Vidim ali nisi ti tema.FaceTvTRENT wrote:Zajeb'o si se , bolanluckylaka wrote:Mislio sam da si inteligentnijiTRENT wrote:Sto si onda zapocinjao raspravu sa mnom, "bolan"Aj zdrao
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- luckylaka
#2601 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- TRENT
#2602 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dodji vamo ja sam cika Senad
.
Bolje bi mu bilo da nauci engleski jezik,ako se vec fura da je neko i nesto.A ne treba mu jer ima rektalne alpiniste kao sto si ti sto ce mu uvijek cuvati gledanost.
Bolje bi mu bilo da nauci engleski jezik,ako se vec fura da je neko i nesto.A ne treba mu jer ima rektalne alpiniste kao sto si ti sto ce mu uvijek cuvati gledanost.
- bogumila
#2603 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
i meni je to djelovalo pedofilskiTRENT wrote:Dodji vamo ja sam cika Senad.
- van helsing
#2604 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste zavidni jbt.
Da ne bi Face TV mnoge utakmice Sarajeva,Zeljeznicara i repke bi pogledali nikada,mozda ni tada.
Ili,ako bi se smilovali ovi sto uzimaju pretplatu zato sto posjedujes tv prijemnik,pa da nam puste prenos kao da ide snimak sa VHS kasete,a komentatori kao na sprovodu da su.
Kako ih nije stid,jedina smo zemlja koja geografski priprada Evropi a nemamo signal drzavne tv na satelitu.
A i kada smo ga imali,po sat.forumima su zbijane razne sale na kvalitet slike i tona.
Nego,Marjan bi se mogao i morao vratiti malo profesionalnijem nacinu komentarisanja,definitivno.
U petak i subotu u 18:45h je CD,bas me zanima koga ce pozvati u "goste".
A volio bih da mi navedete jednog novinara koji stalno potencira taj patriotizam prema nasoj BiH,i koji bukvalno reseta pitanjima svoje goste.
Malo mi je zasmetalo ono ponasanje nakon tekme na Zilinom polju,ali ja mu kapu skidam do poda kad vidim druge novinare kako rade svoj posao.
Tapatalk 2
Da ne bi Face TV mnoge utakmice Sarajeva,Zeljeznicara i repke bi pogledali nikada,mozda ni tada.
Ili,ako bi se smilovali ovi sto uzimaju pretplatu zato sto posjedujes tv prijemnik,pa da nam puste prenos kao da ide snimak sa VHS kasete,a komentatori kao na sprovodu da su.
Kako ih nije stid,jedina smo zemlja koja geografski priprada Evropi a nemamo signal drzavne tv na satelitu.
A i kada smo ga imali,po sat.forumima su zbijane razne sale na kvalitet slike i tona.
Nego,Marjan bi se mogao i morao vratiti malo profesionalnijem nacinu komentarisanja,definitivno.
U petak i subotu u 18:45h je CD,bas me zanima koga ce pozvati u "goste".
A volio bih da mi navedete jednog novinara koji stalno potencira taj patriotizam prema nasoj BiH,i koji bukvalno reseta pitanjima svoje goste.
Malo mi je zasmetalo ono ponasanje nakon tekme na Zilinom polju,ali ja mu kapu skidam do poda kad vidim druge novinare kako rade svoj posao.
Tapatalk 2
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2605 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Za razliku od javnog servisa odlično rade prijenose. 
Poseban respekt za prijenos iz Albanije kojeg niko nije htio raditi jer je bio 'skup'.
Poseban respekt za prijenos iz Albanije kojeg niko nije htio raditi jer je bio 'skup'.
- van helsing
#2606 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@leet
Tacno tako. A relativno je mlada tv kuca,svaki pocetak je tezak.
Nadam se da ce uspjeti finansijski opstati na "trzistu",i na satelit izaci sa
HD signalom.
Usput,ako neko cita ovo iz pomenute kuce,pitanje :
Pa zar nisu mogle sat.kartice biti jeftinije za nas koji zivimo u BiH?
Jes da ih imam preko kabla i iptv,ali bilo bi lijepo preko sat.prijemnika pratiti program.
Tapatalk 2
HD signalom.
Jes da ih imam preko kabla i iptv,ali bilo bi lijepo preko sat.prijemnika pratiti program.
Tapatalk 2
- fosil
#2607 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Marjane Marjane ća barjak ne viješ... 
- TRENT
#2608 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne razumijem sto ce ti satelitski prijem jer ako imas digitalni tuner na tv-u mozes hvatati i HD signal od Face Tv .van helsing wrote:@leet
HD signalom.
Tapatalk 2
- van helsing
#2609 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne bih rekao da imam taj tuner,a nesto ne znam da moze na taj nacin. Al eto,covjek se uci dok je ziv.
Ma karticu bih volio cisto da ne moram prebacivat sa sat.recivera na kabl.reciver i obrnuto,kada je kodiran signal na Face.
Tapatalk 2
Ma karticu bih volio cisto da ne moram prebacivat sa sat.recivera na kabl.reciver i obrnuto,kada je kodiran signal na Face.
