Jel to je još nisi prebolio
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
legenda reala
#2601 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vidi ga što se fali
- madtv
#2602 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma nije to, nego..nije mu dalalegenda reala wrote:Vidi ga što se fali![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2603 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sjo, treba pravi komunistički ideal... pravi komad... društvene svojine 
- madtv
#2604 Re: Vasa najgora date iskustva :P
javno (a) dobroChmoljo wrote:sjo, treba pravi komunistički ideal... pravi komad... društvene svojine
- Miss D
#2605 Re: Vasa najgora date iskustva :P
madtv wrote: javno (a) dobro![]()
![]()
- Baby Jane
#2606 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mozda nije ni traziomadtv wrote:ma nije to, nego..nije mu dalalegenda reala wrote:Vidi ga što se fali![]()
![]()
Jel to je još nisi prebolio![]()
![]()
-
klixo
#2607 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vidjeh je jucer pa mi naumpala ...Nisam se ni pozdravio sa njomlegenda reala wrote:Vidi ga što se fali![]()
![]()
- Not My Idea
#2608 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa sta predlazes, da i mi pogadjamo? 
-
klixo
#2609 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sto su ovdje forumasi loše nastrojeniNot My Idea wrote:Pa sta predlazes, da i mi pogadjamo?
-
*mima*
#2610 Re: Vasa najgora date iskustva :P
klixo wrote:jebo ga klix i forum... sat vremena pisem post i da posaljem kad "forum je privremeno nedostupan"... Pisao sam o "date-u"(ako se ikad nakanim da ponovo napise shvatit cete navodnike) sa sigurno najljepsom curom u gradu Sarajevu ,a istovremeno najvecom ofajlom u FBiH.Posto mi je prijatelj nakon prethodne recenice iz prve pogodio ko je u pitanju neka mi na pm posalju ime oni koji misle da znaju o kome se radi. Bas me zanima
Kafanska cura , ima svu ljepotu koju cura moze pozeljeti ,ali fuksa
Siguran sam da kad bih rekao ime 90% vas prepoznalo tu curu
a bas fuksa?
- Not My Idea
#2611 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa nisam nista lose mislilaklixo wrote:Sto su ovdje forumasi loše nastrojeniNot My Idea wrote:Pa sta predlazes, da i mi pogadjamo?Ne smijem nista reci ,a da te neko ne pokusa provalit
Ne ne moras nista... Vazno je da legenda zna ko je u pitanju
-
caros
#2612 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Daj ime na pp. 
-
klixo
#2613 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobro je niko se ne javlja tj. ne zna
Znaci ima jos nade za mene...
-
saale
#2614 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Davno je to bilo ali se sjecam ko dan danas
, znate kako ide izlazci na ista mjesta smekanja i tako to i ja se odlucim da pridjem, kako se zoves br tel i dog dejt, cura majke mi prelijepa
, i tako izadjem ti ja u jednu malo bolju piceriju, separe, na stolu svijece... kaze ona meni ti si super, svidjas mi se ali ja ti moram nesto priznati pa priznaj reko et neznam kako cu, pa tamo vamo ja vec poceo trzati i nogama i rukama, ma reci reko pa kud puklo da puklo
kaze ja se udavala
, pa dobro reko nema veze, ih kontam ma kad te
ja vec poceo da razradjujem plan, kad ona ima jos nesto, sta je reko sad, kaze ona ja sam odrasla u siromasnoj obitelji, samo 8 razreda zavrsila, stari me tukao, upoznala nekog momka al nije znala da je on neki drogerash
u braku je maltretirao, tukao, strava, jedva se rastala, ja skamenjen, neznam sta bih rekao
poslije sam cuo da se udala ponovo i otisla u Australiju
- Zatamnjena stakla
#2615 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ti si kao rame za plakanje a 
Dobro si proš'o a ona još bolje za Australiju
Dobro si proš'o a ona još bolje za Australiju
- duminjo
#2616 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dumam mjesecima i ne mogu da skontam nista zanimljivo al evo samo jedan dio iz veze sa djevojkom s kojom sam bio 15-tak dana (2-3izlaska)
zove ona mene i pita da sutra pijemo jutarnju kaficu, ajd nije problem.. pijemo.
nadjemo se mi.. srknemo kaficu.. oce ona da idem sa njom, negdje... ajd idemo, nije frka. dodjemo na mjesto, kad ono ginekolog.. udje ona, ja cekam i cekam i cekam... izadje ona i sad ja kontam koji klinac si ti mene zvala da ja s tobom idem ginekologu, znam te 15 dana nidje veze... ajd nista, ja to samo kontam.
idemo mi ulicom i sad ja nju pitam sto smo bili tu, kad ona vadi papir sa potpisom doktora, na kojem pise: "CURA nije imala odnos" - " NEVINA"..... gledam ja u papri, pa u nju, pa u papir pa u nju....pa opet u papir pa opet u nju i smijesno mi..jbg..
ona: sta je????
ja: kolko si platila doktoru za ovaj papir???
ona: kretenu jedan
... nismo se vise culi, a ni dan danas mi nije jasno sta je htjela sa onim dokazom da je nevina

