ReD aka Socijalista wrote:Spaha presao u sevillu na tri godine
uh malo kasnim
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ReD aka Socijalista wrote:Spaha presao u sevillu na tri godine
Jos Pjanic u Wolfsburg i to je to. Mozda i Mudoninho predje u Lazio.just principe wrote:Dzeko - CITY
Lulic - LAZIO
Spahic - SEVILLA
prije par godine o ovome se moglo sanjati
Pametan potez.smoki_choko wrote:Kako javlja Marca
SPAHIĆ DOGOVORIO SA SEVILLOM
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić dogovorio je detalje ugovora sa Sevillom i sada se čeka da Andalužani postignu sporazum sa Montpellierom, piše Marca.
Spahić je postao prvi prioritet Seville u ovom prelaznom roku, a španska ekipa već je napravila prve korake ka njegovom dovođenju na Sanchez Pizjuan.
Kako piše španska Marca, Spahić je već postigao dogovor oko detalja ugovora sa Sevillom, te se sada čeka da dva kluba dogovore odštetu.
Očekuje se da bi Spahić, nakon što Sevilla i Montpellier postignu dogovor, trebao već sutra da se pojavi u Sevilli na ljekarskom pregledu, nakon čega bi potpisao ugovor, pretpostavlja se na dvije godine
"Sve je OK. Potpisao sam prije tri dana i čekam još ljekarske preglede", napisao nam je Spahić u SMS poruci.
Eki, ja sam mislio sudeci po nasim novinarima da je on u klasi Asmira i Dzeke i dovoljno dobar za PremiershipaReD aka Socijalista wrote:Spaha presao u sevillu na tri godine
a vi kako tehz__semir wrote:A tek što Spahića traži Sevilla?smoki_choko wrote:lazio nudi 3 miliona za medunjanina, a wolfsburg se interesuje za pjanica
ti si mislio da će igrati protiv istre?Edin H. wrote:Eki, ja sam mislio sudeci po nasim novinarima da je on u klasi Asmira i Dzeke i dovoljno dobar za PremiershipaReD aka Socijalista wrote:Spaha presao u sevillu na tri godine
Uh jesam, majku mu, stetaand wrote:ti si mislio da će igrati protiv istre?Edin H. wrote:Eki, ja sam mislio sudeci po nasim novinarima da je on u klasi Asmira i Dzeke i dovoljno dobar za PremiershipaReD aka Socijalista wrote:Spaha presao u sevillu na tri godine
Jao pobogu Edine bas si opterecen s tim golmanima...Edin H. wrote:
Uh jesam, majku mu, steta![]()
Salim se malo, svaka cast Spahicu na nacin koji igra i zalaze se za reprezentaciju, ali onaj komentar u vezi Asmira i forsiranje Hasagica ne doprinose dobrobiti nacionalnog tima, niti nasim sansama za plasman.
Je li u pitanju ljubomora, talovi, prijateljstvo ili nesto drugo ja ne znam
da su bili pametni uzeli bi najmanje duplo,a spaha bi sad bio u arsenaluCorola wrote:Jedan lakat smanjena cjena,drugi lakat pravo u Sevilju.
Ne bih rekao da sam jedinijeza u ledja wrote:Jao pobogu Edine bas si opterecen s tim golmanima...Edin H. wrote:
Salim se malo, svaka cast Spahicu na nacin koji igra i zalaze se za reprezentaciju, ali onaj komentar u vezi Asmira i forsiranje Hasagica ne doprinose dobrobiti nacionalnog tima, niti nasim sansama za plasman.
Je li u pitanju ljubomora, talovi, prijateljstvo ili nesto drugo ja ne znamDaj ba malo vise prestani razmisljat samo o Begovicu.
![]()
Sto se tice Spahica, svaka cast. Sevilla je ipak napredak u odnosu na Montpellier. Em je liga jaca, em je klub jaci.
Kad je mogao uspjeti kao stoper u onakvoj krkanskoj Francuskoj uspjece i u Spaniji.
Fino bogami.
Početkom prošlog desetljeća smo zamalo imali istu stvar. Imali smo Hasana (Bayern), Konjića (Coventry), Hibića (Sevilla) i Muslimovića (Udinese). Samo nam je jedan Francuz faliojust principe wrote:Prvi put u historiji : Nasi igraci u svim ligama petice
Skoro - Marseillehz__semir wrote:Početkom prošlog desetljeća smo zamalo imali istu stvar. Imali smo Hasana (Bayern), Konjića (Coventry), Hibića (Sevilla) i Muslimovića (Udinese). Samo nam je jedan Francuz faliojust principe wrote:Prvi put u historiji : Nasi igraci u svim ligama petice
Eto majmuna, ja bih se sad rokno kad vidim koga sam jedinog zaboravio.Murat Sabanovic wrote:Skoro - Marseillehz__semir wrote:Početkom prošlog desetljeća smo zamalo imali istu stvar. Imali smo Hasana (Bayern), Konjića (Coventry), Hibića (Sevilla) i Muslimovića (Udinese). Samo nam je jedan Francuz faliojust principe wrote:Prvi put u historiji : Nasi igraci u svim ligama peticeigro pola godine...cini mi se da je to bila 2001god.
Zaboravio si i Mirzu Mešića u Nantesuhz__semir wrote:
Eto majmuna, ja bih se sad rokno kad vidim koga sam jedinog zaboravio.![]()
![]()
Neka ba, ne ofiraj me još višenellington wrote:Zaboravio si i Mirzu Mešića u Nantesuhz__semir wrote:
Eto majmuna, ja bih se sad rokno kad vidim koga sam jedinog zaboravio.![]()
![]()
Ako nije problem - mozes li pojasniti ovo sto sam povecao ? Sta znaci - nas je potencijalno kostao baraza ....Edin H. wrote:Ne bih rekao da sam jedinijeza u ledja wrote:Jao pobogu Edine bas si opterecen s tim golmanima...Edin H. wrote:
Je li u pitanju ljubomora, talovi, prijateljstvo ili nesto drugo ja ne znamDaj ba malo vise prestani razmisljat samo o Begovicu.
![]()
Sto se tice Spahica, svaka cast. Sevilla je ipak napredak u odnosu na Montpellier. Em je liga jaca, em je klub jaci.
Kad je mogao uspjeti kao stoper u onakvoj krkanskoj Francuskoj uspjece i u Spaniji.
Fino bogami.![]()
Jedva smo poslije niza godina dobili standardog igraca u Premiershipu.
Na ovome se lomi hocemo li biti ozbiljna reprezentacija ili ne.
Mi moramo pokriti svaku poziciju najboljim igracima koje imamo, jer i nemamo puno izbora.
Cirin neodgovoran odnos prema reprezentaciji i cinjenica da se nije ozbiljno potrudio da vrati Papca nas je potencijalno kostao baraza i plasmana na Svjetsko prvenstvo i zato je i zasluzeno dobio otkaz.
Nisam nikada rekao da Asmir ne treba biti NOVCANO kaznjen za neodazivanje, ali selektorovo insistiranje na Hasagicu je degutantno, a ni Spahic ne cini nikakvu uslugu timu gurajuci svog jarana.
Nakon kvalifikacija ce svaka prica biti izlisna.