Još nigdje ne sretoh medije iz jednog okruženja a da svi tuku u jedan klin, jedino tužnije od toga je da su sve stranke na istoj liniji, znači ništa ljevica-desnica, ništa pučani-socijalisti ma sve je isto. Živjela bošnjačka demokracija i novinarske slobode u šeheru
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Kolinda
#26026 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Novinarska brigada iz šehera ne prestaje sa hiperprodukcijom članaka, kako izmišljenih, kako friziranih a tako i stvarnih ali u omjeru 99-1. Kako mi se čini nema spavanja uopće, očito se i prekovremeni upisuju na sve strane.
Još nigdje ne sretoh medije iz jednog okruženja a da svi tuku u jedan klin, jedino tužnije od toga je da su sve stranke na istoj liniji, znači ništa ljevica-desnica, ništa pučani-socijalisti ma sve je isto. Živjela bošnjačka demokracija i novinarske slobode u šeheru
što drugo reći...
- seln
#26027 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pogledajte bolje, to sto cuclate nije sisaSpalacun wrote:Prijatelji su zaposleni na drzavnoj sisi...nisu ludi raditi za 500 BAM kod privatnika...mO k3 wrote:2001 wrote: Hajd' što muku mučiš s pravopisom, nego ne znaš ni osnovne pojmove...ccccccccc....samo se brukaš....
Bosanski katolik je širok pojam a "taj" može biti po nacionalnosti i Slovenac ili Mađar ili Čeh ili neki drugi katolik koji živi u BiH...tako da fakat nemam taj podatak, koliko "bosanski katolici" imaju upliva u federalni budžet...a koliko BH Hrvati procentualno i po statistici, pune federalni budžet...raspitaj se...![]()
Nego da te priupitam , zasto ne uposlis svoje prije nego krenu za njemacku da peru guzice po starackim domovima???
- seln
#26028 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kaze iscidak naroda koji se organizovao u HNS...Kolinda wrote:Novinarska brigada iz šehera ne prestaje sa hiperprodukcijom članaka, kako izmišljenih, kako friziranih a tako i stvarnih ali u omjeru 99-1. Kako mi se čini nema spavanja uopće, očito se i prekovremeni upisuju na sve strane.
Još nigdje ne sretoh medije iz jednog okruženja a da svi tuku u jedan klin, jedino tužnije od toga je da su sve stranke na istoj liniji, znači ništa ljevica-desnica, ništa pučani-socijalisti ma sve je isto. Živjela bošnjačka demokracija i novinarske slobode u šeherušto drugo reći...
- mO k3
#26029 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dokle smo stigli ?? Imal treceg 
- horkesh
#26030 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čović optimista pred današnje razgovore stranačkih lidera
- Alfons Kauders
#26031 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A gle... Ko vama brani da naucite engleski i pocnete raditi isto?Kolinda wrote:Novinarska brigada iz šehera ne prestaje sa hiperprodukcijom članaka, kako izmišljenih, kako friziranih a tako i stvarnih ali u omjeru 99-1. Kako mi se čini nema spavanja uopće, očito se i prekovremeni upisuju na sve strane.
Još nigdje ne sretoh medije iz jednog okruženja a da svi tuku u jedan klin, jedino tužnije od toga je da su sve stranke na istoj liniji, znači ništa ljevica-desnica, ništa pučani-socijalisti ma sve je isto. Živjela bošnjačka demokracija i novinarske slobode u šeherušto drugo reći...
- Kolinda
#26032 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne nije bilo očekivano da odgovoriš bilo što suvislo. Nivo komunikacije koji posjeduješ je upravo to što prezentiraš.seln wrote:Kaze iscidak naroda koji se organizovao u HNS...Kolinda wrote:Novinarska brigada iz šehera ne prestaje sa hiperprodukcijom članaka, kako izmišljenih, kako friziranih a tako i stvarnih ali u omjeru 99-1. Kako mi se čini nema spavanja uopće, očito se i prekovremeni upisuju na sve strane.
