Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#2601 Re: Logosoft ALL ABOUT
Djaba nema niko odgovora za SERVICE MODE izgleda
-
Sakazulu
#2602 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hm da nije ko u autu javlja da je uređaj prešao 10000 Mbps pa mora na redovan servis

- karanana
#2603 Re: Logosoft ALL ABOUT
da li jos neko veceras ima cudne prekide? ne ledjenje nego nekakav snijeg se javlja povremeno, ali vidim da je to neki stb snijeg a ne iz moje televizije jer znam kakav je snijeg iz moje televizije.
imam osjecaj da je problem sa stb-om kao da ima negdje neki spoj pa povremeno se javlja taj snijeg, ali reko da provjerim jeli ima jos neki isti problem.
imam osjecaj da je problem sa stb-om kao da ima negdje neki spoj pa povremeno se javlja taj snijeg, ali reko da provjerim jeli ima jos neki isti problem.
-
Sakazulu
#2604 Re: Logosoft ALL ABOUT
karanana wrote:da li jos neko veceras ima cudne prekide? ne ledjenje nego nekakav snijeg se javlja povremeno, ali vidim da je to neki stb snijeg a ne iz moje televizije jer znam kakav je snijeg iz moje televizije.
Samo da ti čestitam na 18544 posta.
Kralj si!
- cyber_kurajber
#2605 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imam problem jer mi na snimalici ne rade titlovi (konkretno Discovery, ostale nisam ni probavao).
Dakle, postoji mogućnost odabira titlova (5-6 titlova), ali nijedan ne radi. S druge strane, audio mogu mijenjati i radi, mada pošto je drugi jezik mađarski i nije neka fora
)
Ima li još neko ovakav problem ?
Dakle, postoji mogućnost odabira titlova (5-6 titlova), ali nijedan ne radi. S druge strane, audio mogu mijenjati i radi, mada pošto je drugi jezik mađarski i nije neka fora
Ima li još neko ovakav problem ?
- karanana
#2606 Re: Logosoft ALL ABOUT
da iskoristim dok me ne prekine da ih nabijem na neku stvar sa ovom nestabilnoscu. u pola 8 me prekide sat, i to kad je najuzbudljivija zvrsnica kosarke bih-srbija bila. kasnije dodje, ali traje 3 minut i onda se konekcija ukine. o tv-u da ni ne pricam uduno sam ga od frustracije.
ma.....stvarno se covjek upita, vrijedi li ovo zbog ove nestabilnosti i prekida.
ma.....stvarno se covjek upita, vrijedi li ovo zbog ove nestabilnosti i prekida.
- boogy
#2607 Re: Logosoft ALL ABOUT
Isto i meni večeras. Stalno neki prekidi - trza zvuk i slika.
-
coolkid
#2608 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prilikom gledanja bilo koje emisije na YuoTube slika i ton trzaju,ali nakon uvečanja slike.Ima li ko još ko taj problem ili je to do googla.
- afannedim
#2609 Re: Logosoft ALL ABOUT
I kod mene u isto vrijeme ista dijagnoza.karanana wrote:da iskoristim dok me ne prekine da ih nabijem na neku stvar sa ovom nestabilnoscu. u pola 8 me prekide sat, i to kad je najuzbudljivija zvrsnica kosarke bih-srbija bila. kasnije dodje, ali traje 3 minut i onda se konekcija ukine. o tv-u da ni ne pricam uduno sam ga od frustracije.
- karanana
#2610 Re: Logosoft ALL ABOUT
zvao, kao imali problem ali je rijesen. od tada, nije bilo komada od 5 minuta normalnog rada a da nisam onda morao gasiti i paliti i onda opet 5 minuta radi.Lud i ponosan wrote:Sto ne nazoves i ne prepustis njima da ti to rijese?karanana wrote:da iskoristim dok me ne prekine da ih nabijem na neku stvar sa ovom nestabilnoscu. u pola 8 me prekide sat, i to kad je najuzbudljivija zvrsnica kosarke bih-srbija bila. kasnije dodje, ali traje 3 minut i onda se konekcija ukine. o tv-u da ni ne pricam uduno sam ga od frustracije.
ne znam zasto, ali imam osjecaj da supertv "odvuce" sav bandwith i da ona jebe i internet. odustao sam od tv-a za veceras.
sa i bez tv-a prekida. zasto ja placam ovo koji klinac? da jednu sporsku i olimpijsku subotnju vecer sjedim pred tv-om na kojem mi non stop treperi AirTies logo a i ono malo slike koja se pokaze zaledi....bolje da nije nikako ni dolazila.
Last edited by karanana on 05/08/2012 01:18, edited 1 time in total.
-
zilog
#2611 Re: Logosoft ALL ABOUT
To ti je do STB-a, kabla, ili TV-a. Logo ide lokalno sa STB-a i nema veze sa konekcijom.karanana wrote:...
na kojem mi non stop treperi AirTies logo
...
