Demokratska fronta Željko Komšić

MuaDib

#26026 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MuaDib »

nemampojma0 wrote:Neko ovdje spomenu Selvera i Robot, a koliko pamtim Čaušević je baš lijepo pojasnio vezu tog Selvera i Tihića. Da podsjetim, Tihić naredio da se falsificiraju neki izvještaji o porijeklu frižidera koje je prodavao Robot, a zauzvrat mu kupljen stan.
Toliko o tome.
A što se tiče skijanja..ne znam šta bih rekao, samo ide u prilog Komšiću, jer nemaju ni za šta ozbiljnije da ga olajavaju. Na takvoj poziciji 8 godina i samo "zloupotrijebio" 2000. Pa on je čist ko dječja suza.
S druge strane, šta su naklepali kojekakvi anonimusi u SDA to je da ti pamet stane, a o "velikim" SDA igračima da i ne govorimo.
Čuj suplje zaposlio ljude u zakonodavnu i izvršnu vlast hahhhaa, koji hajvan moraš biti da to napišeš. Pa jel se to u parlament ljudi zapošljavaju ili bivaju izabrani od glasača....joj majko moja s kim dijelim životni prostor.
Kad lažete i spinujete pokušajte biti inovativni, ove seljačke priče i naklapanja mogu proći samo kod nekakvih nana po selima, a pošto one ovo ne čitaju...uzalud vam trud svirači.

Zamolio bih Željka, ako je za ove 2000 tačno, da vrati te pare, jer budžetska sredstva smije da krade samo SDA, a moRe bit da zafali baš toliko para za Bakirovu, vjerovatno 10. do sada, vreću.
:thumbup:

Poslije Reufovog mobitela, skijanje, poslije skijanja vjerovatno tablet ili ljetovanje o trošku države...
Dok jr podrška neplaćanju višemilionski poreza odraz patriotizma, jer SDA ne dopušta da bošnjački privrednici finansiraju Dušanku Majkić, Gorana Zubca i druge dušmane,
Heartbeats

#26027 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Heartbeats »

Kad Bakir vrati vojnu bolnicu sto je ženi dao za 8.mart onda i Željko neka uplati ovo..
mirzadelibasic

#26028 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mirzadelibasic »

Heartbeats wrote:Kad Bakir vrati vojnu bolnicu sto je ženi dao za 8.mart onda i Željko neka uplati ovo..
Još bolje, kada se Amir Zukic preseli u stan od 80 kvadrata, a državi vrati vilu od 2 miliona onda nema Željko uplati ovo :lol:
nemampojma0

#26029 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

mirzadelibasic wrote:
Heartbeats wrote:Kad Bakir vrati vojnu bolnicu sto je ženi dao za 8.mart onda i Željko neka uplati ovo..
Još bolje, kada se Amir Zukic preseli u stan od 80 kvadrata, a državi vrati vilu od 2 miliona onda nema Željko uplati ovo :lol:
I kad vrate diplome, magistarske i doktorske titule koje su dobili preko stranke. I ženama svojim su to isto obezbjedili. I kad otpuste famAliju što su pozapošljavali. I kad vrate namještene tendere. I kad vrate privatizovana preduzeća. I kad vrate mandate koje su dobili izbornom krađom i namještaljkama. I kad vrate pare namijenjene borcima u ratu. I kad vrate pare namijenjene povratnicima.
I KAD NAM VRATE SLOBODU I DOSTOJANSTVO. ONI SU NAM KIČME POVILI. ONI SU NAS IZBEZUMILI. ONI SU NAM UKALI VJERU U OVU DRŽAVU I VJERU U BUDUĆNOST. ONI SU NAM UNIŠTILI RADNA MJESTA KOJA NIJE RAT UNIŠTIO. ONI SU OD NAS NAPRAVILI SADAKA MENTALITET.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#26030 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

nemampojma0 wrote:Neko ovdje spomenu Selvera i Robot, a koliko pamtim Čaušević je baš lijepo pojasnio vezu tog Selvera i Tihića. Da podsjetim, Tihić naredio da se falsificiraju neki izvještaji o porijeklu frižidera koje je prodavao Robot, a zauzvrat mu kupljen stan.
Toliko o tome.
Istina.
nemampojma0

