Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
tranquil

#2601 Re: Stranka Radoncica kupuje glasove ?

Post by tranquil »

sarajlija74 wrote:Ama shvatite vec jednom da samo on moze dohakati Dodiku i ovim cudnim igrama oko Bosne...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vi, gospodine, ste upravo ušli u konkurenciju za najkomičniji post godine!
sarajlija74

#2602 Re: Stranka Radoncica kupuje glasove ?

Post by sarajlija74 »

eee kad bi znali....
astr0naut

#2603 Re: Stranka Radoncica kupuje glasove ?

Post by astr0naut »

tranquil wrote:
sarajlija74 wrote:Ama shvatite vec jednom da samo on moze dohakati Dodiku i ovim cudnim igrama oko Bosne...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vi, gospodine, ste upravo ušli u konkurenciju za najkomičniji post godine!
hahahahahaa preeejako! :)
sarajlija...makar promjeni nickname...nisi ti Sarajeva očima vidio, ha ovako razmisljas....
kiky

#2604 Re: Stranka Radoncica kupuje glasove ?

Post by kiky »

ko sabah zorom ugazi u avaz ...
tri sreče grabi ...
:D
Alfa_Ze

#2605 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Alfa_Ze »

_BaD_BoY wrote: sto se tice radonciceve historije mislim da je nezahvalno pozivat se recimo na jedan SAN,Oslobodjenje i slicno..zasto? zato sto i Fahrudinove novine napisu milion clanaka blateci selimovice,blateci senada avdica i slicno..sto se tice optuzbe da je KOS-ovac to je njihova prica i fahrudin ih je tuzio za klevetu i jos uvijek je na sudu..nezahvalno je nekog optuzivati dok nije osudjen slazes se ? Druga stvar sto se tice njegove proslosti da ga je potpomogla SDA je takodje tacno..e sad u kojem vidu neznam..vjerovatno i politicki i novcano..nebitno..bosnjacki medij je tada zaista trebao i meni je sasvim u redu da taj projekat nije sabotiran..tadasnja vlast je dala pare vecini danasnjih printanih medija(oslobodjenje,avaz,dani,SAN i slicno)..e sad sto su to neki upropastili totalno pa doveli te novine na rub propasti to je druga stvar..
Koliko se da primjetiti, ti si ko neka ''HALKA'' kod Fahre Berluskonija i njegove SBB !! Neznam jesi li ovdje po ''zadaktu'' , ili ... ''onako k'o simpatizer''.... a moze bit - k'o vjerni clan te novopecene stranke ?? Kako god, vidim da zdusno branis svog sefa !!
Na sarajevskom Opstinskom sudu vec nekoliko mjeseci odvija se tiha, rovovska bitka po tuzbi koju je vlasnik Avaza Fahrudin Radoncic podnio protiv Fikreta Muslimovica. Razlog za tuzbu je dio Muslimoviceve knjige u kojem se Radoncic portretira kao “saradnik KOS-a”. Muslimovic je prije rata bio jedan od najvaznijih oficira Kontraobavje tajne sluzbe Jugoslovenske narodne armije (KOS-a), a Fahrudin Radoncic je prema svjedocenju Muslimovica bio dousnik iste te sluzbe.

Tokom sudskog suceljavanja Radoncic i Muslimovic potvrdili da se poznaju dobro, ne ulazeci previse u prirodu njihovih dugogodisnjih veza. U tom je smislu Radoncic najprije izjavio kako je s Muslimovicem u Stabu Vrhovne komande ABiH imao korektnu suradnju, da bi kasnije priznao da je u ljeto 1993. uhapsen od strane Vojno-obavjestajne sluzbe :? , dakle, po nalogu Muslimovica 8-) .
Bit ce svakako zanimljivo promatrati daljnji medijskosudski rasplet ove neobicno znacajne price.
izzy131

#2606 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by izzy131 »