- afannedim
#2612 Re: Logosoft ALL ABOUT
To ti je do STB-a, kabla, ili TV-a. Logo ide lokalno sa STB-a i nema veze sa konekcijom.[/quozilog wrote:karanana wrote:...
na kojem mi non stop treperi AirTies logo
...
I kod mene se isto to desilo sinoć sve u istovrijeme kao kod karanane pola sata nisam mogao pokrenuti AirTies
- Miner
#2613 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zna li iko zasto nema tona na engleskoj verziji Eurosporta?
- Cracked
#2614 Re: Logosoft ALL ABOUT
Lud i ponosan wrote:Ne znam kakav ti je paket, ali se recimo i meni desava da u pojedinim momentila "ledi" slika, a iskljucivo kad se pokrene torrent koji izvlaci maksimum iz internet konekcije.karanana wrote:
zvao, kao imali problem ali je rijesen. od tada, nije bilo komada od 5 minuta normalnog rada a da nisam onda morao gasiti i paliti i onda opet 5 minuta radi.
ne znam zasto, ali imam osjecaj da supertv "odvuce" sav bandwith i da ona jebe i internet. odustao sam od tv-a za veceras.
Kod mene su 2 STB-a, telefon, te 10 mbit-a interneta, trebalo bi zbirno biti u okviru postojece tehnologije, ali su te nuspojave prisutne, doduse vrlo rijetko. Torrent se iskljuci i sve je ok.
Sve se to da ispitati i provjeriti, a rjesenje sigurno da postoji, jedno od njih je VDSL za korisnike koji su malo dalje od ostrva (jastuk je recimo bio jedan od tih) i imaju kombinovane pakete. Sigurno je da su sada prioritet korisnici trio+ paketa, a pretpostavljam da ce se desiti i povecanje brzine tog najveceg paketa kada taj proces bude zavrsen.![]()
Sto se tebe tice, ukoliko se nastave poteskoce, nazovi i zatrazi da se ispita situacija, vjerujem da ce ti to rijesiti bez vecih problema.
Meni se to desava samo kad ne koristim logosoftove postavke. Cim sam nesto diras upravo se to sa torentima desava.
-
coolkid
#2616 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svi dobri prenosi španske lige su na SK PRIME i nije mi jasno zašto LOL ne dogovara i taj kanal pa makar i uz doplatu?Milim da većina ko voli da prati špansku ligu neće imati ništa protiv minimalnog plačanja tog kanala ili pretplate.
- novi.dan.nova.nafaka
#2617 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dakle, nema španske lige na SUPER TV-u više ? Ili su u pitanju samo one manje kvalitetne utakmice.coolkid wrote:Svi dobri prenosi španske lige su na SK PRIME i nije mi jasno zašto LOL ne dogovara i taj kanal pa makar i uz doplatu?Milim da većina ko voli da prati špansku ligu neće imati ništa protiv minimalnog plačanja tog kanala ili pretplate.
- Miner
#2618 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bilo bi sjajno kad bi Super Tv u ponudu dodao Comedy Central kanal
- dadoj007
#2619 Re: Logosoft ALL ABOUT
pa i premier liga, neke utamikce su bile na prime ,tako ce biti i sa spancima.....nadam se 
-
harph
#2620 Re: Logosoft ALL ABOUT
da ba hoce jos kanala u hd-u ubacit, tipa sportklub hd ili natgeo itd.
-
nevzad
#2621 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jel jos neko ima prekid ili je samo kod mene. Neradi ni net ni super tv ni tel.
-
Sakazulu
#2622 Re: Logosoft ALL ABOUT
...
I jeli neko provalio čemu služi "servis mod"?
I jeli neko provalio čemu služi "servis mod"?
- afannedim
#2623 Re: Logosoft ALL ABOUT
Service mode služi za gledanje zatamljenih kanala kad se unese šifra, al kolko imam info neće davati korisnicima šifru..
- karanana
#2624 Re: Logosoft ALL ABOUT
pa ako nece davati korisnicima, kome ce je onda davati i zasto stoji u meniju?
samo za raju a da im pri tom RAK ne moze nista. cool. ludom su garant dali sifru.
ponovo im moram pohvaliti ljubaznost i ekspeditivnost. iako sam imao mnogo nekakvih problema posljednjih dana, uvijek su bili dostupni i rjesavali su stvari brzo i uspjesno. veoma fini i ljubazni.
mozda mi sad nakon ovih pohvala dadnu code.
samo za raju a da im pri tom RAK ne moze nista. cool. ludom su garant dali sifru.
ponovo im moram pohvaliti ljubaznost i ekspeditivnost. iako sam imao mnogo nekakvih problema posljednjih dana, uvijek su bili dostupni i rjesavali su stvari brzo i uspjesno. veoma fini i ljubazni.
mozda mi sad nakon ovih pohvala dadnu code.
-
Sakazulu
#2625 Re: Logosoft ALL ABOUT
Misliš na ove tokom dana zatamnjene kao kad je neka utakmica i sl.?