Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako Amerika preživi Trumpa u naredne 4 godine na geopolitičkom i ekonomskom globalnom planu izgubit će sve strateške pozicije koje će vjerovatno poklopiti Kina prvenstveno. Mislim i neka bude tako, velika carstva su se uvijek urušavala iznutra.
Pa dobro,.ovo je od nas prepisao. Ni mi nemamo drzavno ministarstvo obrazovanja I sve je na kantonim tj. entitetima ako ubrojimo I RS. Jbg covjek prepisuje od najboljih.
tko je marko elez pita se kix, da nam na kraju nije odgovorio najbitniju stvar o tome tko je on zbog koje je i napiso ovak klik bajt tekst, da vidimo jel srbin hrvat, bosanac, mozda zukanov rodjak koji je s islama preso na krscanstvo i skino s prezimena H.
Ono kad si veci katolik od Pape... I Izrael je vise pomalo sramota od njega, valjda se plase da ce neko uskoro postaviti pitanje razlike sa metodama iz 2. svjetskog, sta li...
Znao sam da je neki licni sukob s Muskom u pitanju. Kad god se on nameraci na nekog neki je njegov ili finansijski interes ili ego u pitanju.
Ne bi me cudilo i da bivseg direktora nazove pedofilom, cisto malo usput jos da zakuha.
From the article: Since coming into power, Elon Musk’s Department of Government Efficiency has barraged USAID, the international aid agency that dispenses food and supplies to nations all over the world. It is likely that the agency will soon be shuttered and could be subsumed into the U.S. State Department. Now, new reporting shows USAID was actually investigating one of Musk’s companies at the time that he attacked the agency.
The Lever [reported](https://www.levernews.com/from-watergate-to-elon-gate/) Tuesday that USAID’s inspector general was in the process of investigating its own public-private partnership between Musk’s Starlink and the Ukrainian government at the time that the billionaire’s DOGE crippled the agency. Publicly available information about that probe is still online. An announcement from last May reads: “The USAID Office of Inspector General, Inspections and Evaluations Division, is initiating an inspection of USAID’s oversight of Starlink satellite terminals provided to the Government of Ukraine. Our objectives are to determine how (1) the Government of Ukraine used the USAID-provided Starlink terminals, and (2) USAID monitored the Government of Ukraine’s use of USAID-provided Starlink terminals.”
Musk has called the agency “evil” and a “criminal organization,” though the fact that USAID was investigating his company may suggest ulterior motivations for the billionaire’s vitriol. It’s unclear what the Starlink probe’s status is right now.
Regan, 18. Nov. 1988. O izborima u Kanadi i slobodnoj trgovini.
We should beware of the demagogues who are ready to declare a trade war against our friends, weakening our economy our national security and the entire free world, all while cynically waving the American flag.
Moenx wrote: ↑06/02/2025 00:00
Rubio brani Dodika:
Mislio je da se Palestinci presele dok se ne òbnovi Gaza
Koji podlaci
Nije ni cudo kad im je prva posjeta ona iz Izrahella
Moenx wrote: ↑06/02/2025 00:00
Rubio brani Dodika:
Mislio je da se Palestinci presele dok se ne òbnovi Gaza
Koji podlaci
Nije ni cudo kad im je prva posjeta ona iz Izrahella
SmokingMan wrote: ↑05/02/2025 23:44
Regan, 18. Nov. 1988. O izborima u Kanadi i slobodnoj trgovini.
We should beware of the demagogues who are ready to declare a trade war against our friends, weakening our economy our national security and the entire free world, all while cynically waving the American flag.
Predajte se Kanađani
Još će Donald ispasti kriv što Kanađani ne kupuju američka vozila.
Ako Amerika preživi Trumpa u naredne 4 godine na geopolitičkom i ekonomskom globalnom planu izgubit će sve strateške pozicije koje će vjerovatno poklopiti Kina prvenstveno. Mislim i neka bude tako, velika carstva su se uvijek urušavala iznutra.
Pa dobro,.ovo je od nas prepisao. Ni mi nemamo drzavno ministarstvo obrazovanja I sve je na kantonim tj. entitetima ako ubrojimo I RS. Jbg covjek prepisuje od najboljih.
nista novo, crvenim ne treba neko da misli vec samo da radi
Uprava Panamskog kanala opovrgava objavu State Departmenta i kaže da neće dopustiti američkim državnim plovilima besplatan prolazak međuoceanskim vodenim putem.
"Vlast Panamskog kanala, koja ima ovlasti za određivanje cestarina i drugih naknada za prolazak kanalom, izvještava da nije napravila nikakve prilagodbe tih naknada," navedeno je u priopćenju agencije.
biglebovski wrote: ↑05/02/2025 21:24
gledajući kako Trump i ekipa efikasno rješavaju te probleme, spoznati činjenicu da nema nedodirljivih i da se i kod nas može dosta toga promijeniti.
ovo jest dobro detektirano mislim da se briselskim birokratama okreće želudac
oni bi da sve bude isto kao do sad...20 000 eura plaća
i komisija, forumi, debate, plenumi zasto se ne moze rijesiti problem afganistanaca/sirijca koji su dobili rjesenje za deportaciju ali nisu deportirani vrsljaju gradovima
biglebovski wrote: ↑05/02/2025 21:24
gledajući kako Trump i ekipa efikasno rješavaju te probleme, spoznati činjenicu da nema nedodirljivih i da se i kod nas može dosta toga promijeniti.
ovo jest dobro detektirano mislim da se briselskim birokratama okreće želudac
oni bi da sve bude isto kao do sad...20 000 eura plaća
i komisija, forumi, debate, plenumi zasto se ne moze rijesiti problem afganistanaca/sirijca koji su dobili rjesenje za deportaciju ali nisu deportirani vrsljaju gradovima
Ako vam sirijci smetaju, smetaju i sirijcima strane trupe u Siriji. Kada ce se te trupe "deportivati" iz Sirije?