@ BAd boy
Hvala. Znaci mozemo zakljuciti da je ovo malo stihijski, i da ce tesko poluciti nekim rezultatima ako do oktobra ne zasucete rukave ono - 24 sata dnevno. O Radoncicu imam misljenje i ne vrti mi se ista prica non stop, samo ne treba ga predstavljati kao nekoga bas toliko sposobnog, jer sve kapitalno sto ima je dobio, a ne zaradio. Samo zahvaljujuci cinjenici da zivi u BiH a ne negdje drugo. Dobio je i Vecernje novine i kapital da ga preobrazi, a dobio je i kredit za toranj od institucije koja hotele, rezidencije i takve stvari ne placa nigdje, ali opet moze zahvaliti cinjenici da zivi u BiH. To se uzima od komercijalnih banaka. Ako ne poluci uspjeh na izborima, mislim da mu se sprema sudbina Bogoljuba Karica, onako gledajuci sveukupne dogadjaje. Razmisljaj i ti o tome. Vjeruj mi, vecina ljudi koje znam misli ovako. Sretno, ne treba biti zlurad nikada, ovo treba da bude zemlja sansi za sve.
sodom

#2607 Re: Stranka Radoncica kupuje glasove ?

Post by sodom »

kiky wrote:taj avaz nije ni za raspuhat roštilja ...
poduplaj, onda može :-D
_BaD_BoY

#2608 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

@izzy131
Hvala. Znaci mozemo zakljuciti da je ovo malo stihijski, i da ce tesko poluciti nekim rezultatima ako do oktobra ne zasucete rukave ono - 24 sata dnevno.
slazem se..ipak su dosadasnje vladajuce garniture kao i opozicija prije svega SDP pustile jake korijene i mislim da se ne moze ocekivati neki nevjerovatan rezultat..malo je uzdrmao SDA i uzet ce im dosta glasova,kao i SzaBIH,ali mislim da ce ipak najvise da uzme od onih koji dosad nisu glasali..bar gledam po svojoj okolini..imao sam priliku da vidim spisak od 23 momka koji su pristupili stranci u ovih 5 dana a koji dosad nisu bili clanovi nekih drugih..
O Radoncicu imam misljenje i ne vrti mi se ista prica non stop, samo ne treba ga predstavljati kao nekoga bas toliko sposobnog, jer sve kapitalno sto ima je dobio, a ne zaradio.
normalno..ja ne mogu garantovati ni za one koje najbolje poznajem da su im bas sve cista posla..i ne zelim da glumim ovdje nekog radoncicevog advokata uopste..samo mi smeta kad neko citira san il nesto pa na osnovu njega zasnuje svoje optuzbe..ja isto mogu kao i pojedini milion clanaka ubaciti iz avaza o selimovicima,avdicu i ostalim pacenicima..daleko od toga da je radoncic svetac..nije naravno..ali je sposobnost (bar po mom misljenju) i izgradit ovakvu medijsku imperiju bez obzira dali je tu u pitanju necija pomoc il nije..zasto meni niko ne pomogne iz cista mira..nema tog lave,nije fahrudin tako naivan znao je iskoristit politicku,novcanu il koju vec pomoc koja mu je ukazana ;)
Samo zahvaljujuci cinjenici da zivi u BiH a ne negdje drugo. Dobio je i Vecernje novine i kapital da ga preobrazi, a dobio je i kredit za toranj od institucije koja hotele, rezidencije i takve stvari ne placa nigdje, ali opet moze zahvaliti cinjenici da zivi u BiH.
za ovo prvo nisam upoznat tako da ne mogu stvarno komentarisati..a sto se tice kredita jasno je da je napravljen propust..ja kazem kredit jest sporan al je za razliku od nekih koji su uredno ukrali milione i milione on je digao taj kredit i uredno ga vraca..neznam tacno kolika je kamara al cini mi se ce na racun kamate platiti oko 8 miliona ako sam dobro shvatio..znaci on ce taj novac vratiti banci i jos 8 miliona vise..mislim da fahrudin ima svojih nekih losih postupaka ali meni je ovo puno regularnije nego kad neko krade na milione i prebacuje na bankovne racune sirom evrope i svijeta..

