Demokratska fronta Željko Komšić

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#26051 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

lerdi wrote:Vlada FBiH dala saglasnost za zapošljavanje u kompanijama
http://www.klix.ba/clanak/150716105

Samo nastavite o Komšiću i zimovanju. Ljudi uzeše keš za nova upošljavanja a vama ubaciše vijest staru pola godine da se zanimate. Samo vi svoj posao. Nedajte se omest.
Baš sam se brinula za BIH Telecom, imaju hroničan nedostatak kadra :lol: :lol:
Ned071

#26052 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ned071 »

KatarinaKosaca wrote:U svakom slučaju je indikativno da ajfon i ova faktura izlaze nekon izlaska DF-a iz koalicije.... uvijek sam tvrdila da SDA puno bolje djeluje kao oporba, nego kao vlast :D
Mada, naravno, ne pada mi na pamet, niti da pravdam kupovinu ajfona onoga koji je najviše govorio o poštenju, niti ovaj ski lift, ako je tačno da je plaćen našim novcem..
Kako mislis sad izlaze? Skijanje je objavljeno ima pola godine.... Najmanje
Banksy

#26053 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

lerdi wrote:Vlada FBiH dala saglasnost za zapošljavanje u kompanijama
http://www.klix.ba/clanak/150716105

Samo nastavite o Komšiću i zimovanju. Ljudi uzeše keš za nova upošljavanja a vama ubaciše vijest staru pola godine da se zanimate. Samo vi svoj posao. Nedajte se omest.
Nije važno je li vijest stara, već je li istinita? Je li?

I otpusti li Dunović onih svojih 6 savjetnika?
walk_M-A-N

#26054 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by walk_M-A-N »

Ned071 wrote:Prestanite relativizirati kradju...
I pored relativiziranja još priča da 'sada' izlazi ili da 'oni' izbacuju. Za one koji nisu čuli za reviziju: ljudi svake godine, redovno, objavljuju dosta toga. I nažalost nikome ništa.

Možda je čovjek naučio od svojih koji vole sport..
http://radiosarajevo.ba/mobile/novost/194601
I opet su nas lagali: Brazilsku avanturu bh. političara ipak su platili građani
dustaban

#26055 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Banksy wrote: I otpusti li Dunović onih svojih 6 savjetnika?
Kakav hudi Dunovic. On prvo sto uradi svako jutro - ode na fejsbuk da provjeri svoj status!

A za savjetnike se pita otprilike isto ko i i Novalic za ministre.
kazokazo

#26056 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kazokazo »

nemampojma0 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
nemampojma0 wrote:Neko ovdje spomenu Selvera i Robot, a koliko pamtim Čaušević je baš lijepo pojasnio vezu tog Selvera i Tihića. Da podsjetim, Tihić naredio da se falsificiraju neki izvještaji o porijeklu frižidera koje je prodavao Robot, a zauzvrat mu kupljen stan.
Toliko o tome.
Istina.

pa dobro Tihic rahmetli je bilo lopov i bakir i SDA su lopovi.. Ok ... to smo apsolvirali ali kakve to veze ima sa komsicem i njegovim skijanjem i ajfonima i sl ?
jeli kradja SDA ekipe univerzalno opravdanje za sve buduce lopove na vlasti ? Da je Komsic rekao pred izbore i mi cemo krasti kao SDA samo manje sumnjam da bi ovoliko glasova dobio ...
Niko ne opravdava, niti amnestira bilo koga. Ali pokusaj blacenja Komsica na ovaj nacin je vise nego smijesan, kao sto rekoh...za 8 godina na takvoj poziciji samo ovoliko "ukrao", pa on je cist kao djecja suza.

