Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li ima negdje u Sarajevu kupiti refil za Ambicar? Dakle ne Ambi Pur, nego Ambicar, što ide u 12v utičnicu od upaljača..
Tražio na Piku, pokušao proguglati, ali nigdje ne nađem..
Gdje da kupim kartu BiH, malo veća što se fino može zakačiti na zid?
Tražila u par knjižara i imaju samo one kao auto-karte, tražim onu kao što imaju u školi....ako neko zna gdje neka javi
suspect_zero wrote: ↑03/04/2022 20:47
Tražila u par knjižara i imaju samo one kao auto-karte, tražim onu kao što imaju u školi....ako neko zna gdje neka javi
Bilo je u knjizari Svjetlost, doduše ja kupovala prije 7, 8 godina.
suspect_zero wrote: ↑03/04/2022 20:47
Bilo je u knjizari Svjetlost, doduše ja kupovala prije 7, 8 godina.
Hvala puno , pogledati ću....ja gledala u onim u Alti i SCC-u
VenomousV wrote: ↑04/04/2022 12:14
Ima li igdje, u ovoj zabiti koja se naziva glavnim gradom drzave, kupiti halloumi sir?
Neku BiH verziju sam vidjala da od nekog BiH proizvodjaca prodaju u zatvorenom dijelu pijace na Grbavici (mama i sin imaju svoj prodajni dio i prodaju svakakve BiH prehrambene proizvode).
osim u centru safet zajko, gdje jos ima onaj kao street workout park, da se moze malo trenirati, da imaju one sipke itd... ne mislim na one sprave kao na vilsu, nego one obicne sipke na koje mozes raditi pull up i slicno ...
(pitao sam i na temi teretana ali niko ni habera, valjda se tamo samo pika benc i natovari 120 kg )
Ne preostaje ti nista nego da uradis u kuci konstrukciju za vratilo ili ako si u posjedu kuce da nabavis razboj. Nezz ima li igdje vise osim tamo u Safeta Zajke.