Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mahmoud a d
#26001 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prije svega trio Jahic-Hadzic-Mahmutovic ne postoji u bilo kakvim kombinacijama.[/quote]
zasto ne postoji?ne postoji zato sto ih on ne poziva!?a ne poziva ih zato sto nema materijalnog interesa od njih i zato sto je prosječan selektor.a mi smo ipak malo iznadprosječna selekcija.sta fali jahicu?covjek je bio jedan od najboljih igrača želje,igrao je za apoel kad je ovaj igrao 1/4 finala Lige prvaka.najpolivalentniji igrac.samo sto nije na golu bio.sta fali Hadzicu najbolji defanzivni veznjak austrijske lige.gledao sam covjeka kako igra!?odlican je !!!koga na toj poziciji ima 38 godisnjeg rahimica i prosjecnog zahirovica.Igramo kvalifikacije s 2 napadaca ko ni jedna selekcija na svjetu a on ne poziva Mahmutovica koji je prvi strijelac Ceske Lige!!!????poziva ibricica i kvrzica a onakav talent Huseinovic igra u Dinamu .Mamic mu kaze zasto ne zoves Huseinovica on se kleberi.Kaze za Cocalica da ima 6 štopera.koji su to kvalitetni stoperi izuzev spahica!?jedan djete,drugi bez kluba treci u braunshwigu,šunjić katastrofa?zove fejzica iz 2 lige njemacke a Buric najboji golman poljske lige!!! jesu li ovo cinjenjice ili sam ja neko ko pametujue.mrtve cinjenice.kako ne vidite.halo on je Safet nije Muhammed s.a.vs.moze pogrijesiti i grijesi stalnooooooooo
pitah ja tebe koja je za tebe idealna ekipa za brazila a ti mi ne rece?
zasto ne postoji?ne postoji zato sto ih on ne poziva!?a ne poziva ih zato sto nema materijalnog interesa od njih i zato sto je prosječan selektor.a mi smo ipak malo iznadprosječna selekcija.sta fali jahicu?covjek je bio jedan od najboljih igrača želje,igrao je za apoel kad je ovaj igrao 1/4 finala Lige prvaka.najpolivalentniji igrac.samo sto nije na golu bio.sta fali Hadzicu najbolji defanzivni veznjak austrijske lige.gledao sam covjeka kako igra!?odlican je !!!koga na toj poziciji ima 38 godisnjeg rahimica i prosjecnog zahirovica.Igramo kvalifikacije s 2 napadaca ko ni jedna selekcija na svjetu a on ne poziva Mahmutovica koji je prvi strijelac Ceske Lige!!!????poziva ibricica i kvrzica a onakav talent Huseinovic igra u Dinamu .Mamic mu kaze zasto ne zoves Huseinovica on se kleberi.Kaze za Cocalica da ima 6 štopera.koji su to kvalitetni stoperi izuzev spahica!?jedan djete,drugi bez kluba treci u braunshwigu,šunjić katastrofa?zove fejzica iz 2 lige njemacke a Buric najboji golman poljske lige!!! jesu li ovo cinjenjice ili sam ja neko ko pametujue.mrtve cinjenice.kako ne vidite.halo on je Safet nije Muhammed s.a.vs.moze pogrijesiti i grijesi stalnooooooooo
pitah ja tebe koja je za tebe idealna ekipa za brazila a ti mi ne rece?
Last edited by mahmoud a d on 02/10/2013 15:37, edited 1 time in total.
