Zemljotres maloprije..
-
sarajevomd
#2601 Re: Zemljotres maloprije..
Sto su nam braca u Iranu nevjerna 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2602 Re: Zemljotres maloprije..
jel to pokusavas biti smijesan???????????sarajevomd wrote:Sto su nam braca u Iranu nevjerna
poginulo je preko 150 ljudi i nema mjesta ni za kakav humor
- red evil
#2603 Re: Zemljotres maloprije..
Postalo me strah da i nas ne stefi neki jaci potres
Ja
Ja
- raoul duke
#2604 Re: Zemljotres maloprije..
IRAN earthquake.. HAARP
za mene je uvijek teorija zavjere.. mrs hejterima
za mene je uvijek teorija zavjere.. mrs hejterima
-
sarajevomd
#2605 Re: Zemljotres maloprije..
Ne, vec cekam vjerske fanatike da se jave i objasne odakle zemljotres u Iranu ?!plain vanilla wrote:jel to pokusavas biti smijesan???????????sarajevomd wrote:Sto su nam braca u Iranu nevjerna
Je li to sto su nevjernici, ili je iz nekih drugih razloga ? Sta im znaci ovaj zemljotres, pretpostavljam "ramazanski" !?
- Revolucionar ★
#2606 Re: Zemljotres maloprije..
Kakvo glupo pitanje, nasao si se pored toliko umrlih i unesrecenih da zapocinjes jos bezumniju temu . . valjda ce moderatori imat " sluha " za ovakve glupostisarajevomd wrote:Ne, vec cekam vjerske fanatike da se jave i objasne odakle zemljotres u Iranu ?!plain vanilla wrote:jel to pokusavas biti smijesan???????????sarajevomd wrote:Sto su nam braca u Iranu nevjerna
Je li to sto su nevjernici, ili je iz nekih drugih razloga ? Sta im znaci ovaj zemljotres, pretpostavljam "ramazanski" !?
- Muhamed Đakmić
#2607 Re: Zemljotres maloprije..
Pa ti si apsolutno jednak kao i oni koji bi se javili da prokomentarišu zemljotres na taj način.sarajevomd wrote:Ne, vec cekam vjerske fanatike da se jave i objasne odakle zemljotres u Iranu ?!plain vanilla wrote:jel to pokusavas biti smijesan???????????sarajevomd wrote:Sto su nam braca u Iranu nevjerna
-
Mrki_ma
#2608 Re: Zemljotres maloprije..
Razumijem sto je ovo rekao, zbog svih onih koji su pricali isto kad su bili zemljotresi kod nas. Bilo je svakojakih izjava, koje su blago receno bile retardirane.
Sto se tice ovog u Iranu, zao mi je ljudi al cisto sumnjam da bi kod nas izazvao toliku paznju da se nismo prepali od nasih zemljotresa.
Sto se tice ovog u Iranu, zao mi je ljudi al cisto sumnjam da bi kod nas izazvao toliku paznju da se nismo prepali od nasih zemljotresa.
- Salcho
#2609 Re: Zemljotres maloprije..
Kakva nam je drzava, bez zemljotresa se ne mozemo oporaviti, ne daj boze zemljotresa !
- O'zone
- Globalni moderator
#2610 Re: Zemljotres maloprije..
32 zemljotresa u 24 sata najslabiji 3.5 najjači 6.3 
-
Mrki_ma
#2611 Re: Zemljotres maloprije..
Ljudi moji, potresi se konstatno dogadaju po cijelom svijetu, oduvijek, to nije nista cudno, stvar je sto su nam sad u fokusu pa obracamo paznju na to.O'zone wrote:32 zemljotresa u 24 sata najslabiji 3.5 najjači 6.3
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/
-
Mrki_ma
#2612 Re: Zemljotres maloprije..
Na ovoj karti se jos bolje vidi, tektonske ploce i zemljotresi.