To se uzima od komercijalnih banaka. Ako ne poluci uspjeh na izborima, mislim da mu se sprema sudbina Bogoljuba Karica, onako gledajuci sveukupne dogadjaje. Razmisljaj i ti o tome. Vjeruj mi, vecina ljudi koje znam misli ovako. Sretno, ne treba biti zlurad nikada, ovo treba da bude zemlja sansi za sve.
cijnenica je da je fehrudin osnovao stranku..ali je u istu doveo i dosta kvalitetnih ljudi..ja sam prije svega clan ove stranke sto je u clanstvu SBB na tuzlanskom kantonu recimo jedan Emir Kabil.ti ljudi meni ulijevaju povjerenje..ako su oni u sitvaciji da vjeruju fahrudinu pruzit cu mu i ja sansu na ovim izborima..u medjuvremenu zakon nek radi svoje pa ako je gnjida nemam nista protiv da fahrudin a i bilo koji drugi kriminalac truhne u zenici..

p.s.tebi u svakom slucaju hvala sto si ispao korektan i postavio konkretne stvari a ne kao vecina poceo sa omalozavanjem i pljuvanjem..pozz :thumbup:
_BaD_BoY

#2609 Re: Stranka Radoncica kupuje glasove ?

Post by _BaD_BoY »

kiky wrote:ko sabah zorom ugazi u avaz ...
tri sreče grabi ...
prica se da je u danasnjem avazu bilo stavljeno po 100 maraka :D
pa ko jamio jamio :lol: :lol:
spreca

#2610 Re: Stranka Radoncica kupuje glasove ?

Post by spreca »

samo malo wrote:Ovo sa Avazom ko predratni izbori, svi se kunu u Reformiste a ono pobijedile nacionalne stranke.

Tako niko ne kupuje Avaz, a kod mene u granapu, opcina Centar dakle kofol neka gradska raja, svakog dana dodje 5 Oslobodjenja i 505 Avaza, Avaz nakon podneva ne mozes vise naci a Oslobodjenje uredno vrate visak :D

ako usporedimo Avaz i Violetu mogu reci da je Violeta maaaalko bolja :lol: :lol: :lol:
and

#2611 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by and »

_BaD_BoY
normalno..ja ne mogu garantovati ni za one koje najbolje poznajem da su im bas sve cista posla..i ne zelim da glumim ovdje nekog radoncicevog advokata uopste..samo mi smeta kad neko citira san il nesto pa na osnovu njega zasnuje svoje optuzbe..ja isto mogu kao i pojedini milion clanaka ubaciti iz avaza o selimovicima,avdicu i ostalim pacenicima..daleko od toga da je radoncic svetac..nije naravno..ali je sposobnost (bar po mom misljenju) i izgradit ovakvu medijsku imperiju bez obzira dali je tu u pitanju necija pomoc il nije..zasto meni niko ne pomogne iz cista mira..nema tog lave,nije fahrudin tako naivan znao je iskoristit politicku,novcanu il koju vec pomoc koja mu je ukazana
a možeš misliti da mu se ukaže prilika da ima vlast?

sad nešto ne vjerujem da će program sbb natjerati one što nisu izlazili na izbore da izađu.takvu stranku bi trebala voditi osoba koja je omiljena i cijenjena u narodu i prije svega da ljudi u tu osobu imaju neko povjerenje.
ljudi koji se učlanjuju u sbb ii vrte oko iste su po meni ljuudi koji u svemu vide neki sitni lični ćar i samopromociju,pa i taj kabil,koji ne mora biti dobar političar,ako je dobar doktor.a i sam osnivač je stranku napravio više zbog sebe,nego zbog nekih pametnih ideja koje bi bošnjačkom narodu donijele nešto dobro.
pOZz

#2612 Re: Stranka Radoncica kupuje glasove ?

Post by pOZz »

Prodajem glas, cijena sitnica... stan i auto.
sarajlija74 wrote:e akobogda pobijedit ce Fahro...sto se tice placanja za glasove, to ti je drug supljak...Vjeruj provjereno iz prve ruke,,,Samo ne kontam sto su ljudi toliki dusmani...Ama shvatite vec jednom da samo on moze dohakati Dodiku i ovim cudnim igrama oko Bosne...A Tihic...Hehehehehe, shvatit cete kakav je to glupan i kvarnjak...
Nisam očekivao od Fahrinih pulena da ovako ofirno pokušavaju dobiti glas za svog šefa. :|
(ne)forumas

#2613 Re: Stranka Radoncica kupuje glasove ?

