Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2601 Re: Real Madrid C.F.
Higuain komplikuje bespotrebno 
-
Terenc
#2602 Re: Real Madrid C.F.
I drugi put
pišemo bodove idem dalje
-
Madrid
#2603 Re: Real Madrid C.F.
Jeste Ronaldo opet puno pasao travu, ali je izbacio Higuaina u odlicnu sansu, međutim onaj nastavlja po svome
Nije sad da je kloc kako neki kazu, ali imat napadaca sa onakvom zavrsnicom je isto imat sporog wingera ili niskog defanzivca
PS: Odlican gol Di Marie
Nije sad da je kloc kako neki kazu, ali imat napadaca sa onakvom zavrsnicom je isto imat sporog wingera ili niskog defanzivca
- cute poison
#2604 Re: Real Madrid C.F.
Dobro je, nova 3 boda
napokon smo dobili igraca na lijevoj strani koji je dobar, Angel Di Maria
Iz offside-a nam gol dadose, mamicu im, k'o da je ono sudija iz nase lige... S obzirom koliko malo vremena su imali da se pripreme, bili su dobri
Iz offside-a nam gol dadose, mamicu im, k'o da je ono sudija iz nase lige... S obzirom koliko malo vremena su imali da se pripreme, bili su dobri
- cute poison
#2605 Re: Real Madrid C.F.
Nekako mi je Ronaldo k'o izgubljen na terenu, mozda je malo ljubomoran na Di Mariu i Ozila, nije vise toliko paznja posvecena prema njemu...Madrid wrote:Jeste Ronaldo opet puno pasao travu, ali je izbacio Higuaina u odlicnu sansu, međutim onaj nastavlja po svome![]()
Nije sad da je kloc kako neki kazu, ali imat napadaca sa onakvom zavrsnicom je isto imat sporog wingera ili niskog defanzivca![]()
-
Madrid
#2606 Re: Real Madrid C.F.
Ma sta su bili dobri, pa da su oni iskoristili bar jednu iz prvog poluvremena sansu, ili cak da je Casillas imao los dan, pa primio onaj "ubacak", danas je Mourinho imao vise srece nego neke takticke nadmoci
Najbolja je bila njegova reakcija kad zamalo nije onaj ubacak zavrsio u mrezi, eksplodira lik, baca i suta do cega god stigne
PS: Da tu si upravu, ne vrti se sve vise oko Ronalda, prije kad ne ide tim je bilo "daj Ronaldu", sad i nije bas tako, a on hoce da pokaze tko je gazda, pa 5-6 akcija shebe sutevima iz daljine
Najbolja je bila njegova reakcija kad zamalo nije onaj ubacak zavrsio u mrezi, eksplodira lik, baca i suta do cega god stigne
PS: Da tu si upravu, ne vrti se sve vise oko Ronalda, prije kad ne ide tim je bilo "daj Ronaldu", sad i nije bas tako, a on hoce da pokaze tko je gazda, pa 5-6 akcija shebe sutevima iz daljine
- ratata
#2607 Re: Real Madrid C.F.
Di Maria i C.Ronaldo ponovo oborili kritike svojih "vjernih " navijacha,
a trener josh jednom dokazao who is the Boss,
nova tri boda upisana
jednostavno briljantno !
a trener josh jednom dokazao who is the Boss,
nova tri boda upisana
jednostavno briljantno !
- mrtva kokoš
#2608 Re: Real Madrid C.F.
jebo me svak ako ga neko na ovom forumu ne bi promehenglo smorinju, a i kristini...

- ratata
#2609 Re: Real Madrid C.F.
jel te to na kladionici oborio SociedadSplinter wrote:jebo me svak ako ga neko na ovom forumu ne bi promehenglo smorinju, a i kristini...![]()
- mrtva kokoš
#2610 Re: Real Madrid C.F.
draze bi mi bilo da su dobili 0:1 ti bi se mogao k....ti kako do sada nisu primili gola, a ja bih ubo par ali eto...
neda nam se
neda nam se
- cute poison
#2611 Re: Real Madrid C.F.
