Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rauber wrote:Mozda je moja ofiraza, ali moze li mi ko objasniti kakve veze imamo sa Dresdenom Fakat mi je merak vidjeti nas transparent na udarnoj njihovoj tribini, ali ne znam kako i zbog cega se nadje tamo. U kakvim smo relacijama s njima.
Prijateljstvo sa navijacima Dynamo Dresdena traje vec par godina, dolazili su na Kosevo a prikljucili su se Hordama i na evropskim gostovanjima.Trenutno jedna nasa ekipa boravi u posjeti kod njih u svabiji, otud i ovaj trans na njihovoj tribini. Imaju i solidan broj nasih salova.
Aferim
Rauber wrote:Dobro znam da su stajali s nama, znam da su isli i u BL, ali ne znam odakle ta povezanost, odakle je krenulo...
edit:
ok,hvala Bordolini
Prijateljstvo je zapocelo sasvim spontano prije par godina (detalji nisu bitni), ali jucer je to postalo zvanicno. Nasa braca iz Dresdena, mogu ih tako nazvati, su dolazili na nekoliko nasih domacih utakmica, pratili su nasa evropska gostovanja i stajali sa nasim u prvim redovima, i na tribini i u belaju. U navijackom svijetu prijateljstva su normalna stvar... Pored toliko rivala i neprijatelja nadje se i pokoji prijatelj
Nasi momci su jucer prvi put bili u Dresdenu, i time je oficijelno zapocelo prijateljstvo na relaciji Ultras Dynamo - Horde zla!
Ne bih želio da budem pogrešno shvaćen, ali u prošlosti su navijači Dynama Dresden
povezivani sa neo-fašizmom. Molim da mi neko, ko je baš upućen, da informaciju
da li je to kod njih iskorijenjeno, a ako nije treba li nam sve ovo.
Ne bih želio da budem pogrešno shvaćen, ali u prošlosti su navijači Dynama Dresden
Kao i vecina ultras grupa nemaju veze sa politikom.
dobar_ti? wrote:Eto vidite kako se divna prijateljstva mogu sklopiti nakon obicnog klosarskog napadanja turista po Sarajevu
Ha ja, a ne ulizivanjem i uvlačenjem u dupe dalmatincima, lošim plavim dečkima i tako sličnim grup(ic)ama ne bi li nekad negdje spomenuli da ste eto k'o u nekim prijateljskim odnosima .
Kao i vecina ultras grupa nemaju veze sa politikom.
Kao i vecinaultras grupa nemaju veze sa politikom.
dobar_ti? wrote:Eto vidite kako se divna prijateljstva mogu sklopiti nakon obicnog klosarskog napadanja turista po Sarajevu
Ha ja, a ne ulizivanjem i uvlačenjem u dupe dalmatincima, lošim plavim dečkima i tako sličnim grup(ic)ama ne bi li nekad negdje spomenuli da ste eto k'o u nekim prijateljskim odnosima .
P.S. Pomazili su vas bbb onda kad su gostovali
Samo me zanima kako je konverzacija tekla prilikom ''upoznavanja''? Jel' bilo ono ''daj marku'' il ''imas mobitel''?