neki wrote:Čuj unutrašnja vrata u stanu s troslojnim staklom...![]()
Na šta vas uzimaju
Do mene je, nisam najbolje napisao.
Radi se o stolariji pvc salamander sa troslojnim staklom, to su vrata na balkonima.
neki wrote:Čuj unutrašnja vrata u stanu s troslojnim staklom...![]()
Na šta vas uzimaju
Pa u Tibri su sva stakla troslojna ...emmir1 wrote:neki wrote:Čuj unutrašnja vrata u stanu s troslojnim staklom...![]()
Na šta vas uzimaju
Radi se o stolariji pvc salamander sa troslojnim staklom, to su vrata na balkonima.
Mozda ti je bolja kombinacija da uzmes dva manja i sastaviš ...saki1978 wrote:Da li neko zna ima li slobodnih trosobnih stanova u Tibri objekat C3? Hvala!
Slucajno znam da im prodaja dobro ide, a ozbirom da su vec zavrsili jednu lamelu i svu je prodali i one male zelene pored su sve prodane, a Unipromet je radio i onu zgradu kod Merkatora na Socijalnom, tako da mislim da su sigurni... Ali jbg, uvijek ima ono ali, pa vidi ugovor, sta ti nude, kakve garancije... Koliko traze ucesca?SHOCK wrote:Pozdrav,
ima li neko iskustva sa kupovinom stana u izgradnji, odnosno konkretno me zanima lamela b naselja Miljacka, obzirom da se trenutno prodaju, a useljenje očekuje tek u martu naredne godine. Za uplate sada, daju prilično popusta, pa to i odgovara.
Laički pitano, koliko je sigurno to sada uplatiti, jer recimo, lupam, u slučaju bankrota ili nečega investitora, ili problema sa papirima, čovjek bi mogao biti u velikom belaju. Imaju ugovor valjda sa IK bankom, koja nudi neke povoljne kredite za kupovinu...
bilic wrote:Pa u Tibri su sva stakla troslojna ...emmir1 wrote:neki wrote:Čuj unutrašnja vrata u stanu s troslojnim staklom...![]()
Na šta vas uzimaju
Radi se o stolariji pvc salamander sa troslojnim staklom, to su vrata na balkonima.![]()
![]()
![]()
Koliko sam skontao, radi se o ugovoru o sufinansiranju, a valjda 10% je popust na svotu koju uplatiš odmah...Clan komisije wrote:Slucajno znam da im prodaja dobro ide, a ozbirom da su vec zavrsili jednu lamelu i svu je prodali i one male zelene pored su sve prodane, a Unipromet je radio i onu zgradu kod Merkatora na Socijalnom, tako da mislim da su sigurni... Ali jbg, uvijek ima ono ali, pa vidi ugovor, sta ti nude, kakve garancije... Koliko traze ucesca?SHOCK wrote:Pozdrav,
ima li neko iskustva sa kupovinom stana u izgradnji, odnosno konkretno me zanima lamela b naselja Miljacka, obzirom da se trenutno prodaju, a useljenje očekuje tek u martu naredne godine. Za uplate sada, daju prilično popusta, pa to i odgovara.
Laički pitano, koliko je sigurno to sada uplatiti, jer recimo, lupam, u slučaju bankrota ili nečega investitora, ili problema sa papirima, čovjek bi mogao biti u velikom belaju. Imaju ugovor valjda sa IK bankom, koja nudi neke povoljne kredite za kupovinu...
SHOCK wrote:E to ja i pričam druže, baš sam u tim dilemama, ali mislim da fakat ne mogu, pa osijedio bih za ovu godinu dok ne bude sve gotovo
Ovo je kolko' toliko razumna cijena. Nadam se samo da će imati stanove od 22 - 30 kvdrati.bilic wrote:"BLIZU HITNE SE GRADI ...
Uz to, Sarajevo Tower će promijeniti i izgled naselja Pofalići, ali i cijelog grada. Rok za izgradnju je 24 mjeseca, cijene kvadrata stanova kretat će se od 1.850 konvertibilnih maraka, a prodaja će početi vrlo brzo", rekao je Dževlan.
26 SPRATOVA. 3 - GARAZA + PRIZEMLJE POSL. PROSTORI ---
dodao bih i smrada sumpora...maxell_sarajevo wrote:Pazi se buke, ljeti, nedjeljom kad je oko 1000 ljudi na termama.
vješalica wrote:kakav je ovo novi sadistički poslovno-stambeni kompleks pored doma zdravlja kumrovec,na ono malo zelene travice i livadice?
A fazu na AP su usrali slicnim takvim "projektima". GRAWE,Konzum,PINK,PENNY,Hypo i ostale zgrade sve do Neđaricamayab wrote:vješalica wrote:kakav je ovo novi sadistički poslovno-stambeni kompleks pored doma zdravlja kumrovec,na ono malo zelene travice i livadice?odlicno receno , bas sadistički!
Mogu samo reći, drago Alipašino, kad vidim sta se i gdje se grade stambene jedinice