Post by (ne)forumas »

svaka cast!
samo malo wrote:Ovo sa Avazom ko predratni izbori, svi se kunu u Reformiste a ono pobijedile nacionalne stranke.

Tako niko ne kupuje Avaz, a kod mene u granapu, opcina Centar dakle kofol neka gradska raja, svakog dana dodje 5 Oslobodjenja i 505 Avaza, Avaz nakon podneva ne mozes vise naci a Oslobodjenje uredno vrate visak :D
Alfa_Ze

#2614 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Alfa_Ze »

izzy131 wrote:@ BAd boy
Hvala. Znaci mozemo zakljuciti da je ovo malo stihijski, i da ce tesko poluciti nekim rezultatima ako do oktobra ne zasucete rukave ono - 24 sata dnevno. O Radoncicu imam misljenje i ne vrti mi se ista prica non stop, samo ne treba ga predstavljati kao nekoga bas toliko sposobnog, jer sve kapitalno sto ima je dobio, a ne zaradio. Samo zahvaljujuci cinjenici da zivi u BiH a ne negdje drugo. Dobio je i Vecernje novine i kapital da ga preobrazi, a dobio je i kredit za toranj od institucije koja hotele, rezidencije i takve stvari ne placa nigdje, ali opet moze zahvaliti cinjenici da zivi u BiH. To se uzima od komercijalnih banaka. Ako ne poluci uspjeh na izborima, mislim da mu se sprema sudbina Bogoljuba Karica, onako gledajuci sveukupne dogadjaje. Razmisljaj i ti o tome. Vjeruj mi, vecina ljudi koje znam misli ovako. Sretno, ne treba biti zlurad nikada, ovo treba da bude zemlja sansi za sve.
Negdje na desetcima prethodnih stranica, upravo sam poredio Bogoljuba Karica i Fahru Berluskonija.

Karic je bio relativno bogat covjek prije devedesetih, za razliku od Radoncica ...ali ?? Dolaskom Milosevica na vlast, ratovi i bezvlasce u Srbiji, Bogoljub Karic se ENORMNO OBOGATIO. Pokrece svoj BK univerzitet, BK banka, BK mobilna mreza 063, svoju BK televiziju, i neznam cega sve jos( BK ). Odlazi Miloseviceva vlast, dolaze neki drugi. Da bi sacuvao u najmanju ruku sumnjivo steceni kapital, osniva svoju politicku stranku ( ''Snaga Srbije'' ),aktivno se ukljucuje i ''pokusava baviti'' politikom.

I onda pravi fatalnu gresku !! Precjenjuje ''svoje politicke mogucnosti'' i okrece se protiv vladajucih partija !! Ovi proceprkaju po proslosti ..... ispitaju porijeklo uglavnom nezakonito stecene imovine. I da bi izbjegao tvorza, Bogoljub ga zanogeta u Rusiju !!
Epilog : Karic ostaje bez vecine ''svoje'' nelegalno stecene imovine, ostaje bez svoje televizije, ostaje bez svoje stranke, ostaje bez ..... !!!
Danas ''sretno'' zivi u egzilu !!