Ma ok to, realizacija je fkt problem, imaju svi zelju da "zabiju" i od te zelje nikome ne ide, ali uzmi u obzir da su u srijedu igrali protiv Ajaxa, i da su imali 2 dana za pripremu i onda opet igraju u utorak protiv Espanyol-a.Madrid wrote:Ma sta su bili dobri, pa da su oni iskoristili bar jednu iz prvog poluvremena sansu, ili cak da je Casillas imao los dan, pa primio onaj "ubacak", danas je Mourinho imao vise srece nego neke takticke nadmoci![]()
- olem
#2612 Re: Real Madrid C.F.
bitno je da se bodovi skupljaju, i da se barca drzi iza sebe, a nadam se da ce bez messija kiksati bar jednu utakmicu...
-
Madrid
#2613 Re: Real Madrid C.F.
1-0 prvo poluvrijeme protiv Espanjola, Ronaldo iz penala 
-
kory_galaktikos
#2614 Re: Real Madrid C.F.
evo gotovo 3:0..
ronaldo,iguain i benzema dali golove...
ovako naizgled lahka pobjeda mada po onom sto sam ja gledo(gledo malo pred kraj 1. pol) nije bilo tako..
pepe dobio crveni neznam zasto(2 zuta cini mi se)..
onak po statistici real puno bolja ekipa.ali sve u svemu nova 3 boda...i +3 gola
ronaldo,iguain i benzema dali golove...
ovako naizgled lahka pobjeda mada po onom sto sam ja gledo(gledo malo pred kraj 1. pol) nije bilo tako..
pepe dobio crveni neznam zasto(2 zuta cini mi se)..
onak po statistici real puno bolja ekipa.ali sve u svemu nova 3 boda...i +3 gola
-
Madrid
#2615 Re: Real Madrid C.F.
Dobili su i oni dva crvenjaka...
Ma ova je utakmica bila sam da se pobjedi bez nekog velikog umaranja, Real je ovo dobio sa pola gasa...
Ma ova je utakmica bila sam da se pobjedi bez nekog velikog umaranja, Real je ovo dobio sa pola gasa...
- ultima_palabra
#2616 Re: Real Madrid C.F.
Gledah samo prvo poluvrijeme, slabo bilo... mora se priznati da je sudija malo navukao onaj penal, ne znam kakvi su bili ti crveni kasnije. Ipak, ekipa je još u stvaranju a moraju igrati svaka tri dana, tako da je pobjeda bez primljenog gola odlična... golovi Higuaina i Benzeme pravi centarforski
CR je nervozan, ali je ipak zabio penal i dao odličnu asistenciju za Higuaina...
Ne kontam zašto je teren onako katastrofalan, ono odmaže protiv bunker ekipa...
Ne kontam zašto je teren onako katastrofalan, ono odmaže protiv bunker ekipa...
-
kory_galaktikos
#2617 Re: Real Madrid C.F.
ma sve u svemu nije lose..meni drago sto ne benezema dao gol...jos jednom je pokazo da mu treba nekoliko cm prostora da povalja odbrana i probije golmana...
a jbg trebali su ovim iz espanjola objasnit prvo da je fora ove igre dati sto vise goloma a ne sto vise galamati na sudiju i trcati za njim

a jbg trebali su ovim iz espanjola objasnit prvo da je fora ove igre dati sto vise goloma a ne sto vise galamati na sudiju i trcati za njim
- Charuga
- Globalni moderator
#2618 Re: Real Madrid C.F.
Da li je bio ironican ili je govorio bas ono sto misli za Barcelonu ...
Jose Mourinho
"Moj Real se još traži, a Barcelona je strašna"
Portugalski trener Jose Mourinho i njegov Real Madrid uživaju na prvom mjestu španske Primere nakon odigrana uvodna četiri kola.
Od mogućih 12 bodova Mourinho i Real su skupili deset, a podsjetimo da je Real pobijedio i na startu Lige prvaka kada su kao domaćini savladali Ajax s 2-0.
Mourinho, pak, još uvijek nije oduševljen Realom, a za Record je rekao: "Još uvijek je moj Real u potrazi za identitetom. To je jedna od najbitnijih stavki u razvoju jedne nogometne ekipe, a mi ga još nemamo.
Portugalac je dodao da je suparnik kojeg ima Real "strašan i super kvalitetan".
"Barcelona je za mene ipak favorit i Primere i Lige prvaka. Baš su strašni", završio je Mourinho.
Jose Mourinho
Portugalski trener Jose Mourinho i njegov Real Madrid uživaju na prvom mjestu španske Primere nakon odigrana uvodna četiri kola.