- seln
#26033 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koga ba zaboli kita sta ti mislis....Kolinda wrote:Ne nije bilo očekivano da odgovoriš bilo što suvislo. Nivo komunikacije koji posjeduješ je upravo to što prezentiraš.seln wrote:Kaze iscidak naroda koji se organizovao u HNS...Kolinda wrote:Novinarska brigada iz šehera ne prestaje sa hiperprodukcijom članaka, kako izmišljenih, kako friziranih a tako i stvarnih ali u omjeru 99-1. Kako mi se čini nema spavanja uopće, očito se i prekovremeni upisuju na sve strane.
- Kolinda
#26034 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koga ba zaboli kita sta ti mislis....
Ajde još dublje, nisi se do kraja ukopao.
-
Hafis
#26035 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Na ovoj temi sve tukne od dijasporske sperme. Samo o hargijama i penetracijama melju.
Ženske sklanjajte se da vas ne zakači zrno. Muški ratkape na guzice. I to cinčane...nikad se ne zna, sve je to na GM hrani.
Ženske sklanjajte se da vas ne zakači zrno. Muški ratkape na guzice. I to cinčane...nikad se ne zna, sve je to na GM hrani.
Last edited by Hafis on 03/05/2018 14:22, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#26036 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Homofob!Hafis wrote:Na ovoj temi sve tukne od dijasporske sperme. Samo o dikelama melju.
Ženske sklanjajte se da vas ne zakači zrno. Muški ratkape na guzice.
-
Hafis
#26037 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa vidiš i sam da samo hargije sijevaju u svakom postu.Alfons Kauders wrote:Homofob!Hafis wrote:Na ovoj temi sve tukne od dijasporske sperme. Samo o dikelama melju.
Ženske sklanjajte se da vas ne zakači zrno. Muški ratkape na guzice.
Jebote, dođe mi da im doniram po 50 ojra da se negdje drugo istresu
-
Hafis
#26038 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta je ovo danas. Nikakvog naručenog članka od nekog veleuvaženog europskog profe u kojem osuđuje HDZ za blokadu izbora? Ili i barem kakvog iskrivljenog i naštimanog prijevoda nečijeg intervjua ili zvaničnog priopćenja ?
Uspavali se novinari patriJote.
Uspavali se novinari patriJote.
-
incognito071
#26039 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis u roku od dva sata putuje u banovice!
Kvota 1,50
Kvota 1,50
-
Hafis
#26040 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moguće. Ni prvi ni zadnji put. Malo sam prejak za ove delegate, pa me onda iz komande uklone na mjesec dana da se ovi tići mogu malo dohavizati i avertiti.incognito071 wrote:Hafis u roku od dva sata putuje u banovice!
Kvota 1,50
Last edited by Hafis on 03/05/2018 14:34, edited 1 time in total.
- seln
#26041 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma pusti jetima... ionako nema drustveni zivot, forum mu je alfa i omega, njegov mali vlastiti treci entitet.incognito071 wrote:Hafis u roku od dva sata putuje u banovice!
Kvota 1,50
- mO k3
#26042 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
seln wrote:Ma pusti jetima... ionako nema drustveni zivot, forum mu je alfa i omega, njegov mali vlastiti treci entitet.incognito071 wrote:Hafis u roku od dva sata putuje u banovice!
Kvota 1,50
-
Hafis
#26043 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Au, evo hin. Ratkape na gotovs!
- horkesh
#26044 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dok čekamo, prvo malo Poskoka:

Dobar, dobar
A onda malo Vijesti.ba:

Dobar, dobar
A onda malo Vijesti.ba:
Čović za Vijesti.ba: Nije se smjelo odbiti prijedlog Srbije o granici
Član Predsjedništva BiH danas je, zajedno sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom i premijerkom Srbije Anom Brnabić, svečano otvorio ekonomski forum na Jahorini, a potom su na marginama ovog događaja održali sastanak, pišu Vijesti.ba.
