma plitak. Ista stvar sa svakim Assassin's Creedom poslije dvojke.
Sve je danas dumbed down verzija... najgori su mi game tutoriali na pocetku kampanje tipa Far Cry press W to walk forward press C to crouch ono ko da nikad nisi igrao igre jbt
typeOnegative wrote:2D standardno kako svi igramo , a 3D sa cvikama na 3D TV-u
Aha joj, ja zaglavio u srednjem vijeku, pa nisam odmah skontao
Aj mogu misliti kako je dobro ono "doživjeti" u 3D-u jbt
Pa ono iskreno , fakat jeste , pogotovo u TR . kao druga igra , ni ne moze se opisat dok ne vidis svojim ocima . Ali treba malo bolji komp , jer fakticki salje 2 x 1920*1080 signala , ili koju vec rezu koristis
typeOnegative wrote:2D standardno kako svi igramo , a 3D sa cvikama na 3D TV-u
Aha joj, ja zaglavio u srednjem vijeku, pa nisam odmah skontao
Aj mogu misliti kako je dobro ono "doživjeti" u 3D-u jbt
Pa ono iskreno , fakat jeste , pogotovo u TR . kao druga igra , ni ne moze se opisat dok ne vidis svojim ocima . Ali treba malo bolji komp , jer fakticki salje 2 x 1920*1080 signala , ili koju vec rezu koristis
Nabaviću najjeftinije 3d naočale (gigatech ima za 30KM ja mislim) i spustiću rezu na 640x480 da ga 1060 prekuca