Moderators: Charuga, Tomahawk11
BlueBlood wrote:
![]()
decko_sa_kovaca wrote:Joj pitari sta cemo vam uradit sa napadackom taktikom admira adzema

U najmanju ruku kao da Zeljo igra u gostima kod Krupe,a Sarajevo docekuje VitezLogovan wrote:Dr. Kuca wrote:Ne znam za vas, ali ovo je prvi derbi u historiji da prolazi bez zajebancije medjusobne, niti se nesto prica o tome bar u mom drustvu. Pa da iskoristim priliku da jebem frisko umrle i jednoj i drugoj upravi, idioti nesposobni.![]()
Jebali majku šta uradiše. Fakat nevjerovatno.
sa telefona tipkam pa mi se ne da guglat... je li toliko bilo uopste na proslom derbiju kad ste se borili za titulu, a mi se borili protiv vase titule?mali_milojica wrote:Ja sam nesto optimistican pa cu reci 10-12k ljudi na stadionu.
Nemoj ciko molim te necemo vise nikadBlueBlood wrote:
![]()
Zato sto kad Skoro puca penal znas da ce zabitnema me tamo wrote:S navijackog aspekta 2009 je otprilike sta ja znam zadnja dobra godina..Maharadza wrote:ultima_palabra wrote:Derbi je valjao tamo negdje do 2004., tad su poceli rezultati 0-0 i izdrkavanja s kartama.
Meni je i ovaj iz 2009. valjao mLogo!
Bilo je jos dobrih poslije ove 2009, al' nije to to..
A i moram reci da je na ovoj utakmici iz ovog klipa bilo najbolje navijanje ikad sto se tice Hordi..
Prvi go' se pocele baklje palit prije nego je sutnuo loptu..
Odlučili smo analizirati učinak najvećih bh. klubova u prethodnih utakmicama kako bi našim čitateljima pokazali kada su Sarajevo i Željezničar posljednji put slavili sa dva gola razlike. Tako smo došli do podatka da Sarajevo posljednje 23 utakmice nije dobilo sa dva gola razlike, a Željezničar 20. Posljednji put je Bordo tim slavio sa dva gola razlike 19. marta 2008. godine kada je bilo 4:2 na stadionu Koševo dok je nešto više od godinu poslije, 9. maja 2009. godine Željezničar pobijedio 2:0 na stadionu Grbavica. Od tada pa do danas odigrano je 20 derbija u kojima je Sarajevo zabilježilo četiri pobjede, a Željezničar tri dok je 13 susreta okončano neriješenim rezultatom. Ne vrijedi napominjati da su svih sedam pobjeda ostvareni sa po jednim golom razlike.
Tuga.ultima_palabra wrote:U prvenstvu Sarajevo nije dobilo dva razlike od 2000.
Pola foruma vozalo tutu u rikvercLogovan wrote:Tuga.ultima_palabra wrote:U prvenstvu Sarajevo nije dobilo dva razlike od 2000.
Forum nije postojao tada jebo te.