SDA-All about
-
racionalista
#2601 Re: SDA-All about
bgm se glasa za SDA. erdogan je rekao da mu je bakir brat, nema vise dileme
-
dinoEL
#2602 Re: SDA-All about
ma meni nema šta erdogana govorit, nakon ovog cirkusa sa strankama jednog lica (SDP i SBB) ja sigurno znam čijim kandidatima ide moj glas.racionalista wrote:bgm se glasa za SDA. erdogan je rekao da mu je bakir brat, nema vise dileme
Znam da će se sad ovi megafoni SDP-a i SBB-a upaliti, al stvari tako stoje
-
Doktor29
#2603 Re: SDA-All about
dinoEL wrote:ma meni nema šta erdogana govorit, nakon ovog cirkusa sa strankama jednog lica (SDP i SBB) ja sigurno znam čijim kandidatima ide moj glas.racionalista wrote:bgm se glasa za SDA. erdogan je rekao da mu je bakir brat, nema vise dileme
Znam da će se sad ovi megafoni SDP-a i SBB-a upaliti, al stvari tako stoje
- CaCO3
#2604 Re: SDA-All about
jeko Erdogan?
za sina znamo=kriminalac i hostaplercina sa dna kace koji u kuci svojoj ne smije pisnuti pa se raspistorlji kad izadje.
za sina znamo=kriminalac i hostaplercina sa dna kace koji u kuci svojoj ne smije pisnuti pa se raspistorlji kad izadje.
- ultima_palabra
#2605 Re: SDA-All about
- Mama, mama, šta je to transvestit?
- Ne znam sine, eto ti tata pa je pitaj.

- Ne znam sine, eto ti tata pa je pitaj.
- Co0l
#2606 Re: SDA-All about
Uhh,gluho bilo...KvaziExpert wrote:![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2607 Re: SDA-All about
Vidim ovi SDA simpatizeri i aktivisti se pozivaju na "brata" Erdogana, isto k'o i ova SNSD bratija na "brata" Putina.
Trebali ste kakve plakate organizovati, k'o ovi iz SNSD-a sa Miletom i Putinom, a vi fotka "malog princa" i brata Erdogana.
Toliko o autohtonom patriotizmu i jednih i drugih.
Trebali ste kakve plakate organizovati, k'o ovi iz SNSD-a sa Miletom i Putinom, a vi fotka "malog princa" i brata Erdogana.
- Tayyip
#2608 Re: SDA-All about
pisao sam i na temi o "vašoj stranci"
bezveze je kao simpatizer ili član jedne stranke dolaziti na temu druge i pisati ili pokušati šatro da im spustite. samo se bez razloga profanišete i vi i zajedno sa vama opcija kojoj pripadate
bezveze je kao simpatizer ili član jedne stranke dolaziti na temu druge i pisati ili pokušati šatro da im spustite. samo se bez razloga profanišete i vi i zajedno sa vama opcija kojoj pripadate
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2609 Re: SDA-All about
Ovo je iznosenje licnog stava, prije svega, na ova tri iznad mene deklarisana simpatizera SDA, koji velicaju pojedine strane drzavnike, i povezuju sa davanjem glasa na predstojecim (lokalnimTayyip wrote:pisao sam i na temi o "vašoj stranci"
Znaci, po tebi je svrha razdvojenih tema o razlicitim strankama da se svi razvrstamo po afinitetu i sipmatijama prema strankama i da se komentari ne mijesaju, i da nema diskujije i suceljavanja?
To nije svrha postojanja foruma, uopste. Tako da ne vidim osnove za tvoju kritiku.
Ti to praktikuj na taj nacin, to je sloboda izbora, ali ne mozes traziti/ocekivati, da se ne vrsi diskusija, suceljenje stavova, politika i sl.
Svako dobro
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2610 Re: SDA-All about
Komentar je toliko šabloniziran, stereotipan i već godinama viđen i čitan, a ublehaški potpuno. Kao samo su esdepeovci gradžani-LIBERO- wrote:Vidim ovi SDA simpatizeri i aktivisti se pozivaju na "brata" Erdogana, isto k'o i ova SNSD bratija na "brata" Putina.
Trebali ste kakve plakate organizovati, k'o ovi iz SNSD-a sa Miletom i Putinom, a vi fotka "malog princa" i brata Erdogana.![]()
Sva ko voli ovu zemlju se može i treba obradovati relacijama sa Turskom jer se radi o napradnoj zemlji u svakom pogledu. Svatko ko ima predrasude prema "zločestim muslimanima" a to su ovdje oni koji se tobože isčuđavaju nad podjelama, će ovu posjetu loše shvatiti.
Uostalom da ministar ino poslova kao što ne radi, trebale su se davno desiti i ove posjete i Putinove i Obamine.
