Nakon svih bljuvotina prema doticnoj u tim novinama. I onda meni neko kaze da oni imaju obraza.
I btw. vidi ovog jebaca kako ga Andja gleda.
Moderator: anex
Nenadjebivi su... ne može ni Orwellovo ministarstvo istine sa njimasnaga_znanja wrote:Nakon svih bljuvotina prema doticnoj u tim novinama. I onda meni neko kaze da oni imaju obraza.
I btw. vidi ovog jebaca kako ga Andja gleda.
Nije to nista, mi imamo desetine hiljada takvih koji cak i kupuju i citaju ove novine.http://www.dnevniavaz.ba/tehnologija/na ... zivot.html
Francuz živi bez poteškoća, a praktično nema mozga!?
amrica wrote:
dr.gog wrote:amrica wrote:
Čini ti se1946-1987 wrote:Sve neki negativni komentari na račun Avaza?
Joj, pa sad kiša upada u stomak...HAVANA wrote:E vidi fakat glava.
ultima_palabra wrote:Čini ti se1946-1987 wrote:Sve neki negativni komentari na račun Avaza?
Hadžibajrićev dnevnik: Neki dođu mahsuz da podijele radosnu vijest
Navodno i jeste ok mahsuz u bosanskom, a maksuz u srpskom jeziku. Naime, turski original je mahsus.StupskaBitanga wrote:imaju li oni lektora ili je ovo po novom bošnjačkom jezikuHadžibajrićev dnevnik: Neki dođu mahsuz da podijele radosnu vijest
Senahidove budalaštinenellington wrote:Navodno i jeste ok mahsuz u bosanskom, a maksuz u srpskom jeziku. Naime, turski original je mahsus.StupskaBitanga wrote:imaju li oni lektora ili je ovo po novom bošnjačkom jezikuHadžibajrićev dnevnik: Neki dođu mahsuz da podijele radosnu vijest