#26031 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

KatarinaKosaca wrote:
Toliko o tome.
Istina.
Naravno da je istina. Ima nas koji pamtimo. Oni su sludili narod, ljudi se zabavili pukim preživljavanjem, pa znaju da narod nema kad da prati šta rade.
mirzadelibasic

#26032 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mirzadelibasic »

nemampojma0 wrote: I kad vrate diplome, magistarske i doktorske titule koje su dobili preko stranke. I ženama svojim su to isto obezbjedili. I kad otpuste famAliju što su pozapošljavali. I kad vrate namještene tendere. I kad vrate privatizovana preduzeća. I kad vrate mandate koje su dobili izbornom krađom i namještaljkama. I kad vrate pare namijenjene borcima u ratu. I kad vrate pare namijenjene povratnicima.
I KAD NAM VRATE SLOBODU I DOSTOJANSTVO. ONI SU NAM KIČME POVILI. ONI SU NAS IZBEZUMILI. ONI SU NAM UKALI VJERU U OVU DRŽAVU I VJERU U BUDUĆNOST. ONI SU NAM UNIŠTILI RADNA MJESTA KOJA NIJE RAT UNIŠTIO. ONI SU OD NAS NAPRAVILI SADAKA MENTALITET.
Salko Selman - diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Subotici 1980. godine.

da dodam, magistarski je završio u svom Travniku - kafakultetu, u kojem trenutno sprema doktorat ili je već doktorirao. Inače poznat pod nadimkom "Veliki vezir", čovjek koji je za vrijeme svog premijerskog mandata SBK zavio u crno i na kraju došao za direktora Razvojne banke. Inače ovaj lik je svojim sinovima otrvorio nekoliko firmi, kupio im nekoliko nekretnina u Sarajevu i šire i kad i kome će on vratiti pare ? - NIKAD I NIKOME. To je samo jedan od kadrovnika i podobnika...

Ovo se olako zaboravlja, ali Komšićevo skijanje i Reufof Ajfon se neće još dugo zaboraviti.
Ned071

#26033 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ned071 »

Prestanite relativizirati kradju...
pemanapemani

#26034 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Ne kontam, zašto pravdate Komšićev potez (ukoliko je istina), potezima kriminalnog ljudskog smeća različitih profila?

DF je kao osnovan da bude alternativa tome.
kazokazo

#26035 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kazokazo »

KatarinaKosaca wrote:
Toliko o tome.
Istina.
pa dobro Tihic rahmetli je bilo lopov i bakir i SDA su lopovi.. Ok ... to smo apsolvirali ali kakve to veze ima sa komsicem i njegovim skijanjem i ajfonima i sl ?
jeli kradja SDA ekipe univerzalno opravdanje za sve buduce lopove na vlasti ? Da je Komsic rekao pred izbore i mi cemo krasti kao SDA samo manje sumnjam da bi ovoliko glasova dobio ...
KatarinaKosaca

#26036 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

kazokazo wrote:pa dobro Tihic rahmetli je bilo lopov i bakir i SDA su lopovi.. Ok ... to smo apsolvirali ali kakve to veze ima sa komsicem i njegovim skijanjem i ajfonima i sl ?
jeli kradja SDA ekipe univerzalno opravdanje za sve buduce lopove na vlasti ? Da je Komsic rekao pred izbore i mi cemo krasti kao SDA samo manje sumnjam da bi ovoliko glasova dobio ...
Nije, naravno, ništa opravdanje za lopovluk. Problem je što je SDA uveo krađu, SDP je legalizirao famoznim cerenjem "Tebi krivo što ti ne možeš", tako da je sad, nažalost 90% stanovništva u ubjeđenju da netko nije lopov samo zato što nema priliku za to. A to je najveći moralni odron koji može doživjeti jedna društvena zajednica..
nemampojma0

#26037 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

kazokazo wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Toliko o tome.
Istina.
pa dobro Tihic rahmetli je bilo lopov i bakir i SDA su lopovi.. Ok ... to smo apsolvirali ali kakve to veze ima sa komsicem i njegovim skijanjem i ajfonima i sl ?
Niko ne opravdava, niti amnestira bilo koga. Ali pokusaj blacenja Komsica na ovaj nacin je vise nego smijesan, kao sto rekoh...za 8 godina na takvoj poziciji samo ovoliko "ukrao", pa on je cist kao djecja suza.