- ultima_palabra
#2611 Re: SDA-All about
Ko o čemu, baka o kolačima i Kata o SDP-u 
- hrastov žižak
#2612 Re: SDA-All about
Uh, al ova promaši. Upisa čoiku u komentar sve i svašta.KatarinaKosaca wrote:Komentar je toliko šabloniziran, stereotipan i već godinama viđen i čitan, a ublehaški potpuno. Kao samo su esdepeovci gradžani-LIBERO- wrote:Vidim ovi SDA simpatizeri i aktivisti se pozivaju na "brata" Erdogana, isto k'o i ova SNSD bratija na "brata" Putina.
Trebali ste kakve plakate organizovati, k'o ovi iz SNSD-a sa Miletom i Putinom, a vi fotka "malog princa" i brata Erdogana.![]()
Toliko o autohtonom patriotizmu i jednih i drugih.![]()
, napredni i patrioti, a svi esdeaovci samo ljakseri, primitivci i isti nacionalisti kao i Dodik. Govoreći o preziru prema nacionalizmu samozvani građani redoviti upadnu u podjele na relaciji mjesto rođenja grad ili selo, a kao preziru podjele. Tako da mi je to više i degutantno i dosadno čitati, pokušajte smisliti nešto inovativno i makar malo, malkice uvjerljivije.
Sva ko voli ovu zemlju se može i treba obradovati relacijama sa Turskom jer se radi o napradnoj zemlji u svakom pogledu. Svatko ko ima predrasude prema "zločestim muslimanima" a to su ovdje oni koji se tobože isčuđavaju nad podjelama, će ovu posjetu loše shvatiti.
Uostalom da ministar ino poslova kao što ne radi, trebale su se davno desiti i ove posjete i Putinove i Obamine.
A ovo boldirano
- KatarinaKosaca
#2613 Re: SDA-All about
Slučajno nisam na temi o SDP-u, ti jesi na temi o SDA. govoreći ljudima, ko zna koji put kako su primitivni i neprosvjećeni, a ti napredanultima_palabra wrote:Ko o čemu, baka o kolačima i Kata o SDP-u
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#2614 Re: SDA-All about
Boze sacuvaj kakve ti konstrukcije napravi
Otkud ugura SDP u ovu pricu uopste?? Sta ima ova tema veze sa njima, sta ja imam veze sa njima
Koje frustracije tom strankom da ne povjerujes.
Kako ti pronadje da neko, konkretno ja u ovom mom komentaru, povezujem mjesto rodjenja, stanovanja..sa bilo cim na ovoj temi???
To gradjani ovo-ono, ni to mi nije jasno odakle ti to uopste.
U ostalom, ne kontam ovaj tvoj komentar nikako. Fino sam, iznad tvog posta, odgovorio zbog cega sam povezivao to sto sam poveziva. I sada stojim iza svog komentara, a odnosi se na velicanje povezanosti Erdogana i (kao) SDA, i da je to razlog zasto ce dati glas toj stranci(
) Ne mogu da shvatim da je moj komentar vezano za to bas tako tesko shvatiti.
Otkud ugura SDP u ovu pricu uopste?? Sta ima ova tema veze sa njima, sta ja imam veze sa njima
Koje frustracije tom strankom da ne povjerujes.
Kako ti pronadje da neko, konkretno ja u ovom mom komentaru, povezujem mjesto rodjenja, stanovanja..sa bilo cim na ovoj temi???
U ostalom, ne kontam ovaj tvoj komentar nikako. Fino sam, iznad tvog posta, odgovorio zbog cega sam povezivao to sto sam poveziva. I sada stojim iza svog komentara, a odnosi se na velicanje povezanosti Erdogana i (kao) SDA, i da je to razlog zasto ce dati glas toj stranci(
Last edited by -LIBERO- on 15/09/2012 19:19, edited 1 time in total.
- Tayyip
#2615 Re: SDA-All about
znam ali to mi je bezveze kampanja i s jedne i s druge strane. sve se na kraju svodi na iste gluposti i prepucavanja bez ikakvog smisla-LIBERO- wrote:Ovo je iznosenje licnog stava, prije svega, na ova tri iznad mene deklarisana simpatizera SDA, koji velicaju pojedine strane drzavnike, i povezuju sa davanjem glasa na predstojecim (lokalnimTayyip wrote:pisao sam i na temi o "vašoj stranci"
bezveze je kao simpatizer ili član jedne stranke dolaziti na temu druge i pisati ili pokušati šatro da im spustite. samo se bez razloga profanišete i vi i zajedno sa vama opcija kojoj pripadate![]()
izborima.
Znaci, po tebi je svrha razdvojenih tema o razlicitim strankama da se svi razvrstamo po afinitetu i sipmatijama prema strankama i da se komentari ne mijesaju, i da nema diskujije i suceljavanja?