- johnny_blazze
#26002 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bez kluba valjda pokusava u turskoj da nesto srediemigrazione wrote:Jel ovaj Jahic ziv uopste
- luckylaka
#26003 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da se i ja pridruzim i da porucim uvazenom kolegi da je zalutao na ovu temu sa samo svoja 2-3 posta.Sta nas ocekuje dalje mozemo samo pretpostaviti.Inace po svemu opisanom rekao bi da se radi o velikom strucnjaku B.Tulicumahmoud a d wrote:1Dzekoemigrazione wrote:Kojih 10 vrhunskih igraca, nabroj ih zivota tiOvih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila
2Ibisevic
3Begovic
4Pjanic
5Lulic
6Misimovic
7Rahimic
8Spahic
9Salihovic
10Medunjanin
mogu jos i Hajrovic,Bicakcic
- ultima_palabra
#26004 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jahić nije igrao godinu dana, ja ga priželjkujem kao pojačanje, ali za Želju 
- shake69
#26005 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Novine kazu otvorio kafic u Sarajevu, gdje li, i to mu je sve od fudbala sto je ostalo!johnny_blazze wrote:Bez kluba valjda pokusava u turskoj da nesto srediemigrazione wrote:Jel ovaj Jahic ziv uopste
- luckylaka
#26006 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pismonosa wrote:Tema postaje sve bolja i bolja. Pojavljuju se neki baš relaksirani, opušteni likovi![]()
![]()
- johnny_blazze
#26007 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Po nekim mahalskim sto sam ja cuo tesko, tu je u sarajevu ali hoce vani draze mu igrati termine nego u pl bih....ultima_palabra wrote:Jahić nije igrao godinu dana, ja ga priželjkujem kao pojačanje, ali za Želju
-
cindrlimindrli
#26008 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Isto sto i tebi, klub.mahmoud a d wrote:sta fali jahicu?
- moa
#26009 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Drogerasi jedni..nalet vas biloluckylaka wrote:Pismonosa wrote:Tema postaje sve bolja i bolja. Pojavljuju se neki baš relaksirani, opušteni likovi![]()
![]()
![]()
I ja bih jednu uz kafu
-
mahmoud a d
#26010 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa i rahimic ne igra godinu dana pa ga zove stalno!cindrlimindrli wrote:Isto sto i tebi, klub.mahmoud a d wrote:sta fali jahicu?
pandza nije imo godinu dana kluba pa ga je zvao na sva okupljanja
koliko to ibricic igra?
ode Muslimovic u Kinu kaze necu zvati vanevropske igrace pa pozove na iduce okupljanje Misimovica!!!!!
ne mogu da shavtim kako neko moze braniti covjeka koji ovoliko griješi i za koga se zna da prodaje igrace??!!
- johnny_blazze
#26011 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zato sto smo.mazohiste i pod kontrolom masona, pa valjda iza covjeka stoje rezultati blizu je plasmana na sp i dok je tako niko nece da mu utice na nacin rada jer je ocito da radi ono sto trebamahmoud a d wrote:pa i rahimic ne igra godinu dana pa ga zove stalno!cindrlimindrli wrote:Isto sto i tebi, klub.mahmoud a d wrote:sta fali jahicu?
koliko to ibricic igra?
ode Muslimovic u Kinu kaze necu zvati vanevropske igrace pa pozove na iduce okupljanje Misimovica!!!!!
ne mogu da shavtim kako neko moze braniti covjeka koji ovoliko griješi i za koga se zna da prodaje igrace??!!
- luckylaka
#26012 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajde onako realno koliko ti imas godina,pusti sad one svoje reference koje si prepisao od,,cindilirija,,mahmoud a d wrote:pa i rahimic ne igra godinu dana pa ga zove stalno!cindrlimindrli wrote:Isto sto i tebi, klub.mahmoud a d wrote:sta fali jahicu?
koliko to ibricic igra?
