Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote: ↑21/04/2024 21:02
Onaj mentol Reuf napisa nesto tipa Trojka se bori za rezoluciju a cijena toga je da moraju dati Covicu izborni, kao to je cijena hrvatske podrske.
90 % profila koji podržavaju piškoustastog na twitteru su fašistički i krše sve mjere zabrane. Ja sam pokušavao par puta prijaviti ali ne prolazi.
Kada bi bilo više dosta bi reporta prošlo. Čak im je prija par godina twiter suspendovao tu armiju botova.
Pa tag Krstića bi se pokojni Gebels postidio....
Onaj mentol Reuf napisa nesto tipa Trojka se bori za rezoluciju a cijena toga je da moraju dati Covicu izborni, kao to je cijena hrvatske podrske.
Mrzim teorije zavjere, ali je nevjerojatna energija kojom SDAovci pričaju protiv rezolucije, da prosto ne mogu da vjerujem da je samo mržnja prema Trojci razlog.
Od Reufa, Jahje, Avde, do naših dežurnih forumskih pljuvača i spinera...
Počinjem sa sumnjam da ima nešto ozbiljnije i veće od običnog inata i ljutnje. Da je u pitanju ekipa koja se ispod stola dogovorila sa Vučićem i sada su krenuli u ofanzivu. Tačnije, krenuli su od početka rata u Ukrajini, kada je nastao profil muslimana koji su za Rusiju, koji se loži na Kadirova i Čečene, kojima je drag Vučić jer u Sandžaku je sve super, a ima i pokrivenih žena na TV u Srbiji, Vučić obećao da neće zabraniti hidžab i ezan... Treba se dogovoriti sa Srbima, Dodik je faca...
Uz ovo ide ozbiljna anti EU propaganda, gdje se EU izjednačava sa Hrvatskom i gdje se svaki napor aktuelne vlasti tumači kao igra za Hrvatsku.
Previše se ovo sve poklapa da bi bilo slučajno.
Last edited by A_A_AKCIJA on 21/04/2024 21:47, edited 1 time in total.
A_A_AKCIJA wrote: ↑21/04/2024 21:44
Mrzim teorije zavjere, ali je nevjerojatna energija kojom SDAovci pričaju protiv rezolucije, da prosto ne mogu da vjerujem da je samo mržnja prema Trojci razlog.
Počinjem sa sumnjam da ima nešto ozbiljnije i veće od običnog inata i ljutnje. Da je u pitanju ekipa koja se ispod stola dogovorila sa Vučićem i sada su krenuli u ofanzivu. Tačnije, krenuli su od početka rata u Ukrajini, kada je nastao profil muslimana koji su za Rusiju, koji se loži na Kadirova i Čečene, kojima je drag Vučić jer u Sandžaku je sve super, a ima i pokrivenih žena na TV u Srbiji, Vučić obećao da neće zabraniti hidžab i ezan...
Uz ovo ide ozbiljna anti EU propaganda, gdje se EU izjednačava sa Hrvatskom i gdje se svaki napor aktuelne vlasti tumači kao igra za Hrvatsku.
to tako izgleda samo, ali trebas imati zeleno oko kao Prpa pa da vidis stvarnu situaciju.
Pa s kim se to treba izjednacavati EU u kontekstu BiH, nego sa Hrvatskom koja kroz EU ostvaruje svoje interese, koji su sve do jednog suprotni interesima Bosnjaka?
Ruku na srce, mozda to nije ispravan pristup. Mozda je bolji izbor Madjarska? Ili ampak Slovacka?
Kad stranacki investitori zasline na EU fondove, pa oslijepe na sve drugo.
@GandalfSivi
Ne dirajte mi Valtera, ima taj internet da vam polupam!!!
video wrote: ↑21/04/2024 21:53
Neka nama sultana, mula, brace kadirovaca, velikog sahiste - maga vladimira velikog
davnih dana su se oni okrenuli k istoku i V.V.P kao zvezdi vodilji u njihovom svetu a sto je nuspojava toga nove masovne grobnice i protjerivanja Bošnjaka to minderaske ublehe ne zanima neka je njima sicar tu i da je sve potaman u trokutistanu na 23%
Počinjem sa sumnjam da ima nešto ozbiljnije i veće od običnog inata i ljutnje. Da je u pitanju ekipa koja se ispod stola dogovorila sa Vučićem i sada su krenuli u ofanzivu. Tačnije, krenuli su od početka rata u Ukrajini, kada je nastao profil muslimana koji su za Rusiju, koji se loži na Kadirova i Čečene, kojima je drag Vučić jer u Sandžaku je sve super, a ima i pokrivenih žena na TV u Srbiji, Vučić obećao da neće zabraniti hidžab i ezan... Treba se dogovoriti sa Srbima, Dodik je faca...
Sorry na citiranju al davno i prije rata u Ukrajini meni lik iz Srbije na internetu kaze ovako...
Vi iz Bosne idete zajedno sa Srbijom jer Eu vas nece i tako vam ostaje samo ova opcija.
Tako da,nista mene nece iznenaditi,jer mi se ne pitamo.
vee-jay wrote: ↑21/04/2024 22:43
cuo sam da su Njemacka i Ruanda nakon razgovora sa Vucicem i Dodikom putem videolinka odlucili da se priklone Srbiji i time glasaju protiv rezolucije
SDAovci će ako treba i sa šejtanom lično za fotelju.
Pa nismo jednom u proteklih nekoliko decenija nakon agresije svjedočili izdaji i prodaji države od strane njihovih fanatika, ne znam koga to uopće može iznenadit eventualno okretanje SDA "politike" ka istoku, posebno nakon što su po ušima dobili od strane Amerikanaca i u konačnici otjerani u pizdu materinu iz vlasti.
Sorry na citiranju al davno i prije rata u Ukrajini meni lik iz Srbije na internetu kaze ovako...
Vi iz Bosne idete zajedno sa Srbijom jer Eu vas nece i tako vam ostaje samo ova opcija.
Tako da,nista mene nece iznenaditi,jer mi se ne pitamo.
Meni rekla jedna stara baka, na ulazu u Kalinovik slicno Pazi izvora, Assange ovakve nije imao kao nasi forumasi, WikiLeaks na Haparatima
Nisam pratio nešto vijesti zadnjih dana, a vidim na forumu da se proziva SDF da aktivno rade protiv rezolucije, pa me zanima šta, gdje, kako. Koliko znam ŽK je sa Denisom u NY i lobiraju za a ne znam je li se javljao Bakir, Adil i ostali čelnici SDA.
upitan wrote: ↑21/04/2024 23:31
Eu vas nece i tako vam ostaje samo ova opcija.
E, da i ovo je jedna od propagandnih rečenica koja se plasira.
Prvo je isprana u Srbiji do beskraja, Marić u Ćirilici redovno pričao kako ne žele pravoslavce u EU. Pa kada su ga demantovali sa Rumunijom, Bugarskom, Grčkom i pola Kipra, priča se počela plasirati kod nas.