To nije svrha postojanja foruma, uopste. Tako da ne vidim osnove za tvoju kritiku.![]()
Ti to praktikuj na taj nacin, to je sloboda izbora, ali ne mozes traziti/ocekivati, da se ne vrsi diskusija, suceljenje stavova, politika i sl.
Svako dobro
moju pažnju, kao građanina koji nema simpatiju među samim političkim partijama, zaslužuje svaki kandidat bez obzira ko je i šta je i ko ga je kandidovao, pa mi je smiješno vidjeti da osvjedočeni simpatizeri i agitatori jedne stranke dolaze kod drugih i pokušavaju da ih zajebu i obratno
i tebi svako dobro
- Co0l
#2616 Re: SDA-All about
A jbt zivot,kakvu konstrukciju napravi na osnovu jednog posta jednog forumasa koji se ocigledno salio-LIBERO- wrote:Vidim ovi SDA simpatizeri i aktivisti se pozivaju na "brata" Erdogana, isto k'o i ova SNSD bratija na "brata" Putina.
- KatarinaKosaca
#2617 Re: SDA-All about
Nauči šta je frustracija. Ako je već vežeš sa forumom, pođi od svojih postova SDA-u, muslimanima itd, onima kojima spočoitavaš patriotizam itd, pa onda nekome nešto napiši i dijagnosticiraj. Ovako, zaljepiš etiketu i tako funkcioniraš. I misliš da si nadnacionalan, i superioran u svakom pogledu. A to je prvi znak frustracije.-LIBERO- wrote:Koje frustracije tom strankom da ne povjerujes.
- ultima_palabra
#2618 Re: SDA-All about
KatarinaKosaca wrote:Slučajno nisam na temi o SDP-u, ti jesi na temi o SDA. govoreći ljudima, ko zna koji put kako su primitivni i neprosvjećeni, a ti napredanultima_palabra wrote:Ko o čemu, baka o kolačima i Kata o SDP-uKo je baka u priči, sam zaključi. Predrasude koje stalno i u svakom pogledu vučeš ti ne daju da vidiš išta.
- KatarinaKosaca
#2619 Re: SDA-All about
Kad već ne znaš čitatultima_palabra wrote:![]()
![]()
Čuj, a gdje to?
- ultima_palabra
#2620 Re: SDA-All about
KatarinaKosaca wrote:Kad već ne znaš čitatultima_palabra wrote:![]()
![]()
Čuj, a gdje to?
![]()
![]()
![]()
, ja ti ne mogu crtat
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#2621 Re: SDA-All about
Pojavi se svitac, otvori cokoladicu i pojede jeKatarinaKosaca wrote:Nauči šta je frustracija. Ako je već vežeš sa forumom, pođi od svojih postova SDA-u, muslimanima itd, onima kojima spočoitavaš patriotizam itd, pa onda nekome nešto napiši i dijagnosticiraj. Ovako, zaljepiš etiketu i tako funkcioniraš. I misliš da si nadnacionalan, i superioran u svakom pogledu. A to je prvi znak frustracije.-LIBERO- wrote:Koje frustracije tom strankom da ne povjerujes.
Katarina, suvise dugo smo oboje na ovom forumu, suvise se rasprava desilo medju nama...suceljenja misljenja i stavova, i apsolutno tvoja opsjednutost Zlatkom i SDPom je i vise nego ocigledna.
Kakvi muslimani, kakav patriotizam..o cemu ti to
E moja Kate....ocito me ne poznajes, ali basI misliš da si nadnacionalan, i superioran u svakom pogledu
- ultima_palabra
#2623 Re: SDA-All about
A ko si ono ti?cetmi wrote:Samo da se zna ako je kome slučajno nejasno, ja glasam za SDA. I podržavam sve što je Kata rekla.
- ultima_palabra
#2624 Re: SDA-All about
Pa ako su ti svi postovi kao onaj prvi, onda bih te teško upamtio pod bilo kojim nickom... jedan stranački troll više-manjecetmi wrote:Ovo bih ja mogao reći tebi, jer sam na forum došao 2004-te..samo ja se ne uvlačim nikome, pa često popijem ban, jer ne bolujem od lažne veličine.ultima_palabra wrote:A ko si ono ti?cetmi wrote:Samo da se zna ako je kome slučajno nejasno, ja glasam za SDA. I podržavam sve što je Kata rekla.
Da mi je to rekao Madner pa hajde, ali ti.
- Co0l
#2625 Re: SDA-All about
Madneru,reci mucetmi wrote:Ovo bih ja mogao reći tebi, jer sam na forum došao 2004-te..samo ja se ne uvlačim nikome, pa često popijem ban, jer ne bolujem od lažne veličine.ultima_palabra wrote:A ko si ono ti?cetmi wrote:Samo da se zna ako je kome slučajno nejasno, ja glasam za SDA. I podržavam sve što je Kata rekla.
Da mi je to rekao Madner pa hajde, ali ti.