-
mahmoud a d
#26013 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
[quote="johnny_blazze"]
pa pocinjem i vjerovati u to!imamo kao narod mazohisticku crtu.utkano u genima "dobro je Bogu fala" "samo nek nepuca više"
!!!a o rezultaitma cemo jos vidjeti.jos se igraju dvije utakmice.i rezultati nisu plod njegovog truda,menadzerskog talenta vec su rezultat kvaliteta igrača,slabije grupe koju smo dobili u ovim kvalifikacijam(mogli smo dobiti Španiju,Portugal,Belgiju,Vels i Island ) najboljih navijača i pozitivnog javnog mjenja
pa pocinjem i vjerovati u to!imamo kao narod mazohisticku crtu.utkano u genima "dobro je Bogu fala" "samo nek nepuca više"
-
mahmoud a d
#26014 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
31 godinu.nisam ovde dosao da nikome šukam.ako sam koga uvrijedio žao mi je,nek ne cita moje komentare i nek slobodno nastavi obozavati (tobe jarabi) nepogrjesivog imama Susica.niti sam dosao da mjenjam Papeta kao selektor.forum je javan.i svak ima prava da komentarise i ako se to ne kosi sa pravilima foruma nece mi niko to zabraniti da iznesem svoje misljenje koje sam rekao da mogu potkrijepiti dokazima
- Idemedosumom
#26015 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajde sad nemojte ic iz krajnosti u krajnost. Pape je daleko od bezgrijesnog selektora. Donosi neke odluke koje su u najmanju ruku cudne, ne snalazi se najbolje prilikom davanja izjava itd...
Ali je dovoljno pogledati tabelu nase grupe, kako bi zakljucio da je Pape do sada najuspjesniji selektor BiH. Dal je moglo bolje? sigurno da jeste. Ali je, Boga mi, moglo i gore
Bez obzira na ovaj anti-euforijski, pesimisticni duh koji vlada međ' forumasima, mislim da cemo ipak rjesit ove 2 slijedece utakmice u svoju korist. Pa kada odemo na to veliko takmicenje, onda cemo bas vidjeti na cemu smo.
Ali je dovoljno pogledati tabelu nase grupe, kako bi zakljucio da je Pape do sada najuspjesniji selektor BiH. Dal je moglo bolje? sigurno da jeste. Ali je, Boga mi, moglo i gore
Bez obzira na ovaj anti-euforijski, pesimisticni duh koji vlada međ' forumasima, mislim da cemo ipak rjesit ove 2 slijedece utakmice u svoju korist. Pa kada odemo na to veliko takmicenje, onda cemo bas vidjeti na cemu smo.
- emigrazione
#26016 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro brate sve u redu, slazem se( i svi se ovdje slazu) da pape nije bezgresan, neke greske su evidentne i kritika je dobrodosla ako je dobronamjerna, naravno, ali ovo tvoje( ima vas vise) kenjanje po papetu prevazilazi granice zdravog razumamahmoud a d wrote:31 godinu.nisam ovde dosao da nikome šukam.ako sam koga uvrijedio žao mi je,nek ne cita moje komentare i nek slobodno nastavi obozavati (tobe jarabi) nepogrjesivog imama Susica.niti sam dosao da mjenjam Papeta kao selektor.forum je javan.i svak ima prava da komentarise i ako se to ne kosi sa pravilima foruma nece mi niko to zabraniti da iznesem svoje misljenje koje sam rekao da mogu potkrijepiti dokazima
I da, nemas nikakve dokaze nego kenjas bez ikakvog pokrica, udri po selektoru dok se boje ne rastope
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#26017 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bolje da crnjačimo pa se onda plaho obradujemo nego da se nafuramo da smo Brazil pa nas išamaraju levatine kakve ko što se desilo Sarajevu u zadnje dvije sezone (prvo oni crnogorci, pa onda albanci)
- BHF_Manijak
#26018 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sto Shalla kaze, kredibilitet repke se promjenom Saveza i nasim boljim igrama povecao itekako!cindrlimindrli wrote:Dovoljno je sto je kod 2-1 Lulicu bez razmisljanja pokazao crveni, sto je sigurno sigurno je, haj ti momak vani.cyprus wrote: Jes jes, Portugalce je baš poguro Ono sažalio se, kad je vidio koliko su nemoćni na terenu
Recimo da je protiv Portugala bilo bezze odluka, ali sjeti se kakav nam je penal svirao za 2:1, ono ti prije 6 godina nikad ne bi svirali. Lulic je sudiji opsovao, tu se sva pica zavrsava. Kao i onda Sejo protiv Portugala u Zenici.
