To dokazuje da zna da je u prekrsaju i da time objavljuje svoj imunitet.kakavdanakneiskustvu wrote:
kakav idiot moraš biti pa staviti ovu iskaznicu na vidno mjesto
Bahatost iznad svega.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
To dokazuje da zna da je u prekrsaju i da time objavljuje svoj imunitet.kakavdanakneiskustvu wrote:
kakav idiot moraš biti pa staviti ovu iskaznicu na vidno mjesto
hehehe - baš me interesuje hoće li pasti kazna...Lud i ponosan wrote:Kako možemo vidjeti na ovoj fotografiji, doktorica veterinarske medicine osim domaćih životinja izgleda voli i zebre.
![]()
![]()
Sasvim sigurno odlicna opaska
Sta je smijesno??
Ja ko je sve akademski gradjanin!Lud i ponosan wrote:Kako možemo vidjeti na ovoj fotografiji, doktorica veterinarske medicine osim domaćih životinja izgleda voli i zebre.
![]()
![]()
Hvala Sa-x!pirmin wrote:Sta je smijesno??
Dobar potez sa-xa, ako nista ove bogove i boginje treba prozivati javno.
Potpisujem.Lud i ponosan wrote:Kako možemo vidjeti na ovoj fotografiji, doktorica veterinarske medicine osim domaćih životinja izgleda voli i zebre.
![]()
![]()
Nema te visealphonse kauders wrote:sad sam nahebo, zgazice me Fahro;)
Naravno da smijes.kakavdanakneiskustvu wrote:pred mojom zgradom se u ulici uz jednu stranu normalno parkiraju auta,u prizemlju zgrade u poslovnim prostorima je nekoliko firmi,e te firme su na ulici uz trotoar iscrtale veliko X kao znak da se tu ne smije parkirati,šta li,i napravili mali prilaz do firme,nikakvog znaka saobraćajnog nema,smije li tu na tim mjestima sa velikim X svako parkirati svoje auto?