Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja imam dva prijedloga koja bi po mom misljenju nasu ligu ucinila zanimljivijom:
1. Da se pogodjeni rezultati utakmica u kojima je palo cetiri i vise golova racunaju kao dva gola
2.Da se igracu koji ima vise pogodjenih tipova od protivnika to racuna kao jedan postignuti gol.Ako se desi da oba igraca imaju isti broj pogodjenih tipova,onda nikom nista.
abondanzieri wrote:Ja imam dva prijedloga koja bi po mom misljenju nasu ligu ucinila zanimljivijom:
1. Da se pogodjeni rezultati utakmica u kojima je palo cetiri i vise golova racunaju kao dva gola
2.Da se igracu koji ima vise pogodjenih tipova od protivnika to racuna kao jedan postignuti gol.Ako se desi da oba igraca imaju isti broj pogodjenih tipova,onda nikom nista.
sta mislite?
Uh, prekreativno. Tek smo u povojima. Ako slučajno bude usvojeno, ja ću da postavljam utakmice za prognozu a ti brojiš rezultate
LongDong wrote:Je li to ovaj Fresh Prince već drugi put izostao? Ako jeste, očekuje li ga neka drastičnija kazna od oduzimanja jednog boda?
Pa zapravo su mu oduzeta ukupno tri boda. 1 bod za prvu tekmu, 2 boda za naredne. Ne znam, žao mi je što postoji uvijek ko ne može davati redovno prognoze. Molili smo da se prijave samo oni koji mogu, a opet, možda čovjek ima nekih problema, pa je bio u nemogućnosti. Ne bih da osuđujem kada ne poznajem činjenice.
vjecnobordo - Neelix 0-1
al ulažem žalbu apelacionoj komisiji. Pogođena je utakmica Everton- Liverpool koja je počela u 13.45h, a protivnik je ovu utakmicu odigrao tj. postirao u 14.27h. Molim nadležne organe da rješe ovaj slučaj što prije, jer mi se ne gleda ovakav rezultat Iako ej moguće d ai ja nešto griješim
vjecnobordo wrote:vjecnobordo - Neelix 0-1
al ulažem žalbu apelacionoj komisiji. Pogođena je utakmica Everton- Liverpool koja je počela u 13.45h, a protivnik je ovu utakmicu odigrao tj. postirao u 14.27h. Molim nadležne organe da rješe ovaj slučaj što prije, jer mi se ne gleda ovakav rezultat Iako ej moguće d ai ja nešto griješim
Mislim da se editiranje postova ili postavljanje parova nakon njihovog početka kažnjava sa oduzimanjem 4 boda.
edit: Sačekat ćemo cyprusa da vidimo šta će on reći na ovo, jer par jeste postavljen nakon početka.
Mislim da se editiranje postova ili postavljanje parova nakon njihovog početka kažnjava sa oduzimanjem 4 boda.
edit: Sačekat ćemo cyprusa da vidimo šta će on reći na ovo, jer par jeste postavljen nakon početka.
Ma ne mislim da čovjeka kažnjavate oduzimanjem 4 boda, sumnjam da je bilo namjere. Ali kako odluči komisija, ja samo hoću da potvrdim da je gol poništen
Ako tako piše u pravilima, onda mora tako bit.
Bacio sam pogled na pravilnik i nije tačno definisano da li se bodovi oduzimaju u ovakvoj situaciji. Oduzimaju se 4 boda ukoliko takmičar edituje parove nakon početka prve utakmice.
Tolika je žurba bila da stigneš odigrati utakmice iz Bundes Lige, da si zaboravio staviti rezultat na svoja dva odigrana para. Možeš ih dopisati, pošto su sutra na programu.
Neelix wrote:zasad vodim 2-1 u gostima kod vjecnog rivala
jesi li siguran?
Neelixe vrrati se na stranicu ranije Rezultat je 1-1, a utakmica je prekinuta dok delegat ne odluči šta će sa tvojim špicem koji nije prijavljen za ovu utakmicu Nego, pobrini se da ne ostaneš bez 4 mukom zasrađena boda, jer za tebe navijam ukoliko ja ne mgou uzeti titulu
LongDong wrote:
Tolika je žurba bila da stigneš odigrati utakmice iz Bundes Lige, da si zaboravio staviti rezultat na svoja dva odigrana para. Možeš ih dopisati, pošto su sutra na programu.
[/quote]
Da zaboravio sam napisati rezultat,lol.Žurio sam da stignem odigrati Bundes ligu.Hvala što si mi rekao....
Pravila se ne tumače doslovno, nego onako kako je autor htio da se tumače. To što pravilima nije obuhvaćena svaka moguća situacija ne znači da su izuzeci od pravila, kada se dese. Nemoguće je predvidjeti i navesti sve moguće situacije. Ja sam za to da se utakmica registruje kao da se Neelix nije pojavio, znači pobjeda domaćinu i oduzimanje boda, ali opet, bio sam i za to da se kazni za nepojavljivanje u Kupu pa je cyprus uložio veto... šta god odlučite.
Btw. čestitam abondanzieriu na pobjedi. Jest da je tek počelo, ali s obzirom da sam fulio bonus i kako sam bio blizu da pogodi već odigrane utakmice, mogu mogu zaključiti da će ovo biti 4. poraz za redom...