mislis na fizicke radove, ili mislis na te ''proceduralne'' stvari ?burek_in_space wrote: NE zanm ko se ukljuchio u prichu oko stolica izmedju PItarrr82 i mene, koju smo vodili oko stolica, ali obistinjuje se ono shto sma Pitaru i rekao - ide se namjerno na obaranje tendera, kako bi se moglo ici na nposrednu pogodbu sa izvodjachem koji odgovara Ugovornom organu, tj. Centru za sport i rekreaciju.
Najdobronamjerniji savjet - nemoguce je da se izvedu svi ti radovi chak i do play-offa, tako da se ne treba zanositi prichom kako ce Koshevo biti popunjeno u svom punom stvarnom kapacitetu, nazhalost.
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Atlant
#2601 Re: FK Sarajevo - Europa League
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#2602 Re: FK Sarajevo - Europa League
vozač wrote:tek sad vidjeh da su zaključane obje teme BH Klubovi u evropi, a ja taman mislio predložiti administraciji da to uradi jer su od sinoć postale neprimjerene, da piše recimo BH Klub u Evropi, to bi imalo nekog smisla, ovako ...
Ali ne pise za koju sezonu
Last edited by I am Happy on 27/07/2012 14:22, edited 1 time in total.
-
groove
#2603 Re: FK Sarajevo - Europa League
ima li gdje cijeli snimak ove legendarne utakmice? 
- Muhamed Đakmić
#2604 Re: FK Sarajevo - Europa League
Da i ja spomenem malo koeficijent, ispade da su mi koeficijenti svojevrsni fetiš
Ako sve prođe po planu, dakle ako izbacimo Zetu, koeficijent za iduću sezonu bi nam trebao biti oko 5,5 ili malo jače. Poređenja radi, ove sezone najjači nenosilac u drugom pretkolu Lige prvaka je imao koeficijent od 4.475, a najslabiji nosilac 4.733. Mi bi sa tih 5,5 bili komotan nosilac u drugom pretkolu. Dakle, ako uzmemo titulu, vrlo bi moguć bio playoff Evropa Lige i iduće sezone
Ako sve prođe po planu, dakle ako izbacimo Zetu, koeficijent za iduću sezonu bi nam trebao biti oko 5,5 ili malo jače. Poređenja radi, ove sezone najjači nenosilac u drugom pretkolu Lige prvaka je imao koeficijent od 4.475, a najslabiji nosilac 4.733. Mi bi sa tih 5,5 bili komotan nosilac u drugom pretkolu. Dakle, ako uzmemo titulu, vrlo bi moguć bio playoff Evropa Lige i iduće sezone
- SmokingMan
#2605 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ha što me nasmija,gjde je evropa a gdje su bugari,on očito neke stvari još mjere šublerom...Plavih_11 wrote:Ovaj je izgleda ocekivao da im podjelite po hurmu, corbu, neku pitu, musaku ili sogan dolmu te limunadu i kolac:
Gosti došli, vidjeli i izgubili
Vođa navijača Levskog nezadovoljan prijemom
http://sportsport.ba/ino_fudbal/vodja-n ... emom/84836
"Kada su takvi poluevropejci i EU kandidati kao vi dolazili kod nas, bili ste slobodni. Policija je nas provjeravala šest puta, zaštitari još četiri. Vozili smo se 100 kilometara oko grada. Bilo je vrlo zanimljivo, ali smo zato zakasnili na meč.", prenose bugarski mediji riječi Vladimirova.
Bugari o Evropi ...
Parola 1.000.000 % extra....
Last edited by SmokingMan on 27/07/2012 14:30, edited 1 time in total.
- vozač
-
suissebih
- vozač
#2608 Re: FK Sarajevo - Europa League
hajmo (Maroon-Whites) , ale, ale, ale 
- čežnja
#2609 Re: FK Sarajevo - Europa League
Zvijezde se poklopise, kuglice izvukose i bi Levski!
