Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#2601 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Da ne kvarim tamo temu kad ste već počeli davati svoje prognoze...

2. SA-X LIGA
6.KOLO - REZULTATI
Image
6.KOLO - TABELA
Image
7.KOLO - PAROVI
Image
shalla

#2602 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Po meni je ovako i bolje da ostavljaš tabelu na ovom topicu :thumbup:
elSaik

#2603 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

shaqqa wrote:Po meni je ovako i bolje da ostavljaš tabelu na ovom topicu :thumbup:
Oke, šefe... :mrgreen:
shalla

#2604 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

elSaik wrote:
shaqqa wrote:Po meni je ovako i bolje da ostavljaš tabelu na ovom topicu :thumbup:
Oke, šefe... :mrgreen:
Ma nek si ti meni vratio onaj bod, lako ćemo za ostalo :D
LongDong

#2605 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

Je li to ovaj Fresh Prince već drugi put izostao? Ako jeste, očekuje li ga neka drastičnija kazna od oduzimanja jednog boda?
abondanzieri

#2606 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Ja imam dva prijedloga koja bi po mom misljenju nasu ligu ucinila zanimljivijom:

1. Da se pogodjeni rezultati utakmica u kojima je palo cetiri i vise golova racunaju kao dva gola
2.Da se igracu koji ima vise pogodjenih tipova od protivnika to racuna kao jedan postignuti gol.Ako se desi da oba igraca imaju isti broj pogodjenih tipova,onda nikom nista.

sta mislite? :D
Neelix

#2607 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Neelix »

:skoljka:
cyprus

#2608 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

abondanzieri wrote:Ja imam dva prijedloga koja bi po mom misljenju nasu ligu ucinila zanimljivijom:

1. Da se pogodjeni rezultati utakmica u kojima je palo cetiri i vise golova racunaju kao dva gola
2.Da se igracu koji ima vise pogodjenih tipova od protivnika to racuna kao jedan postignuti gol.Ako se desi da oba igraca imaju isti broj pogodjenih tipova,onda nikom nista.

sta mislite? :D
Uh, prekreativno. Tek smo u povojima. Ako slučajno bude usvojeno, ja ću da postavljam utakmice za prognozu a ti brojiš rezultate :D
J.P.Montoya

#2609 Re: Sa-x liga, komentari

Post by J.P.Montoya »

ma bezzeee prijedlog. ja sam za ovako kako se igra
elSaik

#2610 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

LongDong wrote:Je li to ovaj Fresh Prince već drugi put izostao? Ako jeste, očekuje li ga neka drastičnija kazna od oduzimanja jednog boda?
Pa zapravo su mu oduzeta ukupno tri boda. 1 bod za prvu tekmu, 2 boda za naredne. Ne znam, žao mi je što postoji uvijek ko ne može davati redovno prognoze. Molili smo da se prijave samo oni koji mogu, a opet, možda čovjek ima nekih problema, pa je bio u nemogućnosti. Ne bih da osuđujem kada ne poznajem činjenice.
Topla voda

#2611 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

opet mi je jedan gol manje..5-2,nije 4-2
srpanj

#2612 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

Image

bleki je tu ....(nazalost :roll: ) ocekivao sam tri boda, onako, guzovace...ali nista od mojih zelja :wink: ...predstoji nam teskih i iscrpljujucih 90 min.... :bih:
blackyveca

#2613 Re: Sa-x liga, komentari

Post by blackyveca »

srpanj wrote:Image

bleki je tu ....(nazalost :roll: ) ocekivao sam tri boda, onako, guzovace...ali nista od mojih zelja :wink: ...predstoji nam teskih i iscrpljujucih 90 min.... :bih:

nadam se da ce ovo biti neizvjesnih 90 min...neka bolji pobjedi :-D
vjecnobordo

#2614 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

vjecnobordo - Neelix 0-1
al ulažem žalbu apelacionoj komisiji. Pogođena je utakmica Everton- Liverpool koja je počela u 13.45h, a protivnik je ovu utakmicu odigrao tj. postirao u 14.27h. Molim nadležne organe da rješe ovaj slučaj što prije, jer mi se ne gleda ovakav rezultat :-D Iako ej moguće d ai ja nešto griješim :D
elSaik