SJeti se onda onih crvenih za Bjelorusiju u Zenici, pa onda penala u Bjelorusiji za nas, crveni za Latviju itd.., sve su to stvari koje pokazuju da sad nas sudije itekako cijene.
Druga stvar, pogledaj kakve nam sad sudije dodjeljuju, sve skoro sudijska elita, dok bi prije na nama se diletanti ucili.
PS Dajte Cocalica i Mahmutovica u repku.
- luckylaka
#26019 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni se cini bas da si dosao sa ciljom da suknes tj.da provociras.Kada kazes PAPE treba da ustanes kada to izgovaras a ne da seres po selektoru koji kako stvari stoje treba prvi put da nas odvede na jedno veliko takmicenje.Ili ti ne pashe to sto ce nas PAPE odvesti.Da je Ciro trenutno na mjestu selektora mogu samo zamisliti sta bi se sve ovdje pisalo koji hvalospjevi pa makar trenirali po parkovima,igrali prijateljske sa Rijekom,gostovali po jojekakvim seoskim kafanama i tv kucama.PAPE to za sada radi odlicno pa makar sutra u reprezentaciju pozvao iSvraku,Alispahica,Tina,Stilica.Dok kod ima rezultata respect PAPE.Bujrum nastavi po svome kritika i samo kritika jebes prvo mjesto u grupi,,G,,mahmoud a d wrote:31 godinu.nisam ovde dosao da nikome šukam.ako sam koga uvrijedio žao mi je,nek ne cita moje komentare i nek slobodno nastavi obozavati (tobe jarabi) nepogrjesivog imama Susica.niti sam dosao da mjenjam Papeta kao selektor.forum je javan.i svak ima prava da komentarise i ako se to ne kosi sa pravilima foruma nece mi niko to zabraniti da iznesem svoje misljenje koje sam rekao da mogu potkrijepiti dokazima
-
mahmoud a d
#26020 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne sukam nikome niti provociram.samo iznosim cinjenice!evo u ponovnom svom argumentu ne pobijas moje dokaze vec govoris:1. kako je Pape velicina i pod 2.Kako imamo rezultateluckylaka wrote:Meni se cini bas da si dosao sa ciljom da suknes tj.da provociras.Kada kazes PAPE treba da ustanes kada to izgovaras a ne da seres po selektoru koji kako stvari stoje treba prvi put da nas odvede na jedno veliko takmicenje.Ili ti ne pashe to sto ce nas PAPE odvesti.Da je Ciro trenutno na mjestu selektora mogu samo zamisliti sta bi se sve ovdje pisalo koji hvalospjevi pa makar trenirali po parkovima,igrali prijateljske sa Rijekom,gostovali po jojekakvim seoskim kafanama i tv kucama.PAPE to za sada radi odlicno pa makar sutra u reprezentaciju pozvao iSvraku,Alispahica,Tina,Stilica.Dok kod ima rezultata respect PAPE.Bujrum nastavi po svome kritika i samo kritika jebes prvo mjesto u grupi,,G,,mahmoud a d wrote:31 godinu.nisam ovde dosao da nikome šukam.ako sam koga uvrijedio žao mi je,nek ne cita moje komentare i nek slobodno nastavi obozavati (tobe jarabi) nepogrjesivog imama Susica.niti sam dosao da mjenjam Papeta kao selektor.forum je javan.i svak ima prava da komentarise i ako se to ne kosi sa pravilima foruma nece mi niko to zabraniti da iznesem svoje misljenje koje sam rekao da mogu potkrijepiti dokazima
1.Ja ne diram njegovu velicinu.Nemam nista protiv njega.Čak ga cijenim ko naseg najboljeg igrača i ko čovjeka ali mislim da našoj reprezentaciji treba neki malo bolji,objektivniji menager.Svjestan sam da je on bolje rješenje od Daidze Muzurovica ili Mehe Kodre ali da je lošije od jednog Del Boskea ili Trapatonija.I Ciru sam kritikovao.Ne dozvoljavam nikome da od covjeka pravi boga!