Tapatalk 2
- TRENT
#2610 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
van helsing wrote:Ne bih rekao da imam taj tuner,a nesto ne znam da moze na taj nacin. Al eto,covjek se uci dok je ziv.
Tapatalk 2
Ja imam hd Face preko tunera .
- Edin H.
#2611 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uh sto vam ga suknu Senad sto ste ga ktitikovali, kaze da umrete od ljepote u HD-u

- It_is_a_Leclerc
#2612 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bolji od ljepote, nego od alkohola ili sramote, naprimjerEdin H. wrote:Uh sto vam ga suknu Senad sto ste ga ktitikovali, kaze da umrete od ljepote u HD-u![]()
- Edin H.
#2613 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zato je danas trijezan ko' sudijaIt_is_a_Leclerc wrote:Bolji od ljepote, nego od alkohola ili sramote, naprimjerEdin H. wrote:Uh sto vam ga suknu Senad sto ste ga ktitikovali, kaze da umrete od ljepote u HD-u![]()
- It_is_a_Leclerc
#2614 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ali ono "super si", prekidanje Džeke i četverostruka ispala pripitog Marjana od strane igrača već odlaze u antologiju. 
- Edin H.
#2615 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A sine Izete dodji, ja sam CIKA SenadIt_is_a_Leclerc wrote:Ali ono "super si", prekidanje Džeke i četverostruka ispala pripitog Marjana od strane igrača već odlaze u antologiju.
Jest' se ko zvjer razbio
- Havatar
#2616 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sto su i Senad i Edin i Marjan isprozivali ove sto su kritikovali njihovo slavlje poslije historijske pobjede , skoro cijelu emisiju su ih bockali
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AplfWyuGIg
- swarley_s
#2617 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Doveli Edina kojeg je svako hvalio, i koji je posao uradio emotivno a profesionalno, i slepaju se uz njega.
Nemore bolan.
Nemore bolan.
- TRENT
#2618 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ono sto sam naucio ovih dana,a i preko ovog CD-a,da svaka kritika lose igre reprezentacije se manifestuje u tome da ce te svi ostali gledati kao "anti Bosanca",cetnika,ustasu ... Edin Avdic je gigant,vidi se da uopste nije isprovociran nikakvim kritikama,za razliku od Sencija i Makija .
- TRENT
#2619 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Havatar wrote:Sto su i Senad i Edin i Marjan isprozivali ove sto su kritikovali njihovo slavlje poslije historijske pobjede , skoro cijelu emisiju su ih bockali![]()
Zato je Edin ispao cooler samo takav.
- Edin H.
#2620 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Edinu se poklopilo da je reprezentacija odigrala nekoliko dobrih utakmica, te se on onda uklopio i pokazao da se razumije u taj sport i da zna animirati gledaoce.TRENT wrote:Ono sto sam naucio ovih dana,a i preko ovog CD-a,da svaka kritika lose igre reprezentacije se manifestuje u tome da ce te svi ostali gledati kao "anti Bosanca",cetnika,ustasu ... Edin Avdic je gigant,vidi se da uopste nije isprovociran nikakvim kritikama,za razliku od Sencija i Makija .
Ali Face su kraljevi, kao javljaju se slusaoci i svi hvale nevidjeno dobar prenos iz Ziline
- Lakat Jebić
#2621 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa avdic je rekao da nikad nije, niti misli da bi mogao privatizirati prijenos. a marijan to redovno radi u zadnje vrijeme. druga stvar, avdic kaze od lose utakmice komentator ne moze napraviti dobru, a jbg marijan vristo kod petog gola protiv latvije, realno znaci na silu. to su dvije osnovne razlike
- It_is_a_Leclerc
#2622 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Edin Avdić je sa ovim "Ja nikad ne bih privatizovao prijenos" tako popišao Makija koji pozdravlja svoju ljubav u Bihaću i poručuje joj - "Evo nas ovdje.. Još koji minut i u Brazilu smo". 
- luckylaka
#2623 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
.Cuj ovog krestavca jos samo da prica ekavicu 
-
Micaha
#2624 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Marjanu ga mogu samo obalit. Da prenosi za BHT svi bi tamo prebacili i 90 minuta zaboravili na VHS kvalitetu.
Neko ovde spomenu ratne dnevnike i Enveru Selimovic. Samo da ustanem dok joj ime pisem. Ubjedljivo, ali ubjedljivo najaca radiovoditeljica iz ratnog perioda. I ode u Ameriku, par clanaka za smecarski Ljiljan i - nesta. Velika steta
Neko ovde spomenu ratne dnevnike i Enveru Selimovic. Samo da ustanem dok joj ime pisem. Ubjedljivo, ali ubjedljivo najaca radiovoditeljica iz ratnog perioda. I ode u Ameriku, par clanaka za smecarski Ljiljan i - nesta. Velika steta
- Banksy
#2625 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije nestala. Shvatila je da je ostanak u BiH traćenje života, zato je otišla svojim putem ...Micaha wrote:
http://unic.un.org/factsheet/Office.aspx?id=11