Ima nesto drugo sto se zove zamjena uloga, SDA trolovi, mozds si i ti jedan od njih, pokusavaju da opravdaju SDA kradje s ovim sitnisom i da narod zakljuci kako su svi isti. A isti Boga mi nisu, ma ni slicni.
Dakle, ono sto vi cinite, podvaljujete da drugi cine. Vi ste ti koji opravdavaju milionske kradje jednom od 2000, a kad ljudi ukazu da to nije isto, vi prigovarate da mi opravdavamo kradju.
Kazem vam, budite inovativniji i pametniji.
Boli me k. za SDA .. Ali me isto tako boli K. I za Komsica... Ovaj nacin na koji ga ti branis je isti nacin na koji se branio SDP ... kao mi smo lopovi ali mali oni SDA kradu naveliko...
DF je stranka za sebe i ako hoce da budu alternativa lopovima ne smiju se ponasati kao oni ... Ici na skijanje drzavnim parama nije uredu i tacka. Pravdati se sa SDA niti je pametno niti je inovativno.
nemampojma0

#26057 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

E nek si se nagovorio @kazokazo.
Evo sad cu nazvat Zeljka i kazat mu da je kazo kaz'o da prestane se skijati i da pocne klepati stotine miliona, da kupi pola grada, da napravi uz sebe jos bar 1000 lokalnih mocnika i kriminalaca, jer ce ga tad @kazokazo i ostali fini i posteni SDA polusvijet smatrati vrijednim postovanja. Ovako je on samo neko za koga @kazokazo-a boli nesto, al ipak voli da pljucne ponekad na istog.
Uzivaj @kazo u Bajramu, ima vremena za politiku, naucit ces :wink:
miop

#26058 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by miop »

Da li je Federalna TV izvjestila nesto o ovome???

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#26059 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

di su ća mi rade :D

Image

ukinuše mi FB profil zbog ovog...bote kakav totalitarizam i mraćnjaštvo nose ove zmijuge što su ispilile iz jaja Slućajnog Prolaznika :-)

mislim da ču revidirat stavove i o SDA :roll:
KatarinaKosaca

#26060 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:di su ća mi rade :D

Image

ukinuše mi FB profil zbog ovog...bote kakav totalitarizam i mraćnjaštvo nose ove zmijuge što su ispilile iz jaja Slućajnog Prolaznika :-)

Neće ti SDA ništa, da je po tome, ja bih trunula u Zenici odavno ;-)
Nego, osim Suljagića koji , mislim da je bolestan i treba pomoć radi pjene na ustima i mnogo toga, ostali su tipa Šanke Mesihovića, braće Bijedića i ostalih, navikli da određuju tuđe sudbine, jer su im roditelji slijedili, nadgledali, hapsili, ispitivali, slali na Goli Otok, pa je prešlu u naviku modus vivendi i u XXl stoljeću se radi koliko se može, preko fb. FUJ!
KatarinaKosaca

#26061 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Nedavno je jedan neuropsihijatar rekao za Suljagića da je bolestan, ali da mu etika zabranjuje iznijeti dijagnozu. Dovoljno da se uopće ne bavi politikom, nego da se liječi.
A ovo oko hakovoanja profila @hose mujica... :shock: :shock: Dobrodošli u 1948 drugovi ajfon Boljševici!

Sad imate moju IP adresu drugovi DF bolesnici-operativnci, pa Bujrum, u kući sam!

Ovo iz solidarnosti sa @Jose Mujica ili bilo kim ko radi političkog stava, misli, rečenice trpi represiju!
kamen spoticanja

#26062 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

JoseMujica wrote:di su ća mi rade :D

Image

Zahebavas?
JoseMujica

#26063 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

ne zahebavam sekunde...eto provjeri na FB stranicu Narodnasocijaldemokratija ili NSdaP barem 80% mojih zajebancija se odnosilo na Don Neonka i Famaliju i još nema koga nisam zezao sve do ovog posta Ajfon i Šamarđija i odmah mi ukinuše profil :-) Jzo Mujica sa kojeg sam održavao tu stranicu i samo šerovao postove sa NSdaP-a

kakvi bolesni umovi :roll: nedozreli, frustrirani i iskompleksirani :roll: i njima treba državu dati u ruke :roll:

