Ridjobrki wrote:sizifinho wrote:Toliko o ozbiljnosti Nase Stranke, pozalim se na ignorisanje studenta koji zeli postati clan - i oni to opet izignorisu.
Definitivno nista bolji od suparnickih stranki, ignorisu ljude jednako kao i SDA.
Jedina razlika je sto SDA objerucke prihvata ljude, stvarajuci kadar i obezbjedjujuci sebi glasove tako da nije ni cudo sto pometu konkurenciju.
Nećeš vjerovati, ali moguće je i van interneta naći put ka angažmanu. Postoje čak i navodno istinite predaje o hrabrim ljudima koji su našli neku kancelariju i potpisali pristupnicu uprkos "seenu" na fejsbuku. Čak ni izostanak odgovora na društvenoj mreži te neustrašive i odlučne ljude nije obeshrabrilo da dignu guzicu i stave se na raspolaganje tamo gdje su osjetili da pripadaju.
Iz svog iskustva ću ti reći da ni ne pokušavaš da se učlaniš u stranku ne zato što "NS ne mari za male jadne studente" nego da stranačkim aktivistima uštedimo nerve sa još jednim članom koji Boga moli da ga ne zovnu na kakvu aktivnost pa da ima izgovor da im to javno zamjera. Da si bio horan koliko si napisao ova dva posta mogao si se do sad učlaniti.
Prema tome, ja ti savjetujem da se ideš iz stih stopa prijaviti na Facebook stranicu SDA i postaneš njihov član i kadar za budućnost kad već to porediš kao opciju. Naravno, ako ti ne ostave "seen".
Necete vjerovati, dragi gospodine, ovo je 21. vijek i u tom 21. vijeku su socijalne mreze postale ne samo sredstvo komunikacije vec i reklamiranja i promocije. Takodjer, neslavna opcija "seen" je pokazatelj da je poruka procitana. Izvjesni administrator je mogao napisati gdje i kako da se uclanim, jer ponavljam - vama treba biti u interesu osvojiti svaki glas. Ocito neshvatate ozbiljnost tog procesa sa obzirom da ste vi, ridjobrki, pristupuli meni i mom komentaru puni sarkazma i osude.
Takodjer, ovaj sarkastican komentar samo govori o vama - uzviseni gospodine. Necu se uclaniti u SDA jer su daleko od onog sto ja zamisljam, a kako vidim i vi ste isti takvi.
Iduci put, prije zauzimanja nadmenog stava, sjetite se da ste covjek kao i ja i nista vise.
Vas odnos prema javnosti i ljudima koji zele znati je, u mom trenutnom slucaju - nula.
Niste zasluzili moj glas koji sam vam dao, i iskreno se nadam se da drugi clanovi nisu vaseg stava i vasih manira.
Zalosno.