zove ona mene i pita da sutra pijemo jutarnju kaficu, ajd nije problem.. pijemo.
nadjemo se mi.. srknemo kaficu.. oce ona da idem sa njom, negdje... ajd idemo, nije frka. dodjemo na mjesto, kad ono ginekolog.. udje ona, ja cekam i cekam i cekam... izadje ona i sad ja kontam koji klinac si ti mene zvala da ja s tobom idem ginekologu, znam te 15 dana nidje veze... ajd nista, ja to samo kontam.
idemo mi ulicom i sad ja nju pitam sto smo bili tu, kad ona vadi papir sa potpisom doktora, na kojem pise: "CURA nije imala odnos" - " NEVINA"..... gledam ja u papri, pa u nju, pa u papir pa u nju....pa opet u papir pa opet u nju i smijesno mi..jbg..
ona: sta je????
ja: kolko si platila doktoru za ovaj papir???
ona: kretenu jedan
... nismo se vise culi, a ni dan danas mi nije jasno sta je htjela sa onim dokazom da je nevina
- MedenoSrce
#2617 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mozda je htjela da joj promijenis nalaz
- duminjo
#2618 Re: Vasa najgora date iskustva :P
onda sam isp'o smotan

- MedenoSrce
#2619 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni nije trebalo toliko da to skontam
- duminjo
#2620 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a MOZDA je htjela nesto drugo da dokaze ili pokaze...MedenoSrce wrote:Mozda je htjela da joj promijenis nalaz
ja ne bih da kontam na brzinu...bolje da mi ne bude jasno sta je htjela nego da ispadne da sam isp'o smotan
- Kinaski
#2621 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa koji ce mi kurac nevina djevojka , ja fakat to ne kontam .... Daj ba da guzim dok sam mlad ocami , koji vam je djavo pustite te seljacke furke ... Meni padne mrak na oci kad mi kaze da je nevina , pa sta hoces od mene da se vodamo za rukice , setamo , grijemo klupice ...

- satira
#2622 Re: Vasa najgora date iskustva :P
15 dana kazes? 2-3 izlaska kazes?
pa to ti je vec ozbiljna veza. htjela mlada da se pohvali. dobar materijal za bracnu luku.
bar imas sta pricat unucima.
pa to ti je vec ozbiljna veza. htjela mlada da se pohvali. dobar materijal za bracnu luku.
- warna 1444
#2623 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I meni je to, iskren da budem veoma glupo, ne zato što sam liberalan, i mrzim konzervativnost, al mi je nekako baš 
-
A1B
#2624 Re: Vasa najgora date iskustva :P
djes ti ?satira wrote:15 dana kazes? 2-3 izlaska kazes?
pa to ti je vec ozbiljna veza. htjela mlada da se pohvali. dobar materijal za bracnu luku.![]()
- satira
#2625 Re: Vasa najgora date iskustva :P
djes ti ?
sta bi sa jezikom?
[/quote]
znam da te moj jezik seksualno privlaci, ali nista prije braka.. znas, ja sam nevina.
mozemo sutra kod ginekologa da ti dam dokaz
znam da te moj jezik seksualno privlaci, ali nista prije braka.. znas, ja sam nevina.
mozemo sutra kod ginekologa da ti dam dokaz