Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
-
miikaa77
#2602 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Hocu da uzmem air max, u nas nema neki izbor u radnjama u Mostaru, necu ove divlje s pika, znaci ima li neki veci izbor web shop u nas u BIH ili Hrvatskoj, takodje nisam ni za ebay, amazon itd.
- cenecimoveocino
#2605 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Adidas Marathon TR 10
na pik.ba jedva ih iskopao samo jedan oglas i to taman moja velicina 42 2/3
Evo narucio sam pa javim utisak kad dodu.
Obisao nas soping ovdje u Zenici,nema ih ni u jednoj radnji.
Ovaj lik tvrdi navodno da su iz USA donesene,na slikama djeluje fantasticno.
na pik.ba jedva ih iskopao samo jedan oglas i to taman moja velicina 42 2/3
Evo narucio sam pa javim utisak kad dodu.
Obisao nas soping ovdje u Zenici,nema ih ni u jednoj radnji.
Ovaj lik tvrdi navodno da su iz USA donesene,na slikama djeluje fantasticno.
- Rockefeller
-
StupskaBitanga
#2607 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Gdje u sarajevu ima brojeva 48?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2608 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Moje vozilice.
- zli_hordas
#2609 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Dobro najkace a ove druge puno ravne nisu mi puno za nekog hodanjakonektovan wrote:
Moje vozilice.
- konektovan
#2610 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
U pravu si za ove drugezli_hordas wrote:Dobro najkace a ove druge puno ravne nisu mi puno za nekog hodanjakonektovan wrote:
Moje vozilice.
Nike, su totalno druga dímenzija.
-
LeoBa
#2611 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Obožavam nositi starke i volim sve modele Asics tenisica, ali nisam ih već dugo vidio nigdje u prodaji :/ jel zna netko gdje se mogu kupiti Asics modeli tenisica?
-
ozdrlje_donje
#2612 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Kad smo vec kod Asics planiram ove da zbavim. A gje ih ima u BiH, to ne znam:)LeoBa wrote:Obožavam nositi starke i volim sve modele Asics tenisica, ali nisam ih već dugo vidio nigdje u prodaji :/ jel zna netko gdje se mogu kupiti Asics modeli tenisica?

- konektovan
#2613 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Juventa sport, BBI centar, imaju dosta modela od Asicsa.ozdrlje_donje wrote:Kad smo vec kod Asics planiram ove da zbavim. A gje ih ima u BiH, to ne znam:)LeoBa wrote:Obožavam nositi starke i volim sve modele Asics tenisica, ali nisam ih već dugo vidio nigdje u prodaji :/ jel zna netko gdje se mogu kupiti Asics modeli tenisica?
- tusk
#2614 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Last edited by tusk on 08/11/2016 11:18, edited 1 time in total.
- KB9
- Maverick78
#2616 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Kupih ove prije par dana... proljece ce ionako ubrzo

- KB9
#2617 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
te patike imaju jednu losu stranu a to je da im se djon brzo odlijepi
nadam se da ces imat srece i nanosat ih
- Maverick78
#2618 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Hvala ti za info
Mada, vjeruj mi, dosada mi se nije desilo da imam problema sa obucom koju sam kupio ovdje (Svedska), patike ili cipele svejedno. Doduse ne zivim nesto previse dugo tu, ali svejedno kupovao sam dosada dosta toga... Koliko sam shvatio dolaze im najkvalitetniji komadi i obuce i odjece, izmedju ostalog i zbog rigoroznog zakona o zastiti potrosaca. Imam racun svakako, pa ako se odlijepi djon, jos tako brzo, pravac radnja po zamjenu za nesto drugo
Mada, vjeruj mi, dosada mi se nije desilo da imam problema sa obucom koju sam kupio ovdje (Svedska), patike ili cipele svejedno. Doduse ne zivim nesto previse dugo tu, ali svejedno kupovao sam dosada dosta toga... Koliko sam shvatio dolaze im najkvalitetniji komadi i obuce i odjece, izmedju ostalog i zbog rigoroznog zakona o zastiti potrosaca. Imam racun svakako, pa ako se odlijepi djon, jos tako brzo, pravac radnja po zamjenu za nesto drugo
-
Kataklinger
#2619 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Maverick, te patike izgledaju ekstra. Vjerovatno su i udobne. Je li neko vidio ovakve u Sarajevu?
-
Kataklinger
#2620 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Što se tiče ove teme, meni do sad najbolje ove Adidas:

i ove su prejake:

i ove su prejake:

- Maverick78
#2621 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
HvalaKataklinger wrote:Maverick, te patike izgledaju ekstra. Vjerovatno su i udobne. Je li neko vidio ovakve u Sarajevu?
I meni su se odmah svidjele... kasnije naletim na jedne jos bolje, kad budem slobodan i u gradu, slikacu ih. Model kao ove, isto crne, samo kozne skroz i prevrnuta koza, crn znak Nike sa strane... predobre su. Ali sad sta je tu je, i ove su super.
Udobne su ovo koliko sam ih probao, mada to je bilo malo ono po prodavnici dok sam ih probao. Nisam ih duze nosio, jer je jos hladno za njih. Opet ne sumnjam da ce biti ok i kad budu duze na nogama.
Ono sto je cudno kod ovih modela, a probao sam ih vise, Adidas, Nike, LeCoq, New Balance, je da obicno zahtjevaju veci broj u odnosu na onaj koji obicno nosite. Ja inace nosim 43, ali su mi svi ovakvi modeli patika mali 43... tek 44 bude ok, a nekad i 44,5. Valjda jer se suzavaju gore ili sta li vec, pa bas stezu. Rekoh ako neko narucuje preko interneta ili sl. da obrati paznju na ovo.
-
Kataklinger
#2622 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Meni su Airmax Tavas najudobnije patike koje sam ikad imao. Lahke, ne osjete se na nogama. S druge strane su po izdržljivosti bile najgore. Četiri mjeseca i obadvije pukle naprijed, gdje je ono platno preko prednjeg dijela stopala. Nosio obućaru da to malo pokuša uštopat, čim je vidio da nosim Tavas na šivanje, pokazao mi na stalaži cca 7 pari istih koje je popravio u zadnjih nekoliko dana. I sam reče, da su super za nosit ali da mu je raja masovno donosila na šivanje. Upravo jer je taj platneni dio nevjerovatno loše urađen. Kasnije sam gledao, izlazili "novi" modeli Airmax Tavasa, identične, samo što je to platno bilo kao ojačano nekim plastičnim linijama šta već. Uglavnom, ako na proljeće izađe neki Tavas facelift ili slično, to će mi biti iduće patike.
Najradije bih kupio ove Adidas Consortium x Quote ZX500 OG...ali nema
Najradije bih kupio ove Adidas Consortium x Quote ZX500 OG...ali nema
-
channel10
#2623 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Da se nadovezem na ovo. Pazi se na mokroj podlozi jer su jako klizave. Patike ko patike su lijepe i udobne, ali im je mana sto im je haman potvrd dzon (guma na dzonu pa su zbog toga klizave). Eh sad da li je to sto su jednostavno takve patike ili sto su mozda radjene za nase trziste, pa su malo tvrdje.KB9 wrote:te patike imaju jednu losu stranu a to je da im se djon brzo odlijepi![]()
Ne bih da mnogima prisjedam na muku (a mozda i ja grijesim), ali patike koje se kod nas prodaju nisu ni blizu istim patikama koje se prodaju vani. Igrom slucaja imam 3-4 para patika koje su kupljene u USA i udobnost tih patika i ovih kod nas nisu ni blizu. Cak sam nedavno pitao prodavacicu u jednoj od Sportvision radnji da li su im patike original (od sve one muke). Kod nas sam probao 3-4 para patika u GMS-u i Sportvisionu i ja ruku dajem da nisu original. Imaju dzon do negdje pocetka prstiju i onda na onom prelazu, pa do vrha patika kao da fali pola dzona (mislim na debljinu istog). Sve su nekako tvrde, od onih dzepica oko zgloba pa do cjelokupnog materijala patika.
- Maverick78
#2624 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Jutros sam ih baš obuo, nisam se puno kretao osim do auta i do posla, poslije evo kratko pauza, pa sam opet bio malo vani. Tu kod mene danas +7-8C i moglo se u njima vani, a eto morko je, mada nema nikakvog klizanja... udobnost također ok... poprilično su udobne. Na samom poslu nosim Adidas Duramo 7, baš sportske za trčanje i neznatno du udobnije od ovih.
Tu se onda moram nadovezati na drugi dio tvog posta... patike nisu kupljene u BiH, već u Švedskoj gdje živim, jer vidim da pominješ da dole modeli imaju tvrd đon, jer su rađene za to dole tržište koliko sam te razumio...
Tu se onda moram nadovezati na drugi dio tvog posta... patike nisu kupljene u BiH, već u Švedskoj gdje živim, jer vidim da pominješ da dole modeli imaju tvrd đon, jer su rađene za to dole tržište koliko sam te razumio...
-
channel10
#2625 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ja sam takve kupio prije 2-3 godine kod nas ovdje i mogao sam se brat bratu desetak puta polomiti zbog tog dzona. Ove moje su kupljene u BiH-a i nevjerovatno su bile klizave. Nisam jedini koji je to ovdje spominjao za te patike. Ne znam kakve su te koje si ti kupio u SWE i ako kazes da se ne klizu, eto ti razlike kvaliteta izmedju trzista.