Svaka slicnost Bogoljuba Karica sa Fahrom Berluskonijem je namjerna .
_BaD_BoY

#2615 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

@and

sad nešto ne vjerujem da će program sbb natjerati one što nisu izlazili na izbore da izađu.takvu stranku bi trebala voditi osoba koja je omiljena i cijenjena u narodu i prije svega da ljudi u tu osobu imaju neko povjerenje.
ljudi koji se učlanjuju u sbb ii vrte oko iste su po meni ljuudi koji u svemu vide neki sitni lični ćar i samopromociju,pa i taj kabil,koji ne mora biti dobar političar,ako je dobar doktor.a i sam osnivač je stranku napravio više zbog sebe,nego zbog nekih pametnih ideja koje bi bošnjačkom narodu donijele nešto dobro.
..ja sam opet sigurniji da on ima manje potrebe da krade nego ovi gologuzi na vlasti..mislim ti pokusavas da kazes da je tebi recimo SDP ponudio politicku i novcanu pomoc da nebi prihvatio..?zasto da ne super ako pomognu covjeku da uspje u zivotu..mislim ne lazimo sebe super je nek je ova vlast bar nekom pomogla u zivotu osim njima samim...sto se tice ljudi koji se vrte oko SBB i vide neki sitni ćar nemoj samo da pocnem mislit da su u SDP,SDA,SzaBIH tolike patriote i sve rade iz ljubavi..mislim naivna ti je ova izjava..u svakoj stranci imas manje il vise onih koji su tu radi interesa..Alija je bio omiljen covjek,bio je skroman covjek,zivio je u stanu od lupam 70 kvadrata i nije imao vile i ostalo..pa se danas pljuje po njemu..ne kazem da on mozda nije neki racun imao vani..al isto tako ne mogu reci ni da postenjaci tipa zlatko,hare,suljo i ostali nemaju..apsulutno postenog covjeka siguran sam da nema..sigurno je bar nekad u zivotu bar na neki banalan nacin nekog ostetio svjesno il nesvjesno..tako i za politicare mislim..ti ljudi treba da su sposobni jer ne trazimo majku terezu nego covjeka koji ce nas izvuci iz ove gabule..malo je sitvacija u kojim politicar moze postupiti po nekoj moralnoj normi..to je prljav posao..i sve se na kraju svodi ko ce koga na kraju nadmudrit jbga..
prezimenko

#2616 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by prezimenko »

..ja sam opet sigurniji da on ima manje potrebe da krade nego ovi gologuzi na vlasti...

Jednom lopov uvijek lopov. Samo ce on imati veci apetit od sitnih politicara.
Alija je bio omiljen covjek,bio je skroman covjek,zivio je u stanu od lupam 70 kvadrata i nije imao vile i ostalo..pa se danas pljuje po njemu..
Vidi se na bakiru .. BBI banka, centar, bosnia airlines, niz kuca(?) ... da skroman covjek... sve po zakonu naravno :)
.sigurno je bar nekad u zivotu bar na neki banalan nacin nekog ostetio svjesno il nesvjesno..
Fakat ne mogu da vjerujem da neko moze opravdavati lopova ko ... svi kradu .. ovaj manje krade jer ima para S: ... ne bas suprotno on ima veci apetit

ti ljudi treba da su sposobni jer ne trazimo majku terezu nego covjeka koji ce nas izvuci iz ove gabule..
ako je toliko sposoban zasto je u sarajevo dosao sa plasticnom kesom a u toku rada zaradio bogastvo (procitaj mu biografiju) tj. zasto prije nije imao ?

Neko maloprije dobro rece nije on zaradio vec je on dobio a dobrim dijelom kroz SDA.

Samo razmisljam naglas modza i nije tako ;)
StupskaBitanga

#2617 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

Danas u toku dana sam dobio vrlo interesantnu informaciju
Džemaludin L.(inače vlasnik BeharTV) ispred A-SDA je sa Radončićem dogovarao koalicijski sporazum te će ove stranke skupa na izbore. Biće tu još nekih malih stranka
HomeArt

#2618 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HomeArt »

StupskaBitanga wrote:Danas u toku dana sam dobio vrlo interesantnu informaciju
Džemaludin L.(inače vlasnik BeharTV) ispred A-SDA je sa Radončićem dogovarao koalicijski sporazum te će ove stranke skupa na izbore. Biće tu još nekih malih stranka
Ako je sa Laticima poceo saditi tikve daleko ce dogurati. :roll:
StupskaBitanga

#2619 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

Radončić je u A-SDA instalirao svog čovjeka a to je vkerovali ili ne Edhem Bičakčić
HomeArt

#2620 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HomeArt »

StupskaBitanga wrote:Radončić je u A-SDA instalirao svog čovjeka a to je vkerovali ili ne Edhem Bičakčić
Pa nije americki kongres cuj "instalirao". Sve oni znaju jedni o drugim, pitanje je samo hoce li Fahro pokuiti politicki otpad tipa Bicakcic ili ce pokusati sa potpuno novim ljudima ako ih ima uopce.
StupskaBitanga