Bakire ispričavam se na svemu što pisah protiv tebe...ti barem kad kradeš smijemo lajat
kazokazo

#26064 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kazokazo »

nemampojma0 wrote:E nek si se nagovorio @kazokazo.
Evo sad cu nazvat Zeljka i kazat mu da je kazo kaz'o da prestane se skijati i da pocne klepati stotine miliona, da kupi pola grada, da napravi uz sebe jos bar 1000 lokalnih mocnika i kriminalaca, jer ce ga tad @kazokazo i ostali fini i posteni SDA polusvijet smatrati vrijednim postovanja. Ovako je on samo neko za koga @kazokazo-a boli nesto, al ipak voli da pljucne ponekad na istog.
Uzivaj @kazo u Bajramu, ima vremena za politiku, naucit ces :wink:
ok politicaru ako hoces nazovi ga i reci da mu je kazokazo rekao da ne placa svoje racune drzavnim parama. Ako hoces da mu ucinis nesto dobro. Zbog malih para ce izgubiti birace.. I ovako kako ga branis bolje da ga ne branis.
de balzac

#26065 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

[quote="JoseMujica"
ne zahebavam sekunde...eto provjeri na FB stranicu Narodnasocijaldemokratija ili NSdaP barem 80% mojih zajebancija se odnosilo na Don Neonka i Famaliju i još nema koga nisam zezao sve do ovog posta Ajfon i Šamarđija i odmah mi ukinuše profil :-) Jzo Mujica sa kojeg sam održavao tu stranicu i samo šerovao postove sa NSdaP-a

kakvi bolesni umovi :roll: nedozreli, frustrirani i iskompleksirani :roll: i njima treba državu dati u ruke :roll:

Bakire ispričavam se na svemu što pisah protiv tebe...ti barem kad kradeš smijemo lajat[/quote]

A mi smo smjeli i lajkati... :sad:
JoseMujica

#26066 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

sad otiđite na FB i šerujte i lajkajte taj post NSdaP-a jer NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE! :D
de balzac

#26067 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

JoseMujica wrote:sad otiđite na FB i šerujte i lajkajte taj post NSdaP-a jer NEMA VIŠE ZAJEBANCIJE! :D

Oćemo :D Je suis JoseMujica :D
Banksy

#26068 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

JoseMujica wrote:
Ispali iz Zlatkovog šinjela, kakvi će biti nego najgori.
JoseMujica

#26069 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

posljedice načina političkog djelovanja Slučajnog Prolaznika ćemo osjećati narednih 100 godina.....ljevica u BiH je potpuno uništena, tehnokratizirana, odvojena od stvarnosti, odvojena od primarnog glasačkog tijela, odvojena od temeljnih ideja i zapravo funkcionira jedino kao pseudoalternativa etnoreligijskim političkim projektima za koju ljudi glasaju kad se zasite hodža i popova, odnosno kad mali zeleni useru motku.

U sva tri pokušaja vladanja (od Alijanse, preko Platforme, do DF-a) su se pokazali daleko gorim u praksi od Izmetbegove mafije kojoj glume alternativu.
Banksy

#26070 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Sigurno ...
nemampojma0

#26071 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Da se razumijemo, apsolutno sam za da se slobodno govori i djeluje. Medjutim, mora postojati i odgovornost za uradjeno i izreceno. Mi smo pomalo usli u stanje duha i uma gdje samo trazimo metu na koju cemo hraknut, bez razmisljanja jel to opravdano i utemeljeno.

Prozivati nekog Šamardžijom na osnovu novinskih natpisa, bez dokaza da se to desilo ili bez utvrđene odgovornosti za to , je neodgovorno i bezobrazno.
Na kraju krajeva porodicni problemi su upravo to, porodicni. I ko se moze staviti u ulogu suca i kazati ko je u pravu, iako ne opravdavam nasilje. I uostalom da se i desilo to, pa jesmo li to svi mi bezgresni, jel to nikome ne dajemo pravo na gresku i pravo da je ispravi.