Ima nesto drugo sto se zove zamjena uloga, SDA trolovi, mozds si i ti jedan od njih, pokusavaju da opravdaju SDA kradje s ovim sitnisom i da narod zakljuci kako su svi isti. A isti Boga mi nisu, ma ni slicni.
Dakle, ono sto vi cinite, podvaljujete da drugi cine. Vi ste ti koji opravdavaju milionske kradje jednom od 2000, a kad ljudi ukazu da to nije isto, vi prigovarate da mi opravdavamo kradju.
Kazem vam, budite inovativniji i pametniji.
kamen spoticanja

#26038 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

KatarinaKosaca wrote:
kazokazo wrote:pa dobro Tihic rahmetli je bilo lopov i bakir i SDA su lopovi.. Ok ... to smo apsolvirali ali kakve to veze ima sa komsicem i njegovim skijanjem i ajfonima i sl ?
Nije, naravno, ništa opravdanje za lopovluk. Problem je što je SDA uveo krađu, SDP je legalizirao famoznim cerenjem "Tebi krivo što ti ne možeš", tako da je sad, nažalost 90% stanovništva u ubjeđenju da netko nije lopov samo zato što nema priliku za to. A to je najveći moralni odron koji može doživjeti jedna društvena zajednica..
Kradja je pocela 80tih...poslije su isti tipovi samo obukli druge dresove i u okviru izbornih rezultata svojih stranaka upadali u ovakve medijske stupce
Sad ma redu komsic...a nije da se i ranije nije znalo kakva je ubleha...samo nije bio interesantan glavatijim igracima
Sad kad je pustio kerove tipa suljagica i bajrovica u borbu,stare barabe odlucile da se pozabave malo i njim...
I nisam siguran da je ovo jedino sto cemo o istom citati...
Al mi zanimljivo da se brane isto koni crveni kmeri...u maniru "nemamo mi vremena da postujemo zakone"
KatarinaKosaca

#26039 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

U svakom slučaju je indikativno da ajfon i ova faktura izlaze nekon izlaska DF-a iz koalicije.... uvijek sam tvrdila da SDA puno bolje djeluje kao oporba, nego kao vlast :D
Mada, naravno, ne pada mi na pamet, niti da pravdam kupovinu ajfona onoga koji je najviše govorio o poštenju, niti ovaj ski lift, ako je tačno da je plaćen našim novcem..
KatarinaKosaca

#26040 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

kamen spoticanja wrote:Kradja je pocela 80tih...poslije su isti tipovi samo obukli druge dresove i u okviru izbornih rezultata svojih stranaka upadali u ovakve medijske stupce
Sad ma redu komsic...a nije da se i ranije nije znalo kakva je ubleha...samo nije bio interesantan glavatijim igracima
Sad kad je pustio kerove tipa suljagica i bajrovica u borbu,stare barabe odlucile da se pozabave malo i njim...
Al mi zanimljivo da se brane isto koni crveni kmeri...u maniru "nemamo mi vremena da postujemo zakone"
Valjda prvi put za godina i godina forumanja da potpisujem neki tvoj post :D :thumbup:
kamen spoticanja

#26041 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

KatarinaKosaca wrote:U svakom slučaju je indikativno da ajfon i ova faktura izlaze nekon izlaska DF-a iz koalicije.... uvijek sam tvrdila da SDA puno bolje djeluje kao oporba, nego kao vlast :D
Mada, naravno, ne pada mi na pamet, niti da pravdam kupovinu ajfona onoga koji je najviše govorio o poštenju, niti ovaj ski lift, ako je tačno da je plaćen našim novcem..
Po meni,pocelo je onda kad su dvojac suljagic-bajrovic odlucili pucati po zelenim
A sad se ibrete sto su se i zeleni usudili uzvratiti vatrom
KatarinaKosaca