#2621 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

sahan wrote:
StupskaBitanga wrote:Radončić je u A-SDA instalirao svog čovjeka a to je vkerovali ili ne Edhem Bičakčić
Pa nije americki kongres cuj "instalirao". Sve oni znaju jedni o drugim, pitanje je samo hoce li Fahro pokuiti politicki otpad tipa Bicakcic ili ce pokusati sa potpuno novim ljudima ako ih ima uopce.

mislio sam da će Bičakčić biiti Fahrin čovjek tamo u A-SDA
HomeArt

#2622 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HomeArt »

StupskaBitanga wrote:
mislio sam da će Bičakčić biiti Fahrin čovjek tamo u A-SDA
Znam sta si mislio nego mi je smijesno sto sve kad saberes u ovih 3-4 "najvece" stranke to je oko 50-tak faca koje gledamo vec godinama i koje se jako dobro poznaju i sta onda Fahro ima nekome instalirati ali hajde nije to ni vazno, mene zanima ko ce od vecih faca preci kod Fahre? Nije bas da pratim nesto ali kolko znam Terzic je prvi a ovi folovi sa dr. Kabilom i sl. su prepisani od ranije. Uglavnom meni je Fahro poprilicno "ispuhao"i za sad nije vrijedan glasa a do jeseni ko zna.
Alfa_Ze

#2623 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Alfa_Ze »

Anketa u danasnjem avazu :
Pitanje: Ko je, prema vasem misljenju, najomrazeniji politicar ?

A) Zlatko Lagumdzija 12 %
B) Haris Silajdzic 23 %
C) Sulejman Tihic 48 %
D) Nijedan od te trojice 17 %
''Ш Ч Е П О'' puko k'o petarda !! :D
and

#2624 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by and »

_BaD_BoY wrote:@and

..ja sam opet sigurniji da on ima manje potrebe da krade nego ovi gologuzi na vlasti..mislim ti pokusavas da kazes da je tebi recimo SDP ponudio politicku i novcanu pomoc da nebi prihvatio..?zasto da ne super ako pomognu covjeku da uspje u zivotu..mislim ne lazimo sebe super je nek je ova vlast bar nekom pomogla u zivotu osim njima samim...sto se tice ljudi koji se vrte oko SBB i vide neki sitni ćar nemoj samo da pocnem mislit da su u SDP,SDA,SzaBIH tolike patriote i sve rade iz ljubavi..mislim naivna ti je ova izjava..u svakoj stranci imas manje il vise onih koji su tu radi interesa..Alija je bio omiljen covjek,bio je skroman covjek,zivio je u stanu od lupam 70 kvadrata i nije imao vile i ostalo..pa se danas pljuje po njemu..ne kazem da on mozda nije neki racun imao vani..al isto tako ne mogu reci ni da postenjaci tipa zlatko,hare,suljo i ostali nemaju..apsulutno postenog covjeka siguran sam da nema..sigurno je bar nekad u zivotu bar na neki banalan nacin nekog ostetio svjesno il nesvjesno..tako i za politicare mislim..ti ljudi treba da su sposobni jer ne trazimo majku terezu nego covjeka koji ce nas izvuci iz ove gabule..malo je sitvacija u kojim politicar moze postupiti po nekoj moralnoj normi..to je prljav posao..i sve se na kraju svodi ko ce koga na kraju nadmudrit jbga..
čuj ima manje potrebe da krade?i to je upitno.ima ona izreka" malo mačku i teleća glava".
onaj ko je na vlasti ne bi smio pomisliti da krade.u normalnoj zemlji u kojoj sistem funkcioniše o tome se ne razmišlja,jer i svaki,pa i banalan propust političara košta karijere,a ako je u sukobu sa zakonom i slobode,pa nikome ne pada na pamet da krade ili manje krade.
meni da je neko ponudio i pružio pomoć u životu ja bih to zapamtio i sigurno nikad onome ko mi je pomogao ne bi podmetao noge i naudio mu.
naravno da ne tražimo majku terezu,da političar treba biti obrazovan, mudar,pametan,sposoban da bi nekog nadmudrio.
klixober

#2625 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by klixober »

Na osnovu cega je Fahro dobio bh drzavljanstvo?
Post Reply