Sudija svira kraj, Sarajevo je u trecem pretkolu, igraci trce jedan ka drugom po terenu, ni ja sama ne znam kud bih, srce lupa, trazim casu da se vode napijem, pogled "bacim" ka tv ekranu, tribne u kadru, navijaci u transu, momak sa salom fk Sarajeva omotanim oko glave, place.
U tom trenutku sam se potpuno emotivno slomila. U tom, samo jednom trenutku, samo jednom djelicu sekunde, samo jednom kadru koji uhvati jedna od kamera vidis sve, apsulutno sve.Taj kadar, taj momak, taj navijacki sal, ta suza ti kazu sve.
Ovo nama nije samo prolazak u trece pretkolo, ovo je nama mnogo vise.
Ovo za nas je bilo mnogo vise od fudbala, ne zato sto smo mi to htjeli, ne nasom krivicom.
Vi gospodo Evropljani ste to uradili (o tome kolika ste gospoda, bolje da zadrzim za sebe), skuhali ste corbu, koju ste sinoc vi pojeli. Mi smo samo zeljeli da igramo lopte (kako mi u raji kazemo), malo je reci da smo vas postovali, kao klub, bilo je to vise od toga, bojali smo vas se, molili Svevisnjeg samo da se ne obrukamo. Dosli mi vama u vasu Evropu, u vas civilizovan grad na megdan. Dosli sa postovanjem, cak i strahom, velikim respectom, a vi nama tako...
Sa vasih evrospkih tribina velicali ste koljace i ubice, spominjali ono sto je svetinja nasa, spominjali nasu rak ranu, a vasu sramotu gospodo Evropljani. Tu noc u vasoj Evropi,u vasem evropskom gradu, na vasem lijepom po evroskim standardima sagrađenom stadionu zapalili ste vatru i poceli da kuhate corbu.
Vasi sastojci iste su bili koljaci, ubice, fasizam, a onda ste nas bas naljutili. Vi da pravite corbu..hahahha, sram vas bilo. Ne, ne, nasa kuhinja, Bosanska, proepoznatljiva je po divnim i ukusnim corbama, pa upravo zbog toga htjeli smo da budemo dobri domacini, da vas ugostimo, pa odlucismo da vam napravimo jedan od bosanskih specijalita, bosanski lonac. Sastojci, Horde Zla, Manijaci, Robijasi, Rođeni, Fukare, BiH, dostojanstvo, cast, ponos, inat, prkos.
E pa gospodo evropljani, nadam se da vam je bilo ukusno jelo. Cujem iz pouzdanih izvora da nikad gore probali niste, e svasta, casna rijec nama je bilo kao med slatko, ali, na kraju krajeva o ukusima se ne raspravlja.
Gospodo evropljani, ovaj ispit niste polozili.Tacnije vise njih, pa da krenemo redom:
1. Navijaci-pali
2. Igraci-pali
3. Trener -pao
4. Kultura-pali
Horde su bili dobri domacini, pravi bosanci i hercegovci, pa su vas sinoc naucili kako se navija, kako se bodri, kako se kuha. Horde su dobri momci, pa vam nece nista naplatiti, to je bio besplatan dvocas, dva puta po 45 minuta.Sto se tice igraca sinoc su vam demonstrirali kako to izgleda bosanski sitni vez. A vas strateg bi mogao dosta toga da nauci od profesora Dragana Jovica.
A sad nazad, mars kuci u vasu Evropu, a mi imamo nekog vaznog posla sa đeticima.
Sudija svira kraj, Sarajevo je u trecem pretkolu, igraci trce jedan ka drugom po terenu, ni ja sama ne znam kud bih, srce lupa, trazim casu da se vode napijem, pogled "bacim" ka tv ekranu, tribne u kadru, navijaci u transu, momak sa salom fk Sarajeva omotanim oko glave, place.
U tom trenutku sam se potpuno emotivno slomila. U tom, samo jednom trenutku, samo jednom djelicu sekunde, samo jednom kadru koji uhvati jedna od kamera vidis sve, apsulutno sve.Taj kadar, taj momak, taj navijacki sal, ta suza ti kazu sve.