Od mogućih 12 bodova Mourinho i Real su skupili deset, a podsjetimo da je Real pobijedio i na startu Lige prvaka kada su kao domaćini savladali Ajax s 2-0.
Mourinho, pak, još uvijek nije oduševljen Realom, a za Record je rekao: "Još uvijek je moj Real u potrazi za identitetom. To je jedna od najbitnijih stavki u razvoju jedne nogometne ekipe, a mi ga još nemamo.
"Barcelona je za mene ipak favorit i Primere i Lige prvaka. Baš su strašni", završio je Mourinho.
- cute poison
#2619 Re: Real Madrid C.F.
Plavih_11 wrote:Da li je bio ironican ili je govorio bas ono sto misli za Barcelonu ...
Jose Mourinho
Ma pusti nase strucnjake sto prevode. Svima u interesu da se najbolji ocrni. Pa nije lud na taj nacin demoralisati ekipu, zna on sta radi. Mozda je rekao da Barcelona dobro igra, ali tako da je rekao, ne vjerujem.
- burek_in_space
#2620 Re: Real Madrid C.F.
Nije ti ovo demoralisanje, nego bash suprotno.cute poison wrote:
Ma pusti nase strucnjake sto prevode. Svima u interesu da se najbolji ocrni. Pa nije lud na taj nacin demoralisati ekipu, zna on sta radi. Mozda je rekao da Barcelona dobro igra, ali tako da je rekao, ne vjerujem.
Zna Mo shta radi.
- veljaca
#2621 Re: Real Madrid C.F.
Radi nesto slicno sto Amar Osim radi .....burek_in_space wrote:Nije ti ovo demoralisanje, nego bash suprotno.cute poison wrote:
Zna Mo shta radi.
Samo sto Amara odmah neki napadaju - ali Murinjo je ipak Murinjo - gdje ces njega ....
- ultima_palabra
#2622 Re: Real Madrid C.F.
Upravo takoburek_in_space wrote:Nije ti ovo demoralisanje, nego bash suprotno.cute poison wrote:
Zna Mo shta radi.
- svakako_lud
#2623 Re: Real Madrid C.F.
Igra kao protiv Ajaxa je ono što publika i svi navijači Reala žele, zato i kaže da se još uvijek traže jer ne ponavljaju onakve partije u svakom kolu...
Jednostavno čovjek kaže da barcelona je na vrhu sa svojom igrom dok Real tek ulazi u formu a već je ispred barce
Jednostavno čovjek kaže da barcelona je na vrhu sa svojom igrom dok Real tek ulazi u formu a već je ispred barce
- cute poison
#2624 Re: Real Madrid C.F.
Ma nebitno, ali sad sam trazio na netu bas ovo:
"Portugalac je dodao da je suparnik kojeg ima Real "strašan i super kvalitetan".
Trazio na engleskom i nisam nista nasao. Samo da vidim kako je prevedeno :S Jedino sto sam nasao isto je da se to objavilo na nekoliko blogova.
"Portugalac je dodao da je suparnik kojeg ima Real "strašan i super kvalitetan".
Trazio na engleskom i nisam nista nasao. Samo da vidim kako je prevedeno :S Jedino sto sam nasao isto je da se to objavilo na nekoliko blogova.
- R9..
#2625 Re: Real Madrid C.F.
Mourinho: My Real Madrid style will take time
24.09.10 | tribalfootball.com
READ MORE NEWS ON: Barcelona, Jose Mourinho, Real Madrid
Real Madrid coach Jose Mourinho admits it will take time for the players to adjust to his playing style.
Mourinho believes that he needs some time to make his side a fully functioning one.
"One of the most important things is to gain an identity...I need some time to get it," Mourinho said.
Mourinho also admitted Barcelona were their biggest threat at home and in Europe this season.
Nisu to oni bas lijepo preveli......
24.09.10 | tribalfootball.com
READ MORE NEWS ON: Barcelona, Jose Mourinho, Real Madrid
Real Madrid coach Jose Mourinho admits it will take time for the players to adjust to his playing style.
Mourinho believes that he needs some time to make his side a fully functioning one.
"One of the most important things is to gain an identity...I need some time to get it," Mourinho said.
Mourinho also admitted Barcelona were their biggest threat at home and in Europe this season.
Nisu to oni bas lijepo preveli......