2.Rezultati nisu produkt njegovog znanja i umjesnosti vec truda i talenta igraca,pozitivnog sportskog ozračja,sreće(gostovanje kod Grčke i Slovačke),neshvatljivoe forme Slovačke u prvom djelu kvalifikacija,dobrih navijača,relativno slabije grupe(ponavljam 5 put da bi u klincu bili 1. u grupi s Španijom,Portugalom.Belgijom,Velsom i Islandom)
Razmisli i sam.Sagledaj realno stanje
-
PeppermintSA
#26021 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mahmoud a d wrote:
ne sukam nikome niti provociram.samo iznosim cinjenice!evo u ponovnom svom argumentu ne pobijas moje dokaze vec govoris:1. kako je Pape velicina i pod 2.Kako imamo rezultate
1.Ja ne diram njegovu velicinu.Nemam nista protiv njega.Čak ga cijenim ko naseg najboljeg igrača i ko čovjeka ali mislim da našoj reprezentaciji treba neki malo bolji,objektivniji menager.Svjestan sam da je on bolje rješenje od Daidze Muzurovica ili Mehe Kodre ali da je lošije od jednog Del Boskea ili Trapatonija.I Ciru sam kritikovao.Ne dozvoljavam nikome da od covjeka pravi boga!
2.Rezultati nisu produkt njegovog znanja i umjesnosti vec truda i talenta igraca,pozitivnog sportskog ozračja,sreće(gostovanje kod Grčke i Slovačke),neshvatljivoe forme Slovačke u prvom djelu kvalifikacija,dobrih navijača,relativno slabije grupe(ponavljam 5 put da bi u klincu bili 1. u grupi s Španijom,Portugalom.Belgijom,Velsom i Islandom)
Razmisli i sam.Sagledaj realno stanje
čuj bogat', do svega je osim do selektora?
Znači, mi kad pobjedimo to je zahvaljujući odličnim igračima, vrhunskim navijačima, očišćenom savezu, sreći, podbačaju protivnika, slaboj grupi, a kad izgubimo onda je Pape kriv
-
mahmoud a d
#26022 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nisam rekao da je kozar iz zavidovica.samo mislim da nije dorastao za poziciju selektora selekcije koja jurisa na SP,EP i koja zasluzuje 1/8 finala SP.ne kenjam bez pokrica.za sve imam pokrica.spreman sam da se sa svakim nadjem da ponesem diplome,snimke utakmica,udzbenike svaku stavku koju sam npisao i napisat cu mogu dokazatiemigrazione wrote:Dobro brate sve u redu, slazem se( i svi se ovdje slazu) da pape nije bezgresan, neke greske su evidentne i kritika je dobrodosla ako je dobronamjerna, naravno, ali ovo tvoje( ima vas vise) kenjanje po papetu prevazilazi granice zdravog razumamahmoud a d wrote:31 godinu.nisam ovde dosao da nikome šukam.ako sam koga uvrijedio žao mi je,nek ne cita moje komentare i nek slobodno nastavi obozavati (tobe jarabi) nepogrjesivog imama Susica.niti sam dosao da mjenjam Papeta kao selektor.forum je javan.i svak ima prava da komentarise i ako se to ne kosi sa pravilima foruma nece mi niko to zabraniti da iznesem svoje misljenje koje sam rekao da mogu potkrijepiti dokazimaza takve kao sto si ti pape je obicni kozojebac iz Zavidovica sa govornom manom, koga cak ni veliki Pariz nije mogao emancipovati, koji je sve u zivotu postigao na srecu, fudbalski diletant koji je s marsa pao pravo u fudbalski savez itd...