Spremni smo iz svojih jazbina pljuvati na ljude koji djeluju u javnom prostoru i pravdati to nasom slobodom, te sto se javno angazuje ako ne moze podnijeti izlozenost javnoj kritici i sl. Slazem se da moraju biti imuniji na kritiku, ali i kritika mora biti opravdana, a ne pausalna i proizvoljna.
Zasto mijesati neciji privatni zivot s njegovom profesijom. Jel to mene zanima, kad dođem na operacioni stol, kakav je hirurg prema svojoj djeci, komsijama, rodbini ili mi je vazno da uradi dobro svoj posao???

Na kraju, predlozio bih mnogim da izadju i javno djeluju, nek se uclane u stranke, nek formiraju stranke, udruzenja i sl. i nek daju svoj doprinos da se stanje izmjeni nabolje, jer mozda su sposobniji od postojecih, a ne da trose energiju, vrijeme i talenat na pljuvanje drugih ljudi i njihovog rada.I to pod laznim imenima.

Ovo je bila jedna generalna opaska.

A po pitanju konkretno ovog o cemu Hoze Muhika pise ne mogu dati sud, jer osim njegovih optuzbi da je to tako nemamo nikakav drugi dokaz. Jel prijavio neko profil, ko je prijavio, zbog cega...hajd znaj.Mozda je samo koincidencija da je obrisan kad je postavljena ta slika. I Hoze sad bijesan i nezadovoljan se fiksirao za te ljude i potpiruje sam svoju mrznju jos vise, iako ni sam nije siguran ko mu je i zasto uklonio profil. I onako revolucionarno poziva sve ostale da dijele njegovu bol ,te da seruju, lajkaju i statijaznam sta jos da rade s tim njegovim zajebancijama.

Mislio sam da je Hoze ozbiljniji.
JoseMujica

#26072 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

kad biješ bilo koga kršiš zakon....znaći kad biješ ženu kršiš zakon i to izlazi izvan porodićnih okvira. Uopće mlačenje žene trpat u porodićne okvire more samo primitivac.

I ne govorim na temelju neprovjerenih novinskih napisa već na temelju priče samih učesnika. Šamarđiju poznajem već dovoljno dugo da znam da ovo nije izolovani ekces, niti prvi slućaj nasilništva prema ženama/djevojkama. I budite sigurni da neče biti ni posljednji :roll: jer kod ovakvih psihopata je samo pitanje koliko uspješno sakrivaju tragove.

Sam ćin brisanja mog profila na fb ili u slućaju twita Ridjobrkog blokade profila, pokazuje svu raskoš totalitarizma i mraćnjaštva koje ćuće u ovom liku.

PS

Šamarđija ćoko jena šjeti se samo kako si ostavio druga na mostu samog da se bije jer ga nije napala žena vego ćoek
It_is_a_Leclerc

#26073 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Protiv Emira Suljagića se trenutno vodi postupak za nasilništvo jedino u glavama novinara Slobodne Bosne.
JThomas

#26074 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

istina je milion posto da je tukao ženu, kažem ja koji sam ga zaokružio za predsjedništvo, a pisao sam to ovdje i dok je još bio SDP i kad kofol nije bio ni sa jednom strankom. a to što nije osuđen znamo koliko znači kod nas. ne morate mi vjerovati, ne mogu vas natjerati, ali ja ne pretpostavljam nego znam pouzdano.
KatarinaKosaca

#26075 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

It_is_a_Leclerc wrote:Protiv Emira Suljagića se trenutno vodi postupak za nasilništvo jedino u glavama novinara Slobodne Bosne.
S tim što je cijelo jedno sarajevsko naselje svjedočilo istom :roll: Možda ga (bivša) žena nije teretila iz milion razloga, od straha, do neželjenog susreta sa nasilnikom na sudu.
Post Reply