Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zanimljiv intervju za belgijske medije dao je golman Liverpoola, Simon Mignolet. On je poručio da pokušava na što bolji način pomoći svojim saigračima iako u posljednje vrijeme rijetko ima priliku da brani. Također, otkrio je da je savjetovao Salaha pred meč protiv Bournemoutha.
"Uvijek pokušavam da pomognem svojim saigračima što više mogu iako nisam baš standardan više. Milner voli da vježba sa mnom penala, dok me Salah često pita o nekim golmanima i stvarima oko golmana. Evo mogu reći da sam ga savjetovao pred utakmicu protiv Bournemoutha i otkrio mu šta treba raditi protiv Asmira Begovića", rekao je Mignolet.
Kaze kad bi mu dali DNK inžinjering da sastavi sebi savrsenog stopera da bi dobio Lovrena
Ali je isto rekao i glavnu cinjenicu koja ga najvise koci u karijeri, koncentracija. Zato sam se radovao Virgilovom dolasku koji je vodja odbrane. Nisu sve oci na Deji. Vidjeli smo sa Sitijem, prekucao je revans.
Nema Liverpool bas kreativnosti u sredini... pressing radi protiv timova koji napadaju I ostavljaju prostor. Romina sredina je daleko bolja tehnicki od Hendersona, Milnera i Ox-a...
1-0 bi bio odlican rezultat... U Rimu bi se otvorili i tamo bi se zavrsila prica.
AmiĐa_Idriz wrote:Pa dobro, slicno ako ne i gore se pisalo pred City vidjecemo uglavnom.
S tom razlikom da Pep nije pragmatist i previše vjeruje u svoju igru pa se moglo pritisnuti ih u fazi gradnje napada. Ovi su pravo zeznuti prvo sa pressingom (ne bi me čudilo da nam brzo zabiju jedan našim receptom), a drugo jer im je svejedno igrati na duge lopte prema Džeki.
Zeznuto je pravo, mada mislim da ćemo proći, mogu vidjeti i scenarij gdje ćemo se patiti večeras, jedva pobijediti i onda opet patnja u revanšu