#26042 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

kamen spoticanja wrote:
KatarinaKosaca wrote:U svakom slučaju je indikativno da ajfon i ova faktura izlaze nekon izlaska DF-a iz koalicije.... uvijek sam tvrdila da SDA puno bolje djeluje kao oporba, nego kao vlast :D
Po meni,pocelo je onda kad su dvojac suljagic-bajrovic odlucili pucati po zelenim
Tačno. Ali već ako su prozivali nekog nisu smjeli ni onu staru nokiju kupiti za ministarstvo...
kamen spoticanja

#26043 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

KatarinaKosaca wrote:
kamen spoticanja wrote:Kradja je pocela 80tih...poslije su isti tipovi samo obukli druge dresove i u okviru izbornih rezultata svojih stranaka upadali u ovakve medijske stupce
Valjda prvi put za godina i godina forumanja da potpisujem neki tvoj post :D :thumbup:
Jeeeaaah...sad mogu rahat krepat :roll: :D
kamen spoticanja

#26044 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

KatarinaKosaca wrote:
kamen spoticanja wrote:
Tačno. Ali već ako su prozivali nekog nisu smjeli ni onu staru nokiju kupiti za ministarstvo...
Taman...nisu trebali imati u clanstvu ni brankovice,zukice,kaplane i sta ti jaznam koga sve...isnta sve ne...
No nije to tema danasnje emisije :mrgreen:
Tema je "svako brani svoje ghovno ma koliko smrdilo,dok karavane prolaze i djeca nam uce njemacki jezik da bi se bolje sporazumjevale s njemackim gujicama"
KatarinaKosaca

#26045 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

kamen spoticanja wrote:Jeeeaaah...sad mogu rahat krepat :roll: :D
Nemoj, ba, ne mogu ni na dženazu po ovoj vrelini, a red bio bio :D ;-) A na tevhidu se ne znam ponašat ;-)

Ali, skloni smo kao narod ili mrziti ili voljeti ili crno ili bijelo, nigdje sredine. A, ustvari sve je sivo, samo treba izabrati sivu nijansu koja ti najviše odgovara. I, naravno, konačno početi procesuirati za krađu, a da nisu oni šverceri duhanom :D
sunceKOtepsija

#26046 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sunceKOtepsija »

KatarinaKosaca wrote:
kamen spoticanja wrote:Valjda prvi put za godina i godina forumanja da potpisujem neki tvoj post :D :thumbup:
Nemoj, ba, ne mogu ni na dženazu po ovoj vrelini, a red bio bio :D ;-) A na tevhidu se ne znam ponašat ;-)[/quote]
greska u citiranju ako smijem primjetiti?
a na temu, p nekom adetu zene ne idu na dzenazu
za tehvid, to stoji, potpisujem
kamen spoticanja

#26047 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

KatarinaKosaca wrote:
kamen spoticanja wrote:Valjda prvi put za godina i godina forumanja da potpisujem neki tvoj post :D :thumbup:
Nemoj, ba, ne mogu ni na dženazu po ovoj vrelini, a red bio bio :D ;-) A na tevhidu se ne znam ponašat ;-)[/quote]
Jok ba..kakvo krepavanje...ici cemo mi zajedno u streljanu....kad nabavis kakvu ozbiljnu pucaljku...a ne one zeMske budalastine,koje reklamiras
sunceKOtepsija

#26048 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sunceKOtepsija »

vidim da je ispravljeno :thumbup:
lerdi

#26049 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Vlada FBiH dala saglasnost za zapošljavanje u kompanijama
http://www.klix.ba/clanak/150716105

Samo nastavite o Komšiću i zimovanju. Ljudi uzeše keš za nova upošljavanja a vama ubaciše vijest staru pola godine da se zanimate. Samo vi svoj posao. Nedajte se omest.
KatarinaKosaca

#26050 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

kamen spoticanja wrote:Jok ba..kakvo krepavanje...ici cemo mi zajedno u streljanu....kad nabavis kakvu ozbiljnu pucaljku...a ne one zeMske budalastine,koje reklamiras
Imam ja, nego poslala sliku hvata @dozeru , kaže dobro sa ovim i pucaš ikako koliko ti je velik za ruku... :D , a ja htjela "golem pištolj" :razz:
Post Reply