slazem se s jednim dijelom.mamic jest dinar efendija ali je i Huseinovic talenathopcup wrote:sve bi to bilo ok da mamić nema računicu iza svakog izdaha, a ne izgovorene riječi...mahmoud a d wrote:
"Ne razumijem zasto Safet Susic ne poziva Saida Huseinovica,stalan je u postavi,dosao je u formu,bio bi vam koristan u reprezentaciji" Zdravko mamic
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mahmoud a d
#26051 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
mahmoud a d
#26052 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
za svoje misljenje,koje prije nego izreknem provjerim 50 puta i za ono sto mogu dokazati sto je vidljivo i sljepcu NIKAD se necu umoritiemigrazione wrote:Kako ti ne dosadi Mahmute"Ne razumijem zasto Safet Susic ne poziva Saida Huseinovica,stalan je u postavi,dosao je u formu,bio bi vam koristan u reprezentaciji" Zdravko mamic
i nije mahmut nego mahmud
- hopcup
#26053 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
samo kod nas ima da je neko "talenat" s 25 godina, majke mimahmoud a d wrote:
slazem se s jednim dijelom.mamic jest dinar efendija ali je i Huseinovic talenat
-
mahmoud a d
#26054 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma dobro nije talenat,terminoloski sam promasio,u pravu si talenti su sa 15-20 godina.Huseinovic je kvalitetan igrac.ne bi Mamic" invalida" doveo tamo.zna da nema koristi od istog i da ga ne moze preprodatihopcup wrote:samo kod nas ima da je neko "talenat" s 25 godina, majke mimahmoud a d wrote:
slazem se s jednim dijelom.mamic jest dinar efendija ali je i Huseinovic talenat
- Infaze Studio
#26055 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Treba moderacija uvesti "dobro dosli" smajli za nove clanove, posebno kada se neko ovako predstavi kulturno kao Mahmoud a d par stranica unazad. Niko se ovdje nikada nije ni predstavio kada pocne diskutovati.mahmoud a d wrote:31 godinu.nisam ovde dosao da nikome šukam.ako sam koga uvrijedio žao mi je,nek ne cita moje komentare i nek slobodno nastavi obozavati (tobe jarabi) nepogrjesivog imama Susica.niti sam dosao da mjenjam Papeta kao selektor.forum je javan.i svak ima prava da komentarise i ako se to ne kosi sa pravilima foruma nece mi niko to zabraniti da iznesem svoje misljenje koje sam rekao da mogu potkrijepiti dokazima
Procitao sam par tvojih postova Mahmoud I moram priznati da sam ocekivao malo vise nakon procitanog uvoda I predstavljanja sa tvoje strane.
Procitao sam da poznajes ljude u repki I Savezu, pa hajde za pocetak da nam potkrijepis neka od svojih misljenja dokazima, kao sto u ovom boldiranom rece da mozes.
Mene interesuju dokazi za Susicevo prodavanje igraca I za velicinu Spahinog autoriteta u repki u odnosu na Susicev.
Eto samo 2 za pocetak. Pratim I volim repku I stvarno bih volio da me neko uvjeri da su gore navedene stvari istinite. Ko zna kako bih I ja onda gledao na sve to.
Pozdrav.
-
tcz
#26056 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
majka mu stara zar se sve mora crtat? laze Mamic a i ti jer ne provjeravas informacije kao sto pises.mahmoud a d wrote:
za svoje misljenje,koje prije nego izreknem provjerim 50 puta i za ono sto mogu dokazati sto je vidljivo i sljepcu NIKAD se necu umoriti
24.08.2013
slaven k - dinamo said nije igrao
austrija - dinamo said igrao do 59 min
dinamo - isatra said nije igrao
hajduk - dinamo said nije igrao
Dinamo Zagreb 1 - 2 Chornomorets said usao u 62 min.