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/
- plain vanilla
#2613 Re: Zemljotres maloprije..
halo ba, dogadjaju se, ali jesi li vidio koliko je poginulih i povrijedjenih????'Mrki_ma wrote:Ljudi moji, potresi se konstatno dogadaju po cijelom svijetu, oduvijek, to nije nista cudno, stvar je sto su nam sad u fokusu pa obracamo paznju na to.O'zone wrote:32 zemljotresa u 24 sata najslabiji 3.5 najjači 6.3
-
Mrki_ma
#2614 Re: Zemljotres maloprije..
Halo ba, jesam, 250, zao mi je svakog covjeka al sta sad ti hoces da kazes?
Sto ja hocu da kazem jest da se zemljotresi stalno dogadjaju, nije to nista novo.
Eto ti na toj mapi bio haman isti na aljaskoj i na fijiju ali ih niko ne spominje.
Sto ja hocu da kazem jest da se zemljotresi stalno dogadjaju, nije to nista novo.
Eto ti na toj mapi bio haman isti na aljaskoj i na fijiju ali ih niko ne spominje.
- plain vanilla
#2615 Re: Zemljotres maloprije..
Mrki_ma wrote:Halo ba, jesam, 250, zao mi je svakog covjeka al sta sad ti hoces da kazes?
paznju su izazvale zrtve, a ne sam potresSto se tice ovog u Iranu, zao mi je ljudi al cisto sumnjam da bi kod nas izazvao toliku paznju da se nismo prepali od nasih zemljotresa.
pogledaj malo slike..sve jadna sirotinja u nakim selendrama
kazu da je nekoliko sela sravnjeno sa zemljom...
- O'zone
- Globalni moderator
#2616 Re: Zemljotres maloprije..
Jeste drug događaju se niko to ne spori ali ja samo pokušavam da povučem crtu (mada to nije moguće) između naših 14-15 koliko ih je bilo u 4-5 dana gdje je najveći bio 4.3 a ostali se vrtjeli oko 2.0 do 3.3. Zamisli da te svaki 45 minuta strese zemljotres pa mozak bi ti se razvukao ko jufka.Mrki_ma wrote:Ljudi moji, potresi se konstatno dogadaju po cijelom svijetu, oduvijek, to nije nista cudno, stvar je sto su nam sad u fokusu pa obracamo paznju na to.O'zone wrote:32 zemljotresa u 24 sata najslabiji 3.5 najjači 6.3
- slobodann
#2617 Re: Zemljotres maloprije..
Ne daj nam Boze zemljotresa - satro bi nas sve nesposobne.
I pored prirodnih nepogoda jedva zivimo'
I pored prirodnih nepogoda jedva zivimo'
- kanister
#2618 Re: Zemljotres maloprije..
Upravo prije 1 min 
- testovi
#2619 Re: Zemljotres maloprije..
jel neko osjetio zemljotres prije neki 7min Sarajevo
- testovi
#2621 Re: Zemljotres maloprije..
veceras krenem ranije da legnem i u krevetu sam osjetio ljuljanje
ne mislim da sam umislio cuo sam kao pucketanje i onda ljuljanje nisam odma skonto jer nije previse jak bio
a onda sam po obicaju kad je zamljotres spremio se komplet se obucem i sjedim i evo ponovo upalio racunar googlam ali nema rezultata na nove postove o zemljotresu
ne mislim da sam umislio cuo sam kao pucketanje i onda ljuljanje nisam odma skonto jer nije previse jak bio
a onda sam po obicaju kad je zamljotres spremio se komplet se obucem i sjedim i evo ponovo upalio racunar googlam ali nema rezultata na nove postove o zemljotresu
- just principe
#2622 Re: Zemljotres maloprije..
testovi wrote:veceras krenem ranije da legnem i u krevetu sam osjetio ljuljanje
ti si osjetio onaj zelmnjotres koji biljezi samo seizmolozi
- kixa
#2623 Re: Zemljotres maloprije..
ti malo umisliotestovi wrote:veceras krenem ranije da legnem i u krevetu sam osjetio ljuljanje
- Saian
#2624 Re: Zemljotres maloprije..
nish se ne boj, to su testovi samo
- bpsang
#2625 Re: Zemljotres maloprije..
to je tebi od PIVEtestovi wrote:veceras krenem ranije da legnem i u krevetu sam osjetio ljuljanje