Ovo za nas je bilo mnogo vise od fudbala, ne zato sto smo mi to htjeli, ne nasom krivicom.
Vi gospodo Evropljani ste to uradili (o tome kolika ste gospoda, bolje da zadrzim za sebe), skuhali ste corbu, koju ste sinoc vi pojeli. Mi smo samo zeljeli da igramo lopte (kako mi u raji kazemo), malo je reci da smo vas postovali, kao klub, bilo je to vise od toga, bojali smo vas se, molili Svevisnjeg samo da se ne obrukamo. Dosli mi vama u vasu Evropu, u vas civilizovan grad na megdan. Dosli sa postovanjem, cak i strahom, velikim respectom, a vi nama tako...
Sa vasih evrospkih tribina velicali ste koljace i ubice, spominjali ono sto je svetinja nasa, spominjali nasu rak ranu, a vasu sramotu gospodo Evropljani. Tu noc u vasoj Evropi,u vasem evropskom gradu, na vasem lijepom po evroskim standardima sagrađenom stadionu zapalili ste vatru i poceli da kuhate corbu.
Vasi sastojci iste su bili koljaci, ubice, fasizam, a onda ste nas bas naljutili. Vi da pravite corbu..hahahha, sram vas bilo. Ne, ne, nasa kuhinja, Bosanska, proepoznatljiva je po divnim i ukusnim corbama, pa upravo zbog toga htjeli smo da budemo dobri domacini, da vas ugostimo, pa odlucismo da vam napravimo jedan od bosanskih specijalita, bosanski lonac. Sastojci, Horde Zla, Manijaci, Robijasi, Rođeni, Fukare, BiH, dostojanstvo, cast, ponos, inat, prkos.
E pa gospodo evropljani, nadam se da vam je bilo ukusno jelo. Cujem iz pouzdanih izvora da nikad gore probali niste, e svasta, casna rijec nama je bilo kao med slatko, ali, na kraju krajeva o ukusima se ne raspravlja.
Gospodo evropljani, ovaj ispit niste polozili.Tacnije vise njih, pa da krenemo redom:
1. Navijaci-pali
2. Igraci-pali
3. Trener -pao
4. Kultura-pali
Horde su bili dobri domacini, pravi bosanci i hercegovci, pa su vas sinoc naucili kako se navija, kako se bodri, kako se kuha. Horde su dobri momci, pa vam nece nista naplatiti, to je bio besplatan dvocas, dva puta po 45 minuta.Sto se tice igraca sinoc su vam demonstrirali kako to izgleda bosanski sitni vez. A vas strateg bi mogao dosta toga da nauci od profesora Dragana Jovica.
A sad nazad, mars kuci u vasu Evropu, a mi imamo nekog vaznog posla sa đeticima.
- vozač
#2610 Re: FK Sarajevo - Europa League
kraljicačežnja wrote:Zvijezde se poklopise, kuglice izvukose i bi Levski!
1. Navijaci-pali
2. Igraci-pali
3. Trener -pao
4. Kultura-pali
-
todd_smith
#2611 Re: FK Sarajevo - Europa League
jesu li ovo stadion navijacima otvorili? do kada?
- Logovan
#2612 Re: FK Sarajevo - Europa League
čežnja@ Beton post.
Naježio sam se....
- Mračajski proto
#2613 Re: FK Sarajevo - Europa League
42 KM put u Podgoricu-prva ponuda. NAPRAVIMO INVAZIJU!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2614 Re: FK Sarajevo - Europa League
Navijači Levskog "opkolili" stadion u Sofiji: Sve igrače žele linčovati, tamnopute najviše vrijeđaju
HaVaZ
HaVaZ
- Logovan
#2615 Re: FK Sarajevo - Europa League
Raspad sistema.Tomahawk11 wrote:Navijači Levskog "opkolili" stadion u Sofiji: Sve igrače žele linčovati, tamnopute najviše vrijeđaju![]()
HaVaZ
Last edited by Logovan on 27/07/2012 14:58, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#2616 Re: FK Sarajevo - Europa League
Tomahawk11 wrote:Navijači Levskog "opkolili" stadion u Sofiji: Sve igrače žele linčovati, tamnopute najviše vrijeđaju![]()
HaVaZ
U Sofiji vlada prava drama. Oko 200 najvatrenijih pristalica Levskog se nalazi pred stadionom Levskog. Bijesni u i frustrirani, a na stadionu se nalazi i igrači Levskog. Navijači od igrača traže izvinjenje i objašnjenje šta se desilo na Koševu.