osjek - dinamo said nije igro
zadar - dinamo said nije igrao
suhopolje - dinamo said je igrao
mislim i ja volim Saida ali ovo tvoje iznosenje je
-
mahmoud a d
#26057 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hvala puno na pozdravima i welcome notiInfaze Studio wrote:Treba moderacija uvesti "dobro dosli" smajli za nove clanove, posebno kada se neko ovako predstavi kulturno kao Mahmoud a d par stranica unazad. Niko se ovdje nikada nije ni predstavio kada pocne diskutovati.mahmoud a d wrote:31 godinu.nisam ovde dosao da nikome šukam.ako sam koga uvrijedio žao mi je,nek ne cita moje komentare i nek slobodno nastavi obozavati (tobe jarabi) nepogrjesivog imama Susica.niti sam dosao da mjenjam Papeta kao selektor.forum je javan.i svak ima prava da komentarise i ako se to ne kosi sa pravilima foruma nece mi niko to zabraniti da iznesem svoje misljenje koje sam rekao da mogu potkrijepiti dokazima
Procitao sam par tvojih postova Mahmoud I moram priznati da sam ocekivao malo vise nakon procitanog uvoda I predstavljanja sa tvoje strane.![]()
Procitao sam da poznajes ljude u repki I Savezu, pa hajde za pocetak da nam potkrijepis neka od svojih misljenja dokazima, kao sto u ovom boldiranom rece da mozes.
Mene interesuju dokazi za Susicevo prodavanje igraca I za velicinu Spahinog autoriteta u repki u odnosu na Susicev.
Eto samo 2 za pocetak. Pratim I volim repku I stvarno bih volio da me neko uvjeri da su gore navedene stvari istinite. Ko zna kako bih I ja onda gledao na sve to.
Pozdrav.
-
mahmoud a d
#26058 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
CSKA - Rahimic nije igrao od kad je Dodik bio mladi i perspektivni poloticartcz wrote:majka mu stara zar se sve mora crtat? laze Mamic a i ti jer ne provjeravas informacije kao sto pises.mahmoud a d wrote:
za svoje misljenje,koje prije nego izreknem provjerim 50 puta i za ono sto mogu dokazati sto je vidljivo i sljepcu NIKAD se necu umoriti
24.08.2013
slaven k - dinamo said nije igrao
austrija - dinamo said igrao do 59 min
dinamo - isatra said nije igrao
hajduk - dinamo said nije igrao
Dinamo Zagreb 1 - 2 Chornomorets said usao u 62 min.
osjek - dinamo said nije igro
zadar - dinamo said nije igrao
suhopolje - dinamo said je igrao
mislim i ja volim Saida ali ovo tvoje iznosenje je
Kayserspor tim koji ispada iz turske lige-Ibricic ne igra
Bochum 2.bundesliga Zahirovic vise na klupi nego na terenu
ELche-zalutao u Primeru-Stevanovic vise na klupi nego u igri
Boris Pandza-godinu povrjedjen Bez kluba,van forme
Toni Sunjic-necu ni spominjati.Ako mi neko kaze da je Sunjic bolji stoper od Cocalica ja mu avion kupim!!!!
- burek_in_space
#26059 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@mahmoud a d - Adi, jesi to ti? 
-
tcz
#26060 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakve to ima veze sto Mamic laze da je Said standardan?mahmoud a d wrote:
CSKA - Rahimic nije igrao od kad je Dodik bio mladi i perspektivni poloticar
Toni Sunjic-necu ni spominjati.Ako mi neko kaze da je Sunjic bolji stoper od Cocalica ja mu avion kupim!!!!
Sinoc je i Bajern igrao bez napadaca jel ti i to smeta?
-
sumasumarum77
#26061 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ono sto sam ja gledao Huseinovica je da ima dobar dribling u mjestu i dobar pas ali se ne zna graditi sto je nezamislivo za sadasnji fudbal. Isto tako vidio sam da u prodorima ide pravolinijski i cim mu neko istrci one se pogubi. A da ne pricam da je neupotrebljiv za bilo kakav odbrambeni zadatak malo vise nazad. Meni nije za reprezentacije, jedino ako se vremenom ne malo ne popravi. Meni je Mahmutovic bolji od njega. Meni lici na nesto izmedju dzeke i papeta ako se smije tako nesto uopste reci. Pitanje je i za njega sta moze uraditi nazad kad zatreba.