#2615 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:vjecnobordo - Neelix 0-1
al ulažem žalbu apelacionoj komisiji. Pogođena je utakmica Everton- Liverpool koja je počela u 13.45h, a protivnik je ovu utakmicu odigrao tj. postirao u 14.27h. Molim nadležne organe da rješe ovaj slučaj što prije, jer mi se ne gleda ovakav rezultat :-D Iako ej moguće d ai ja nešto griješim :D
Mislim da se editiranje postova ili postavljanje parova nakon njihovog početka kažnjava sa oduzimanjem 4 boda.

edit: Sačekat ćemo cyprusa da vidimo šta će on reći na ovo, jer par jeste postavljen nakon početka.
vjecnobordo

#2616 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
Mislim da se editiranje postova ili postavljanje parova nakon njihovog početka kažnjava sa oduzimanjem 4 boda.

edit: Sačekat ćemo cyprusa da vidimo šta će on reći na ovo, jer par jeste postavljen nakon početka.
Ma ne mislim da čovjeka kažnjavate oduzimanjem 4 boda, sumnjam da je bilo namjere. Ali kako odluči komisija, ja samo hoću da potvrdim da je gol poništen :D
cyprus

#2617 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

elSaik wrote:

Ako tako piše u pravilima, onda mora tako bit.
vjecnobordo

#2618 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:
elSaik wrote:

Ako tako piše u pravilima, onda mora tako bit.
Bacio sam pogled na pravilnik i nije tačno definisano da li se bodovi oduzimaju u ovakvoj situaciji. Oduzimaju se 4 boda ukoliko takmičar edituje parove nakon početka prve utakmice.
LongDong

#2619 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

[quote="Fresh_Prince"]

Tolika je žurba bila da stigneš odigrati utakmice iz Bundes Lige, da si zaboravio staviti rezultat na svoja dva odigrana para. Možeš ih dopisati, pošto su sutra na programu.
Topla voda

#2620 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

puno je 4,sta vam je :-D
Neelix

#2621 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Neelix »

zasad vodim 2-1 u gostima kod vjecnog rivala :D
abondanzieri

#2622 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Neelix wrote:zasad vodim 2-1 u gostima kod vjecnog rivala :D
jesi li siguran? :D
vjecnobordo

#2623 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

abondanzieri wrote:
Neelix wrote:zasad vodim 2-1 u gostima kod vjecnog rivala :D
jesi li siguran? :D

:lol: :lol:
Neelixe vrrati se na stranicu ranije :D Rezultat je 1-1, a utakmica je prekinuta dok delegat ne odluči šta će sa tvojim špicem koji nije prijavljen za ovu utakmicu :D Nego, pobrini se da ne ostaneš bez 4 mukom zasrađena boda, jer za tebe navijam ukoliko ja ne mgou uzeti titulu :-D
Fresh_Prince

#2624 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Fresh_Prince »

LongDong wrote:
Tolika je žurba bila da stigneš odigrati utakmice iz Bundes Lige, da si zaboravio staviti rezultat na svoja dva odigrana para. Možeš ih dopisati, pošto su sutra na programu.
[/quote]

Da zaboravio sam napisati rezultat,lol.Žurio sam da stignem odigrati Bundes ligu.Hvala što si mi rekao.... :D :D :D
elSaik

#2625 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Pravila se ne tumače doslovno, nego onako kako je autor htio da se tumače. To što pravilima nije obuhvaćena svaka moguća situacija ne znači da su izuzeci od pravila, kada se dese. Nemoguće je predvidjeti i navesti sve moguće situacije. Ja sam za to da se utakmica registruje kao da se Neelix nije pojavio, znači pobjeda domaćinu i oduzimanje boda, ali opet, bio sam i za to da se kazni za nepojavljivanje u Kupu pa je cyprus uložio veto... šta god odlučite.

Btw. čestitam abondanzieriu na pobjedi. Jest da je tek počelo, ali s obzirom da sam fulio bonus i kako sam bio blizu da pogodi već odigrane utakmice, mogu mogu zaključiti da će ovo biti 4. poraz za redom... :roll:
Post Reply