A jebote. Određenija bi bila vidovita Džemila kad bi pogađala iz filđana. Veliš : švabe napravili prijedlog, janezi ga izlobirali, amerikanci ga doradili i preuzeli na sebe provedbu, a Bakir u međuvremenu igrao tavle s rajom na minderu.ovo_malo_duse wrote:
Da ti pravo kazem ne znam. Znam samo da je potekao od Svaba, poznat kao "gradjanski model", znam da su Janezi lobirali i povalili Susede sma tako u EU i kod Svaba, takodje ne znam iz kog razloga ( moze biti da se osvete Susedima zbog svojih interesa). U medjuvremenu je doradjen sa USA i Ameri su ga preuzeli da ga sprovedu u djelo.
Zato je Kolinda dizala none od Brisela do Erdogana, kad su saznali za njega. Zato se Cirilicar odjednom bez sakrivanja bacio Dodiku u zagrljaj i pokusao na sve nacine preko Vucka i preko Rusa nesto sazna i promjeni.. Zato se navrat nanos probalo progurat Hrvatsko rjesenje kroz parlament i sve ucjene.
Zato sve kemcanje Cirilicara i Rubikona jer zna sta ga ceka a to je po svemu sudeci konacni kraj UZP_a i mokrih snova.
Uglavnom sudeci po ponasanju Cirilicar nezna kud udara i ocigledno je da sa Dodikom razmatra izlaznu strategiju.
Indikativno je da su se sve Probosanske stranke (Inkluzivno DF) nasle u USA ambasadi sa usaglasenim stavom ( iako je predizborno vrijeme i kolju se na svakom koraku ovdje je bio zajednicki stav bez puno komentara)
Indikativno je i to da je i DF (Komsic) pozvan u iako je na nivou SBiH ili Seferovih.
Takodje je primjetna sutnja na drugoj strani na ovu temu.
A i zadnje izjave iz Brisela su zanimljive .
Sta se kuha vidjecemo ....
Vidi ti kod Džemile treba li joj kakav asistent da animira mušterije dok čekaju u avliji na ekspertizu.