"Na dnevnom redu su bile opšte teme, poput toga kako možemo povezati BiH i Srbiju oko ključnih stvari koje smo već na neki način otvorili kao pitanja, pa unutar BiH nismo našli zajednički stav, a držimo da je to još uvijek šansa. Dakle, riješiti granična pitanja, prometnice koje su nam danas nužne, a koje već dugo stoje i postaju opterećenje za normalno funkcionisanje ljudi sa obje strane granice. Uvjeren sam da će ovo što mi dogovaramo, morati naći konsenzus i u BiH od one treće strane, koja to zadnjih pet - šest mjeseci osporava", kazao je Čović.
Na upit Vijesti.ba da li je riječ o rješenju graničnih sporova po prijedlogu Srbije, Čović je odgovorio potvrdno, ocijenivši da je riječ o "džentlmentskom prijedlogu".
"To je to, tada je ponuđeno nešto što se sa naše strane nije smjelo odbiti", zaključio je Čović.
- Point.
#26045 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To znači da su južni Srbi danas donji. Slično je bilo i na vrhuncu kampanje "Oni Dolaze", namjerno chekirao kartu za Banoviće kad je Praljak medio sa ljutom praljkovačom.incognito071 wrote:Hafis u roku od dva sata putuje u banovice!
Kvota 1,50
Ali delegat od jutros ko navijen, neradnik, a ja mislio doktori toliko zauzeti da ne stignu ni cigare pripalit'. Doktor neradnik nam sjedi u kladionici, prikačio se na wifi i šupljira. Žao mi ga u pm.
- BHCluster
#26046 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Svi Srbi na jednom mjestu.horkesh wrote:U međuvremenu, na Jahorini...
Ali ova je, ipak, najjača:
-
Mirza007
#26047 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A ti bi jos dublje! Nije ti ga do kraja zabio, jel' to?Kolinda wrote:Koga ba zaboli kita sta ti mislis....
![]()
-
Hafis
#26048 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako te nije stid. Uzeo dva dana slobodno, tj. spojio blagdan i odmah neradnik.Point. wrote:To znači da su južni Srbi danas donji. Slično je bilo i na vrhuncu kampanje "Oni Dolaze", namjerno chekirao kartu za Banoviće kad je Praljak medio sa ljutom praljkovačom.incognito071 wrote:Hafis u roku od dva sata putuje u banovice!
Kvota 1,50
Ali delegat od jutros ko navijen, neradnik, a ja mislio doktori toliko zauzeti da ne stignu ni cigare pripalit'. Doktor neradnik nam sjedi u kladionici, prikačio se na wifi i šupljira. Žao mi ga u pm.
A to što, u međuvremenu dok tebe educiram, istodobno i pišem jedan stručni članak, to se valjda ne pika.
Ti misliš da raditi znači na visiti na skeli i nabacivati fasadu ili istovarati vreće ...e moj penetracija. Baš si me sad razočarao
Last edited by Hafis on 03/05/2018 14:47, edited 1 time in total.
- Streptokok
#26049 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
da izvineš, unajmite si sobu za ovakve stvari.Kolinda wrote:Koga ba zaboli kita sta ti mislis....
![]()
-
Mirza007
#26050 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cega god se (G)uznik dohvatio u govno se pretvorilo.Point. wrote:To znači da su južni Srbi danas donji. Slično je bilo i na vrhuncu kampanje "Oni Dolaze", namjerno chekirao kartu za Banoviće kad je Praljak medio sa ljutom praljkovačom.incognito071 wrote:Hafis u roku od dva sata putuje u banovice!
Kvota 1,50
Nakon debakla sa "Oni dolaze" ("...kurvini sinovi" B.J. Stulic - op.a.), slijedi novi debakl sa izbornim zakonom.
A koliko jucer se sve cinilo tako drugacije + Kolindu opet drugi guze. O muko moja, nema druge nego ponovo na sluzbeni put.