Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smoki_choko wrote:bice i to polako, pa kad cijeli manĆester zamiriše na luk i učkur pitu
Kakva je njihova kuhinja, pola nas bi umrlo od gladi. A oni bi mozda i za burek rekli da je bljak.
Specijalitet je nekakava pita od luka. Ali nisu to jufke, nego onako kako kod nas kolac od jabuka, samo sto je luk unutra... Ne znam kako ce Dzekson bez klepa, sarme, tufahija, ali ne bi mu bio u kozi... dzaba milioni, kad nema da zamirrrriseee...
smoki_choko wrote:bice i to polako, pa kad cijeli manĆester zamiriše na luk i učkur pitu
Kakva je njihova kuhinja, pola nas bi umrlo od gladi. A oni bi mozda i za burek rekli da je bljak.
Specijalitet je nekakava pita od luka. Ali nisu to jufke, nego onako kako kod nas kolac od jabuka, samo sto je luk unutra... Ne znam kako ce Dzekson bez klepa, sarme, tufahija, ali ne bi mu bio u kozi... dzaba milioni, kad nema da zamirrrriseee...
valjda se u nemackoj navikao na drugaciju hranu, nek se navikne i u engleskoj nema mu druge
quasar wrote:ih u njemackoj je bilo bosanske kuhinje... malo malo pa bosnjo...
nista, slacemo tufahije DHL-om
šalje šeik menso svaki dan privatni avion za sarajevo da mu mama i strina naprave pite i kolača i to posalju nazad. zato je on trom i ne moze da hoda po terenu
da ali zato imaju vrhunsku indijsku, tursku i kinesku granu ...dok sam bio u Londonu nikada nisam jeo bolje hrane
dohvatio ga taman toliko da izgubi korak i stabilnost i da mu lopta pobjegne. rezultat je sprijecen vjerovatan gol, i po meni jeste penal, cist kao suza.
a to sto nema emocionalnu stabilnost i sigurnost sa 11 metara je druga stvar. mnogo velikih igraca su bili slabi sa penala.
quasar wrote:dohvatio ga taman toliko da izgubi korak i stabilnost i da mu lopta pobjegne. rezultat je sprijecen vjerovatan gol, i po meni jeste penal, cist kao suza.
a to sto nema emocionalnu stabilnost i sigurnost sa 11 metara je druga stvar. mnogo velikih igraca su bili slabi sa penala.
quasar wrote:dohvatio ga taman toliko da izgubi korak i stabilnost i da mu lopta pobjegne. rezultat je sprijecen vjerovatan gol, i po meni jeste penal, cist kao suza.
Djokovic bi ga dao trceci unatraske
Izvini ako grijesim, citiras me i pominjes poznatog tenisera, o kojem nikad ni rijeci nisam rekao jer ne pratim taj sport. Jel to meni nesto imputiras ili...