SDA-All about

Post Reply
racionalista

#2601 Re: SDA-All about

Post by racionalista »

bgm se glasa za SDA. erdogan je rekao da mu je bakir brat, nema vise dileme
dinoEL

#2602 Re: SDA-All about

Post by dinoEL »

racionalista wrote:bgm se glasa za SDA. erdogan je rekao da mu je bakir brat, nema vise dileme
ma meni nema šta erdogana govorit, nakon ovog cirkusa sa strankama jednog lica (SDP i SBB) ja sigurno znam čijim kandidatima ide moj glas.
Znam da će se sad ovi megafoni SDP-a i SBB-a upaliti, al stvari tako stoje 8)
Doktor29

#2603 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

dinoEL wrote:
racionalista wrote:bgm se glasa za SDA. erdogan je rekao da mu je bakir brat, nema vise dileme
ma meni nema šta erdogana govorit, nakon ovog cirkusa sa strankama jednog lica (SDP i SBB) ja sigurno znam čijim kandidatima ide moj glas.
Znam da će se sad ovi megafoni SDP-a i SBB-a upaliti, al stvari tako stoje 8)
:thumbup: :bih:
CaCO3

#2604 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

jeko Erdogan?

za sina znamo=kriminalac i hostaplercina sa dna kace koji u kuci svojoj ne smije pisnuti pa se raspistorlji kad izadje.
ultima_palabra

#2605 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

- Mama, mama, šta je to transvestit?
- Ne znam sine, eto ti tata pa je pitaj.

:mrgreen:
Co0l

#2606 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

KvaziExpert wrote::mrgreen:
Image
Uhh,gluho bilo... :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2607 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Vidim ovi SDA simpatizeri i aktivisti se pozivaju na "brata" Erdogana, isto k'o i ova SNSD bratija na "brata" Putina.

Trebali ste kakve plakate organizovati, k'o ovi iz SNSD-a sa Miletom i Putinom, a vi fotka "malog princa" i brata Erdogana. :D

Toliko o autohtonom patriotizmu i jednih i drugih. :run:
Tayyip

#2608 Re: SDA-All about

Post by Tayyip »

pisao sam i na temi o "vašoj stranci"
bezveze je kao simpatizer ili član jedne stranke dolaziti na temu druge i pisati ili pokušati šatro da im spustite. samo se bez razloga profanišete i vi i zajedno sa vama opcija kojoj pripadate :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2609 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Tayyip wrote:pisao sam i na temi o "vašoj stranci"
bezveze je kao simpatizer ili član jedne stranke dolaziti na temu druge i pisati ili pokušati šatro da im spustite. samo se bez razloga profanišete i vi i zajedno sa vama opcija kojoj pripadate :)
Ovo je iznosenje licnog stava, prije svega, na ova tri iznad mene deklarisana simpatizera SDA, koji velicaju pojedine strane drzavnike, i povezuju sa davanjem glasa na predstojecim (lokalnim :D :-) izborima.
Znaci, po tebi je svrha razdvojenih tema o razlicitim strankama da se svi razvrstamo po afinitetu i sipmatijama prema strankama i da se komentari ne mijesaju, i da nema diskujije i suceljavanja?

To nije svrha postojanja foruma, uopste. Tako da ne vidim osnove za tvoju kritiku. ;-)

Ti to praktikuj na taj nacin, to je sloboda izbora, ali ne mozes traziti/ocekivati, da se ne vrsi diskusija, suceljenje stavova, politika i sl.

Svako dobro :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2610 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Vidim ovi SDA simpatizeri i aktivisti se pozivaju na "brata" Erdogana, isto k'o i ova SNSD bratija na "brata" Putina.

Trebali ste kakve plakate organizovati, k'o ovi iz SNSD-a sa Miletom i Putinom, a vi fotka "malog princa" i brata Erdogana. :D

Komentar je toliko šabloniziran, stereotipan i već godinama viđen i čitan, a ublehaški potpuno. Kao samo su esdepeovci gradžani :-) :D , napredni i patrioti, a svi esdeaovci samo ljakseri, primitivci i isti nacionalisti kao i Dodik. Govoreći o preziru prema nacionalizmu samozvani građani redoviti upadnu u podjele na relaciji mjesto rođenja grad ili selo, a kao preziru podjele. Tako da mi je to više i degutantno i dosadno čitati, pokušajte smisliti nešto inovativno i makar malo, malkice uvjerljivije.
Sva ko voli ovu zemlju se može i treba obradovati relacijama sa Turskom jer se radi o napradnoj zemlji u svakom pogledu. Svatko ko ima predrasude prema "zločestim muslimanima" a to su ovdje oni koji se tobože isčuđavaju nad podjelama, će ovu posjetu loše shvatiti.
Uostalom da ministar ino poslova kao što ne radi, trebale su se davno desiti i ove posjete i Putinove i Obamine. ;-)
ultima_palabra

#2611 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Ko o čemu, baka o kolačima i Kata o SDP-u :D
hrastov žižak

#2612 Re: SDA-All about

Post by hrastov žižak »

KatarinaKosaca wrote:
-LIBERO- wrote:Vidim ovi SDA simpatizeri i aktivisti se pozivaju na "brata" Erdogana, isto k'o i ova SNSD bratija na "brata" Putina.

