dobar danPoison Ivy wrote: 1-51 2 pr.
"Na lijepom plavom Dunavu"
Kroz koliko glavnih gradova protiče lijepi plavi Dunav?
a- 3
b- 4
c- 5
dobar danPoison Ivy wrote: 1-51 2 pr.
"Na lijepom plavom Dunavu"
građevine u Sarajevu - UNESCOprilagodjena wrote: Koji književni lik je osmislila švicarska spisateljica Johanna Spyri ?
a- Pipi Dugu Čarapu
b- Heidi![]()
c- Jana Bibijana
građevine u sarajevuAC_grom_DC wrote:
građevine u Sarajevu - UNESCO
1-94 3 pr.
al će sporo ići....vrlo sam zauzet. ma šta vrlo...veoma![]()
jooooj jesam duhovit
U kojem je arhitektonskom stilu napravljena gradska vijećnica u Sarajevu ?prilagodjena wrote: 1-94 3 pr.
građevine u sarajevu
ne znam tj nisam sigurna,preskokAC_grom_DC wrote:U kojem je arhitektonskom stilu napravljena gradska vijećnica u Sarajevu ?prilagodjena wrote: 1-94 3 pr.
građevine u sarajevu
a- neoklasičnom
b- pseudomaurskom
c- postmodernom
"Jedna suza i sretan put. O, ne. Ne pitaj ništa , tužno je, tužno sve" - su stihovi koje ćemo naći u kojoj od navedenih pjesama Bijelog dugmeta?prilagodjena wrote: U kojem je arhitektonskom stilu napravljena gradska vijećnica u Sarajevu ?
a- neoklasičnom
b- pseudomaurskom
c- postmodernom
preskok
AC_grom_DC wrote:"Jedna suza i sretan put. O, ne. Ne pitaj ništa , tužno je, tužno sve" - su stihovi koje ćemo naći u kojoj od navedenih pjesama Bijelog dugmeta?prilagodjena wrote: U kojem je arhitektonskom stilu napravljena gradska vijećnica u Sarajevu ?
a- neoklasičnom
b- pseudomaurskom
c- postmodernom
preskok
a- Blues za moju bivšu dragu
b- Ove ću noći naći blues
c- Ima neka tajna veza
1-75 2 pr.
prilagodjena wrote: 1-75 2 pr.
teniserkeAC_grom_DC wrote:prilagodjena wrote: 1-75 2 pr.
teniserke - poznati Poljaci
Kojoj je od navedenih teniserki 30. aprila 1993. godine na turniru u Hamburgu , Nijemac Gunther Parche zabio nož u leđa?prilagodjena wrote: 1-75 2 pr.
teniserke
AC_grom_DC wrote:Kojoj je od navedenih teniserki 30. aprila 1993. godine na turniru u Hamburgu , Nijemac Gunther Parche zabio nož u leđa?prilagodjena wrote: 1-75 2 pr.
teniserke
a- Moniki Seleš
b- Steffi Graf
c- Jani Novotnoj
Spielberg - NATOprilagodjena wrote: Kojoj je od navedenih teniserki 30. aprila 1993. godine na turniru u Hamburgu , Nijemac Gunther Parche zabio nož u leđa?
a- Moniki Seleš![]()
b- Steffi Graf
c- Jani Novotnoj
spielbergAC_grom_DC wrote:Spielberg - NATOprilagodjena wrote: Kojoj je od navedenih teniserki 30. aprila 1993. godine na turniru u Hamburgu , Nijemac Gunther Parche zabio nož u leđa?
a- Moniki Seleš![]()
b- Steffi Graf
c- Jani Novotnoj
1-69 2 PR.
prilagodjena wrote: 1-69 2 PR.
spielberg
ne znamAC_grom_DC wrote:prilagodjena wrote: 1-69 2 PR.
spielberg
Koji film Stevena Spielberga je bio ujedno i zadnji projekt na kojem je radio poznati režiser Stanley Kubrick ?
a- Transformeri
b- Rat svjetova
c- Umjetna inteligencija
AC_grom_DC wrote:Kako se zove kćerka režisera Francisa Forda Coppole također poznata rediteljka i prva Amerikanka koja je dobila Zlatnog lava u Veneciji i dobitnica Oskara za najbolji originalni scenario 2003. g. za film ''Izgubljeni u prijevodu'' ?plain vanilla wrote: 1-15 1 pr.
preskok plus
a- Sofia
b- Laura
c- Brenda
U kojem je arhitektonskom stilu napravljena gradska vijećnica u Sarajevu ?prilagodjena wrote: Koji film Stevena Spielberga je bio ujedno i zadnji projekt na kojem je radio poznati režiser Stanley Kubrick ?
a- Transformeri
b- Rat svjetova
c- Umjetna inteligencija
preskok
plain vanilla wrote: 1-13 2 pr.
pismaAC_grom_DC wrote:plain vanilla wrote: 1-13 2 pr.
pisma - tragedije
Koje se od navedenih jezika ne piše ćirilicom (u matičnoj državi) ?plain vanilla wrote: 1-13 2 pr.
pisma
e ako mongolci pisu cirilicom, a ja to ne znam, onda i treba da propadnemAC_grom_DC wrote:Koje se od navedenih jezika ne piše ćirilicom (u matičnoj državi) ?plain vanilla wrote: 1-13 2 pr.
pisma
a- bugarski
b- mongolski
c- gruzijski
gruzijski საქართველოplain vanilla wrote: Koje se od navedenih jezika ne piše ćirilicom (u matičnoj državi) ?
a- bugarski
b- mongolski
c- gruzijski
Šestorica ljudi koji su osnovali rasističku organizaciju Ku-Klux-Klan bili su porijeklom ?Poison Ivy wrote:
Kroz koliko glavnih gradova protiče lijepi plavi Dunav?
a- 3
b- 4 beč, budimpešta, bratislava , beograd
c- 5
ovo ti znao da ću tačno odgovoriti pa mi odmah zadao temeAC_grom_DC wrote:U kojem je arhitektonskom stilu napravljena gradska vijećnica u Sarajevu ?prilagodjena wrote: Koji film Stevena Spielberga je bio ujedno i zadnji projekt na kojem je radio poznati režiser Stanley Kubrick ?
a- Transformeri
b- Rat svjetova
c- Umjetna inteligencija
preskok
a- neoklasičnom
b- pseudomaurskom
c- postmodernom
1- 39 1 pr. granice - brane
Poison Ivy wrote: Šestorica ljudi koji su osnovali rasističku organizaciju Ku-Klux-Klan bili su porijeklom ?
a- Holanđani
b- Škoti
c- Irci