-
mahmoud a d
#26062 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Said ima svoje neostatke to si 90 % u pravu.na kraju krajeva imamo 15 veznjaka,bez njega si i moze ali Anel hadzic defanzivni vezni koji u tom i daje golove ,standardan je u Sturmu se ne bi smio ignorisati.Za Mahmutovica se slazem 100 posto-on nam treba jel" igramo kvalifikacije s 2 napadaca.takodje bi trebao probati Burica mislim daj e12 puta bolji i talentovaniji od Fejzica.Cocalica takodje trebamo.Da li sada imamo i jednog kvalitetnog standardnog stopera koji moze ici u klasu s Spahicem!Keze Pape imamo 6 stopera.Zukanovic nije stoper.Pandza van forme,Vranjes povrjedjen,Šunjić K A T A S T R O F A.JEDINO MALO Bicakcic ali je i on tanak do bola!i treba mu jos iskistvasumasumarum77 wrote:Ono sto sam ja gledao Huseinovica je da ima dobar dribling u mjestu i dobar pas ali se ne zna graditi sto je nezamislivo za sadasnji fudbal. Isto tako vidio sam da u prodorima ide pravolinijski i cim mu neko istrci one se pogubi. A da ne pricam da je neupotrebljiv za bilo kakav odbrambeni zadatak malo vise nazad. Meni nije za reprezentacije, jedino ako se vremenom ne malo ne popravi. Meni je Mahmutovic bolji od njega. Meni lici na nesto izmedju dzeke i papeta ako se smije tako nesto uopste reci. Pitanje je i za njega sta moze uraditi nazad kad zatreba.
-
mahmoud a d
#26063 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
e da mi imamo riberija,Crosa i robena u veznom redu pape bi mogo dr karabega i Tomu Piplicuu napad stavititcz wrote:Kakve to ima veze sto Mamic laze da je Said standardan?mahmoud a d wrote:
CSKA - Rahimic nije igrao od kad je Dodik bio mladi i perspektivni poloticar
Sinoc je i Bajern igrao bez napadaca jel ti i to smeta?
-
mahmoud a d
#26064 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja sad pitam sve strucnjake koji se protive pozivanju Huseinovica,Cocalica,Mahmutovića,Burica i Hadzica sta ako se povrijede/budu suspendovani/imadnu smrtni slucaj/bolest i sl Dzeko,Pjanic i Salihovic,Lulic,Begovic i Misimovic na Svjetskom prvenstvu-a moguce je.nismo jednom bez 3-4 standardnih igrali
reprezentacija bi tad izgledala ovako:
Fejzic
Vrsajevic-----Bicakcic------Pandza--------Zukanovic
Medunjanin---Zahirovic------Ibricic-------Stevanovic
Ibisevic---------------Visca
Šta mislite kako bi se ova reprezentacija nosila u grupi npr sa Španijom,Urugvajom i Nigerijom?!
Ja samo to pokusavam.Ne prodajem ni jednog igraca.Ni jedan mi nije daidža.Samo zelim da kazem da nam treba jača klupa i veci izbor a ne ogranicit se na iste igrace.Krpati odbranu ko "golfa 1",moliti Boga da se ni jedan napadac ne povrijedi,pozivati Ibricica zbog prethodnih zasluga a ne zbog forme i potrebe
reprezentacija bi tad izgledala ovako:
Fejzic
Šta mislite kako bi se ova reprezentacija nosila u grupi npr sa Španijom,Urugvajom i Nigerijom?!
Ja samo to pokusavam.Ne prodajem ni jednog igraca.Ni jedan mi nije daidža.Samo zelim da kazem da nam treba jača klupa i veci izbor a ne ogranicit se na iste igrace.Krpati odbranu ko "golfa 1",moliti Boga da se ni jedan napadac ne povrijedi,pozivati Ibricica zbog prethodnih zasluga a ne zbog forme i potrebe
-
tcz
#26065 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
opet nisi odgovorio: kakve to ima veze sto mamic laze a ti iznosis ''provjerene'' info.?mahmoud a d wrote: e da mi imamo riberija,Crosa i robena u veznom redu pape bi mogo dr karabega i Tomu Piplicuu napad staviti
zar nisi tvrdio da mi imamo 11 odlicni igraca? u cemu je problem
-
mahmoud a d
#26066 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
u klupi je problem!!! imas dobrih 9-10 igraca vrhunskih-ostali su hadalji.prva postava za brazila a druga nam nije ni za Luxemburga!tcz wrote:opet nisi odgovorio: kakve to ima veze sto mamic laze a ti iznosis ''provjerene'' info.?mahmoud a d wrote: e da mi imamo riberija,Crosa i robena u veznom redu pape bi mogo dr karabega i Tomu Piplicuu napad staviti
zar nisi tvrdio da mi imamo 11 odlicni igraca? u cemu je problem
- luckylaka
#26067 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako je ovo meni namijenjenno mogu ti poruciti od... ili na nasem boli te q... ili da bolje razumijes ako ne razumijes tema je PAPE a ne Lucky.No trolaj bezze.Jasnohopcup wrote:nakon što te neko od forumaša (jel bhf_manijak??) izofir'o, ne znam kako imaš obraza išta više pisat na ovoj temi, a ti još prozivaš ljude po forumu za isto ono što ti radiš. mene bi bilo stid, fakat, al 100 ljudi, 100 ćudi...luckylaka wrote: Mahmo se isti dan registrovao,napucao desetine postova,iznervirao desetine forumasa i povukao se.Nije to fazon Mahmo ostani i bori se do kraja do Brazila ABD.