Komentar je toliko šabloniziran, stereotipan i već godinama viđen i čitan, a ublehaški potpuno. Kao samo su esdepeovci gradžani :-) :D , napredni i patrioti, a svi esdeaovci samo ljakseri, primitivci i isti nacionalisti kao i Dodik. Govoreći o preziru prema nacionalizmu samozvani građani redoviti upadnu u podjele na relaciji mjesto rođenja grad ili selo, a kao preziru podjele. Tako da mi je to više i degutantno i dosadno čitati, pokušajte smisliti nešto inovativno i makar malo, malkice uvjerljivije.
Sva ko voli ovu zemlju se može i treba obradovati relacijama sa Turskom jer se radi o napradnoj zemlji u svakom pogledu. Svatko ko ima predrasude prema "zločestim muslimanima" a to su ovdje oni koji se tobože isčuđavaju nad podjelama, će ovu posjetu loše shvatiti.
Uostalom da ministar ino poslova kao što ne radi, trebale su se davno desiti i ove posjete i Putinove i Obamine. ;-)
Uh, al ova promaši. Upisa čoiku u komentar sve i svašta.
A ovo boldirano :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#2613 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:Ko o čemu, baka o kolačima i Kata o SDP-u :D
Slučajno nisam na temi o SDP-u, ti jesi na temi o SDA. govoreći ljudima, ko zna koji put kako su primitivni i neprosvjećeni, a ti napredan :roll: Ko je baka u priči, sam zaključi. Predrasude koje stalno i u svakom pogledu vučeš ti ne daju da vidiš išta.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2614 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Boze sacuvaj kakve ti konstrukcije napravi :shock:

Otkud ugura SDP u ovu pricu uopste?? Sta ima ova tema veze sa njima, sta ja imam veze sa njima :lol: :-)
Koje frustracije tom strankom da ne povjerujes.

Kako ti pronadje da neko, konkretno ja u ovom mom komentaru, povezujem mjesto rodjenja, stanovanja..sa bilo cim na ovoj temi??? :-) :shock: To gradjani ovo-ono, ni to mi nije jasno odakle ti to uopste.

U ostalom, ne kontam ovaj tvoj komentar nikako. Fino sam, iznad tvog posta, odgovorio zbog cega sam povezivao to sto sam poveziva. I sada stojim iza svog komentara, a odnosi se na velicanje povezanosti Erdogana i (kao) SDA, i da je to razlog zasto ce dati glas toj stranci( :-) ) Ne mogu da shvatim da je moj komentar vezano za to bas tako tesko shvatiti.
Last edited by -LIBERO- on 15/09/2012 19:19, edited 1 time in total.
Tayyip

#2615 Re: SDA-All about

Post by Tayyip »

-LIBERO- wrote:
Tayyip wrote:pisao sam i na temi o "vašoj stranci"
Ovo je iznosenje licnog stava, prije svega, na ova tri iznad mene deklarisana simpatizera SDA, koji velicaju pojedine strane drzavnike, i povezuju sa davanjem glasa na predstojecim (lokalnim :D :-) izborima.
Znaci, po tebi je svrha razdvojenih tema o razlicitim strankama da se svi razvrstamo po afinitetu i sipmatijama prema strankama i da se komentari ne mijesaju, i da nema diskujije i suceljavanja?

To nije svrha postojanja foruma, uopste. Tako da ne vidim osnove za tvoju kritiku. ;-)

Ti to praktikuj na taj nacin, to je sloboda izbora, ali ne mozes traziti/ocekivati, da se ne vrsi diskusija, suceljenje stavova, politika i sl.

