Evo da ispravimo nečiju glupost

Moderator: _BataZiv_0809

Tenk ju pozerko tek sad vidioDigla_da_kreci wrote: ↑08/08/2025 14:13
Prosle godine mi nisu ostavili neki utisak, ali vjerujem da je bilo do mene jer sam dosla mrtva umorna nakon hodanja cijeli dan i plus uletjela u guzvu pa sam samo gledala da me ne zgaze.Zato sam isla na popravni i nisam se pokajala, ubili matorci.
![]()
i balon za baloncica![]()
Ma dje, stamali_balon wrote: ↑14/08/2025 21:29 Sta je BA ovo ljudi Mustaine najavio fajront turneju....valjalo je njemu deverat svih ovih godina![]()
Bila sam i na jednom pozerskom koncertu al ti ne smijem recmali_balon wrote: ↑14/08/2025 21:31Tenk ju pozerko tek sad vidioDigla_da_kreci wrote: ↑08/08/2025 14:13
Prosle godine mi nisu ostavili neki utisak, ali vjerujem da je bilo do mene jer sam dosla mrtva umorna nakon hodanja cijeli dan i plus uletjela u guzvu pa sam samo gledala da me ne zgaze.Zato sam isla na popravni i nisam se pokajala, ubili matorci.
![]()
i balon za baloncica![]()

Jao fuuuujjjjj odo se ispovracati na sabahu......dir lord help us all ....pala si mi u ocima nisi vise ni pozerka.....sad si sminker. ...Digla_da_kreci wrote: ↑14/08/2025 22:30
Bila sam i na jednom pozerskom koncertu al ti ne smijem rec![]()
Hint: Papa![]()
Zafali para a i navikli na taj zivot...sta ce on sa 60 radit, citav zivot turneja kruvaluk droga alkohol ( uh i ja bi)......i sad sa 60 da sjedi kuci i uzgaja orhideje sta ima.......to ce svirat dok ne umre ko i OzzyDigla_da_kreci wrote: ↑15/08/2025 08:09 hahahaha tacno sam znala da ce ti pozlit![]()
![]()
Ja ba, Slayer je odlazio, pa Sabbath, Judas isto, i vratise se jos sa albumimaSve te farewell tours su zivi scam i $$$, cim im zafali para eto ti njih opet sa ''reunion tour''
![]()

cuj dosoDigla_da_kreci wrote: ↑19/09/2025 21:15 Ima da izgrme s ovim albumom, CDovi rasprodani (je li tvoj stigao?), koncerti se isto rasprodaju. Trebam jos koji put preslusati cijeli album, za sada su mi naj Hand Of God i We can be Gods, vrtim ih vec na repeatu.
Elem, sinoc odlicna svirka bila, proveli smo se samo tako. DT razbili i priredili sjajan show, pogotovo A Change of Seasons je vrijedilo svjedociti.
James opet nesto bolestan i zamalo da otkazu, ali borio se jadan da otpjeva solidno. Portnoy tata mata podizao atmosferu cijelo vrijeme, tako mi je drago da se vratio, bas ima raja vajb s nama. Oba Dzonija svirali kao i uvijek ubitacno, ebo te zivot, samo bih njih slusala i uvijek mi oci zasuze.
Svi smo stajali 2.5 sata i pjevali u glas, super ova publika u Pittsburghu, em nema djece em nema mobitela i snimanja, samo uzivanje u muzici. Posebno me odusevila vizualna projekcija i osjecaj je bio kao da gledamo film koji prati pjesme gdje se slike i stihovi stapaju.
Joj, vidite sto mi Jordan mase.Vidimo se opet.
![]()
![]()