Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Khimki BK - Aris /EuroCup
aris je izgleda u rasulu,hendikep od 18+ se moze naci u nasim kladionicama,vidim da je na raznim internet kladionicama hendikep blokiran pa vrijedi probati
grunt wrote:Khimki BK - Aris /EuroCup
aris je izgleda u rasulu,hendikep od 18+ se moze naci u nasim kladionicama,vidim da je na raznim internet kladionicama hendikep blokiran pa vrijedi probati
Bezvezno kockanje je igrati ovako nesto.
Sta ako budu vodili 20 razlike 5 minuta prije kraja, i jednostavno se opuste i dozvole Arisu da se spusti na -12, 13 i spasi cast...? Ne treba im kanonada, niti ce se Aris predati tek tako lako.
Prije bih odigrao na Triumph Lyubertsi protiv Artlanda u Euro Challenge nekakav hendikepcic. Ovim prvima treba pobjeda, a potonji su desetkovani hem vec kvalificirani za sljedeci krug.
grunt wrote:Khimki BK - Aris /EuroCup
Bezvezno kockanje je igrati ovako nesto.
Sta ako budu vodili 20 razlike 5 minuta prije kraja, i jednostavno se opuste i dozvole Arisu da se spusti na -12, 13 i spasi cast...? Ne treba im kanonada, niti ce se Aris predati tek tako lako.
Prije bih odigrao na Triumph Lyubertsi protiv Artlanda u Euro Challenge nekakav hendikepcic. Ovim prvima treba pobjeda, a potonji su desetkovani hem vec kvalificirani za sljedeci krug.
Odigrao na onoj FB stranici gdje pogađaš minutu prvog gola za bonus 3€ da neće biti golova u Marseilleu.
A kad je Barcelona igrala protiv Schalkea, tu sam minutu uranio. Nikad da me sreća pogleda.
EdoI wrote:Odigrao na onoj FB stranici gdje pogađaš minutu prvog gola za bonus 3€ da neće biti golova u Marseilleu.
A kad je Barcelona igrala protiv Schalkea, tu sam minutu uranio. Nikad da me sreća pogleda.
Imas na q radio stranici bude vikendom pogadjanje minute gola ako ne bude u toj minuti racuna se onom ko je najblizi bio ... bez golova se ne racuna nego bude u emisiji onda izvlacenje .. nagrada 20 KM u premieru
Znam, upratio sam to, ali mi se nije dalo zvati. Pogoditi tačnu minutu je čista sreća.
Ja ovdje idem čisto statistički, puno je vjerovatnije da će doći 0:0 nego da ubodeš minut. Ako je već tu izraziti favorit gdje mora pasti gol, onda obično gađam 46' ili 47', jer su duplo veće šanse nego za druge minute - dvaput se odigraju, u sudijskoj nadoknadi i na početku drugog poluvremena.
Jel ima neka online kladionica dok sam ja to ganjao na bwin bet365 nije bilo da igrac ne daje go ... gledam sad na supersport hrvatskoj kladionici ima i to Ima li kod nas ili online ?