Svako dobro :thumbup:
znam ali to mi je bezveze kampanja i s jedne i s druge strane. sve se na kraju svodi na iste gluposti i prepucavanja bez ikakvog smisla :) npr. vidi peđe šta će mu duga kosa sigurno je derpe ili se drogira :D ili vidi erdoana voda bakira sa sobom po čaršiji, garant došao da pogura kampanju :D
moju pažnju, kao građanina koji nema simpatiju među samim političkim partijama, zaslužuje svaki kandidat bez obzira ko je i šta je i ko ga je kandidovao, pa mi je smiješno vidjeti da osvjedočeni simpatizeri i agitatori jedne stranke dolaze kod drugih i pokušavaju da ih zajebu i obratno :)

i tebi svako dobro :thumbup:
Co0l

#2616 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

A jbt zivot,kakvu konstrukciju napravi na osnovu jednog posta jednog forumasa koji se ocigledno salio :-) :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#2617 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Koje frustracije tom strankom da ne povjerujes.
Nauči šta je frustracija. Ako je već vežeš sa forumom, pođi od svojih postova SDA-u, muslimanima itd, onima kojima spočoitavaš patriotizam itd, pa onda nekome nešto napiši i dijagnosticiraj. Ovako, zaljepiš etiketu i tako funkcioniraš. I misliš da si nadnacionalan, i superioran u svakom pogledu. A to je prvi znak frustracije.
ultima_palabra

#2618 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

KatarinaKosaca wrote:
ultima_palabra wrote:Ko o čemu, baka o kolačima i Kata o SDP-u :D
Slučajno nisam na temi o SDP-u, ti jesi na temi o SDA. govoreći ljudima, ko zna koji put kako su primitivni i neprosvjećeni, a ti napredan :roll: Ko je baka u priči, sam zaključi. Predrasude koje stalno i u svakom pogledu vučeš ti ne daju da vidiš išta.
:lol: :lol: :lol: Čuj, a gdje to?
KatarinaKosaca

#2619 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote: :lol: :lol: :lol: Čuj, a gdje to?
Kad već ne znaš čitat :lol: :lol: :lol: :lol: , ja ti ne mogu crtat 8-)
ultima_palabra

#2620 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

KatarinaKosaca wrote:
ultima_palabra wrote: :lol: :lol: :lol: Čuj, a gdje to?
Kad već ne znaš čitat :lol: :lol: :lol: :lol: , ja ti ne mogu crtat 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Šteta, baš me je zanimalo šta sam još rekao u onoj jednoj rečenici...
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2621 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

KatarinaKosaca wrote:
-LIBERO- wrote:Koje frustracije tom strankom da ne povjerujes.
Nauči šta je frustracija. Ako je već vežeš sa forumom, pođi od svojih postova SDA-u, muslimanima itd, onima kojima spočoitavaš patriotizam itd, pa onda nekome nešto napiši i dijagnosticiraj. Ovako, zaljepiš etiketu i tako funkcioniraš. I misliš da si nadnacionalan, i superioran u svakom pogledu. A to je prvi znak frustracije.
Pojavi se svitac, otvori cokoladicu i pojede je :mrgreen: :thumbup:

Katarina, suvise dugo smo oboje na ovom forumu, suvise se rasprava desilo medju nama...suceljenja misljenja i stavova, i apsolutno tvoja opsjednutost Zlatkom i SDPom je i vise nego ocigledna. ;-)

Kakvi muslimani, kakav patriotizam..o cemu ti to :lol:
I misliš da si nadnacionalan, i superioran u svakom pogledu
E moja Kate....ocito me ne poznajes, ali bas ;-) :thumbup:
madner

#2622 Re: SDA-All about

Post by madner »

Dva jaka razloga protiv. :D
ultima_palabra

#2623 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

cetmi wrote:Samo da se zna ako je kome slučajno nejasno, ja glasam za SDA. I podržavam sve što je Kata rekla.
A ko si ono ti? :D
ultima_palabra

#2624 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

cetmi wrote:
ultima_palabra wrote:
cetmi wrote:Samo da se zna ako je kome slučajno nejasno, ja glasam za SDA. I podržavam sve što je Kata rekla.
Ovo bih ja mogao reći tebi, jer sam na forum došao 2004-te..samo ja se ne uvlačim nikome, pa često popijem ban, jer ne bolujem od lažne veličine.
Da mi je to rekao Madner pa hajde, ali ti :zoka: .
Pa ako su ti svi postovi kao onaj prvi, onda bih te teško upamtio pod bilo kojim nickom... jedan stranački troll više-manje :)
Co0l

#2625 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

cetmi wrote:
ultima_palabra wrote:
Ovo bih ja mogao reći tebi, jer sam na forum došao 2004-te..samo ja se ne uvlačim nikome, pa često popijem ban, jer ne bolujem od lažne veličine.
Da mi je to rekao Madner pa hajde, ali ti :zoka: .
Madneru,reci mu :D
Post Reply