Veliki broj policijaca se nalazi oko stadiona i pokušavaju smiriti razjarene navijače. U prevodu policija u ovim trenucima spašava živu glavu igračima. U jednom trenutku navijači su probili kordon policije i uputili se ka svlačionici. Za sada je čini se najviše platio Angelov, koji je pogođen jednim predmetom, javljaju bugarski mediji.
-
PeppermintSA
- Saraj`vo
#2618 Re: FK Sarajevo - Europa League
Da smo znali, ne bi .....Baltazar_khan wrote:Tomahawk11 wrote:Navijači Levskog "opkolili" stadion u Sofiji: Sve igrače žele linčovati, tamnopute najviše vrijeđaju![]()
HaVaZU Sofiji vlada prava drama. Oko 200 najvatrenijih pristalica Levskog se nalazi pred stadionom Levskog. Bijesni u i frustrirani, a na stadionu se nalazi i igrači Levskog. Navijači od igrača traže izvinjenje i objašnjenje šta se desilo na Koševu.
Veliki broj policijaca se nalazi oko stadiona i pokušavaju smiriti razjarene navijače. U prevodu policija u ovim trenucima spašava živu glavu igračima. U jednom trenutku navijači su probili kordon policije i uputili se ka svlačionici. Za sada je čini se najviše platio Angelov, koji je pogođen jednim predmetom, javljaju bugarski mediji.
-
PeppermintSA
#2619 Re: FK Sarajevo - Europa League
Saraj`vo wrote:Da smo znali, ne bi .....Baltazar_khan wrote:Tomahawk11 wrote:Navijači Levskog "opkolili" stadion u Sofiji: Sve igrače žele linčovati, tamnopute najviše vrijeđaju![]()
HaVaZU Sofiji vlada prava drama. Oko 200 najvatrenijih pristalica Levskog se nalazi pred stadionom Levskog. Bijesni u i frustrirani, a na stadionu se nalazi i igrači Levskog. Navijači od igrača traže izvinjenje i objašnjenje šta se desilo na Koševu.
bi, bi
- Logovan
#2620 Re: FK Sarajevo - Europa League
U Sarajevu su nam i žene skidali
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40804
A kako su samo mogli i žene skidati, jesu bezobrazni.
Bitno je da su redari "umočili".

A kako su samo mogli i žene skidati, jesu bezobrazni.
-
lider
#2621 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nema lakih protivnika, da ne valjaju ne bi bili u trećem pretkolu, sve to stoji za Zetu, ali ja mislim da ćemo ih potkačiti već u prvoj utakmici kako nismo nikoga do sada 
- Kinaski
#2622 Re: FK Sarajevo - Europa League
Cika Amar kaze DUPLA !Sarajevo1946 wrote:Da i ja spomenem malo koeficijent, ispade da su mi koeficijenti svojevrsni fetiš![]()
![]()
- Mračajski proto
#2623 Re: FK Sarajevo - Europa League
Joj što smaraš više, 'ajde ne davi nas.
- Baltazar_khan
#2624 Re: FK Sarajevo - Europa League
ne kvari nam evropsku temu tom brkatom ublehom 
-
chsk
#2625 Re: FK Sarajevo - Europa League
Skidali su vam ih i u Sofiji pa se niste žallilizlo87 wrote:U Sarajevu su nam i žene skidali
A kako su samo mogli i žene skidati, jesu bezobrazni.Bitno je da su redari "umočili".
![]()