I da, nemas nikakve dokaze nego kenjas bez ikakvog pokrica, udri po selektoru dok se boje ne rastope
1.Nema motivatorski karakter-slab je ko sportski psiholog
2.Nema apsolutni atoritet kod igraca sto i dokazuje sukob Dzeke i Hajrovica,prevelik uticaj Spahica itd
3.Previse je tih i indiferentan (sjecam se izjave za bod protiv Albanije)
4.Podlozan je uticaju sive eminencije i tzv menadžera koji mu dovode svoje igrace dokaz Kvrzic,Tino Susic,Vrsajevic i sl
5.Konstantno se zali na losu klupu a kontinuirano ignorise igrace kao sto su Mahmutovic,Cocalic,Hadzic,Buric i Husejnovic-dakle talentovani igraci,igraci koji igraj u klubovima,nosioci igre tih klubova ali NE on ih ne poziva
6.Ignorisanje Sanela Jahica i Zlatana Muslimovica koji su bili znajčajni za reprezentaciju
7.Igranje kvalifikacijia s samo 2 napadaca i sa samo jednim kvalitetnim stoperom
8.Rezervni golmani nam nisu ni za prve ostave FK Župće a ne za Klupe reprezentacije koja zeli na SP
9.Zahirović,Višća i Fejzić su članovi drugoligaša-da li je i jedna selekcija ikad otisla s 3-4 drugoligaška igrača na SP ili EP ?
10.Nelogične zamjene u toku igre
11.Neodgovarajuće taktike u utakmicama. jbt on bi i sa Brazilom i s S Marinom igrao isto s istim igracima
- emigrazione
#26023 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa realno Alexa Fergusona je sve ovo pratilo citav period njegove trenerske karijere, za uspjehe Uniteda je izgleda najmanje zasluzan onRezultati nisu produkt njegovog znanja i umjesnosti vec truda i talenta igraca,pozitivnog sportskog ozračja,sreće(gostovanje kod Grčke i Slovačke),neshvatljivoe forme Slovačke u prvom djelu kvalifikacija,dobrih navijača,relativno slabije grupe(ponavljam 5 put da bi u klincu bili 1. u grupi s Španijom,Portugalom.Belgijom,Velsom i Islandom)
Jesi ti siguran da imas trenersku licencu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#26024 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Načuo sam da je trenutno Rijeka u modi, nisam siguran kol'ko su mi informacije pouzdane doduše al' ne sumnjam da bi naši momci uzeli prvo mjesto i plasman u LP.ultima_palabra wrote:To da, mislim da bi se i u moćnom HNL-u borila za vrh. Malo bi bilo problema protiv institucije Hajduka, doduše.leet wrote:Slažem se, u Poljskoj bi bila u top3 sigurno.IcedMFEarth wrote:Ja mislim da bi se ova repka u bilo kojoj ligi petice borila za mjesto u Ligi Prvaka.
Sve je ovo šbb-kbb u biti..
- luckylaka
#26025 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I to se covjek maksuz registruje da bi nama drzao predavanja kako je PAPE levat,kloc,lopata...i sto rece ovaj iznad kao da je sve ovo tek onako doslo.Niko nikad nije ni rekao da je PAPE vrhunski strucnjak cak ni iznad prosjecan ali cilj opravdava sredstava a cilj je jasan .S kim ,kako ima ko da se sekira.Naravno ako ne ispuni cilj zna se Bujrum sledeci a PAPE ni prvi ni zadnji koji nas nece odvesti nigdje pu,pu/Na sto nas sve navlace da napisemoleškarenje wrote:Jos jedan OTVARAC ociju