-
cindrlimindrli
#26068 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sa Spanijom bi izvukla remi a te dvije dobila.mahmoud a d wrote:Fejzic
- emigrazione
#26069 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mahmude, po hiljaditi put, ko boga te molim da mi nabrojis 9-10 igraca vrhunskih, a nasih 
-
cindrlimindrli
#26070 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cocalic, Mahmutovic, Husejinovic, Buric, Svraka, Sesar, Adilovic, Varupa, Travancicemigrazione wrote:Mahmude, po hiljaditi put, ko boga te molim da mi nabrojis 9-10 igraca vrhunskih, a nasih
-
Canasob
#26071 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safet Susic Pape 
- hopcup
#26072 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sve oke, al pošto sam ja relativno nov na forumu pravim selekciju među onim koji pišu na ovoj temi, i to na one čije postove vrijedi čitati, i na one koje treba preskakati. šta misliš gdje si ti? i ne uzbuđuj se previše, diši. udahni mir, izdahni nemir.luckylaka wrote: Ako je ovo meni namijenjenno mogu ti poruciti od... ili na nasem boli te q... ili da bolje razumijes ako ne razumijes tema je PAPE a ne Lucky.No trolaj bezze.Jasno
što se papeta tiče, i priče o igračima... imamo slovom i brojem tri (3) igrača top klase; pjanić, begović i džeko. ovi ostali nisu na tom nivou. definitivno nemamo 10 igrača svjetske klase. to imaju "malo" jače reprezentacije od nas, poput holandije, njemačke, brazila, i sl.
međutim, to ne mora da znači ništa ako su vođeni dobrim selektorom i ako je klupa dovoljno jaka. klupa nam nije jaka, a o tome kakav je pape mogu i moraju govorit samo rezultati.
smiješno je kako mu neki jebu majku, a drugi od njega prave idola kojeg se ne smije kritikovat.
-
mahmoud a d
#26073 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nemojmo se prepucavati ljudi moji.sto se tice svjetske klase za ova 3 si u pravu.ja bih tu jos dodao lulica i spahicahopcup wrote:sve oke, al pošto sam ja relativno nov na forumu pravim selekciju među onim koji pišu na ovoj temi, i to na one čije postove vrijedi čitati, i na one koje treba preskakati. šta misliš gdje si ti? i ne uzbuđuj se previše, diši. udahni mir, izdahni nemir.luckylaka wrote: Ako je ovo meni namijenjenno mogu ti poruciti od... ili na nasem boli te q... ili da bolje razumijes ako ne razumijes tema je PAPE a ne Lucky.No trolaj bezze.Jasno
što se papeta tiče, i priče o igračima... imamo slovom i brojem tri (3) igrača top klase; pjanić, begović i džeko. ovi ostali nisu na tom nivou. definitivno nemamo 10 igrača svjetske klase. to imaju "malo" jače reprezentacije od nas, poput holandije, njemačke, brazila, i sl.
međutim, to ne mora da znači ništa ako su vođeni dobrim selektorom i ako je klupa dovoljno jaka. klupa nam nije jaka, a o tome kakav je pape mogu i moraju govorit samo rezultati.
smiješno je kako mu neki jebu majku, a drugi od njega prave idola kojeg se ne smije kritikovat.
- Havatar
#26074 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja bih dodao jos Ibisevica, Hajrovica , Kolasinca i Bicakcicamahmoud a d wrote:nemojmo se prepucavati ljudi moji.sto se tice svjetske klase za ova 3 si u pravu.ja bih tu jos dodao lulica i spahicahopcup wrote:sve oke, al pošto sam ja relativno nov na forumu pravim selekciju među onim koji pišu na ovoj temi, i to na one čije postove vrijedi čitati, i na one koje treba preskakati. šta misliš gdje si ti? i ne uzbuđuj se previše, diši. udahni mir, izdahni nemir.luckylaka wrote: Ako je ovo meni namijenjenno mogu ti poruciti od... ili na nasem boli te q... ili da bolje razumijes ako ne razumijes tema je PAPE a ne Lucky.No trolaj bezze.Jasno
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#26075 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
e večeras Rijeku gledam da vidim imal tu kakva mesa